Pagina 1 2 3 4 5 din 32
boygenius
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Tribulus; comparatie.
scris pe 6 feb 2007 10:58 de boygenius
Parerea mea este sa iei Iso WHey (eu am luat ISO WHEY si este foarte bun, isi face pe deplin treaba....si merita pana la ultimul leu...), ceva carbohidrati inainte si un regim de viata sanatos si mai amana putin cu Tribullus ca numai arunmci baii....si asa ce ti-am spus iti va depasi putin bugetul.....apropo de cat timp faci sala ?
Am facut cu pauze...adunat cam un an si jumatate
Eu folosesc Millk&Egg, creatina+dextroza si carbo;
|
sus |
|
bodyline
Junior member 11 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A
scris pe 6 feb 2007 23:51 de bodyline
E vorba de densitatea fiecarui supliment nutritiv. O cupa poate contine 35 grame (milk&egg), 40 grame, 45 grame sau mai putin.
Alege calitatea!
|
sus |
|
bodyline
Junior member 11 mesaje
|
Re: Tribulus; comparatie.
scris pe 6 feb 2007 23:55 de bodyline
Tribulusul de la Pro Nutrition, are cea mai mare concentratie de substanta activa pe o capsula. E laudat de foarte multa lume. Asadar folositi-l cu incredere!
Alege calitatea!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Tribulus; comparatie.
scris pe 7 feb 2007 00:34 de Gilu
Tribulusul de la Pro Nutrition, are cea mai mare concentratie de substanta activa pe o capsula. E laudat de foarte multa lume. Asadar folositi-l cu incredere! Intradevar, e e destul de bun....chiar mai bun decat cel de weider.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
fox18
Junior member 18 mesaje
|
Re: Suplimente PRONUTRITION!
scris pe 12 feb 2007 23:35 de fox18
Aici se vor posta doar mesaje cu subiect "pronutrition", suplimente,echipament,etc...
PS:Orice mesaj care are legatura cu firma pronutrition si suplimentele ei si care nu e postat in thread-ul asta va fi sters.
Salut!Am luat un Milk&Egg de la pronutrition si nu stiu cum sa-l iau!Pe etchicheta scrie 2masuri(70g)da nu e nici o masura, si nu zice nici cat lapte, apa ec sa pun la 70 g.Stiti cam cate linguri de Milk&egg ar face 70g???Si la ce cantitate de lapte trebuie amestecat??
P.S Sper ca am postat unde trebuia.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Suplimente PRONUTRITION!
scris pe 13 feb 2007 10:51 de Komura
Salut!Am luat un Milk&Egg de la pronutrition si nu stiu cum sa-l iau!Pe etchicheta scrie 2masuri(70g)da nu e nici o masura, si nu zice nici cat lapte, apa ec sa pun la 70 g.Stiti cam cate linguri de Milk&egg ar face 70g???Si la ce cantitate de lapte trebuie amestecat??
P.S Sper ca am postat unde trebuia.
Cauta in cutie ca este 100% masura. Si sa-l iei cu apa.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
fox18
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente PRONUTRITION!
scris pe 13 feb 2007 11:45 de fox18
Cauta in cutie ca este 100% masura. Si sa-l iei cu apa.
Si sti cata apa trebuie sa pun ca nu specifica.Sau nu este o cantitate anume??
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente PRONUTRITION!
scris pe 13 feb 2007 12:15 de Komura
Si sti cata apa trebuie sa pun ca nu specifica.Sau nu este o cantitate anume??
Pui cat vrei. Depinde cum iti place(sa fie gros sau mai mult lichid). Eu pun cam 200-300 ml.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Little_Arnol
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente PRONUTRITION!
scris pe 13 feb 2007 16:01 de Little_Arnol
Pui cat vrei. Depinde cum iti place(sa fie gros sau mai mult lichid). Eu pun cam 200-300 ml.
De ce oare produsul lor "Gigant Pro Mass" are pret atat de scazut?E posibil sa fie de calitate slaba?
Nu te odihni inainte sa fii obosit.
|
sus |
|
Cristi2
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente PRONUTRITION!
scris pe 16 feb 2007 12:00 de Cristi2
Ce parere aveti de Glutamina si de BCAA de la ProNutrition?
Dar de creatina?
|
sus |
|
lenush
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 18 feb 2007 09:25 de lenush
De ce oare produsul lor "Gigant Pro Mass" are pret atat de scazut?E posibil sa fie de calitate slaba?
este un gainer adica cu procentaj marit de carbo si mai putine proteine...este logic sa fie scazut pretu...e pentru ectomorfi..
animal training
|
sus |
|
vali19
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 26 feb 2007 16:02 de vali19
salut! am si io o intrebare despre GFX 8..pe cutie scrie ca la trezire trebuiesc luate pe stomacul gol...am incercat dar nu pot sa le iau asa , incepe sa ma doara tare stomacul.Are ceva daca le iau dupa ce mananc ceva dimineatza?ms
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 26 feb 2007 20:12 de Dave
salut! am si io o intrebare despre GFX 8..pe cutie scrie ca la trezire trebuiesc luate pe stomacul gol...am incercat dar nu pot sa le iau asa , incepe sa ma doara tare stomacul.Are ceva daca le iau dupa ce mananc ceva dimineatza?ms
n-are nimic...poti folosi asa
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 27 feb 2007 13:04 de Komura
Depinde ce mananci si cat. Ai si diaree?
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Cristi2
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 7 mar 2007 21:32 de Cristi2
Am cumparat azi o cutie de M&E la 700g de la Pronutrition. Pe eticheta scrie ca o portie de 70g (49g proteina, 14 grame carbo, 0.2g grasimi ) contine 450 calorii. Poate fi asaceva adevarat?
|
sus |
|
adriani
Senior member 97 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Anabolic P
scris pe 8 mar 2007 21:36 de adriani
Pro Whey este numai concentrat proteic din zer, iar Iso Whey este concentrat ultrafiltrat si izolat din zer. Deci Iso Whey este mai bun.
salut,care din astea 2 e bine sa iau in cazul in care vreau sa ard grasimile si sa mai slabesc si sa imi dezvolt si masa musculara? iso whey sau pro whey,sau daca puteti sa imi recomandati alte suplimente pentru ceea ce vreau v-as fi recunoscator
nu viteza ucide,ci oprirea brusca
|
sus |
|
daniel_zedo
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 16 mar 2007 16:02 de daniel_zedo
spuneti-mi si mie va rog ce-mi recomandati intre GFX8 si MRP X-treme (de la pronutrition)in conditiile in care o sa folosesc unul din aceste 2 produse impreuna cu Milk&egg ,iar obiectivele mele sunt masa(fara exces de grasime)...sunt mezomorf(70kg,1.72m)...
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 16 mar 2007 17:40 de jockasta
spuneti-mi si mie va rog ce-mi recomandati intre GFX8 si MRP X-treme (de la pronutrition)in conditiile in care o sa folosesc unul din aceste 2 produse impreuna cu Milk&egg ,iar obiectivele mele sunt masa(fara exces de grasime)...sunt mezomorf(70kg,1.72m)...
Incearca de la Activ, is cam cele mai bune de pe piata, raportul calitate/pret este ok, si sunt atat de bune la gust, sa nu mai zic de omogenizare!
no fear
|
sus |
|
daniel_zedo
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 16 mar 2007 20:26 de daniel_zedo
Incearca de la Activ, is cam cele mai bune de pe piata, raportul calitate/pret este ok, si sunt atat de bune la gust, sa nu mai zic de omogenizare!
problema ar fi k nu am vaz pe nicaieri prin iasi produse de la Activ...am sa mai caut...ms jockasta
astept si alte pareri despre cele 2 produse de la pronutrition...park tin minte k a zis odata gilu ca el considera gfx8 k fiind cel mai bun gainer(calitatepretz)...dak sar putea gilu sau altzii care au folosit sami spuna dak au fost multumiti de rezultate...ms anticipat
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
scris pe 16 mar 2007 22:52 de pilsmaster
problema ar fi k nu am vaz pe nicaieri prin iasi produse de la Activ...am sa mai caut...ms jockasta
astept si alte pareri despre cele 2 produse de la pronutrition...park tin minte k a zis odata gilu ca el considera gfx8 k fiind cel mai bun gainer(calitatepretz)...dak sar putea gilu sau altzii care au folosit sami spuna dak au fost multumiti de rezultate...ms anticipat
ia gfx-8 ca se merita,dar nu te astepta la minuni.
Train SMART!
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
scris pe 17 mar 2007 00:52 de merce
Pilss cu toti viseaza sa faca peste noapte ....dar nu e chiar asa eu o sti pe piele mea :P aa sa`ti dau niste msg private sa te mai intreb si eu cate ceva multa bafta si apropo folosestei gfx8 si M&G o portie seara ....si o sa se cunoasca...
KeepWalking
|
sus |
|
daniel_zedo
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 17 mar 2007 09:43 de daniel_zedo
nam zis k ma astept la minuni(e doar un supliment)..dak vroiam minuni bagam io si altceva in afara de suplimente...dar nu fac sala k sa concurez...vreau doar sa mai pun cateva kg si apoi sa ma definesc...
e bn dak ash lua asha:
dimineatza o cupa de M&E
la pranz 2 cupe de gfx8(in afara de zilele de antrenam cnd o sa iau gfx8 imediat dupa )
seara o cupa de M&E ?
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
scris pe 17 mar 2007 11:59 de pilsmaster
nam zis k ma astept la minuni(e doar un supliment)..dak vroiam minuni bagam io si altceva in afara de suplimente...dar nu fac sala k sa concurez...vreau doar sa mai pun cateva kg si apoi sa ma definesc...
e bn dak ash lua asha:
dimineatza o cupa de M&E
la pranz 2 cupe de gfx8(in afara de zilele de antrenam cnd o sa iau gfx8 imediat dupa )
seara o cupa de M&E ?
Nu e bine.Dimineata trebuie proteina din zer.M&E e proteina cu absorbtie lenta e buna seara inainte de culcare
Train SMART!
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 17 mar 2007 12:21 de jockasta
Le cumperi de pe net, ajung in cateva zile, la pret de importator. Io am dat comanda luni, joi le-am avut.
no fear
|
sus |
|
daniel_zedo
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente PRONUTRITIO
scris pe 18 mar 2007 17:41 de daniel_zedo
Nu e bine.Dimineata trebuie proteina din zer.M&E e proteina cu absorbtie lenta e buna seara inainte de culcare
am pus o cupa de M&E si dimineata pt k de luni pana joi(adik cam toata sapt)pana pe la ora 12 sunt la facultate...de asta am zis sa iau dim(pe la ora 7)o proteina cu abs lenta..intr-un sandwish sau un pachet de biscuiti nush cate proteine sunt(dak sunt..)...dak ar fi si alte solutii va rog sa mi le spuneti...
jockasta: chiar am sa ma mai uit la produsele de la activ...vad k lumea le recomanda...
|
sus |
|
danli
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente PRONUTR
scris pe 22 mar 2007 21:54 de danli
Salut!
E buna combinatia dintre WheyLine Pro Mass (pronutrition) si Creactiv (pronutrition)???
Cum (amandoua odata , pe rand ?), cand(inainte sau dupa antrenament) si cu ce e mai bine sa iau (apa, lapte, etc)?
Multumesc !
|
sus |
|
daniel_zedo
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente PRONUTR
scris pe 24 mar 2007 17:42 de daniel_zedo
am pus o cupa de M&E si dimineata pt k de luni pana joi(adik cam toata sapt)pana pe la ora 12 sunt la facultate...de asta am zis sa iau dim(pe la ora 7)o proteina cu abs lenta..intr-un sandwish sau un pachet de biscuiti nush cate proteine sunt(dak sunt..)...dak ar fi si alte solutii va rog sa mi le spuneti...
jockasta: chiar am sa ma mai uit la produsele de la activ...vad k lumea le recomanda...
sa inteleg k nu ar fi alte solutii?
|
sus |
|
CMarius
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente PRO
scris pe 23 apr 2007 01:03 de CMarius
Vreau sa va cer si eu o parere: Mi-am luat Iso Whey de la ProNutrition si pe cutie scrie sa mixez 20 de g in 300 de ml de apa. Mie mi se pare prea putin 20 de g, asa ca o sa pun 2 masuri. O masura din cate stiu eu are 35 de g. Asta inseamna ca pun 70 de g. Ce parere aveti? E prea mult?
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente
scris pe 23 apr 2007 19:05 de cristyan
Vreau sa va cer si eu o parere: Mi-am luat Iso Whey de la ProNutrition si pe cutie scrie sa mixez 20 de g in 300 de ml de apa. Mie mi se pare prea putin 20 de g, asa ca o sa pun 2 masuri. O masura din cate stiu eu are 35 de g. Asta inseamna ca pun 70 de g. Ce parere aveti? E prea mult?
nu cred ca e nici o pb.cu cat iei mai mult cu atat ai mai multa proteina si astfel te apropii de acel raport 2g proteina/kg corp.baga mare
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 32
| |
|