Pagina 1 2 3 4 din 4
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re: Re: Re: Re
scris pe 12 mar 2007 07:55 de jockasta
animal pak se ia fara intrerupere?...ma refer ..de exemplu..il pot lua 5 luni incontinuu?
1 pachetel pe zi e recomandat?intreb deoarece sunt luptator de pride si cateodata am 2 antrenamente pe zi...si daca sa iau un pachet..cand recomandati sa-l iau? ms
E ok un pachetel pe zi. Da sa il imparti in doua. Jumate din pastile in prima parte a zilei, cealalta jumatate in a doua parte a zilei.
Evident trebuie pauze.
no fear
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 12 mar 2007 13:10 de edwardk1
E ok un pachetel pe zi. Da sa il imparti in doua. Jumate din pastile in prima parte a zilei, cealalta jumatate in a doua parte a zilei.
Evident trebuie pauze.
cum sa-l impart?dupa ce criteriu?care sunt mai bune de luat in prima parte si care in a 2-a?
Evident trebuie pauze.
dupa cat timp?si de cat timp?
ms
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 12 mar 2007 16:12 de JohnnyBordur
cum sa-l impart?dupa ce criteriu?care sunt mai bune de luat in prima parte si care in a 2-a?
Evident trebuie pauze.
ms nu imparti nimic,nu a fost facut sa fie impartit,ii stricati tot efectu si va mirati ca de ce nu merge,ia-l cum scrie pe cutie inainte cu 30-45 min inainte de antrenament parca ..
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
jockasta
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 12 mar 2007 21:34 de jockasta
Evident trebuie pauze.
ms
Pai nu are a face! Juma de pastile inainte, juma dupa.
Pauzele se fac in functie de necesitati. In functie de alimentatie, etc. De sezon.
no fear
|
sus |
|
jockasta
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 12 mar 2007 21:41 de jockasta
nu imparti nimic,nu a fost facut sa fie impartit,ii stricati tot efectu si va mirati ca de ce nu merge,ia-l cum scrie pe cutie inainte cu 30-45 min inainte de antrenament parca ..
Adica ce sa nu mearga???? Am mai scris de o mie de ori ca de la Animal Pack faci pipi maro, dai o gramada din el afara, e prea mult pentru un tip care face DOAR sala. Va mai repet povestea cu prietenii mei rugbysti care iau Animal Pack, aia fac doua antrenamente pe zi, cu alergari, forta, joc, cinci zile pe saptamana, plus sambata meci. Aproape tot anul, lor organismul le cere.Aia nu pisa maro. Fiindca organismul lor ia tot din Pack. Ca si dau afara tot la antrenament. Daca ai inteles bine, daca nu tot bine. Polemici pe Animal Pack nu mai fac!
Bafta!
no fear
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 12 mar 2007 21:48 de JohnnyBordur
Adica ce sa nu mearga???? Am mai scris de o mie de ori ca de la Animal Pack faci pipi maro, dai o gramada din el afara, e prea mult pentru un tip care face DOAR sala. Va mai repet povestea cu prietenii mei rugbysti care iau Animal Pack, aia fac doua antrenamente pe zi, cu alergari, forta, joc, cinci zile pe saptamana, plus sambata meci. Aproape tot anul, lor organismul le cere.Aia nu pisa maro. Fiindca organismul lor ia tot din Pack. Ca si dau afara tot la antrenament. Daca ai inteles bine, daca nu tot bine. Polemici pe Animal Pack nu mai fac!
Bafta! tu auzi ce prostii vorbesti ? cum sa fie prea mult ? doar pentru sala e facut,de aia e in magazinele de suplimente,si nu pentru ca "e prea mult doar pentru sala". Si nu cred ca scrie pe cutie sa tai pastila in 2,nu va prostiti mai ca dupaia numa va mirati ca nu va merge,lasati improvizatiile si luati cum trebuie,cum scrie pe cutie.
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 12 mar 2007 23:35 de cristyan
tu auzi ce prostii vorbesti ? cum sa fie prea mult ? doar pentru sala e facut,de aia e in magazinele de suplimente,si nu pentru ca "e prea mult doar pentru sala". Si nu cred ca scrie pe cutie sa tai pastila in 2,nu va prostiti mai ca dupaia numa va mirati ca nu va merge,lasati improvizatiile si luati cum trebuie,cum scrie pe cutie.
asa e..si unde mai pui ca e indicat sa iei chiar 2 pachete pe zi daca esti avansat si faci antrenament la intensitate mare..normal ca e pt sala..
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
jockasta
|
scris pe 13 mar 2007 15:46 de jockasta
tu auzi ce prostii vorbesti ? cum sa fie prea mult ? doar pentru sala e facut,de aia e in magazinele de suplimente,si nu pentru ca "e prea mult doar pentru sala". Si nu cred ca scrie pe cutie sa tai pastila in 2,nu va prostiti mai ca dupaia numa va mirati ca nu va merge,lasati improvizatiile si luati cum trebuie,cum scrie pe cutie.
Tinere tu faci cum vrei! Am zis ca nu mai fac polemica pe tema asta. Si ceea ce am spus eu e doar o PARERE. Atat. Fiecare face ce vrea! Ok?
no fear
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 13 mar 2007 18:06 de edwardk1
Tinere tu faci cum vrei! Am zis ca nu mai fac polemica pe tema asta. Si ceea ce am spus eu e doar o PARERE. Atat. Fiecare face ce vrea! Ok?
ok...un pachet pe zi cu 30-45 min inainte de un antrenament(sau sa il iau dimineata avand in vedere ca in unele zile am 2 antrenamente pe zi?) si lamuriti-ma cu pauzele astea.....dupa cat timp si cat timp?ms
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 17 mar 2007 14:10 de edwardk1
ok...un pachet pe zi cu 30-45 min inainte de un antrenament(sau sa il iau dimineata avand in vedere ca in unele zile am 2 antrenamente pe zi?) si lamuriti-ma cu pauzele astea.....dupa cat timp si cat timp?ms
|
sus |
|
CiOLY
Junior member 21 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 13 iul 2007 11:12 de CiOLY
Sunt incepator in fitness... Am facut box/kbox vreo 3 ani cu intreruperi... am facut ceva efort fara suplimente... dar acum vreau sa imi formez si corpu alaturi de o conditie fizica prin alergari, inot si sala (+ suplimente) pt mai apoi sa ma reapuc de kbox.
Vreau ce e mai bun pt mine... adica sa existe calitate si gandesc ca e mai bine sa strangi bani pe ceva de calitate pt ca e corpul tau si daca iei prostii tu singur iti bati joc de el si apar problemele de sanatate...
Am luat Animal PAK si chiar am observat rezultate in vreo 10 zile de antrenament...apoi am renuntat la antrenament din motive de lene cat despre "Am mai scris de o mie de ori ca de la Animal Pack faci pipi maro" , eu "fac pipi" galben fosforescent... asta ce inseamna? e bine?
Iar alaturi de Animal PAK vreau sa iau si Kre-Alkalyn EFX... e o combinatie buna?
M-am documentat pe net si am vazut ca Animal PAK are un continut bogat si este foarte apreciat si premiat.. cat despre Kre-Alkalyn multa reclama... dar citind despre aceasta in detaliu si despre efecte m-am hotarat sa o cumpar... ma gandesc ca nu au cum sa ne minta despre ce este capabila aceasta creatina si ca este brevetata si alte cele nu? pe cand creatina la kilogram mi se pare lucru prea romanesc si superficial... ma refer la cele de la redis si pronutrition , natural plus.. etc de aceea am ales Kre-Alkalyn si sunt curios de rezultate. Gilu spunemi te rog daca e bine cum am gandito... Mersi
WORK HARD PLAY HARDER
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 13 iul 2007 12:11 de murphy2
nu imparti nimic,nu a fost facut sa fie impartit,ii stricati tot efectu si va mirati ca de ce nu merge,ia-l cum scrie pe cutie inainte cu 30-45 min inainte de antrenament parca ..
Normal ca-i asa doara nu-l impachetau la pliculete ca sa dea de lucru consumatorilor, plus de asta ce scrie pe cutie scrie atat d.p.d.v. al recomandarilor producatorului cat si al experientelor de-a lungul timpului constatate in urma utilizarii produsului respectiv.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
zipeer1984
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 18 iul 2007 09:46 de zipeer1984
Bafta!
te pisi maro sau galben de la B. pana la urma cate plicuri trebuie sa iei pt ca eu iau 1 si nu simt cine stie ce, mi se pare k ma simteam mai bine cand luam mega minerale, daily formula si B complex. si de la B ma pisam mai galben decat de la animal pak
king of crunk!
|
sus |
|
catablu
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 19 iul 2007 23:04 de catablu
Pana la urma nu ii o parere pt ca asta e un forum de informare si daca zici ca apa nu e buna de baut , chiar daca nu o sa te creada majoritatea, sunt cativa care o sa bea doar suc.... SI daca pishi maro inseamna ca pishi continutu pachetului? Tu stai sa le masori prietenilor tai rugbisti nivelu de ``maro`` din urina? Asteas besini. Daca vb , vorbeste cu cap si nu induce lumea in eroare ca astia mai neexperimentati o sa ti imparta alea 11 tablete din animal pak in 4 si or bea 44 de minitablete care nu schimba culoare urinei. Cred ca am sa ma fac gineco.....
Tre sa fii destept ca sa ti dai seama ca esti prost
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 20 iul 2007 01:17 de OuTKasteD
Pana la urma nu ii o parere pt ca asta e un forum de informare si daca zici ca apa nu e buna de baut , chiar daca nu o sa te creada majoritatea, sunt cativa care o sa bea doar suc.... SI daca pishi maro inseamna ca pishi continutu pachetului? Tu stai sa le masori prietenilor tai rugbisti nivelu de ``maro`` din urina? Asteas besini. Daca vb , vorbeste cu cap si nu induce lumea in eroare ca astia mai neexperimentati o sa ti imparta alea 11 tablete din animal pak in 4 si or bea 44 de minitablete care nu schimba culoare urinei. Cred ca am sa ma fac gineco.....
Eu zic sa ca ar fi bine sa mai tii cont de sfaturile unor persoane care au ceva experienta in domeniul acestui sport,e pacat sa platesti 100% si beneficiezi doar de un 15-30% din ce poate acel supliment,pentru ca doar atat poate corpul tau sa asimileze.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
catablu
Senior member 111 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 20 iul 2007 10:58 de catablu
Eu zic sa ca ar fi bine sa mai tii cont de sfaturile unor persoane care au ceva experienta in domeniul acestui sport,e pacat sa platesti 100% si beneficiezi doar de un 15-30% din ce poate acel supliment,pentru ca doar atat poate corpul tau sa asimileze.
Hai sa pune problema astfel, daca as fi incepator, daca acuma as fi vazut sau folosit prima data animal pak as fi tacut din gura si m as fi uitat cu placere la afrirmatiile astea.Io ma bazez pe experientza mea(pt ca am luat destul animal pak) si pe experientza colegilor. Nu e vb ca nu accept pareri sau informatii noi, dar cand vad ce spune cate unul de pe forumul asta mi se face rau.Adevarul ii ca sunt si oameni foarte destepti pe aici(gilu, dave....etc etc)dar care dupa parepea mea nu au posibilitatea sa va arate la fiecare in parte si sa va aduca cu picioarele pe pamant. Daca spuneti ceva spunetio cu minte si din experientza voastra, nu va bazati pe teorii. NU IMPARTITI PACHETELU ALA DE ANIMAL PAK!!! .Cititi instructiunile de folosire si daca acolo va spune sa faceti 88 de microtablete atunci asa sa faceti. Bafta
Tre sa fii destept ca sa ti dai seama ca esti prost
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 20 iul 2007 21:59 de OuTKasteD
Hai sa pune problema astfel, daca as fi incepator, daca acuma as fi vazut sau folosit prima data animal pak as fi tacut din gura si m as fi uitat cu placere la afrirmatiile astea.Io ma bazez pe experientza mea(pt ca am luat destul animal pak) si pe experientza colegilor. Nu e vb ca nu accept pareri sau informatii noi, dar cand vad ce spune cate unul de pe forumul asta mi se face rau.Adevarul ii ca sunt si oameni foarte destepti pe aici(gilu, dave....etc etc)dar care dupa parepea mea nu au posibilitatea sa va arate la fiecare in parte si sa va aduca cu picioarele pe pamant. Daca spuneti ceva spunetio cu minte si din experientza voastra, nu va bazati pe teorii. NU IMPARTITI PACHETELU ALA DE ANIMAL PAK!!! .Cititi instructiunile de folosire si daca acolo va spune sa faceti 88 de microtablete atunci asa sa faceti. Bafta
Eu nu am spus sa imparti, eu zic mai bine nu iei, pentru ca nu ai randament, nu merita sa iei deoarece nu reusesti sa il exploatezi la valoarea lui maxima, e problema ta, sunt banii tai, fiecare face ce vrea.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 20 iul 2007 22:38 de Dave
Adevarul ii ca sunt si oameni foarte destepti pe aici(gilu, dave....etc etc)dar care dupa parepea mea nu au posibilitatea sa va arate la fiecare in parte si sa va aduca cu picioarele pe pamant.
wow...daca n-ai glumit cand ai facut afirmatia...chiar ma simt flatat
|
sus |
|
king_of_crun
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 25 aug 2007 20:16 de king_of_crun
Bafta!
uitate la filmul "Wich side are you on - Animal chest" si ai sa vezi 2 tipi din Polonia (cred... nu stiu sigur) care iau 2 pliculete de Animal Pak odata iar unul mai ia si Animal pump oare la cei doi ce culoare mai are pisatul daca de la unu te zici tu ca te pisi maro si nu il asimilezi tot. am gasit pe http://forum.animalpak.com/showthread.php?t=3123 un intreg subiect despre "pipi maro"
King of Crunk!
|
sus |
|
Mytza16
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 15 mai 2009 18:57 de Mytza16
uitate la filmul "Wich side are you on - Animal chest" si ai sa vezi 2 tipi din Polonia (cred... nu stiu sigur) care iau 2 pliculete de Animal Pak odata iar unul mai ia si Animal pump oare la cei doi ce culoare mai are pisatul daca de la unu te zici tu ca te pisi maro si nu il asimilezi tot. am gasit pe http://forum.animalpak.com/showthread.php?t=3123 un intreg subiect despre "pipi maro"
De exemplu daca fac sala de 2-3 saptamani si ma duc la sala de 4 ori pe saptamana (luni,marti,joi,vineri) si iau animal pak si iau 1 plic(11 tablete) lunea si joia oare e oK? ca nu vreau sa iau foarte mult...Asa o sa-si faca efectu?
Train in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
scris pe 15 mai 2009 19:47 de natural
De exemplu daca fac sala de 2-3 saptamani si ma duc la sala de 4 ori pe saptamana (luni,marti,joi,vineri) si iau animal pak si iau 1 plic(11 tablete) lunea si joia oare e oK? ca nu vreau sa iau foarte mult...Asa o sa-si faca efectu?
Tu ai citit prospectul de la Animal Pak? In principiu nu e altceva decat un complex de multivitamine si minerale; este un supliment care ajuta la absortia cat mai completa a celorlalte suplimente cu care este luat si a nutrientilor din hrana de zi cu zi.
Studiati si voi inainte sa intrebati!
Never, never, never give up!
|
sus |
|
zahy
Junior member 12 mesaje
|
Re: Efectul animal pak
scris pe 19 mai 2011 08:52 de zahy
Eu am luat 4 pachete de animal pak pana acuma si nu fac sala . efectul este urina colorat si mushi ii simpt incordati . urina , este de culoare galbena si un miros de pastile doar prima esire a urinei este colorat urmatoarele esiri se simpte doar miros al pasitelor. Vad ca nu sa mai scris din 2009 am postat sa stie si alte persoane ce se intanpla daca nu faci sala voi mai lua cateva plicuri dupa care ma voi apuca de sala voi face un update cand ma apuc de sala sa stiti ce se intanpla pana in prima zi de sala.
Editat de zahy pe 19 mai 2011 08:54
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 19 mai 2011 14:44 de georgik
Eu am luat 4 pachete de animal pak pana acuma si nu fac sala . efectul este urina colorat si mushi ii simpt incordati . urina , este de culoare galbena si un miros de pastile doar prima esire a urinei este colorat urmatoarele esiri se simpte doar miros al pasitelor. Vad ca nu sa mai scris din 2009 am postat sa stie si alte persoane ce se intanpla daca nu faci sala voi mai lua cateva plicuri dupa care ma voi apuca de sala voi face un update cand ma apuc de sala sa stiti ce se intanpla pana in prima zi de sala.
efectul urinei colorate nu ar trebui sa aibe legatura cu faptul ca faci sau nu faci sala.E pur si simplu supradoza de vitamine.Chiar vitamina C daca nu ma insel.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
zahy
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 19 mai 2011 16:02 de zahy
efectul urinei colorate nu ar trebui sa aibe legatura cu faptul ca faci sau nu faci sala.E pur si simplu supradoza de vitamine.Chiar vitamina C daca nu ma insel.
Intradevar este de la vitamine am citit si eu acest lucru pe google de asemenea si urina e ceva normal sa miroasa a pastile.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 20 mai 2011 01:11 de ricardo
...urina este colorata de complexul de vit b...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 20 mai 2011 09:08 de georgik
...urina este colorata de complexul de vit b...
Eh deci ma inselam
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 21 mai 2011 00:03 de ricardo
Eh deci ma inselam
...se mai intampla si la case mari :P ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
pachetelul
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re
scris pe 22 mai 2011 21:15 de pachetelul
prietene eu am incercat animal pak si il lual cate 3 pastile dupa ifiecare masa si seara inainte de somn 2 si iti spun ca am avut rezultate bune am crescut aproape 2 centimetri in brat
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 24 mai 2011 00:06 de ricardo
prietene eu am incercat animal pak si il lual cate 3 pastile dupa ifiecare masa si seara inainte de somn 2 si iti spun ca am avut rezultate bune am crescut aproape 2 centimetri in brat
...animal pak are efect adevarat cu toate cele 11 pastile luate odata, restul e can-can ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
EpureN
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 29 mai 2011 21:40 de EpureN
...animal pak are efect adevarat cu toate cele 11 pastile luate odata, restul e can-can ...
Pot lua animal pak daca am 17 ani si am fac sala de 1 an??? am luat numa de la pronutrition pana acuma{x-plode,gigant pro-mass] care poate sa mi spuna...ms
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|