Pagina 1 2 din 2
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
Jurnal AiRdr0p
scris pe 26 iun 2015 21:35 de AiRdr0p
Salut, ma numesc Andrei, am 14 ani si 9 luni si sunt din Bucuresti. Am 178 cm inaltime si 70 de kg. M-am decis sa ma apuc de acest sport din luna mai, dar am studiat cate ceva despre alimentatie/antrenamente si abia acum ma voi apuca propriu-zis de culturism.
Alimentatie: Ora 9:30: Un bol cu lapte zuzu cu 1.5 % grasime cu 150 grame de ovaz.
Ora 10:30: O omleta din 4-5 albusuri si 1 galbenus
Ora 11: Salata de fructe (Mere+Banane+un pumn de nuci)
Ora 13:30 (Masa dupa antrenament-2 Tablete multivitamine + 1 1/2 cupa de Pro Complex Gainer de la ON Nutrition-AM comandat acest pack:http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Pachet-Masa-Musculara-Incepatori/ + Ciorba de Pui/Vacuta (Numai piept de pui/muschi de vita) + Piept de pui/vrabioara de vita (250-300 gr)+o salata de sezon+orez brun/cartofi ducli/cartofi natur/cartof copt)
Ora 16: Salata din 4-5 albusuri si 175 gr ton bucati.
Ora 19: Somon la cuptor+Cartofi la cuptor + Salata de sezon+ un pumn de migdale.
Ora 22: 2 felii de paine prajita integrala (Grau intreg de la vel-pitar) + 2 cutii de 150 gr de branza cottage cu 2% grasime.
Tin sa mentionez ca la masa de pranz si la cea de dimineata voi consuma paine integrala (Bob intreg de la Vel-Pitar)+ 30ml ulei de masline
Antrenament
-Luni: Piept+Antebrat(Impins din culcat cu haltera 4*10, Impins din inclinat cu haltera 4*10, Impins din culcat cu ganterele 4*10, Fluturari cu ganterele 4*25,Flexia palmelor cu haltera priza in supinatie 4*25, Flexia palmelor cu haltera priza inversa 4*25 )
-Marti: Trapez+Spate (Trageri cu haltera 4*10, Ridicari din umeri cu gantere 4*10, Extensia spatelui 4*25, Aplecari inainte cu haltera 4*10, Tractiuni la helcometru cu bara la ceafa 4*10, Ramat in aplecat cu bara 4*10, Indreptari cu bara pentru spate 4*10)
Miercuri: Umeri+Antebrat ( Impins de la piept (de la ceafa) cu haltera 4*10, Impins de la umeri cu gantere 4*10, Ridicari laterale cu gantere 4*10, Ridicari prin fata cu gantere 4*10)
Joi: Picioare+Abdomen (La abdomen fac aceste 2 exercitii: https://www.youtube.com/watch?v=qywyEiyB8Vc 4*50 rep fiecare, ridicari pe varfuri 4*30 (Cu ganterele), Genuflexiuni cu haltera 4*10, Extensia picioarelor (la aparat) 4*10, Fandari cu gantere 4*10)
Vineri: Biceps+Triceps ( Impins din culcat cu haltera (priza cu mainile apropiate) 4*10, Extensii la helcometru 4*10, Extensii cu haltera din culcat 4*10, Extensii cu un brat cu gantera 4*10, Extensii din stand cu haltera 4*10, Flexii cu haltera 4*10, Flexii cu gantere 4*10, Flexii Hammer 4*10, Flexii cu gantera pe genunchi 4*10, Flexii la banca Scott 4*10)
Sambata: Pauza
Duminica: Pauza
Ultimele doua repetari de la exercitiile cu greutatii le voi face "fortate", pentru ca voi incerca sa lucrez cu greutati care sa imi permita sa duc maxim 8 repetari corecte. (La cele la care fac 4*10 repetari). Sper sa nu fiu luat la misto din cauza varstei, iar daca mai este nevoie de adaugari/corectari (Cu siguranta ca am multe de corect) v-as fi foarte recunoscator daca m-ati indruma in asa fel incat sa imi fie bine. Voi adauga mai tarziu si o poza cu mine...
Astept sfaturile voastre!!
L.E: Inainte de Antrenament fac incazire de 10-15 minute de alergat pe banda + 1/2 serii de repetari la fiecare exercitiu cu greutati ft. mici)
Acest program il voi incepe de luni, 29.06.2015!!
Am uitat sa precizez ca sunt mezomorf!
Editat de AiRdr0p pe 26 iun 2015 21:39
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
Re: Jurnal AiRdr0p
scris pe 29 iun 2015 15:35 de AiRdr0p
Salut, ma numesc Andrei, am 14 ani si 9 luni si sunt din Bucuresti. Am 178 cm inaltime si 70 de kg. M-am decis sa ma apuc de acest sport din luna mai, dar am studiat cate ceva despre alimentatie/antrenamente si abia acum ma voi apuca propriu-zis de culturism.
Alimentatie: Ora 9:30: Un bol cu lapte zuzu cu 1.5 % grasime cu 150 grame de ovaz.
Ora 13:30 (Masa dupa antrenament-2 Tablete multivitamine + 1 1/2 cupa de Pro Complex Gainer de la ON Nutrition-AM comandat acest pack:http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Pachet-Masa-Musculara-Incepatori/ + Ciorba de Pui/Vacuta (Numai piept de pui/muschi de vita) + Piept de pui/vrabioara de vita (250-300 gr)+o salata de sezon+orez brun/cartofi ducli/cartofi natur/cartof copt)
Ora 19: Somon la cuptor+Cartofi la cuptor + Salata de sezon+ un pumn de migdale.
Ora 22: 2 felii de paine prajita integrala (Grau intreg de la vel-pitar) + 2 cutii de 150 gr de branza cottage cu 2% grasime.
Tin sa mentionez ca la masa de pranz si la cea de dimineata voi consuma paine integrala (Bob intreg de la Vel-Pitar)+ 30ml ulei de masline
Antrenament
-Luni: Piept+Antebrat(Impins din culcat cu haltera 4*10, Impins din inclinat cu haltera 4*10, Impins din culcat cu ganterele 4*10, Fluturari cu ganterele 4*25,Flexia palmelor cu haltera priza in supinatie 4*25, Flexia palmelor cu haltera priza inversa 4*25 )
-Marti: Trapez+Spate (Trageri cu haltera 4*10, Ridicari din umeri cu gantere 4*10, Extensia spatelui 4*25, Aplecari inainte cu haltera 4*10, Tractiuni la helcometru cu bara la ceafa 4*10, Ramat in aplecat cu bara 4*10, Indreptari cu bara pentru spate 4*10)
Miercuri: Umeri+Antebrat ( Impins de la piept (de la ceafa) cu haltera 4*10, Impins de la umeri cu gantere 4*10, Ridicari laterale cu gantere 4*10, Ridicari prin fata cu gantere 4*10)
Joi: Picioare+Abdomen (La abdomen fac aceste 2 exercitii: https://www.youtube.com/watch?v=qywyEiyB8Vc 4*50 rep fiecare, ridicari pe varfuri 4*30 (Cu ganterele), Genuflexiuni cu haltera 4*10, Extensia picioarelor (la aparat) 4*10, Fandari cu gantere 4*10)
Vineri: Biceps+Triceps ( Impins din culcat cu haltera (priza cu mainile apropiate) 4*10, Extensii la helcometru 4*10, Extensii cu haltera din culcat 4*10, Extensii cu un brat cu gantera 4*10, Extensii din stand cu haltera 4*10, Flexii cu haltera 4*10, Flexii cu gantere 4*10, Flexii Hammer 4*10, Flexii cu gantera pe genunchi 4*10, Flexii la banca Scott 4*10)
Ultimele doua repetari de la exercitiile cu greutatii le voi face "fortate", pentru ca voi incerca sa lucrez cu greutati care sa imi permita sa duc maxim 8 repetari corecte. (La cele la care fac 4*10 repetari). Sper sa nu fiu luat la misto din cauza varstei, iar daca mai este nevoie de adaugari/corectari (Cu siguranta ca am multe de corect) v-as fi foarte recunoscator daca m-ati indruma in asa fel incat sa imi fie bine. Voi adauga mai tarziu si o poza cu mine...
L.E: Inainte de Antrenament fac incazire de 10-15 minute de alergat pe banda + 1/2 serii de repetari la fiecare exercitiu cu greutati ft. mici)
AM renuntat la suplimente in detrimentul unui Shake pe care mi-l fac acasa din 2 linguri de miere, sucul de la 2 lamai, 2 banane si 8 albusuri. Nu vreau sa iau chiar de acum suplimente pentru ca la varsta asta corpul se dezvolta OK si fara ele... Il servesc cu fulgi de ovaz.
Editat de AiRdr0p pe 29 iun 2015 16:04
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 17:41 de Ciule
Antrenament
1.De ce faci Impins cu bara si cu gantere pe orizontal nu e tot una ? Piept cu antebrat ,ce combinatie este astia ???
Lucreaza antebratul odata cu bratele si punct.
2.De ce incepi cu trapezul ?
3.De ce faci impins cu bara de la ceafa ,iar apoi cu gantere tot impins ? Te omori singur amice , atatea serii (NU CRESTI MAI REPEDE DACA TE OMORI PRIN SALA ,TE VEI SUPRAANTRENA !)
3. 16 serii triceps ,20 biceps hai amice cred ca glumesti , nici cei de la Olympia nu fac cat faci tu..
Iti dau un sfat ,daca vrei sa-l asculti bine daca nu nu ,faci prea mult nu te vei reface ,probabil musculatura se va reface (dar nu prea cred) dar sistemul nervos nu .
Editat de shift pe 29 iun 2015 18:17
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 17:45 de Ciule
AM renuntat la suplimente in detrimentul unui Shake pe care mi-l fac acasa din 2 linguri de miere, sucul de la 2 lamai, 2 banane si 8 albusuri. Nu vreau sa iau chiar de acum suplimente pentru ca la varsta asta corpul se dezvolta OK si fara ele... Il servesc cu fulgi de ovaz.
Presupun ca sunt crude ouale.
S-a mai discutat si rediscutat de mii de ori subiectul oualelor crude ,pana nu o sa va imbolnaviti unul dintre voi nu va lasati ...Citisem un articol ca ouale crude nu se digera in totalitate si o mare parte se elimina ,deci bani aruncati pe geam in loc sa le prepari.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 22:34 de AiRdr0p
Antrenamentul de azi a decurs OK, se anunta semne de febra musculara pentru maine.
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 22:53 de 12seven12
Daca tot vrei shake facut acasa,fierbe acele oua inainte,dupa care adauga ce ai spus mai sus.
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 22:54 de AiRdr0p
Daca tot vrei shake facut acasa,fierbe acele oua inainte,dupa care adauga ce ai spus mai sus. Ok, multumesc mult. Dar macar e ok shake-ul, pentru ca pana la 16 ani nu vreau sa ma ating de suplimente, inafara de vitamine, ca m-au cam speriat niste postari de pe forum ale lui basu...mai ales despre gainere ).
Editat de AiRdr0p pe 29 iun 2015 22:55
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 29 iun 2015 23:00 de 12seven12
Ok, multumesc mult. Dar macar e ok shake-ul, pentru ca pana la 16 ani nu vreau sa ma ating de suplimente, inafara de vitamine, ca m-au cam speriat niste postari de pe forum ale lui basu...mai ales despre gainere ).
E ok sa nu folosesti suplimente decat de la varsta minima recomandata de producator insa eu unu daca m-as fi apucat de sala de la varsta ta as fi consumat,dar nu orice mizerie,un whey nearomat.Poate Basu se referea la acele gainere,adica majoritatea care folosesc indulcitor pe baza de sucraloza si alte mizerii numai sa adune carbohidrati ca am ajuns sa nu ne mai permitem nici carbo din alimentatie...
Din punctul meu de vedere e ok,mierea e foarte ok pt nr de calorii.Cand faci asa ceva trebuie sa ai in vedere raportul de proteine-carbo-grasimi.Ai putea adauga 10 oua daca iti permiti pt proteina,carbo din banane si miere e foarte ok.
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 23:20 de AiRdr0p
E ok sa nu folosesti suplimente decat de la varsta minima recomandata de producator insa eu unu daca m-as fi apucat de sala de la varsta ta as fi consumat,dar nu orice mizerie,un whey nearomat.Poate Basu se referea la acele gainere,adica majoritatea care folosesc indulcitor pe baza de sucraloza si alte mizerii numai sa adune carbohidrati ca am ajuns sa nu ne mai permitem nici carbo din alimentatie...
Din punctul meu de vedere e ok,mierea e foarte ok pt nr de calorii.Cand faci asa ceva trebuie sa ai in vedere raportul de proteine-carbo-grasimi.Ai putea adauga 10 oua daca iti permiti pt proteina,carbo din banane si miere e foarte ok. O sa adaug 10 oua...cate galbenusuri trebuie sa pun, eu unul m-am gandit la 2...
Editat de AiRdr0p pe 29 iun 2015 23:22
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 23:27 de AiRdr0p
1.De ce faci Impins cu bara si cu gantere pe orizontal nu e tot una ? Piept cu antebrat ,ce combinatie este astia ???
Lucreaza antebratul odata cu bratele si punct.
2.De ce incepi cu trapezul ?
3.De ce faci impins cu bara de la ceafa ,iar apoi cu gantere tot impins ? Te omori singur amice , atatea serii (NU CRESTI MAI REPEDE DACA TE OMORI PRIN SALA ,TE VEI SUPRAANTRENA !)
3. 16 serii triceps ,20 biceps hai amice cred ca glumesti , nici cei de la Olympia nu fac cat faci tu..
Iti dau un sfat ,daca vrei sa-l asculti bine daca nu nu ,faci prea mult nu te vei reface ,probabil musculatura se va reface (dar nu prea cred) dar sistemul nervos nu . De asta am facut un jurnal...pentru sfaturi. Daca ai postat aici doar ca sa ma "certi" si nu sa imi spui si ce ar trebui sa fac, te-ai obosit degeaba. (Asta in caz ca vei motiva ca nu ai timp sa le explici tuturor incepatorilor), cu toate astea, ar fi de apreciat un program de antrenament care sa mi-l recomanzi si explica-mi si mie faza cu recuperarea musculara, daca eu fac doar o grupa pe saptamana si am avut cat de cat grija sa nu fie o zi un muschi grupa principala, a doua zi grupa secundara si nu sunt ironic, dar abia am inceput si eu si m-am documentat cat de mult am putut, cu toate astea vad ca am mari greseli in antrenament...
L.E: Eu sunt deschis si la critici (mai ales la ele) pentru ca sunt cele mai constructive, daca sunt insotite si de cateva sfaturi chiar ar fi de apreciat!
Editat de AiRdr0p pe 29 iun 2015 23:34
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 29 iun 2015 23:48 de 12seven12
O sa adaug 10 oua...cate galbenusuri trebuie sa pun, eu unul m-am gandit la 2...
Eu folosesc doar albus pt acest shaker tocmai de aia am spus sa pui mai multe albusuri
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 23:49 de AiRdr0p
Eu folosesc doar albus pt acest shaker tocmai de aia am spus sa pui mai multe albusuri Ok, asa am sa fac, mersi mult!
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 30 iun 2015 19:26 de AiRdr0p
Antrenamentul de azi mi-a mers super OK. Am avut febra de ieri la pipet si deja a simt mult mai bine decat in perioada in care stateam la calculator si beam sucuri carbogazoase. Imi spune si mie cineva o metoda ca sa ridic haltera mai usor deasupra capului de la sol pentru cand nu am partener?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 30 iun 2015 19:29 de HuangZ
Antrenamentul de azi mi-a mers super OK. Am avut febra de ieri la pipet si deja a simt mult mai bine decat in perioada in care stateam la calculator si beam sucuri carbogazoase. Imi spune si mie cineva o metoda ca sa ridic haltera mai usor deasupra capului de la sol pentru cand nu am partener?
Pentru ce exercitiu?
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 30 iun 2015 19:59 de AiRdr0p
Pentru ce exercitiu? Pentru impins la piept, de exempu. Cum fac eu sa ridic haltera de jos cand eu sunt culcat, o pot ridica, dar pierd energie :|.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 30 iun 2015 20:02 de HuangZ
Pentru impins la piept, de exempu. Cum fac eu sa ridic haltera de jos cand eu sunt culcat, o pot ridica, dar pierd energie :|.
Nu te antrenezi la sala? Ai banca speciala pentru impins la piept cu bara.Si daca te antrenezi acasa si n-ai banca speciala de piept fa cu ganterele atunci.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 30 iun 2015 20:36 de 12seven12
Pentru impins la piept, de exempu. Cum fac eu sa ridic haltera de jos cand eu sunt culcat, o pot ridica, dar pierd energie :|.
ia ganterele in mana cand esti in picioare,pune-te pe banca in fund si aseaza ganterele pe picioare,lasa-te pe spate in timp ce impingi din picioare ganterele sa iti vina pe piept dupa care incepi exercitiul
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 30 iun 2015 21:42 de AiRdr0p
Nu te antrenezi la sala? Ai banca speciala pentru impins la piept cu bara.Si daca te antrenezi acasa si n-ai banca speciala de piept fa cu ganterele atunci. Ma antrenez acasa, am 2 banci diferite am bari diferite, am greutati in total de 120kg, am gantere etc. am multifunctionale, am banda, am tot ce imi trebuie ca am subsol ft. ft. mare...
Si multumesc mult pt raspuns seven, merge chestia .
Editat de AiRdr0p pe 30 iun 2015 21:42
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 30 iun 2015 21:50 de AiRdr0p
Poza cu mine de luni, inainte de primul meu antrenament:
UPDATE: Acum fac shake-ul in felul urmator: 250 ml lapte, 10 albusuri fierte, 2 banane si 2 linguri de miere. Nu mai pun lamaie ca nu era prea gustos ), insa beau sucul de la 3 lamai in fiecare zi (Eu sunt mort dupa lamai).
2015-06-30 21.46.31.jpg (567.58 KB)
Editat de AiRdr0p pe 30 iun 2015 23:04
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 1 iul 2015 10:54 de AiRdr0p
Poza cu mine de luni, inainte de primul meu antrenament:
UPDATE: Acum fac shake-ul in felul urmator: 250 ml lapte, 10 albusuri fierte, 2 banane si 2 linguri de miere. Nu mai pun lamaie ca nu era prea gustos ), insa beau sucul de la 3 lamai in fiecare zi (Eu sunt mort dupa lamai).
UPDATE ANTRENAMENT: Am scos de la piept impins din culcat cu ganterele, Am bagat PULLOVER. Alternez pullover-ul cu inca un alt exercitiu: Presa piept vertical cu priza larga (O soptamana pullover, o saptamana celalalt). La triceps am scos extensiile din stand cu haltera, am bagat flotari la paralele. La biceps am scos flexiile cu ganterele. La exercitiile la care aveam 4 serii* 10 repetari LA TOATE GRUPELE MUSCULARE fac acum doar 3*10 repetari (Am marit greutatile in asa fel in cat sa pot duce corecte maxim 8, ultimele 2 repetari le fac trisate.). La abdomen am bagat crunch la scripete.
Editat de AiRdr0p pe 1 iul 2015 10:55
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 1 iul 2015 20:35 de AiRdr0p
Antrenamentul de azi a decurs super OK din pct meu de vedere. Inca mai am febra la piept de luni si la spate de marti. De febra de la spate nu imi fac probleme, dar e OK sa am febra aproape 3 zile? (Ma resimt cam tare la piept, a scazut ft putin in intensitate de ieri durerea.)
VREAU DE SAPTAMANA VIITOARE SA MA APUC DE ACEST ANTRENAMENT:Antrenament A
Genuflexiuni - 5 seturi * 5, 4, 3, 2, MAX
Ridicari de umeri - 5* 10
Indreptari cu picioarele drepte - 5* 10
Ridicari de gambe din sezut - 4* 10
Plank - 4* 60 secunde
Antrenament B - zi de impins la banca
Impins la banca - 5* 5, 4, 3, 2, MAX
Tractiuni la helcometru cu bara V - 5* 10
Impins in stil Arnold - 5* 10
Extensii triceps la cablu - 4* 10
Flexii cu bara Z - 4* 10
Antrenament C - zi de indreptari
Indreptari - 5* 5, 4, 3, 2, MAX
Presa pentru picioare - 5* 10
Flexii biceps femural - 5* 10
Ridicari de gambe din picioare - 4* 10
Abdomene cu ab roller - 4* 10
Antrenament D - zi de presa militara
Presa militara (impins de la ceafa) - 5* 5, 4, 3, 2, MAX
Ramat cu bara - 5* 10
Impins cu gantere in plan inclinat - 5* 10
Extensii triceps din culcat - 4* 10
Flexii cu gantere - 4* 10
Credeti ca-l pot duce?
Editat de AiRdr0p pe 1 iul 2015 20:50
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 2 iul 2015 16:27 de 12seven12
Antrenamentul de azi a decurs super OK din pct meu de vedere. Inca mai am febra la piept de luni si la spate de marti. De febra de la spate nu imi fac probleme, dar e OK sa am febra aproape 3 zile? (Ma resimt cam tare la piept, a scazut ft putin in intensitate de ieri durerea.)
VREAU DE SAPTAMANA VIITOARE SA MA APUC DE ACEST ANTRENAMENT:Antrenament A
Genuflexiuni - 5 seturi * 5, 4, 3, 2, MAX
Ridicari de umeri - 5* 10
Indreptari cu picioarele drepte - 5* 10
Ridicari de gambe din sezut - 4* 10
Plank - 4* 60 secunde
Antrenament B - zi de impins la banca
Impins la banca - 5* 5, 4, 3, 2, MAX
Tractiuni la helcometru cu bara V - 5* 10
Impins in stil Arnold - 5* 10
Extensii triceps la cablu - 4* 10
Flexii cu bara Z - 4* 10
Antrenament C - zi de indreptari
Indreptari - 5* 5, 4, 3, 2, MAX
Presa pentru picioare - 5* 10
Flexii biceps femural - 5* 10
Ridicari de gambe din picioare - 4* 10
Abdomene cu ab roller - 4* 10
Antrenament D - zi de presa militara
Presa militara (impins de la ceafa) - 5* 5, 4, 3, 2, MAX
Ramat cu bara - 5* 10
Impins cu gantere in plan inclinat - 5* 10
Extensii triceps din culcat - 4* 10
Flexii cu gantere - 4* 10
Credeti ca-l pot duce?
De ce nu faci piept luni,marti picioare si miercuri spate?(ar fi mai ok o pauza intre piept si spate)
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 2 iul 2015 16:53 de AiRdr0p
De ce nu faci piept luni,marti picioare si miercuri spate?(ar fi mai ok o pauza intre piept si spate)
Imi schimb antrenamentul de saptamana viitoare, l-am postat mai sus. Si cred ca o sa imi iau si http://www.megaproteine.ro/Proteine/Dymatize-ISO-100-2-2-kg/ + Vitaminele astea:http://www.megaproteine.ro/Vitamine-si-minerale/Muscle-Line-Multi-Vitamins/
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 2 iul 2015 22:14 de AiRdr0p
Si antrenamentu' de azi mi-a mers super OK. Spre ultimele 2 repetari de la fiecare exercitiu simteam ca nu mai pot, ca cedez (Cred ca e semn bun, din cate am inteles ) ).
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 iul 2015 10:31 de marius0
Si antrenamentu' de azi mi-a mers super OK. Spre ultimele 2 repetari de la fiecare exercitiu simteam ca nu mai pot, ca cedez (Cred ca e semn bun, din cate am inteles ) ).
Nu neaparat.
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 3 iul 2015 23:16 de AiRdr0p
Nu neaparat. La fel, si antrenamentul de azi mi-a mers foarte OK. Il voi pastra pe acesta cu 3*8 repetari la exercitiile cu greutati iar exercitiile la fel cu cele din primul meu post (Inafara de antebrat si abdomen la care o sa fac la antebrat 4*25 iar la abdomen 4*50). De saptamana viitoare o sa ma suplimintez (Sper, am reusit sa ii conving pe ai mei sa merg la un nutritionist) cu Dimatyze ISO-100.
Editat de AiRdr0p pe 3 iul 2015 23:17
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 4 iul 2015 09:47 de HuangZ
La fel, si antrenamentul de azi mi-a mers foarte OK. Il voi pastra pe acesta cu 3*8 repetari la exercitiile cu greutati iar exercitiile la fel cu cele din primul meu post (Inafara de antebrat si abdomen la care o sa fac la antebrat 4*25 iar la abdomen 4*50). De saptamana viitoare o sa ma suplimintez (Sper, am reusit sa ii conving pe ai mei sa merg la un nutritionist) cu Dimatyze ISO-100.
Nu are rost sa faci serii de 50 de repetari la abdomen pe serie, maximum 20, este si el un muschi pana la urma, la biceps nu faci 50 de repetari, este adevarat ca raspunde mai bine la un numar ceva mai mare de repetari dar in niciun caz 50 de repetari, adauga ceva greutate.
Editat de HuangZ pe 4 iul 2015 11:58
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 4 iul 2015 13:24 de AiRdr0p
Nu are rost sa faci serii de 50 de repetari la abdomen pe serie, maximum 20, este si el un muschi pana la urma, la biceps nu faci 50 de repetari, este adevarat ca raspunde mai bine la un numar ceva mai mare de repetari dar in niciun caz 50 de repetari, adauga ceva greutate. Fac si la cablu, cu greutate, cu 40kg. Acolo fac 4*25.
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 5 iul 2015 21:00 de AiRdr0p
Mi-am cumparat Dymatize ISO-100: Iau o cupa la trezire si o cupa dupa antrenament+2 tablete zilnic de multivitamine de la Muscle Line. (Miercuri am inteles ca imi vor sosi suplimentele.)
Editat de AiRdr0p pe 5 iul 2015 21:01
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 6 iul 2015 19:16 de AiRdr0p
Azi nu mi-am facut antrenamentul, il voi incepe de maine pentru ca m-au sunat cei de la megaproteine.ro si mi-au spus ca maine imi sosesc suplimentele, asa ca vreau sa incep antrenamentul cand incep si sa consum suplimentele!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|