Pagina 1 2 din 2
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
Re: Jurnal Alex
scris pe 6 mar 2014 19:17 de XyZz
Salut tuturor ,
Ce parere aveti despre maltodextrina si dextroza ,mai exact CarboPlus NaturalPlus ? Se pot folosi pentru a suplimenta carbohidratii din alimentatie (aproximativ 100-150g zilnic 50%-50%) ?
Poate avea efecte negative in timp , consumul destul de mare de maltodextrina si dextroza?
Daca nu ambele , care ar fi mai potrivita pentru suplimentarea carbohidratilor ?
Editat de XyZz pe 6 mar 2014 19:25
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 19:35 de Ciule
Salut tuturor ,
Ce parere aveti despre maltodextrina si dextroza ,mai exact CarboPlus NaturalPlus ? Se pot folosi pentru a suplimenta carbohidratii din alimentatie (aproximativ 100-150g zilnic 50%-50%) ?
Poate avea efecte negative in timp , consumul destul de mare de maltodextrina si dextroza?
Daca nu ambele , care ar fi mai potrivita pentru suplimentarea carbohidratilor ?
Salut, de ce vrei sa-ti cumperi dextroza , nu iti iei carbohidrati din mancare : orez,paste,cartofi,fulgi de ovaz etc?
Efecte negative =tesut adipos.
Daca tot vrei carbo , ia.ti un gainer .
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 20:14 de r_rrobi
Salut, de ce vrei sa-ti cumperi dextroza , nu iti iei carbohidrati din mancare : orez,paste,cartofi,fulgi de ovaz etc?
Efecte negative =tesut adipos.
Daca tot vrei carbo , ia.ti un gainer .
Ce comic esti )
Il certi sa nu foloseasca carbo simplii si la sfarsit ii recomanzi tot simplii
Daca folosesti carbo cu ig mare in exces efectele negative sunt altele mult mai grave cum ar fi diabetul tip 1...
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 10 apr 2014 22:04 de XyZz
Salut tuturor , am revenit si eu cu o poza. Nu este mare lucru , dar pentru mine inseamna ceva . Imi dau seama ca am inceput sa evoluez si ma motiveaza sa lucrez in continuare.
http://postimg.org/image/h35wi9eml/
Editat de XyZz pe 10 apr 2014 22:05
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 16 oct 2014 12:12 de XyZz
Salutare , am si eu o intrebare in legatura cu un complex de multivitamine.
Pana acum am folosit Daily Formula de care am fost si inca sunt multumit, dar de curand am gasit un complex de multivitamine de la Myprotein.
Acesta pare mult mai "concentrat" decat Daily Formula.
A mai incercat cineva MP MAX V-System?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 16 oct 2014 13:21 de basu
Salutare , am si eu o intrebare in legatura cu un complex de multivitamine.
Pana acum am folosit Daily Formula de care am fost si inca sunt multumit, dar de curand am gasit un complex de multivitamine de la Myprotein.
Acesta pare mult mai "concentrat" decat Daily Formula.
A mai incercat cineva MP MAX V-System?
Este o gresala extraordinar de des intalnita aceea de a folosi suplimente superconcentrate. Alimentatia este baza , ea trebuind in cazul sportivilor completata in masura in care este necesar cu un supliment. Suplimentele concentrate folosite prosteste constituie cea mai scurta si sigura cale catre obtinerea unei ... urine foarte scumpe si calitative. Eu nu spun sa nu folosesti produsul ala dar fa-o cum trebuie. Adica dupa ce te asiguri ca ingurgitezi ce trebuie.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 16 oct 2014 13:24 de XyZz
Este o gresala extraordinar de des intalnita aceea de a folosi suplimente superconcentrate. Alimentatia este baza , ea trebuind in cazul sportivilor completata in masura in care este necesar cu un supliment. Suplimentele concentrate folosite prosteste constituie cea mai scurta si sigura cale catre obtinerea unei ... urine foarte scumpe si calitative. Eu nu spun sa nu folosesti produsul ala dar fa-o cum trebuie. Adica dupa ce te asiguri ca ingurgitezi ce trebuie.
Ok , multumesc mult . Raman la Daily Formula .
Am avut impresia , proasta ce-i drept, ca daca iau ceva mai concentrat ar fii mai bine .
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|