Pagina 1 2 din 2
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: JURNAL Neamtu Andrei
scris pe 4 apr 2014 06:57 de Ciule
Prima poza este de la 14 ani urmatoarea de la 16 iar ultima este din seara aceasta.
Salut,bine ai venit
In primul rand ar trebuii sa scapi de tesutul adipos, sau daca nu , continua asa , pune multa masa musculara iar apoi baga o definire.
Detaliaza.ne antrenamentul ?
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 08:27 de AndrewTM
Salut,bine ai venit
In primul rand ar trebuii sa scapi de tesutul adipos, sau daca nu , continua asa , pune multa masa musculara iar apoi baga o definire.
Detaliaza.ne antrenamentul ?
Buna dimineata Ciule,
In mare parte cel putin la inceput antrenamentul il voi desfasura intr-un loc unde vor fi aparate multifunctionale si mai putine greutati libere(o sa postez astazi in jurnalul personal si poze din locul unde imi voi desfasura antrenamentul)
In postul meu de mai sus am scris ca voi adopta un program specific pentru incepatori prezentat aici pe forum, desigur cu mici adaptari in functie de ceea ce imi va permite corpul sa fac pentru inceput.
Din pacate trebuie sa o iau usor la inceput chiar daca mi-as fi dorit sa imi pun in practica toate exercitiile si programele de antrenament pe care le faceam inainte sau pe care le-am descoperit pe diferite forumuri.
|
sus |
|
Gogu1234
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 10:50 de Gogu1234
Ca si model de antrenament am sa incerc sa ma pliez pe acesta http://www.culturism.ro/antrenament/antrenament-specializat-pentru-spate-si-piept.html
Acela e un antrenament pentru aceia care chiar au o experienta in sala de forta, nicidecum pentru un incepator.
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 11:50 de AndrewTM
Acela e un antrenament pentru aceia care chiar au o experienta in sala de forta, nicidecum pentru un incepator.
Am tot respectul pentru persoanele de aici de pe forum si imi asum criticile mai ales ca sunt la inceput de drum din nou.
De aceea am preferat sa postez si poze nu sa ma ascund in spatele unor vorbe.
Inainte sa imi incep jurnalul m-am uitat si printre alte jurnale si consider ca daca am admis ca o iau de la inceput nu inseamna ca sunt incepator, cel putin in opinia mea.
Da sunt constient ca nu am mai calcat pragul unei sali de forta de mai bine de un an si am ramas in urma dar consider ca incepator am fost atunci cand lucram luni pectoral si brate marti spate si triceps
miercuri aveam pauza joi lucram deltoid si trapez iar vineri membrele inferioare mai exact bicepsul femural, cvadricepsul si ischiogambier.
Daca tot am deschis jurnalul personal as dori sa va intreb la suplimente ce ar mai trebui adaugat.
Ultima oara cand am cochetat cu sala pana cand m-am operat am folosit Storm ca si creatina inainte de antrenament cu vitamine de la ON iar dupa antrenament aminofuel de la TwinLab cu Real Gains ca si shake pwo.
Mi-a mers bine dar perioada de antrenament a fost foarte scurta si nu prea am reusit sa ajung sa ma bucur de rezultate.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 14:51 de Ciule
Am tot respectul pentru persoanele de aici de pe form si imi asum criticile mai ales ca sunt la inceput de drum din nou.
Inainte sa imi incep jurnalul m-am uitat si printre alte jurnale si consider ca daca am admis ca o iau de la inceput nu inseamna ca sunt incepator, cel putin in opinia mea.
Da sunt constient ca nu am mai calcat pragul unei sali de forta de mai bine de un an si am ramas in urma dar consider ca incepator am fost atunci cand lucram luni pectoral si brate marti spate si triceps
miercuri aveam pauza joi lucram deltoid si trapez iar vineri membrele inferioare mai exact bicepsul femural, cvadricepsul si ischiogambier.
Daca tot am deschis jurnalul personal as dori sa va intreb la suplimente ce ar mai trebui adaugat.
Ultima oara cand am cochetat cu sala pana cand m-am operat am folosit Storm ca si creatina inainte de antrenament cu vitamine de la ON iar dupa antrenament aminofuel de la TwinLab cu Real Gains ca si shake pwo.
Mi-a mers bine dar perioada de antrenament a fost foarte scurta si nu prea am reusit sa ajung sa ma bucur de rezultate.
Cu alimentatia cum stai , cum arata o zii de alimentatie a ta,prietene?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 14:58 de shift
Am tot respectul pentru persoanele de aici de pe forum si imi asum criticile mai ales ca sunt la inceput de drum din nou.
Cu tot respectul pentur tine, insa acel antrenament nu este pentru incepatori, asa cum a spus si colegul, asa cum este specificat si in articol. Tu o cam iei de la inceput...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 15:40 de basu
Din punct de vedere al pregatirii teoretice si al factorului experienta nu esti incepator. Dar din punctul de vedere al musculaturii este incepator. Fa antrenamente in consecinta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 17:28 de AndrewTM
Cu alimentatia cum stai , cum arata o zii de alimentatie a ta,prietene?
Pot da exemplu ziua de astazi ceea ce am consumat pana acum si programul pentru dupa antrenament.
Dimineata la 07:30 am consumat lapte cu fulgi de ovaz si aproximativ 50 ml miere iar dupa aceea am mai "rontait" migdale si nuci cat timp am stat la calculator si am citit presa.
La ora 11:30 am mancat un platou cu fructe banane,portocale,mere si pere.
La ora 14 am mancat o supa de linte si un snitel din piept de pui.
Ora 17. In momentul de fata servesc piept de pui(pregatit la abur) si un mix bazat pe salata verde, ridichi,porumb,ardei kapia,telina si morcov ras.
La ora 18:40 voi lua 6 pastile de Nitrix si 2 grame de creatina ( mi-am cumparat si cantar de bucatarie special pentru a putea cantari diferite lucruri )
La ora 19:30 intentionez sa merg la sala si sa lucrez pectorali.
2 serii x 14 repetari cu bara goala urmate de impins in plan orizontal 3x8 repetari urmat de impins din plan inclinat si declinat.
Mentionez ca aceste serii se vor face la bara fixa(aparat) si nu la bara libera.
Dupa aceea voi trece la pec-deck pentru fluturari 5x6 repetari.
Estimez ca programul de antrenament se va incheia undeva in jurul orei 20:45
Dupa sala voi lua shake-ul proteic de la BSN combinat cu 50 ml miere si cele patru tablete de amino iar ca si cina piept de pui cu orez brun dar nu intr-o cantitate foarte mare.
In jurul ore 22:30 doresc sa mai servesc o masa bazata pe o conserva de hering in ulei ( King Oscar ) si 50 grame de branza de vaci sau o conserva de ton cu porumb si zeama de lamaie stoarsa peste.
Va multumesc celor care au citit ceea ce am postat si mi-au oferit un feed-back. Sunt constient ca mai am foarte multe de invatat pana sa ajung sa imi pun la punct alimentatia si programul de antrenament.
Astazi as fi dorit sa mai includ si trapezul in programul de lucru dar am zis sa o iau incet pentru inceput.
Atasez o poza cu "gustarea" servita acum.
DSCF5902 modified.jpg (117.92 KB)
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 17:40 de Ciule
Pot da exemplu ziua de astazi ceea ce am consumat pana acum si programul pentru dupa antrenament.
Dimineata la 07:30 am consumat lapte cu fulgi de ovaz si aproximativ 50 ml miere iar dupa aceea am mai "rontait" migdale si nuci cat timp am stat la calculator si am citit presa.
La ora 11:30 am mancat un platou cu fructe banane,portocale,mere si pere.
La ora 14 am mancat o supa de linte si un snitel din piept de pui.
Ora 17. In momentul de fata servesc piept de pui(pregatit la abur) si un mix bazat pe salata verde, ridichi,porumb,ardei kapia,telina si morcov ras.
La ora 18:40 voi lua 6 pastile de Nitrix si 2 grame de creatina ( mi-am cumparat si cantar de bucatarie special pentru a putea cantari diferite lucruri )
La ora 19:30 intentionez sa merg la sala si sa lucrez pectorali.
2 serii x 14 repetari cu bara goala urmate de impins in plan orizontal 3x8 repetari urmat de impins din plan inclinat si declinat.
Mentionez ca aceste serii se vor face la bara fixa(aparat) si nu la bara libera.
Dupa aceea voi trece la pec-deck pentru fluturari 5x6 repetari.
Estimez ca programul de antrenament se va incheia undeva in jurul orei 20:45
Dupa sala voi lua shake-ul proteic de la BSN combinat cu 50 ml miere si cele patru tablete de amino iar ca si cina piept de pui cu orez brun dar nu intr-o cantitate foarte mare.
In jurul ore 22:30 doresc sa mai servesc o masa bazata pe o conserva de hering in ulei ( King Oscar ) si 50 grame de branza de vaci sau o conserva de ton cu porumb si zeama de lamaie stoarsa peste.
Va multumesc celor care au citit ceea ce am postat si mi-au oferit un feed-back. Sunt constient ca mai am foarte multe de invatat pana sa ajung sa imi pun la punct alimentatia si programul de antrenament.
Astazi as fi dorit sa mai includ si trapezul in programul de lucru dar am zis sa o iau incet pentru inceput.
Atasez o poza cu "gustarea" servita acum.
Ce pofta mi-ai facut
Uite un sfat ,dimineata consuma oua ( omleta sau fierte) si prajite dar mai rar ,pentru a avea ceva proteine dimineata ,cea mai importanta masa si cea de dupa antrenament.
Axeaza-te pe exercitii compuse ramat,tractiuni,indreptari,geno ,impins ,flotari etc pentru ca astea iti vor creste masa musculara , mai rar fa helcometru ,sa nu o iei in nume de rau dar eu nu sunt de acord cu exercitiile pe cablu.Ele sunt facute pentru fete(sa nu zic pe romaneste) ,exercitiile de baza fac diferenta dintre o ''fetita'' si un barbat . Spor
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 17:59 de shift
Ce pofta mi-ai facut
Uite un sfat ,dimineata consuma oua ( omleta sau fierte) si prajite dar mai rar ,pentru a avea ceva proteine dimineata ,cea mai importanta masa si cea de dupa antrenament.
Axeaza-te pe exercitii compuse ramat,tractiuni,indreptari,geno ,impins ,flotari etc pentru ca astea iti vor creste masa musculara , mai rar fa helcometru ,sa nu o iei in nume de rau dar eu nu sunt de acord cu exercitiile pe cablu.Ele sunt facute pentru fete(sa nu zic pe romaneste) ,exercitiile de baza fac diferenta dintre o ''fetita'' si un barbat . Spor
Scuza-ma Andrei ca o iau putin pe langa subiect.
Si prajitul poate fi facut intr-un mod sanatos daca inunzi ouale in ulei sau tii focul la o temperatura foarte scazuta.
Ciule, ce inseamna ca exercitiile facute la cablu sunt pentru fetite?
Editat de shift pe 4 apr 2014 18:00
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 18:05 de AndrewTM
Si prajitul poate fi facut intr-un mod sanatos daca inunzi ouale in ulei sau tii focul la o temperatura foarte scazuta.
Chiar astazi am vazut acest lucru repostat de Cristi Margarit pe pagina sa. ( ouale ochiuri scufundate in ulei)
Eu ma bucur ca imi oferiti feed-back si ca ma ajutati deci consider ca orice postare este binevenita atata timp cat va rupeti cate putin din timpul vostru sa ma ajutati cu vreun sfat sau sa mai cititi ce "bazaconii" postez in jurnal eu ma simt onorat.
Editat de AndrewTM pe 4 apr 2014 18:06
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 18:14 de Ciule
Chiar astazi am vazut acest lucru repostat de Cristi Margarit pe pagina sa. ( ouale ochiuri scufundate in ulei)
Eu ma bucur ca imi oferiti feed-back si ca ma ajutati deci consider ca orice postare este binevenita atata timp cat va rupeti cate putin din timpul vostru sa ma ajutati cu vreun sfat sau sa mai cititi ce "bazaconii" postez in jurnal eu ma simt onorat.
Posteaza orice ,oricand doar e jurnalul tau.Noi de asta suntem aici sa ajutam si la randul nostru sa fim ajutati.
Shift: e doar parerea mea ,fiecare face ce vrea ,cum vrea .Am mai spus si repet Crezi ca , culturistii de la olympia au trait intr.o sala de fitze sau in beciuri murdare ,cu greutati libere,discuri etc. Nu e momentul acum sa discutam despre asta,si sa-i transformam jurnalul colegului intr.o harababura.
Editat de Ciule pe 4 apr 2014 18:18
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 19:24 de basu
Ouale facute in felul asta sunt ok. Ele se prajesc foarte bine iar acea crusta care se formeaza in urma contactului cu tigaia practic nu mai apare. Aceasta crusta e problema.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 06:55 de AndrewTM
Aseara nu am mai reusit sa postez dar mi-a mers extraordinar de bine la sala desi nu am mai apucat sa iau creatina si oxidul nitric.
Am luat in schimb shake-ul proteic si doua pastile de AminoMax iar pana la ora actuala nu vad sa am vreo problema deci o sa le iau pe toate patru data viitoare.
La ora 23 m-am pus sa dorm fiindca eram deja foarte obosit iar acum la 06:40 m-am trezit natural si ma pun sa mananc ceva la indemana cum ar fi 100 grame piept, doua oua fierte si lapte cu fulgi de ovaz si miere.
Referitor la aminoacizi eu as dori sa obtin o parere.
Cand aveam amino lichizi luam dimineata pe stomacul gol si imediat dupa antrenament.
Acum m-am gandit sa iau amino dimineata la trezire impreuna cu prima masa si o pastila de vitamine si imediat dupa sala.
Credeti ca dozarea este optima si ar putea sa fie mai in regula asa chiar daca pe amino scrie ca administrarea se face inainte&dupa antrenament.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 08:40 de Ciule
Aseara nu am mai reusit sa postez dar mi-a mers extraordinar de bine la sala desi nu am mai apucat sa iau creatina si oxidul nitric.
Am luat in schimb shake-ul proteic si doua pastile de AminoMax iar pana la ora actuala nu vad sa am vreo problema deci o sa le iau pe toate patru data viitoare.
La ora 23 m-am pus sa dorm fiindca eram deja foarte obosit iar acum la 06:40 m-am trezit natural si ma pun sa mananc ceva la indemana cum ar fi 100 grame piept, doua oua fierte si lapte cu fulgi de ovaz si miere.
Referitor la aminoacizi eu as dori sa obtin o parere.
Cand aveam amino lichizi luam dimineata pe stomacul gol si imediat dupa antrenament.
Acum m-am gandit sa iau amino dimineata la trezire impreuna cu prima masa si o pastila de vitamine si imediat dupa sala.
Credeti ca dozarea este optima si ar putea sa fie mai in regula asa chiar daca pe amino scrie ca administrarea se face inainte&dupa antrenament.
Teoretic aminoacizi se iau in momentele cheie dimineata pe stomacul gol si dupa antrenament.
Editat de shift pe 5 apr 2014 16:44
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 17:21 de AndrewTM
Teoretic aminoacizi se iau in momentele cheie dimineata pe stomacul gol si dupa antrenament.
La masa de pranz am mancat spanac cu piept de pui iar acum mananc piept de pui cu brocoli, orez si morcovi.
La ora 18:30 o sa iau nitrix-ul impreuna cu 5 grame de creatina iar la 19:30 o sa merg la sala si voi lucra trapez si deltoid.
Ridicari din umeri cu gantere 4x6 plus o serie de incalzire
Ridicari din umeri la aparatul Smith 5x6
Ramat din picioare cu bara 3x8
Iar pentru deltoid
Presa pentru umeri la cabluri 4x8
Ramat din picioare 3x8
Ramat din picioare la presa Smith 3x8
Rotirea umerilor cu discul 3x10
5555.jpg (111.62 KB)
Editat de AndrewTM pe 5 apr 2014 17:22
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 17:25 de marius0
La masa de pranz am mancat spanac cu piept de pui iar acum mananc piept de pui cu brocoli, orez si morcovi.
La ora 18:30 o sa iau nitrix-ul impreuna cu 5 grame de creatina iar la 19:30 o sa merg la sala si voi lucra trapez si deltoid.
Iar pentru deltoid
Ramat din picioare 3x8
Combinatia asta de orez cu broccoli si piept de pui e foarte tare. Eu mai schimb cu broccoli gratinat sau cu usturoi uneori. E unul dintre alimentele mele preferate.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 17:27 de Ciule
Iar pentru deltoid
Ramat din picioare 3x8
Prietene , ramatul din picioare cu cel la presa smith e tot una ,lucreaza aceelasi muschi.Nu-mi prea place cum ai structurat antrenamentul umerilor.
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 17:28 de AndrewTM
Prietene , ramatul din picioare cu cel la presa smith e tot una ,lucreaza aceelasi muschi.Nu-mi prea place cum ai structurat antrenamentul umerilor.
Sunt limitat la aceste exercitii.
Deseara o sa pun si poze din locul in care ma antrenez in momentul de fata.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 17:31 de Ciule
Sunt limitat la aceste exercitii.
Deseara o sa pun si poze din locul in care ma antrenez in momentul de fata.
Cum adica limitat ,nu inteleg.
Uite un ex :
Impins cu gantere
Ridicari frontale disc/gantere/bara
Ridicari laterale
Ridicari din aplecat pentru deltoidu posterior.
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 17:37 de AndrewTM
Cum adica limitat ,nu inteleg.
Uite un ex :
Impins cu gantere
Ridicari frontale disc/gantere/bara
Ridicari laterale
Ridicari din aplecat pentru deltoidu posterior.
Ceea ce ai spus tu sunt exercitii necesare si de baza.
Problema este ca in locul in care merg eu nu exista gantere.
Tocmai de aceea am scris ca la inceput o voi lua mai usor iar pe urma voi urma sa schimb si locul de antrenament.
Uploadez acum niste poze facute ieri in sala.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 21:35 de litllebear
Posteaza orice ,oricand doar e jurnalul tau.Noi de asta suntem aici sa ajutam si la randul nostru sa fim ajutati.
Shift: e doar parerea mea ,fiecare face ce vrea ,cum vrea .Am mai spus si repet Crezi ca , culturistii de la olympia au trait intr.o sala de fitze sau in beciuri murdare ,cu greutati libere,discuri etc. Nu e momentul acum sa discutam despre asta,si sa-i transformam jurnalul colegului intr.o harababura.
Cum am mai scris si altadata,Shift chiar e in masura sa dea sfaturi,iar tu nu ai fost nici langa un mr olympia sa vezi cu ce si unde se antreneaza,iar un helcometru si un scripete nu cred ca e fitza cum zici tu.Fitze sunteti voi,generatia asta facebook care mergeti 3 luni la sala si sunteti betmeni.mai invatati sa si ascultati.
Scuze de off topic,daca e nevoie se poate sterge.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 6 apr 2014 07:51 de AndrewTM
Mi-a mers foarte bine ieri la antrenament desi nu am luat decat 3 pastile de nitrix inainte de sala + 5 grame de creatina.
Cred ca va trebui sa schimb locul de antrenament cat mai curand ca aseara ori nu ma simteam epuizat din cauza nitrixului ori nu stiu ce s-a intamplat fiindca inca mai aveam forta sa trag
Am facut si o serie de repetari la biceps si triceps..
In schimb de inlocuit va trebui sa inlocuiesc AminoMax cu AminoFuel de la Twinlab dar pana atunci suplimentez cu mancare la greu de dimineata..
In dimineata aceasta mi-am combinat o conserva cu ton maruntit de 170 grame cu o conserva cu porumb si am stors peste zeama de lamaie.
De abia dupa ce le-am amestecat mi-am dat seama ca este cam mult porumb dar.. Asta este
Editat de AndrewTM pe 6 apr 2014 07:56
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 6 apr 2014 13:17 de AndrewTM
Combinatia asta de orez cu broccoli si piept de pui e foarte tare. Eu mai schimb cu broccoli gratinat sau cu usturoi uneori. E unul dintre alimentele mele preferate.
Dupa platoul de fructe am pus prajiturile inapoi in frigider si mai astept putin si ma apuc si de felul principal orez salbatic & basmati cu piept de pui si cativa ardei kapia taiati de decor
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 6 apr 2014 13:28 de Ciule
Dupa platoul de fructe am pus prajiturile inapoi in frigider si mai astept putin si ma apuc si de felul principal orez salbatic & basmati cu piept de pui si cativa ardei kapia taiati de decor
Sa mai alternezi frupturile , cu timpul ti se va face greata de pieptul de pui.
|
sus |
|
AndrewTM
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 6 apr 2014 13:35 de AndrewTM
Sa mai alternezi frupturile , cu timpul ti se va face greata de pieptul de pui.
As avea nevoie de o parere referitor la suplimente.
Este in regula ceea ce as dori inlocuiesc?
Si daca ar mai fi de adaugat ce ar mai trebui sa adaug?
Bineinteles ca acum merg cu ele pana la final sa vad cum ma voi simti dupa 20 zile.
444444.jpg (126.57 KB)
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|