Pagina 1 2 din 2
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
Constructie
scris pe 11 iul 2013 12:59 de corbu06
Vreau niste pareri de la baieti avizati, cu ceva zile "pierdute" in sala.
Pana la 15, 16 ani eram numai fibra, dupa aceea in timp, 17-18 ani, am explodat, adica m-am ingrasat vreo 15-20 kg, de la 58-60kg am ajuns undeva la 76kg poate 80kg chiar. La aceea vreme nu prea imi pasa. De vreo 1 an am inceput sala si am slabit bine, ideea e ca mi-e frica sa iau gaine-re deoarece nu vreu sa se puna strat adipos, prefer mai putina masa decat sa devin "pufos" Am luat proteina wpi de la pronutition si 100% whey gold de la o.n.
Suplimentele mi s-au terminat si a-si vrea sa incerc altele dar care sa fie de calitate si sa ma ajute la o constructie frumoasa. Am sa incerc sa atasez si o poza. Ms anticipat.
1052890_10201332390293341_2116108480_o - Copie (2).jpg (84.05 KB)
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
.
scris pe 11 iul 2013 13:01 de corbu06
Am uitat sa mentionez ca am 1.71 inaltime si 59-63 kg aici variez.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: .
scris pe 11 iul 2013 13:10 de Gilu
Am uitat sa mentionez ca am 1.71 inaltime si 59-63 kg aici variez. Nu pari genul care sa aiba probleme cu greutatea.
Cea mai buna varianta pt dupa antrenament sunt aminoacizii.
Exista o gama variata de poroduse.
http://www.megaproteine.ro/Aminoacizi/
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 00:55 de corbu06
Mersi de raspuns Gilu. Tocmai am terminat de luat 100% whey gold de la o.n. in combinatie cu amino energy.
Luna aceasta mai slabut cu banii asa ca trebuie sa imi soseasca Gfx8/ Pro Whey (pronutrition) si Creatina Monohidrata de 250g.
Mi-e putin frica de gfx8 si creatina nu am mai luat, dar vedem cum evolueaza( vreau sa fie corpul frumos, nu neaparat umflat) M-am gandit sa iau gfx8 dimineata o cupa sau 3sfert din cupa, creatina inainte de sala si proteina dupa. Vreau sa te intreb... in combinatia asta, dupa cat timp se face pauza de la a lua suplimentele? Este vreo regula ... iei o luna faci pauza o luna? ceva de genu ? ... Have nice day !
Editat de corbu06 pe 12 iul 2013 00:58
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 12:42 de RoBeRT20
Mersi de raspuns Gilu. Tocmai am terminat de luat 100% whey gold de la o.n. in combinatie cu amino energy.
Luna aceasta mai slabut cu banii asa ca trebuie sa imi soseasca Gfx8/ Pro Whey (pronutrition) si Creatina Monohidrata de 250g.
Mi-e putin frica de gfx8 si creatina nu am mai luat, dar vedem cum evolueaza( vreau sa fie corpul frumos, nu neaparat umflat) M-am gandit sa iau gfx8 dimineata o cupa sau 3sfert din cupa, creatina inainte de sala si proteina dupa. Vreau sa te intreb... in combinatia asta, dupa cat timp se face pauza de la a lua suplimentele? Este vreo regula ... iei o luna faci pauza o luna? ceva de genu ? ... Have nice day !
Foloseste proteina dimineata la trezire si gfx doar dupa antrenament..Creatina ar trebui sa o iei cu carbohidrati pentru o absorbtie mai buna...daca o iei inainte de antrenament iti recomanda sa o iei cu suc de fructe,daca o iei dupa antrenament o poti combina impreuna cu gfx.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 14 iul 2013 21:28 de corbu06
Ma gandeam sa folosesc dimineata gfx8 o cupa sau doua( o sa cantaresc pe cantar , in jur de 85 sau 100g ceea ce e echivalentu a 38-45 g proteina. Creatina inainte de sala si proteina dupa(pro whey) 37g proteina la 60 grame puse in shake. Si am in jur de 80g proteina. Sistemul asta cu gfx dimineata ca sa nu se "prinda" strat adipos, vreau sa dezvolt ce se vede in poza, nu sa acopar. Proteina cred ca e foarte buna dupa antrenament din cate stiu. Astept pareri. Mersi anticipat. Work hard-Play hard !
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 14 iul 2013 22:10 de Gilu
Vreau sa te intreb... in combinatia asta, dupa cat timp se face pauza de la a lua suplimentele? Este vreo regula ... iei o luna faci pauza o luna? ceva de genu ? ... Have nice day ! Nu faci nici o pauza.
La fel cum nu faci pauza nici de la mancare.
Pauza faci de la stimulente, suplimente gen FatBurner, complexe pt inainte de antrenament PreWorkout, etc..
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 14 iul 2013 22:29 de Cristi7
Ma gandeam sa folosesc dimineata gfx8 o cupa sau doua( o sa cantaresc pe cantar , in jur de 85 sau 100g ceea ce e echivalentu a 38-45 g proteina. Creatina inainte de sala si proteina dupa(pro whey) 37g proteina la 60 grame puse in shake. Si am in jur de 80g proteina. Sistemul asta cu gfx dimineata ca sa nu se "prinda" strat adipos, vreau sa dezvolt ce se vede in poza, nu sa acopar. Proteina cred ca e foarte buna dupa antrenament din cate stiu. Astept pareri. Mersi anticipat. Work hard-Play hard !
Pai proteina simpla se ia dimineata si gfx se ia dupa antrenament,mai bine iti cumparai WPI--> probabil cel mai de calitate produs de la ei,proteina pura,am auzit cateva persoane care lauda acest produs..
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 15 iul 2013 12:00 de corbu06
Nu faci nici o pauza.
La fel cum nu faci pauza nici de la mancare.
Pauza faci de la stimulente, suplimente gen FatBurner, complexe pt inainte de antrenament PreWorkout, etc..
multam !
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 15 iul 2013 13:13 de corbu06
Pai proteina simpla se ia dimineata si gfx se ia dupa antrenament,mai bine iti cumparai WPI--> probabil cel mai de calitate produs de la ei,proteina pura,am auzit cateva persoane care lauda acest produs..
Ms de raspuns, eu stiu ca proteina se ia dupa antrenament sau in orice moment al zilei, asa scrie si pe cutie. Am folosit si WPI, nimic spectaculos, dar daca te uiti ProWhey contine mai multa proteina decat WPI, defapt e produsul cu cea mai multa proteina/cupa dintre toate produsele de la pro. Work Hard->Play hard !
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 15 iul 2013 13:20 de Gilu
Mai uita-te odata.
ProWhey are undeva la 65% prot iar WPI 86%.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 15 iul 2013 15:12 de Cristi7
Ms de raspuns, eu stiu ca proteina se ia dupa antrenament sau in orice moment al zilei, asa scrie si pe cutie. Am folosit si WPI, nimic spectaculos, dar daca te uiti ProWhey contine mai multa proteina decat WPI, defapt e produsul cu cea mai multa proteina/cupa dintre toate produsele de la pro. Work Hard->Play hard !
Vad ca nu prea intelegi,produsele astea nu fac minuni,mai ales cele de la PN,baza ta trebuie sa fie alimentatia si citeste mai atent produsul wpi e mai bun decat pro whey
Editat de Cristi7 pe 15 iul 2013 15:13
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
Salut baietii :)
scris pe 7 feb 2014 22:01 de corbu06
Revin de la ultima postare, tin sa va spun ca acum am 67 de kg(ideal ar fi undeva pe la 78 masa pura)
De la ultima postare am mai luat creatina monohidrata+dextroza inainte de sala, 100% whey gold on dupa sala, x-tend- intra-work si caseina seara la culcare.
Vreau sa va adresez cateva intrebari ...
1. Difera necesarul proteic in zilele de pauza fata de zilele in care am antrenamentul? ... (iau suplimentul doar in zilele de antrenament, 4 zile pe saptamana)
Acum mi-am comandat doar whey de la on, si creatina, m-am saturat de caseina ( am sa o inlocuiesc cu o branzica seara la culcare, 21 sau 24 de gr de proteina, deci cred ca e oke)
2. Are ceva daca iau mesele la interval de 2 ore sau 2 ore jumate, deoarece nu am posibilitatea sa ma trezzesc in fiecare zi la ora 7, lucrez in ture. Zic asta ca sa pot sa imi acopar necesatul proteic, undeva la 140 gr proteina pe zi,pentru ca ma lupt cu timpul ca sa zic asa.
Editat de corbu06 pe 7 feb 2014 22:06
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
Re: Salut baietii :)
scris pe 7 feb 2014 22:04 de marius0
Revin de la ultima postare, tin sa va spun ca acum am 67 de kg(ideal ar fi undeva pe la 78 masa pura)
De la ultima postare am mai luat creatina monohidrata+dextroza inainte de sala, 100% whey gold on dupa sala, x-tend- intra-work si caseina seara la culcare.
Vreau sa va adresez cateva intrebari ...
1. Difera necesarul proteic in zilele de pauza fata de zilele in care am antrenamentul? ... (iau suplimentul doar in zilele de antrenament, 4 zile pe saptamana)
Acum mi-am comandat doar whey de la on, si creatina, m-am saturat de caseina ( am sa o inlocuiesc cu o branzica seara la culcare, 21 sau 24 de gr de proteina, deci cred ca e oke)
Nu difera necesarul proteic in zilele de pauza fata de zilele cu antrenament si suplimentul se ia si in zilele de odihna.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:10 de corbu06
Ms Marius. E greu ca si cost sa iei de 2 ori pe zi suplient + inca 3-4 mese, dar nah ce sa facem, asta e sportul, si nu e deloc ieftin cum cred altii.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:15 de marius0
Ms Marius. E greu ca si cost sa iei de 2 ori pe zi suplient + inca 3-4 mese, dar nah ce sa facem, asta e sportul, si nu e deloc ieftin cum cred altii.
Nu trebuie sa iei neaparat de 2 ori pe zi ci trebuie sa le iei in functie de necesitatile tale.
As lua creatina si dextroza impreuna cu whey-ul dupa antrenament.
Editat de marius0 pe 7 feb 2014 22:15
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:20 de corbu06
Nu trebuie sa iei neaparat de 2 ori pe zi ci trebuie sa le iei in functie de necesitatile tale.
As lua creatina si dextroza impreuna cu whey-ul dupa antrenament. [/qu
Acuma am asa: 100whey gold, creatina on, pe astea doua am sa merg de luni ( mai am putina caseina si xtend din stocul trecut)
Pai mi-e cam frica ca nu reusesc sa-mi fac necesarul proteic, o sa iti dau si meniul meu dintr-o zi.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:28 de marius0
2. Are ceva daca iau mesele la interval de 2 ore sau 2 ore jumate, deoarece nu am posibilitatea sa ma trezzesc in fiecare zi la ora 7, lucrez in ture. Zic asta ca sa pot sa imi acopar necesatul proteic, undeva la 140 gr proteina pe zi,pentru ca ma lupt cu timpul ca sa zic asa.
Vizavi de asta, nu este nicio problema daca le iei la 2 ore jumatate sau la 4 ore atat timp cat iti asiguri necesarul zilnic de nutrienti.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:34 de corbu06
Dimineata ar trebui o omleta din multe albusuri ca sa am 30 gr proteina sau shake proteic ( de multe ori dupa aceasta ma sa ma duc la sala) aici sa zic 30 gr proteina
dupa sala shake proteic + carbo- 25 gr proteina
piept pui 100 si ceva gr 25 gr proteina
conserva ton 25 gr proteina
branzica 20 gr proteina
Aici sunt 125 gr proteina si sunt destul de greu de obtinut, eventual sa iau shake dimineata si sa bag ouale intre mese.
Greu dom`le, sau gresesc eu pe undeva ? Mai ales ca am inteles ca proteinele vegetale nu se pun ...
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:43 de marius0
Dimineata ar trebui o omleta din multe albusuri ca sa am 30 gr proteina sau shake proteic ( de multe ori dupa aceasta ma sa ma duc la sala) aici sa zic 30 gr proteina
dupa sala shake proteic + carbo- 25 gr proteina
piept pui 100 si ceva gr 25 gr proteina
conserva ton 25 gr proteina
branzica 20 gr proteina
Aici sunt 125 gr proteina si sunt destul de greu de obtinut, eventual sa iau shake dimineata si sa bag ouale intre mese.
Greu dom`le, sau gresesc eu pe undeva ? Mai ales ca am inteles ca proteinele vegetale nu se pun ...
E ok. S-ar putea sa fie mai mare de 125 de gr pentru ca si restul mancarii din care iti asiguri carbo si grasimi mai are si proteine.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:59 de corbu06
Pai de obicei mai mananc o banana inainte de sala, si pun 100 gr fulgi de ovaz sau o banana,unt de arahide,miere de albine, seminte de in, in shake-ul de dupa sala, la piept de pui adaug orez sau o sursa de carbo, linte mai mananc, are multa proteina la 100gr ... complicat domle complicat. App, are rost sa iau masa la 30 de min dupa ce am luat shake-ul de dupa sala, adica cand ajung acasa, sa shake-ul sa fie ca o masa si urmatoare masa sa o iau la 2 ore .. ?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 23:02 de marius0
Pai de obicei mai mananc o banana inainte de sala, si pun 100 gr fulgi de ovaz sau o banana,unt de arahide,miere de albine, seminte de in, in shake-ul de dupa sala, la piept de pui adaug orez sau o sursa de carbo, linte mai mananc, are multa proteina la 100gr ... complicat domle complicat. App, are rost sa iau masa la 30 de min dupa ce am luat shake-ul de dupa sala, adica cand ajung acasa, sa shake-ul sa fie ca o masa si urmatoare masa sa o iau la 2 ore .. ?
Dupa jumatate de ora e bine.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 feb 2014 08:09 de basu
E complicat domnle, dar daca vrei sa fie si mai complicat incearca sa iei amestecul proteic cam pe finalul antrenamentului , adica inainte de a termina, asta mai ales daca antrenamentul tau este lung, asta ca sa eviti un catabolism supercomplicat. Si daca faci asa ai putea sa iei masa potrivita cam la o jumatate de ora sau 45 de min dupa antrenament.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 9 feb 2014 14:37 de corbu06
Asta cam asa e, deoarece am fulgii de ovaz au 60 gr carbo, 30 gr proteina, dar din ce citeam pe aici, proteina vegetala este cam "desconsiderata", oricum ms mult de raspuns si de sfaturi, pentru ca oricat te documentezi, mereu ai de invatat.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 9 feb 2014 14:44 de corbu06
Ms de raspuns Basu, o sa incerc sa fac si asa, antrenamentu tine cam o ora jumate, aici incerc sa ma incadrez, acum incerc sa mai pun masa, cat mai curat sa zic asa, de asta nu iau nici gainere, incerc sa iau carbo din mancare. Crezi ca e oke sa lucrez 4 ex 3 serii incepand cu greutatea cea mai mare si descrescand ? Have a nice day.
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 9 feb 2014 15:32 de corbu06
Cata dextroza sa adaug ? Pe cutie scrie 10 gr la 5 gr creatina,adica 1/2 . Asa am luat pana acum si am luat doar in zilele de antrenament. E oke ?
|
sus |
|
xGoldHimx
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 9 feb 2014 15:44 de xGoldHimx
Ms de raspuns Basu, o sa incerc sa fac si asa, antrenamentu tine cam o ora jumate, aici incerc sa ma incadrez, acum incerc sa mai pun masa, cat mai curat sa zic asa, de asta nu iau nici gainere, incerc sa iau carbo din mancare. Crezi ca e oke sa lucrez 4 ex 3 serii incepand cu greutatea cea mai mare si descrescand ? Have a nice day.
n-ai zi la ce grupa sa lucrezi asa..
personal mi se pare mult pentru biceps/triceps 4 exercitii cate 3 serii. si din nou parerea mea pur personala este ca mai bine incepi cu greutatea cea mai mica(incalzirea) si adaugi treptat pe bara.
cat despre suplimente ia in continuare cum iti recomanda producatorul dar suplimentele se iau si in ziua in care nu mergi la sala
Editat de xGoldHimx pe 9 feb 2014 15:45
|
sus |
|
corbu06
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 9 feb 2014 19:00 de corbu06
Cum sa fie multe ... de obicei lucrez 4 ex 4 serii .
Exemplu: Piept : Impins orizontal, inclinat,declinat cu gantere a cate 35 kg una, flotari la paralele cu 24 kg adaugat.
Biceps: bara dreapta,25,30 kg, Ciocane cu gantere de 20 kg, scott, si cu gantere de 17.5 pt varf.
De exemplu
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 9 feb 2014 19:13 de marius0
Cum sa fie multe ... de obicei lucrez 4 ex 4 serii .
Exemplu: Piept : Impins orizontal, inclinat,declinat cu gantere a cate 35 kg una, flotari la paralele cu 24 kg adaugat.
Biceps: bara dreapta,25,30 kg, Ciocane cu gantere de 20 kg, scott, si cu gantere de 17.5 pt varf.
De exemplu
Si ti se pare normal ca bicepsul, care este o grupa musculara asa mica, poate cea mai mica din toate care le antrenezi, sa fie antrenat la fel de mult ca si pieptul ?
Uneori mai mult nu inseamna mai bine sau muschi mai mari.
Editat de marius0 pe 9 feb 2014 19:14
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|