Pagina 1 2 din 2
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
Re: Repetari in plus
scris pe 8 dec 2013 14:11 de AdrianSmile
salut, urmez acest program pentru incepatori: http://www.culturism.ro/antrenament/program-pentru-incepatori.html
faza e ca repetarile mi se par destul de putine ( la exercitiile pentru prima luna ), asa ca fac 12 repetari in loc de 8, cum scrie acolo. e vreo problema? preciez ca sunt ectomorf si din cate stiu trebuie sa fac ceva mai multe decat restul.
Faci exact invers,atunci cand esti ectormorf trebuie sa faci mai putine repetari,mareste greutatea,nu uita ca cel mai mult conteaza alimentatia,daca nu atingi numarul de calorii si proteine necesare nu te vei dezvolta sau te vei dezvolta mai incet.
Editat de AdrianSmile pe 8 dec 2013 14:12
Never back down !
|
sus |
|
gheM
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 8 dec 2013 15:02 de gheM
deci tu crezi infailibil blogul unuia care nu stie macar ce este definirea si implicit culturismul? poate are dreptate, dar nu imi place sursa, nu o consider de incredere
Salutare,
Ei, aici nu ai nimerito. Ce ai citit acolo este traducerea unui document scris de niste minti luminate si citite, care au testat asta, Nu au auzito pe dealuri, pe forumuri, spuse de unii care cred ca pentru a creste in masa e nevoie de doi, unu care impinge bara si unu care trage bara si asa au ridicat greutati mari.
uite link-ul original
http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0012033
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 9 dec 2013 08:33 de basu
Salutare,
Ei, aici nu ai nimerito. Ce ai citit acolo este traducerea unui document scris de niste minti luminate si citite, care au testat asta, Nu au auzito pe dealuri, pe forumuri, spuse de unii care cred ca pentru a creste in masa e nevoie de doi, unu care impinge bara si unu care trage bara si asa au ridicat greutati mari.
uite link-ul original
Adica ? Stii ceva prietene, ce-ar fi daca ne-ai explica tu frumos si cu , cuvintelele tale ce vrei sa spui si ne-ai mai scutii de aceste link-uri?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 9 dec 2013 21:45 de AdrianSmile
Salutare,
uite link-ul original
Pai nu inteleg de ce ai face repetari "furate" cu niste greutati astronomice in loc sa faci cu o greutate potrivita.....adica ori ca impingi 100 cu ajutor si nu ridici doar tu ori ca impingi singur 80 tot acelasi rezultat il da....
Never back down !
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 10 dec 2013 10:03 de Spartanul
Pai nu inteleg de ce ai face repetari "furate" cu niste greutati astronomice in loc sa faci cu o greutate potrivita.....adica ori ca impingi 100 cu ajutor si nu ridici doar tu ori ca impingi singur 80 tot acelasi rezultat il da....
alimentatie, antrenament, odihna si apoi suplimente
|
sus |
|
alexVIDU
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 09:09 de alexVIDU
salut, urmez acest program pentru incepatori: http://www.culturism.ro/antrenament/program-pentru-incepatori.html
faza e ca repetarile mi se par destul de putine ( la exercitiile pentru prima luna ), asa ca fac 12 repetari in loc de 8, cum scrie acolo. e vreo problema? preciez ca sunt ectomorf si din cate stiu trebuie sa fac ceva mai multe decat restul.
Personal fac cu multe repetari pt. ca eu asa am rezultate 40 30 20 . Fac sala doar cand imi vine 2 3 luni pe urma pauza dac anu mai am chef mananc beau fumez . Avantajele pe care le-am resimtit eu : a.) nu scad in cm (asta se poate datora si faptului ca nu iau suplimente ) b.) simt ca-mi lucreaza muschiu c.) imi fortez doar grupa de care am nevoie , daca as face 8 10 repetari mi-as incorda tot corpul (spate / abdomen ) . + aspectul fibros / definit nu UMFLAT . Posibil sa nu fie bine si ma astept la contradictii dar mie asa-mi place sa fac sa lucrez grupa pana la epuizare pana cand nu mai pot sa tin o cana cu apa-n mana dupa antrenament
P.S. sala fac ca sa am o ocupatie cand am chef de placere nu ca sa fiu BRANDOS !!! fac ca sa-mi pun organismu-n functiune / pt. ca e bun efortul fizic pt. sanatate
Baietii care fac sala de ani de zile de aici stiu cel mai bine nu as putea sa-i contrazic , doar ca eu am expus felul meu
Editat de alexVIDU pe 16 dec 2013 09:20
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 09:25 de marius0
Personal fac cu multe repetari pt. ca eu asa am rezultate 40 30 20 . Fac sala doar cand imi vine 2 3 luni pe urma pauza dac anu mai am chef mananc beau fumez . Avantajele pe care le-am resimtit eu : a.) nu scad in cm (asta se poate datora si faptului ca nu iau suplimente ) b.) simt ca-mi lucreaza muschiu c.) imi fortez doar grupa de care am nevoie , daca as face 8 10 repetari mi-as incorda tot corpul (spate / abdomen ) . + aspectul fibros / definit nu UMFLAT . Posibil sa nu fie bine si ma astept la contradictii dar mie asa-mi place sa fac sa lucrez grupa pana la epuizare pana cand nu mai pot sa tin o cana cu apa-n mana dupa antrenament
P.S. sala fac ca sa am o ocupatie cand am chef de placere nu ca sa fiu BRANDOS !!! fac ca sa-mi pun organismu-n functiune / pt. ca e bun efortul fizic pt. sanatate
Baietii care fac sala de ani de zile de aici stiu cel mai bine nu as putea sa-i contrazic , doar ca eu am expus felul meu
a. ce treaba are scaderea in cm cu suplimentele ?
b. muschiul il simti ca lucreaza si cand faci mai putine repetari DACA le faci cum trebuie
c. te-ai "incorda tot" de la 8-10 repetari pentru ca nu le faci corect + definirea nu are nicio treaba cu numarul de repetari.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 10:13 de litllebear
a. ce treaba are scaderea in cm cu suplimentele ?
b. muschiul il simti ca lucreaza si cand faci mai putine repetari DACA le faci cum trebuie
c. te-ai "incorda tot" de la 8-10 repetari pentru ca nu le faci corect + definirea nu are nicio treaba cu numarul de repetari.
Domnu Marius tinand cont ca unii ca sa nu se plictiseasca isi fac cont pe acest site,nu are rost sa incerci sa ii explici ceva ce pe el oricum nu il intereseaza,tinand cont de faptul cxa face sala cand vrea si in rest bea,mananca si fumeaza,da el nu scade in brat.Tare asta.
Editat de litllebear pe 16 dec 2013 10:14
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 12:55 de Gilu
Baietii care fac sala de ani de zile de aici stiu cel mai bine nu as putea sa-i contrazic , doar ca eu am expus felul meu Ok, iti multumim pt parere si recomandam tuturor sa nu faca, cum faci tu.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 17 dec 2013 11:05 de KakaJr
Ok, iti multumim pt parere si recomandam tuturor sa nu faca, cum faci tu.
=))))) scuze dar nu m-am putut abinte =))
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
alexVIDU
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 17 dec 2013 13:18 de alexVIDU
=))))) scuze dar nu m-am putut abinte =))
http://dedera.blogspot.ro/2011/08/multe-repetari.html
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 24 dec 2013 16:56 de stefanp
Baietii care fac sala de ani de zile de aici stiu cel mai bine nu as putea sa-i contrazic , doar ca eu am expus felul meu cu toate ca nu trebuie sa faca nimeni ce ai spus tu...o sa se gaseasca ,,unii,,care o sa incerce sa vada daca...da rezultate.pe viitor ar fi bine sa nu mai dai sfaturi la misto.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|