Pagina 1 2 din 2
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
Re: Jurnal ssergiu
scris pe 1 iun 2013 22:06 de ssergiu
si eu am 85 de cm.... aveam 84 cu 4 pack vizibil... deci nu cred ca pot ajunge sub 80-81 cm. asta e. unul dintre putinele lucruri din viata pe care nu le poti schimba: geneticul
Tot la 80 si ceva in talie sunt si eu. Foarte mult nu mai am de unde sa dau pentru ca mare parte din grasimea ce a mai ramas e pe abdomenul superior. Pana la 4 pack sau la 6 pack mai am ceva drum... Oricum, singura solutie ca sa nu se vada talia asa groasa, e sa trag tare la partea superioara la spate, piept, umeri
Editat de ssergiu pe 1 iun 2013 22:10
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 22:26 de sZoTaK
Tot la 80 si ceva in talie sunt si eu. Foarte mult nu mai am de unde sa dau pentru ca mare parte din grasimea ce a mai ramas e pe abdomenul superior. Pana la 4 pack sau la 6 pack mai am ceva drum... Oricum, singura solutie ca sa nu se vada talia asa groasa, e sa trag tare la partea superioara la spate, piept, umeri exact. iluzie..
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 2 iun 2013 19:39 de ssergiu
Conform masuratorilor care le fac la fiecare sfarsit de luna, de cand am inceput dieta (sfarsitul lui martie), am scazut cu 7kg greutate, 1cm brat, 2cm coapse, 1cm torace si 7cm in talie. Pentru vara asta am slabit mult mai repede si nici nu am pierdut masa musculara (prea multa) prin dieta hipocalorica fata de vara trecuta cand am bagat cardio la greu. Asadar, cred ca pe viitor voi folosi exercitiile cardio doar pentru tonus si imbunatatirea circulatiei
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 19:44 de basu
Conform masuratorilor care le fac la fiecare sfarsit de luna, de cand am inceput dieta (sfarsitul lui martie), am scazut cu 7kg greutate, 1cm brat, 2cm coapse, 1cm torace si 7cm in talie. Pentru vara asta am slabit mult mai repede si nici nu am pierdut masa musculara (prea multa) prin dieta hipocalorica fata de vara trecuta cand am bagat cardio la greu. Asadar, cred ca pe viitor voi folosi exercitiile cardio doar pentru tonus si imbunatatirea circulatiei
Deci este extrem de bine.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 iun 2013 09:36 de sZoTaK
Conform masuratorilor care le fac la fiecare sfarsit de luna, de cand am inceput dieta (sfarsitul lui martie), am scazut cu 7kg greutate, 1cm brat, 2cm coapse, 1cm torace si 7cm in talie. Pentru vara asta am slabit mult mai repede si nici nu am pierdut masa musculara (prea multa) prin dieta hipocalorica fata de vara trecuta cand am bagat cardio la greu. Asadar, cred ca pe viitor voi folosi exercitiile cardio doar pentru tonus si imbunatatirea circulatiei eu acum fac un fel de "reverse dieting", adica urc carbohidratii treptat... saptamana asta a fost una teribila, cu banchet, cu serenade etc, si am pus pe mine 0.5 kg... in fine, dupa BAC, daca ma apuc de dieta iar, fiind vreme frumoasa, voi face ca cardio doar sprinturi pe deal
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 iun 2013 09:40 de sZoTaK
Conform masuratorilor care le fac la fiecare sfarsit de luna, de cand am inceput dieta (sfarsitul lui martie), am scazut cu 7kg greutate, 1cm brat, 2cm coapse, 1cm torace si 7cm in talie. Pentru vara asta am slabit mult mai repede si nici nu am pierdut masa musculara (prea multa) prin dieta hipocalorica fata de vara trecuta cand am bagat cardio la greu. Asadar, cred ca pe viitor voi folosi exercitiile cardio doar pentru tonus si imbunatatirea circulatiei legat de "pierderi", n-am masurat tot, stiu doar ca am pierdut ( vorbind de datele de ieri) 6 kg, 7 cm talie, si 0.5 cm in brat.
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 17 iun 2013 21:10 de ssergiu
Sub nicio forma nu se vede 6 packul Dupa cum am preconizat trebuia sa se vada pana acum. Nu stiu daca se observa in poza, dar mi s-a subtiat f mult pielea, se vad toate venele de pe brate, inclusiv vene pe abdomenul inferior.
15062013202.jpg (175.10 KB)
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 17 iun 2013 23:32 de adi123
Sub nicio forma nu se vede 6 packul Dupa cum am preconizat trebuia sa se vada pana acum. Nu stiu daca se observa in poza, dar mi s-a subtiat f mult pielea, se vad toate venele de pe brate, inclusiv vene pe abdomenul inferior.
stai destul de bine, parerea mea
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 8 aug 2013 23:00 de ssergiu
Da, cam asta e planul. Un kg la 2-3 luni, dar sa fie cat mai calitativ.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|