Pagina 1 2 din 2
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Consumul de proteine
scris pe 30 mai 2013 19:44 de basu
cu proteinele e cam acelasi lucru ca alcoolul. e interzis copiilor sub 18 ani, dar sunt pustani de mici cu sticla in gura. pana si eu am inceput sa beau de pe la 7 ani noroc ca am avut taria de caracter sa nu devin dependent de alcool sau tigari
Nu te supara ca te intreb , esti cumva orfan ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 30 mai 2013 21:07 de adi123
Nu te supara ca te intreb , esti cumva orfan ?
nu, dar familia mea nu a avut nici o treaba cu notiunile de baza in a creste un copil. servici, bani la saltea si somn, nu se preocupau deloc de mine
din acest motiv cu siguranta, totul se va invarti in jurul copiilor mei (daca o sa am), ma voi neglija eu spre binele lor.
Editat de adi123 pe 30 mai 2013 21:10
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 mai 2013 21:10 de basu
nu, dar familia mea nu a avut nici o treaba cu notiunile de baza in a creste un copil. servici, bani la saltea si somn, nu se preocupau deloc de mine
Nasol ! Recupereaza si fa cumva sa nu faci la fel. Ne intoarcem la consumul de proteine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 mai 2013 21:15 de basu
In primul rand daca faci culturism nu trebuie sa folosesti suplimente...busu stie mai bine la ce ma refer
In al doilea rand daca nu iti place cum ma exprim nu te pune nimeni sa imi citesti posturile ,eu nu am asasinat pe nimeni in schimb tu cam asta incerci incepand cu copii de 14 ani
tu spui de copii cobai....poate nu ai auzit de trafic cu organe de la copii,industria farmaceutica are resurse stai linistit.
Tu zici ca citesti eticheta...dar acolo unde scrie ca administrare se face daca ai minim 18 ani nu mai sti sa citesti
Eticheta nu spune intotdeauna adevarul mai sunt si substante ascunse dar asta este alt subiect in care eu nici o data nu o sa ma bag
Ori cum esti prea mic sa intelegi multe
Sigur ca stiu la ce te referi. Numele o spune ca sunt suplimente adica suplimenteaza ceva. Adica sunt optionale. Aceasta optiune de a introduce suplimente in dieta ta este influentata de nivelul de pregatire la care doresti sa ajungi. Avand in vedere ca , foarte multi dintre noi putem ajunge la un nivel de pregatire care sa impresioneze pe cei din jur in mod clar, avand in vedere ca de foarte multe ori nu ne intereseaza culturismul competitional si avand in vedere ca de foarte multe ori culturismul de performanta peste un anumit nivel este traumatizant (ca si alte sporturi) este bine sa ne cunoastem prioritatile. Cand vorbim despre cei 18 ani lucrurile se schimba mult si nimeni cred ca nu are curaj sa intervina in procesul de crestere al unui copil in acest fel. Poate doar anumiti experti de pe forum. Eu unul nu.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 mai 2013 21:19 de basu
culturism fara suplimente nu exista, asta sa fie clar. ba mi-as permite sa spun ca nici fara steroizi nu exista. si iti spun sincer ca eu nu am citit decat pe produse gen jake3d, animal stak, tribulus..etc a nu se folosi de persoane sub 18 ani.
Mie nu imi este deloc clar oricat de sigur ai fii tu pe tine. Suplimente sunt si vitaminele si mineralele. In afara de astea eu nu folosesc regulat suplimente proteice sau cu carbohidrati. Doar ocazional adica foarte rar pt ca am un serviciu tampit.
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 31 mai 2013 09:30 de mariaan
Mie nu imi este deloc clar oricat de sigur ai fii tu pe tine. Suplimente sunt si vitaminele si mineralele. In afara de astea eu nu folosesc regulat suplimente proteice sau cu carbohidrati. Doar ocazional adica foarte rar pt ca am un serviciu tampit. deci tot folosesti suplimente.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 mai 2013 09:39 de basu
deci tot folosesti suplimente.
Da, pt ca nu pot manca cand trebuie si cum trebuie. Dar nu pt ca nu poti face culturism fara ele. Daca as avea posibilitate sa mananc cum trebuie nu as lua. Asta se va remedia curand. Suplimentele nu sunt in nici un caz obligatorii si se poate face sport fara ele fara grija si cu rezultate foarte bune. Asta nu inseamna deloc ca este ceva clar in ceea ce tot scrii tu. Nu este chiar nimic clar.
Editat de basu pe 31 mai 2013 09:48
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 mai 2013 09:45 de basu
te-as contrazice, bagi prafuri in tine chiar mult mai devreme, mai ales in zilele noastre. cand o sa ai copil mic ai sa vezi cati bani se vor duce pe laptele praf, milupa , daca ai auzit de asta...e un lapte praf imbogatit cu proteine si vitamine
Nu este cazul sa compari laptele pt copii cu suplimentele proteice pt adulti. Si oricum daca tot te pricepi chiar asa de bine si la copii ,stii ca dupa diversificarea alimentatiei laptele acela nu mai este atat de vital. Laptele ala contine 12 gr prot/suta si nici nu este si nici nu are scopul pe care il au izolatele proteice de exemplu. Este creat pt mamele care nu pot alapta.
Editat de basu pe 31 mai 2013 09:52
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 12:55 de mariaan
e pacat ca moderatorul unui formul de culturism spune ca poti face culturism cu rezultate f bune , fara suplimente
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 16:16 de marius0
e pacat ca moderatorul unui formul de culturism spune ca poti face culturism cu rezultate f bune , fara suplimente
Si ce nu e asa?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 iun 2013 16:23 de basu
Daca forumul asta nu isi permite un moderator mai de calitate asa cum fara indoiala ai fii tu, eu nu am nici o vina. Fiecare spune aici ce stie, eu atat stiu atat spun, dar sa stii ca daca nu as fi avut satisfactia multumirilor aici pe forum si in privat de la baietii care au fost foarte multumiti de putinul pe care i-am invatat ,probabil azi nu as mai activa aici.
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 23:01 de mariaan
Daca forumul asta nu isi permite un moderator mai de calitate asa cum fara indoiala ai fii tu, eu nu am nici o vina. Fiecare spune aici ce stie, eu atat stiu atat spun, dar sa stii ca daca nu as fi avut satisfactia multumirilor aici pe forum si in privat de la baietii care au fost foarte multumiti de putinul pe care i-am invatat ,probabil azi nu as mai activa aici. in primul rand ca si moderator ar trebui sa cunosti limba romana perfect in scris. asta la tine lasa de dorit. "Daca forumul asta nu isi permite un moderator mai de calitate asa cum fara indoiala ai fii tu" fi cu un singur i mai antrenorule iar " nici o " se scrie legat. in fine. tu zici ca se poate si fara suplimente dar spui ca si tu iei vitamine pt ca nu ai cum sa mananci atat. probabil confunzi mersul la sala cu culturismul. stii cum se cheama cei care practica culturism? culturisti. ei bine, spune-mi un singur culturist care nu foloseste suplimente nutritive si eu ma inchin in fata ta. la ironii vad ca incerci sa te pricepi, dar ti-am zis, inainte sa ma ironizezi ca as fi mai bun ca tine, invata a scrie corect.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 23:26 de adi123
in primul rand ca si moderator ar trebui sa cunosti limba romana perfect in scris. asta la tine lasa de dorit. "Daca forumul asta nu isi permite un moderator mai de calitate asa cum fara indoiala ai fii tu" fi cu un singur i mai antrenorule iar " nici o " se scrie legat. in fine. tu zici ca se poate si fara suplimente dar spui ca si tu iei vitamine pt ca nu ai cum sa mananci atat. probabil confunzi mersul la sala cu culturismul. stii cum se cheama cei care practica culturism? culturisti. ei bine, spune-mi un singur culturist care nu foloseste suplimente nutritive si eu ma inchin in fata ta. la ironii vad ca incerci sa te pricepi, dar ti-am zis, inainte sa ma ironizezi ca as fi mai bun ca tine, invata a scrie corect.
in cazul gramaticii chiar nu iti dau dreptate, da a facut o greseala la "fii" in rest nu am observat prea multe abateri. nu te poti lega de asta. o spune cineva destul de bun la gramatica. si eu mai gresec la termeni precum "nici o"
pe siteul asta noi vorbim din experienta. daca persoana in cauza, basu, a avut rezultate fara suplimente e ok. eu personal nu as putea fara. mi-ar trebui 2 mese in plus cred si nu dispun de timpul necesar.
siteul e pentru noi cei care practicam "bodybuilding" adica culturism. e subiectul despre care vorbim aici. bineinteles ca putem avea opinii diferite.
tre sa stii sa faci diferenta dintre o persoana care vorbeste prostii (de exemplu "sa nu mananci dupa ora 18:00" sau "in perioada de definire sa nu bei apa" ) si una care vorbeste din experienta cu ceva rezultate
Editat de adi123 pe 2 iun 2013 23:33
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 23:40 de Gilu
Mariaan are un prim si ultim avertisment.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 iun 2013 06:43 de basu
in primul rand ca si moderator ar trebui sa cunosti limba romana perfect in scris. asta la tine lasa de dorit. "Daca forumul asta nu isi permite un moderator mai de calitate asa cum fara indoiala ai fii tu" fi cu un singur i mai antrenorule iar " nici o " se scrie legat. in fine. tu zici ca se poate si fara suplimente dar spui ca si tu iei vitamine pt ca nu ai cum sa mananci atat. probabil confunzi mersul la sala cu culturismul. stii cum se cheama cei care practica culturism? culturisti. ei bine, spune-mi un singur culturist care nu foloseste suplimente nutritive si eu ma inchin in fata ta. la ironii vad ca incerci sa te pricepi, dar ti-am zis, inainte sa ma ironizezi ca as fi mai bun ca tine, invata a scrie corect.
Da, ai dreptate, ca moderator ar trebui sa fiu mai atent, nu sa scriu dupa 10-12 ore de serviciu de pe telefon aflandu-ma cine stie pe unde. Nu vad ce trebuie sa tot postez eu aici. Tu ai dreptate 100% , o persoana care nu este in masura sa posteze din diverse motive (nu conteaza care) nu trebuie sa o faca. Trebuie sa lase pe altii.
Editat de basu pe 3 iun 2013 07:07
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 13:30 de londoncalling
Da, ai dreptate, ca moderator ar trebui sa fiu mai atent, nu sa scriu dupa 10-12 ore de serviciu de pe telefon aflandu-ma cine stie pe unde. Nu vad ce trebuie sa tot postez eu aici. Tu ai dreptate 100% , o persoana care nu este in masura sa posteze din diverse motive (nu conteaza care) nu trebuie sa o faca. Trebuie sa lase pe altii.
basule pune o poza sa vada cu cine sta de vorba...
no risk , no fun!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 iun 2013 15:02 de Gilu
Hai ca e destul off-topic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 15:18 de cernescu16
in ziua de azi "chimicale" se gasesc in toate, si intr-o banala rosie modificata genetic, injectata, eu mai stiu ce.. revenind la subiect, normal ca si in proteine, n`ai cum sa te feresti d toate..
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 23:03 de mariaan
Mariaan are un prim si ultim avertisment. avertisment pt ce?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 iun 2013 23:12 de Gilu
avertisment pt ce?
REGULAMENTUL FORUMULUI
2. COMPORTAMENTUL
-Sfidarea moderatorilor, insultarea acestora sau orice alta forma de atac va fi penalizata cu un prim si ultim avertisment, dupa care userul in cauza va fi banat.
Intrati aici=>
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 23:25 de mariaan
REGULAMENTUL FORUMULUI
2. COMPORTAMENTUL
-Sfidarea moderatorilor, insultarea acestora sau orice alta forma de atac va fi penalizata cu un prim si ultim avertisment, dupa care userul in cauza va fi banat. ok , am inteles asta acum , e corect. dar de ce nu intervii si tu in discutie? se poate vorbi despre CULTURISM fara suplimente nutritive? culturism, nu mers la sala
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 23:39 de raduroberti
se poate vorbi despre CULTURISM fara suplimente nutritive? culturism, nu mers la sala
ce inseamna la tine suplimente???ziceai la un moment dat de steroizi...
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 23:50 de mariaan
ce inseamna la tine suplimente???ziceai la un moment dat de steroizi... am zis ca as putea spune ca nu prea se practica culturism fara steroizi, dar ca sa nu imi sara in cap cei naturali, m-am rezumat la a spune ca nu se poate fara suplimente. Uite de exemplu la tiger clasic, daca tu crezi ca era vreun sportiv pe scena care sa nu fie dopat...te inseli. Oricum aici nu ma refeream la steroizi. Am zis ca nu poti practica culturism fara suplimente nutritivie, fie ele vitamina C, minerale , proteine, aminoacizi , creatina etc.Daca ma contrazice careva, il rog sa puna o poza si sa sustina ca nu foloseste suplimente nutritive, sunt curios cum arata.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 4 iun 2013 00:05 de Gilu
ok , am inteles asta acum , e corect. dar de ce nu intervii si tu in discutie? se poate vorbi despre CULTURISM fara suplimente nutritive? culturism, nu mers la sala Nu intru in discutie pt ca nu ma intereseaza subiectul.
Si Basu stie ca eu am alta parere despre suplimente decat are el dar asta n-a fost niciodata motiv ca sa ne jignim sau sa ne atacam reciproc.
Nu stiu exact despre ce vorbim...
Culturismul competitional are factorii de crestere/progres muscular umpic dati peste cap.
In sensul ca intra in ecuatie si substantele anabolizante fara de care nu poate fi vorba de culturism competitional.
In toata treaba asta, dupa parerea mea, suplimentele contribuie in mica masura.
Cel mai mare merit il au geneticul si substantele anabolizante.
Shake-ul de dupa sala...cred ca este singurul care cu adevarat iti usureaza viata.
Dar nu este indispensabil.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 4 iun 2013 00:12 de Gilu
Si problema cred ca e pusa gresit.
E firesc ca suplimentele nu sunt necesare atata vreme cat poti sa-ti asiguri din alimentatie tot ce ai nevoie.
Mai normal era sa discutam cat de mult ajuta/ce contributie au.
Eu unu' le iau pt ca este foarte dificil sa-ti asiguri din alimentatie necesarul de nutrienti.
Intrati aici=>
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 4 iun 2013 00:29 de raduroberti
am zis ca as putea spune ca nu prea se practica culturism fara steroizi, dar ca sa nu imi sara in cap cei naturali, m-am rezumat la a spune ca nu se poate fara suplimente. Uite de exemplu la tiger clasic, daca tu crezi ca era vreun sportiv pe scena care sa nu fie dopat...te inseli. Oricum aici nu ma refeream la steroizi. Am zis ca nu poti practica culturism fara suplimente nutritivie, fie ele vitamina C, minerale , proteine, aminoacizi , creatina etc.Daca ma contrazice careva, il rog sa puna o poza si sa sustina ca nu foloseste suplimente nutritive, sunt curios cum arata.
si suplimentele astea care spui tu din ce sunt facute???in mare parte nu sunt facute tot din alimente???
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 iun 2013 06:52 de basu
Acest topic a devenit cumva unul despre mine ? Eu nu cred ca ar trebui sa fie asa. Nu ma intereseaza mult subiectul si s-a facut destul off topic aici. Se poate face culturism (indiferent ce inseamna asta pt D-l Marian ) fara suplimente. Acum nu cred ca este cazul sa despicam firul in patru si sa facem pe naivii pt a explica ca si vitaminele , mineralele etc sunt tot suplimente. Am o intrebare pt membrii mai vechi ai forumului : asta este un subiect care sa ne intereseze ? Pe mine nu. Se poate face culturism fara probleme pana la un anumit nivel (pe care cei mai multi dintre noi nu-l vom atinge ) fara a sulimenta cu proteine , carbohidrati etc dieta. Daca eu am ajuns la 112 kg si 47 de cm si ceva la brat cred ca poate foarte multa lume. Subiectul este prostesc si pt faptul ca Marian .. are un caracter mai conflictual nu am de gand sa imi pierd timpul cu asta. Va rog sa discutati in continuare subiectul fara a transforma acest topic in topicul lui Basu si evident respectand regulamentul, pt ca de acum inainte tot ceea ce va fi off topic adica despre mine si nu despre subiectul acesta ar putea fi sters.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 4 iun 2013 08:27 de stefanp
DACA O PERSOANA NU POATE SA IA DIN ALIMENTATIE TOT CE ARE NEVOIE(VAD CA SI GILU ARE ACEEASI PARERE)APELEZI LA SUPLIMENTE PROTEICE+VITAMINE+MINERALE(TOT SUPLIMENTE SINT).ca vrea cineva sa consume sau nu vrea sa consume ,,suplimente,,...e decizia FIECARUIA.TOTUSI,e mult mai usor si mai practic cu ,,suplimente,,nu e cazul sa ne CERTAM pe problema asta.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 iun 2013 09:50 de basu
DACA O PERSOANA NU POATE SA IA DIN ALIMENTATIE TOT CE ARE NEVOIE(VAD CA SI GILU ARE ACEEASI PARERE)APELEZI LA SUPLIMENTE PROTEICE+VITAMINE+MINERALE(TOT SUPLIMENTE SINT).ca vrea cineva sa consume sau nu vrea sa consume ,,suplimente,,...e decizia FIECARUIA.TOTUSI,e mult mai usor si mai practic cu ,,suplimente,,nu e cazul sa ne CERTAM pe problema asta.
Un subiect despre nimic.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|