Pagina 1 2 din 2
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
Re: Jurnal SkyLimit
scris pe 30 ian 2012 21:54 de yo_shmen94
eu simt ca lucreaza mai degreaba acel middle-back, deltoiodul posterior + trapezul. lats..mai putin. scuza-ma, nu stiu numele grupelor in romana
la ramat cu haltera,intra mai mult trapezul inferior,romboizi,teres,si marii dorsali,dar decat partea superioara,cea inferioara prea putin
iar la ramat cu gantera partea inferioara a marelui dorsal+trapezul inferior,umarul posterior etc...
e clar ca e diferenta intre cele 2 exercitii
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 30 ian 2012 22:42 de skyLimit
Stai rezemat cu fata pe o banca inclinata si faci cu haltera sau bara EZ , asa nu mai ai stres pe coloana , e mai sigur sa te feresti de vreo accidentare . Multa bafta si atentie !
..nu inteleg cum as putea sta rezemat din moment ce folosesc ambele maini...sa stau intins pe banca sau cum? ,la cel cu gantere merge ca pot tine o mana pe banca ...,fi mai explicit te rog , bafta la toti
Editat de skyLimit pe 30 ian 2012 22:46
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 30 ian 2012 22:52 de skyLimit
pana la urma nu cred ca o sa il mai fac,imi ajung ramat cu gantera ,tractiuni la piept si inca doua ,asta lucra bine dar ...trebuie greutate mare si daca nu e executat corect e nasol,ms pt raspunsuri
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 2 feb 2012 15:59 de skyLimit
am renuntat la ramat cu haltera ,o sa il fac pe asta http://www.doctor.info.ro/ramat_orizontal_la_aparat.html , oare lucreaza la fel? desi nu cred
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 2 feb 2012 17:15 de yo_shmen94
am renuntat la ramat cu haltera ,o sa il fac pe asta http://www.doctor.info.ro/ramat_orizontal_la_aparat.html , oare lucreaza la fel? desi nu cred
pai asta e alternativa la ramatul cu haltera...este aproape aceiasi miscare
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 2 feb 2012 18:41 de stefanp
am renuntat la ramat cu haltera ,o sa il fac pe asta http://www.doctor.info.ro/ramat_orizontal_la_aparat.html , oare lucreaza la fel? desi nu cred e...aproape aceeasi miscare,dar iti protejeaza coloana vertebrala mult mai bine
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 19:42 de skyLimit
Zii merci ca ai prins vremile astea. Eu cand aveam o luna de sala trageam de fiare intr-o uscatorie de bloc la etajul 4, aveam ca dotare doua gantere de 10 kg , o haltera facuta dintr-o bara de otel furata si niste flanse de metal de teava de apa calda furate si alea , iar ca banca de impins o lada de scule.
)
)))
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 21:37 de MrOlympia
Zii merci ca ai prins vremile astea. Eu cand aveam o luna de sala trageam de fiare intr-o uscatorie de bloc la etajul 4, aveam ca dotare doua gantere de 10 kg , o haltera facuta dintr-o bara de otel furata si niste flanse de metal de teava de apa calda furate si alea , iar ca banca de impins o lada de scule.
)
Da ,acuma sunt conditii dar nu exista motivatie , mai vad si eu pe la sala de astia care ocupa sala degeaba parca asteapta sa ii roage cineva sa faca .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 22:04 de skyLimit
Da ,acuma sunt conditii dar nu exista motivatie , mai vad si eu pe la sala de astia care ocupa sala degeaba parca asteapta sa ii roage cineva sa faca .
asa sunt peste tot, merg la sala ca asa e moda sa te plimbi pe acolo )
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 17:24 de skyLimit
de 3 zile am o raceala enervanta ,am nasu infundat si iau pastile, sa stau acasa pana imi trece sau sa merg la sala? ma simt slabit si fara vlaga
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 18:19 de yo_shmen94
de 3 zile am o raceala enervanta ,am nasu infundat si iau pastile, sa stau acasa pana imi trece sau sa merg la sala? ma simt slabit si fara vlaga
odihnestete...nu negliza alimentatia si hidrateazate in plus pana iti trece raceala....
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 11 feb 2012 22:40 de skyLimit
nu mai pot de raceala asta , de 4 zile ma roade , maine merg la sala si vad ce iese , sper sa imi treaca odata
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 12 feb 2012 08:25 de basu
nu mai pot de raceala asta , de 4 zile ma roade , maine merg la sala si vad ce iese , sper sa imi treaca odata
Proasta alegere.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 12 feb 2012 18:21 de ricardo
Proasta alegere.
...categoric...auzi, sa vada ce iese...iti zic eu ce iasa : SUPRAANTRENAMENT...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 12 feb 2012 21:29 de skyLimit
mai bine ascultam,oricum am simtit usoara ameliorare cand am tras, acum sunt la fel ...infundat si ma doare gatu
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 13 feb 2012 00:02 de ricardo
mai bine ascultam,oricum am simtit usoara ameliorare cand am tras, acum sunt la fel ...infundat si ma doare gatu
...si o sa ai nevoie de vreo 2 zile in plus ca sa te refaci, stai acasa si odihneste-te, hidrateaza-te, mananca multe citrice si mergi la sala abia cand esti refacut complet...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 21 feb 2012 21:55 de skyLimit
mi-a mai trecut raceala ,abia astept sa incep din nou sala ,am schimbat si alimentatia ,undeva la 2800-3000cal,antrenamentul la fel ,doar de baza
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 22 feb 2012 00:49 de ricardo
Pareri ?! ,orice obiectie e buna
...esti ok din spate, nu arati rau dar parca iti lipsesc abdominalii, avand in vedere faptul ca ai un procentaj de grasime foarte scazut ar trebui sa se vada ceva acolo...
Editat de ricardo pe 22 feb 2012 00:52
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 1 mar 2012 22:52 de skyLimit
de astazi am inceput din nou sala si vreau sa ma las de fumat sper
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 26 aug 2012 15:00 de skyLimit
cum sa iau gain fast si animal pak ? astea 2 le-am cumparat pentru inceput...cred ca este de ajuns pentru ce vreau eu ...?masa musculara
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|