Pagina 1 2 3 4 5 din 5
Sergiunic
Newbie 3 mesaje
|
Re: Confuz intre atatea proteine!
scris pe 27 dec 2011 13:00 de Sergiunic
iti recomand un hot blood , pentru energie inainte de antrenament , si dupa volumass 35 sau 100% whey protein , ambele de la scitec
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 28 dec 2011 13:22 de R1P3R
Basule, nimic nu e corect din ce scrie pe megaproteine.ro
O cupa de serious mass are 224 de grame exact (am cantarit la cantar de bucatarie foarte precis). Deci cele 2 cupe de 165 grame sar din schema!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 28 dec 2011 15:54 de basu
Basule, nimic nu e corect din ce scrie pe megaproteine.ro
O cupa de serious mass are 224 de grame exact (am cantarit la cantar de bucatarie foarte precis). Deci cele 2 cupe de 165 grame sar din schema!
Eu nu sunt vinovat crede-ma.... Incearca pui si curcan la rotisor. Astea nu prea dau probleme la cantarire.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 28 dec 2011 18:14 de R1P3R
Eu nu sunt vinovat crede-ma.... Incearca pui si curcan la rotisor. Astea nu prea dau probleme la cantarire.
Da n-am zis ca esti vinovat cu ceva )
Am zis pur si simplu ca nu e corect ce scrie la serious mass :-s
Lasa ca am incercat curcan ieri si azi incerc sarmale ))
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 28 dec 2011 18:36 de R1P3R
a dracului dieta... sarmale sa ne simtem bine si pe urma suplimente ca nu sunt destule proteine .... ce dracului mai baieti ?
da ce-au sarmalele? :-s
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 dec 2011 18:42 de basu
da ce-au sarmalele? :-s
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 28 dec 2011 18:47 de R1P3R
Hai zi si mie serios, ce-s cu ele :-s
e de rau?
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 9 ian 2012 14:37 de R1P3R
Pentru toti "expertii" in suplimente de pe site-ul asta :
NU MAI DATI SFATURI FARA SA STITI!!!
Eu din cauza ca am luat suplimente prea multe am fost ametit si cadeam din picioare vreo 5 zile. Era pentru ca aveam prea mult calciu si magneziu in corp. Am fost la nutritionist si mi-a spus ca On Serious Mass si On Optimen NU se iau impreuna! Voi de ce n-ati stiut toata treaba asta daca tot recomandati asa dupa ureche?
Va rog si eu ceva pe toti care dati sfaturi aiurea, nu mai ziceti nimic daca nu stiti, lasati pe altii mai experimentati!
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 9 ian 2012 22:05 de Undisputed
Eu din cauza ca am luat suplimente prea multe am fost ametit si cadeam din picioare vreo 5 zile. Era pentru ca aveam prea mult calciu si magneziu in corp. Am fost la nutritionist si mi-a spus ca On Serious Mass si On Optimen NU se iau impreuna! Voi de ce n-ati stiut toata treaba asta daca tot recomandati asa dupa ureche?
Va rog si eu ceva pe toti care dati sfaturi aiurea, nu mai ziceti nimic daca nu stiti, lasati pe altii mai experimentati!
din cite stiu eu optimen trebuie de suplimentat cu ca+mg =)) vezi si tu pe cine asculti aici, nu tot "ce zboara se mananca"!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 9 ian 2012 23:22 de ricardo
...spune-i la medicul ala sa se lase de meserie...dar oricum, tu nu stii citii? optimen contine intr-o doza zilnica(3 pastile) doar 200mg calciu -20% dzr si 100mg magneziu- 25 % dzr, asa ca fa bine si vezi care ti problema...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 9 ian 2012 23:33 de R1P3R
...spune-i la medicul ala sa se lase de meserie...dar oricum, tu nu stii citii? optimen contine intr-o doza zilnica(3 pastile) doar 200mg calciu -20% dzr si 100mg magneziu- 25 % dzr, asa ca fa bine si vezi care ti problema...
Bai frate, cum poti sa afirmi ca stii mai multe ca un medic nutritionist?
Uite vezi? Asta e marea mea problema, ma duc la medic si-mi zice ceva si vin unii "priceputi" si zic cu totul altceva. Un medic are studii de specialitate si cu asta se ocupa!
Eu am testat tot pe sanatatea mea si sincer nu recomand nimanui sa ia dupa ureche! Ba chiar ajung la vorbele lui Basu, macare si atat!
P.S. Problema nu e nici una la mine, uite explicatia :
Simptomele hipocalcemiei includ amorteala sau furnicaturile in jurul gurii sau in maini si picioare, precum si in spasmele muschilor fetei, ale mainilor si ale picioarelor. Hipocalcemia poate duce si la depresie, pierderi de memorie sau halucinatii.
Eu am fost la medic si mi-am facut analize, nu e un diagnostic dat dupa ureche. Daca te uiti la serious mass ai sa vezi ca o doza are 70% calciu dzr + 20 de la vitamine cat vine? Si plus alimentatie. Si asta se aduna in fiecare zi pana se ajunge la saturatie
Editat de R1P3R pe 9 ian 2012 23:44
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 01:08 de Gilu
Uite vezi? Asta e marea mea problema, ma duc la medic si-mi zice ceva si vin unii "priceputi" si zic cu totul altceva. Un medic are studii de specialitate si cu asta se ocupa!
Eu am testat tot pe sanatatea mea si sincer nu recomand nimanui sa ia dupa ureche! Ba chiar ajung la vorbele lui Basu, macare si atat!
Simptomele hipocalcemiei includ amorteala sau furnicaturile in jurul gurii sau in maini si picioare, precum si in spasmele muschilor fetei, ale mainilor si ale picioarelor. Hipocalcemia poate duce si la depresie, pierderi de memorie sau halucinatii.
Eu am fost la medic si mi-am facut analize, nu e un diagnostic dat dupa ureche. Daca te uiti la serious mass ai sa vezi ca o doza are 70% calciu dzr + 20 de la vitamine cat vine? Si plus alimentatie. Si asta se aduna in fiecare zi pana se ajunge la saturatie Eu iti recomand sa nu mai iei de bune parerile legate de nutritie si culturism ale unor medici, ci sa te documentezi singur.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 ian 2012 09:17 de basu
Eu am fost la medic si mi-am facut analize, nu e un diagnostic dat dupa ureche. Daca te uiti la serious mass ai sa vezi ca o doza are 70% calciu dzr + 20 de la vitamine cat vine? Si plus alimentatie. Si asta se aduna in fiecare zi pana se ajunge la saturatie
De acord cu toate ''parerile'' exprimate pana acum.
Dar rog a nu se intelege cumva ca eu fac ''recomandari '' referitoare la consumul de suplimente. Fiecare face exact ceea ce doreste si ceea ce pofteste.
Culturismul este un sport liber si rezultatele fiecaruia sunt individuale si apar sau nu functie de ce este capabil sa priceapa fiecare.
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 12:38 de R1P3R
Eu iti recomand sa nu mai iei de bune parerile legate de nutritie si culturism ale unor medici, ci sa te documentezi singur.
Nu te supara, dar nu-ti impratasesc opinia. Cat m-as documenta eu, nu ma pot compara cu un medic care are atata experienta. Pentru ca de asta e medic si de asta nu vezi rezultate in sala la nimeni, sau daca vezi rezultate vezi burti si grasime...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 15:02 de sZoTaK
Nu te supara, dar nu-ti impratasesc opinia. Cat m-as documenta eu, nu ma pot compara cu un medic care are atata experienta. Pentru ca de asta e medic si de asta nu vezi rezultate in sala la nimeni, sau daca vezi rezultate vezi burti si grasime... la ce sala mergi tu?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 16:12 de claudiu05
Nu te supara, dar nu-ti impratasesc opinia. Cat m-as documenta eu, nu ma pot compara cu un medic care are atata experienta. Pentru ca de asta e medic si de asta nu vezi rezultate in sala la nimeni, sau daca vezi rezultate vezi burti si grasime...
Rip3r inainte sa cumperi suplimentul intreaba vanzatoru ca nu e pus akolo aiurea iti explica el totul cel putin la mine in oras asa e nu orine vinde in magazin de suplimente , am un vecin care are toate pregatirile pt nutritionist si vinde suplimente intrun magazin . ! nu vi si dai vina pe aici pe alti ca tu nusti sa te descurci .
|
sus |
|
salamanca
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 20:31 de salamanca
Rip3r inainte sa cumperi suplimentul intreaba vanzatoru ca nu e pus akolo aiurea iti explica el totul cel putin la mine in oras asa e nu orine vinde in magazin de suplimente , am un vecin care are toate pregatirile pt nutritionist si vinde suplimente intrun magazin . ! nu vi si dai vina pe aici pe alti ca tu nusti sa te descurci .
si banuiesc ca tu esti unul dintre cei care se descurca nu ?
daca ma uit la poza aia a ta ......
|
sus |
|
salamanca
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 20:40 de salamanca
recent am suferit o operatie din cauza careia nu mai pot merge o perioada la sala. dar in tot acest timp nu am pierdut timpul si daca tot am avut atatia medici prin preajma am discutat prin bunavointa dansilor si despre aceste tampenii numite suplimente. nu mai putin de trei medici unul profesor universitar mi-au spus ca aceste cretinisme nu aduc nimic bun in organismul unui tanar. nu pot reproduce discutia in totalitate pt ca este prea mult de scris dar felul in care inteleg unii sa faca sport este o mare gresala. sportul de performanta este plin de riscuri si de pericole pe care cei care le practica si le asuma. dar observ ca voi nu va asumati nimic cu toate ca nu aveti nici o legatura cu ceva performanta. nu exista absolut nici un motiv sa nu cred un om care salveaza vieti si a invatat in viata lui cat 15 (peste 40 de ani de chirurgie si studii universitare, cu zeci de generatii de medici iesiti din maini) si sa va cred pe unii dintre voi . si in nici un caz pe tine care vad ca apari un mare cunoscator in acest ...domeniu .
|
sus |
|
salamanca
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 20:42 de salamanca
din cite stiu eu optimen trebuie de suplimentat cu ca+mg =)) vezi si tu pe cine asculti aici, nu tot "ce zboara se mananca"!
banuiesc ca tu esti unul dintre cei care trebuie ascultati.
|
sus |
|
salamanca
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 20:47 de salamanca
De acord cu toate ''parerile'' exprimate pana acum.
Dar rog a nu se intelege cumva ca eu fac ''recomandari '' referitoare la consumul de suplimente. Fiecare face exact ceea ce doreste si ceea ce pofteste.
Culturismul este un sport liber si rezultatele fiecaruia sunt individuale si apar sau nu functie de ce este capabil sa priceapa fiecare.
este un sport liber dar in calitate de ce sunteti voi aici ar trebui sa dati sfaturi mai bune. cu atat mai mult tu pt ca sunt convins ca , cunosti tot ce trebuie despre astea. m-ai ajutat cu cateva lucruri legate de operatia mea confirmate intocmai de alti medici lucru pt care iti multumesc , dar nu mi se pare normal sa lasati toate astea asa.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 ian 2012 20:56 de basu
este un sport liber dar in calitate de ce sunteti voi aici ar trebui sa dati sfaturi mai bune. cu atat mai mult tu pt ca sunt convins ca , cunosti tot ce trebuie despre astea. m-ai ajutat cu cateva lucruri legate de operatia mea confirmate intocmai de alti medici lucru pt care iti multumesc , dar nu mi se pare normal sa lasati toate astea asa.
Asta este treaba mea sa ajut si asta fac si in afara forumului. Referitor la acest subiect nu ma intereseaza decat sub aspectul ca doresc ca discutiile sa se poarte civilizat. Nu am consumat suplimente si nu am facut recomandari referitoare la ele. Sunt in afara diacutiei.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 22:38 de Gilu
si de asta nu vezi rezultate in sala la nimeni Ma inclin in fata ta, n-am ajuns inca la performanta de a vizita toate salile din lume ca sa pot vedea/stii ca nimeni nu are rezultate....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 23:57 de ricardo
recent am suferit o operatie din cauza careia nu mai pot merge o perioada la sala. dar in tot acest timp nu am pierdut timpul si daca tot am avut atatia medici prin preajma am discutat prin bunavointa dansilor si despre aceste tampenii numite suplimente. nu mai putin de trei medici unul profesor universitar mi-au spus ca aceste cretinisme nu aduc nimic bun in organismul unui tanar. nu pot reproduce discutia in totalitate pt ca este prea mult de scris dar felul in care inteleg unii sa faca sport este o mare gresala. sportul de performanta este plin de riscuri si de pericole pe care cei care le practica si le asuma. dar observ ca voi nu va asumati nimic cu toate ca nu aveti nici o legatura cu ceva performanta. nu exista absolut nici un motiv sa nu cred un om care salveaza vieti si a invatat in viata lui cat 15 (peste 40 de ani de chirurgie si studii universitare, cu zeci de generatii de medici iesiti din maini) si sa va cred pe unii dintre voi . si in nici un caz pe tine care vad ca apari un mare cunoscator in acest ...domeniu .
...ma lasi cu gura cascata cu explicatiile tale, dar stiu ca de unde nu este nici Dumnezeu nu cere...parerea mea este sa mergi pe mana chirurgilor ca sunt cei mai meseriasi in domeniul nutritiei si a cretinismelor de suplimente alimentare (de care sunt pline si farmaciile)...apropo, vezi sa nu-ti recomande ceva supliment post operatoriu ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 02:55 de radu1
Cateodata prafurile astea pot fi mai bune ca si carnea , ouale , laptele...etc in functie de calitatea ei. Nu poti sa sti cum au crescut acele animale : conditiile , alimentatia + diferiti hormoni ce li se adauga.
Deci daca criticati atata suplimentele alimentare din cauza a ce contin ele ar trebui mai intai sa verificati de unde va procurati alimentele si nu sa criticati acele suplimente alimentare daca tot sunteti asa interesati de sanatatea voastra.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 ian 2012 08:38 de basu
...ma lasi cu gura cascata cu explicatiile tale, dar stiu ca de unde nu este nici Dumnezeu nu cere...parerea mea este sa mergi pe mana chirurgilor ca sunt cei mai meseriasi in domeniul nutritiei si a cretinismelor de suplimente alimentare (de care sunt pline si farmaciile)...apropo, vezi sa nu-ti recomande ceva supliment post operatoriu ...
Suplimente post operatoriu ....
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 15:12 de R1P3R
Ma inclin in fata ta, n-am ajuns inca la performanta de a vizita toate salile din lume ca sa pot vedea/stii ca nimeni nu are rezultate....
Eu nu vorbesc de salile din lume, ci doar de salile din Romania. Eu am fost si la Galati si la Constanta in multe sali, foarte multe, ca o perioada am vandut niste produse pentru sali, de asta stiu ce stiu. Toti trag de parca-s culturisti din prima zi de sala si toti vor sa puna masa pe brate, nu conteaza ca au burta mare si sunt ghebosi. Sunt exceptii peste tot, dar din pacate tot exceptii raman.
Editat de R1P3R pe 11 ian 2012 15:12
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 15:15 de R1P3R
Si inca o idee, eu nu am zis sa nu luati suplimente, dar decat sa fiti toti asa sustinatori infocati ai suplimentelor si mari nutritionisti, incepand cu pustiu de 17 ani si pana la orice vrea, mai bine puneti bai frate mana de la mana si faceti niste intalniri intre voi sa vedeti fiecare ce progrese are si tot asa. Apoi vedeti cine arata mai bine si luati-va dupa ala. Decat sa aiba fiecare cate o parere, mai bine asa...
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|