Pagina 1 2 3 din 3
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
Jurnalul lui Florin
scris pe 26 nov 2011 15:10 de FlorinPop
Salut,sunt Florin si am mai postat un topic in sectiunea Alimentatie,pentru a afla ce as putea face sa pun putin in masa musculara,m-am apucat de sala si acuma vreia sa imi fac jurnalul.
Am facut sala de pe la sfarsitul lui August,dar apoi m-am lasat din motive finaciare...De curant m-am reapucat.
Programul este urmatorul :
Luni:Biceps,Triceps
Marti:Spate
Miercuri: Umeri
Joi : Picioare si Abdomen
Vineri : Piept
Sambata si Duminica pauza.
Vreau sa mentionez inainte ca pentru fiecare grupa de muschi fac 4 serii a cate 15 repetari.
Biceps : Flexii cu haltera din picioare : 2kg pe fiecare parte
Flexii Hammter : 5 kg /gantera
Flexii banca scott maxim 2 kg avand in vedere conditia mea fizica slaba.
Triceps: Extensii la cablu : 24 kg
Helcometru,la fel
Extensii cu bara Z din culcat : 1 kg/parte
Impins din culcat cu haltera : priza apropiata. 1 kg.parte
Umeri : Impins cu ganterele de la umeri 5kg uneori 6/gantera
Ramat cu bara pe langa corp cu priza ingusta : 2kg
Flexii laterale cu gantere de 5 kg in pozitie normala si apoi inclinat 90 de grade
Ridicari alternative ale ganterelor in fata corpului cu maini intinse
Spate : ramat din aplecat 90 de grade cu 5kg/parte
indreptari tot cu 5 kg
ramat din scripete din sezut 12kg
ramat cu o gantera din aplecat 5kg maxim
tractiuni la scripete din sezut cu priza larga : 35 de kg.
Piept : impins din culcat cu haltera : 2kg /parte
impins din inclinat cu haltera : 2kg/parte
impins din declinat cu haltera : 2kg/parte
fluturari cu gantere de 5 kg maxim
impins cu hanteri maxim 5 kg ( uneori fara acest ultim exercitiu ) .
La picioare si abdomen nu cred ca e nevoie sa mentionez.
Alimentatie : am renuntat la fast food,mananc verdeata cat mai multa,piure de cartofi si carte din porc/pui, supe de toate felurile / ciorbe si mezeluri
As vrea sa mentionez ca prea mananc maine,poate fi acesta un lucru care sa imi incetineasca cresterea in masa musculara/grasime?
Astept pareri.
Editat de FlorinPop pe 26 nov 2011 15:10
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
Re: Jurnalul lui Florin
scris pe 26 nov 2011 19:48 de yo_shmen94
Salut,sunt Florin si am mai postat un topic in sectiunea Alimentatie,pentru a afla ce as putea face sa pun putin in masa musculara,m-am apucat de sala si acuma vreia sa imi fac jurnalul.
Am facut sala de pe la sfarsitul lui August,dar apoi m-am lasat din motive finaciare...De curant m-am reapucat.
Vreau sa mentionez inainte ca pentru fiecare grupa de muschi fac 4 serii a cate 15 repetari.
Helcometru,la fel
Flexii laterale cu gantere de 5 kg in pozitie normala si apoi inclinat 90 de grade
indreptari tot cu 5 kg
Alimentatie : am renuntat la fast food,mananc verdeata cat mai multa,piure de cartofi si carte din porc/pui, supe de toate felurile / ciorbe si mezeluri
As vrea sa mentionez ca prea mananc maine,poate fi acesta un lucru care sa imi incetineasca cresterea in masa musculara/grasime?
Astept pareri.
deci,trebuie sati zic mai multe...
ast zice sa faci asa:
ziua1:brate
ziua2icioare abdomen
ziua3:umeri
ziua4iept
ziua5:spate
renunta la mezeluri,sau daca mananci,mananca foarte rar,eu mananc doar crenwusti pastrama si sunca de praga dar cum am mai zis foarte rar(la pastrama iti dau un sfat si taie "coaja"aia de carne de deasupra)
mananca mult,in special multa carne,redu supele si ciorbele....
fa exercitii cu aproape greutatea maxima care sati permita sa duci exercitiile la capat,mi se par foarte putin kilogramele cu care lucrezi
Editat de yo_shmen94 pe 26 nov 2011 21:14
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 nov 2011 20:37 de basu
Helcometru,la fel
indreptari tot cu 5 kg
Astept pareri.
salut! fiindca te cheama ca pe mine m-am logat de pe unde sunt ca zic si io ceva:
daca nu ai foarte multe posibilitati materiale pt a cumpara hrana de calitate nu te arunca in greutati pt ca va fi contraproductiv. axeaza-te pe un antrenament de 4 zile.
evita sa mananci mezeluri - crenvustii si parizerul nu au nici 15% carne si sunt pline de rahaturi, pastrama este afumata si toxica, restul sunt tocaturi greu de digerat. foloseste carne ca atare si va fi bine.
la una dintre mesele zilei atunci cand poti serveste ciorba cat mai bogata. este foarte sanatoasa si in plus contine multe legume care chiar si fierte au rolul lor. daca se poate zilnic.
ai zis maine dar de fapt cred ca ai vrut sa zici paine. consuma paine integrala fara sa faci abuz. pastreaza cantitatile acceptabile.
toate aceste alimente obtine-le de la sursa directa pe cat posibil.
greutatile sunt neimportante. o data cu dezvoltarea musculara va venii si forta. pt moment nu ai nevoie de suplimente.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 16:22 de FlorinPop
salut! fiindca te cheama ca pe mine m-am logat de pe unde sunt ca zic si io ceva:
daca nu ai foarte multe posibilitati materiale pt a cumpara hrana de calitate nu te arunca in greutati pt ca va fi contraproductiv. axeaza-te pe un antrenament de 4 zile.
evita sa mananci mezeluri - crenvustii si parizerul nu au nici 15% carne si sunt pline de rahaturi, pastrama este afumata si toxica, restul sunt tocaturi greu de digerat. foloseste carne ca atare si va fi bine.
la una dintre mesele zilei atunci cand poti serveste ciorba cat mai bogata. este foarte sanatoasa si in plus contine multe legume care chiar si fierte au rolul lor. daca se poate zilnic.
ai zis maine dar de fapt cred ca ai vrut sa zici paine. consuma paine integrala fara sa faci abuz. pastreaza cantitatile acceptabile.
toate aceste alimente obtine-le de la sursa directa pe cat posibil.
greutatile sunt neimportante. o data cu dezvoltarea musculara va venii si forta. pt moment nu ai nevoie de suplimente.
@yo_shmen94 : de aceea am ales picioarele/abdomen dupa umeri,pentru ca in toate celelalte zile ma chinui cu grupele care necesita si bratele pentru a le dezvolta,umerii find cea mai grea grupa musculara ( pe care imi este cel mai greu sa o lucrez fiindca ma oboseste repede ),am ales picioarele si abdomenul pentru a apuca mainile sa se odihneasca o perioada care mi se pare mai mult decat suficienta.
@basu : chiar nu stiam ca crenwustii si parizerul nu au nici 15% carne,am sa renunt la ei pe cat putinta si la mezeluri.Pe unde plecam eu de acasa imi puneam cate un sandwich cu sunca/salam sau parizer.Cu ce mi-ati sugera sa le inlocuiesc?
In legatura cu ciorbele mananc urmatoarele feluri :ciorba de tarhon,ciobrba de fasole ( uneori bob gulash cu ciolan afumat),ciorba de cartofi ( si daca stie cineva cat de bogati in grasime sunt cartofii avand in vedere ca este leguma mea preferata pe care o mamanc cu placere ) ,ciorba de legume - sau cum i se mai spune ciorba taraneasca - si rar cate o ciorba de perisoare.
Ca si carne mananc urmatoarele : piept de pui la gratar cateodata cu piure,snitel si diverse preparete din carne de porc.
Editat de FlorinPop pe 28 nov 2011 16:23
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 19:43 de yo_shmen94
pe site sunt niste tabele cu valorile nutritionale ale alimentelor,ar trebuie sal citesti si sa iti faci o idee despre majoritatea produselor
sandvis....eu la scl imi iau sandcisuri cu piept de pui fript cu cascaval,sau chiftelute,snitele....
mananca foarte rar prajeli....
citeste la rubrica "alimentatie" si o sa inveti destule
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 20:51 de Newbie
Eu nu inteleg ..la banca scott faci cu 2 kg sau cu 20? Flotari poti face?
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 21:02 de MrOlympia
In legatura cu antrenamentul , incearca sa lucrezi mai mult la aparate pana prinzi putina forta sa faci si cu greutati libere . Poti sa pui si mai mult la aparate ...bine nu asta e scopul sa pui cat mai multe greutati dar daca faci cu 2-5 kg .. cu greutati libere ,nu stiu ce sa zic .. cred ca asa iti va fi cel mai "comod" pentru inceput sa lucrezi mai mult la aparate . Modul de executie va fi mai bun si o sa incepi usor , usor sa te obisnuiesti cu exercitiile , o sa mai prinzi forta si poti face si cu greutati libere , unde va fi mai greu decat la aparate .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 21:21 de yo_shmen94
In legatura cu antrenamentul , incearca sa lucrezi mai mult la aparate pana prinzi putina forta sa faci si cu greutati libere . Poti sa pui si mai mult la aparate ...bine nu asta e scopul sa pui cat mai multe greutati dar daca faci cu 2-5 kg .. cu greutati libere ,nu stiu ce sa zic .. cred ca asa iti va fi cel mai "comod" pentru inceput sa lucrezi mai mult la aparate . Modul de executie va fi mai bun si o sa incepi usor , usor sa te obisnuiesti cu exercitiile , o sa mai prinzi forta si poti face si cu greutati libere , unde va fi mai greu decat la aparate .
intrun fel te contrazic,pentru a prinde forta exercitiile cu greutati libere sunt de n ori ami bune decat aparatele,dar cum ai zis si tu modul de executie la aparate e mai comod
eu zic sa aibe un antrenament cat mai diversificat si sa se bazeze mai mult pe exercitiile de baza
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 21:50 de OuTKasteD
intrun fel te contrazic,pentru a prinde forta exercitiile cu greutati libere sunt de n ori ami bune decat aparatele,dar cum ai zis si tu modul de executie la aparate e mai comod
eu zic sa aibe un antrenament cat mai diversificat si sa se bazeze mai mult pe exercitiile de baza
Subscriu la ce ai spus, ideal ar fi sa le combini , exercitii cu greutati libere si exercitii la aparat, acum depinde de posibilitati si echipament, oricum axeaza-te pe executie corecta, nu te arunca la greutati record.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 22:11 de MrOlympia
Da dar pentru exercitiile alea de baza iti trebuie ceva forta , exercitiile alea de baza iti permit sa pui cat de mult poti tu sa duci , acolo tragi cel mai tare . Dar daca Florin executa corect acele exercitii pe care le-a precizat si simnte cat de cat ca intra acele exercitii nu-i problema le poate face in continuare . Cand i-am zis ca ar fi mai bine sa faca la aparate am incercat sa il ajut ..acolo modul de executie ii poate fi mai la indemana , poti pune o greutate putin mai mare , poti executi seria pana nu mai poti sa faci 1 repetare .. e mai usor pentru un incepator riscul de accidentare este mai mic . Dupa usor , usor poate sa introduca si exercitii de baza .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 01:33 de ricardo
pe site sunt niste tabele cu valorile nutritionale ale alimentelor,ar trebuie sal citesti si sa iti faci o idee despre majoritatea produselor
sandvis....eu la scl imi iau sandcisuri cu piept de pui fript cu cascaval,sau chiftelute,snitele....
mananca foarte rar prajeli....
citeste la rubrica "alimentatie" si o sa inveti destule
...hai ca esti comic, pai tu il indemni sa nu manace prajeli si-i dai exemple din alimentatia ta : piept de pui fript, chiftele, snitele...aaa, care din ele nu este prajeala?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 15:40 de yo_shmen94
...hai ca esti comic, pai tu il indemni sa nu manace prajeli si-i dai exemple din alimentatia ta : piept de pui fript, chiftele, snitele...aaa, care din ele nu este prajeala?...
ai dretate,dar ce ai vrea sa bag intrun sandvis la scoala?
fiecare alimentatie mai are si gaurile ei,dar in afara de astea nu mai mananc nimic prajit....
iam zis ce e bine sa faca,nu ca e bine ce fac eu...
app,peiptul fript nu e prajeala...:P
Editat de yo_shmen94 pe 29 nov 2011 15:45
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 29 nov 2011 16:40 de ricardo
ai dretate,dar ce ai vrea sa bag intrun sandvis la scoala?
fiecare alimentatie mai are si gaurile ei,dar in afara de astea nu mai mananc nimic prajit....
iam zis ce e bine sa faca,nu ca e bine ce fac eu...
app,peiptul fript nu e prajeala...:P
...da,prajitul se face in ulei, frigerea se face la flacara sau carbuni(jar), oricum, ideal este sa preparam carnea prin fierbere sau la cuptor, personal prefer a 2-a varianta ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 1 dec 2011 18:38 de FlorinPop
...da,prajitul se face in ulei, frigerea se face la flacara sau carbuni(jar), oricum, ideal este sa preparam carnea prin fierbere sau la cuptor, personal prefer a 2-a varianta ...
Nush cine a inteles ca la greutati libere fac 2-5...la haltere si bari fac 2-5 kg ( de cele mai multe ori 5 ).Acuma cum am mai prins forta dupa vreo cateva saptamani fac la greutati libere de la 5 maxim 10 kg greutatile.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 1 dec 2011 19:17 de yo_shmen94
Nush cine a inteles ca la greutati libere fac 2-5...la haltere si bari fac 2-5 kg ( de cele mai multe ori 5 ).Acuma cum am mai prins forta dupa vreo cateva saptamani fac la greutati libere de la 5 maxim 10 kg greutatile.
o sa prinzi forta si o sa iei masa foarte repede....doar ca trebuie sa mananci bine...
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 1 dec 2011 22:20 de FlorinPop
o sa prinzi forta si o sa iei masa foarte repede....doar ca trebuie sa mananci bine...
Inainte ma umflam de prajeli : snitele,piept de pui la gratar,chiftele,bacon,cabanos,fast-food-uri...
Mi-am schimbat acum stilul si am redus aceste feluri din dieta,dar nu le-am eliminat complet.Am dublat portiile de supe/ciorbe,am adaugat cat mai multe legume si am pus mai multa paine si verdeturi.
Sper ca aceasta noua dieta nu o sa imi dea peste cap prea mult punerea in greutate / grasime.
Editat de FlorinPop pe 1 dec 2011 22:21
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 dec 2011 22:40 de sZoTaK
Inainte ma umflam de prajeli : snitele,piept de pui la gratar,chiftele,bacon,cabanos,fast-food-uri...
Mi-am schimbat acum stilul si am redus aceste feluri din dieta,dar nu le-am eliminat complet.Am dublat portiile de supe/ciorbe,am adaugat cat mai multe legume si am pus mai multa paine si verdeturi.
Sper ca aceasta noua dieta nu o sa imi dea peste cap prea mult punerea in greutate / grasime.
ai pus mai multa paine...sigur ca o sa cresti in masa..dar nu in musculara. off-topic..ma sperie astia care zic ca "pot ridica" 2 kg...v-as pune la munca vreo 2-3 luni...la padure, ceva...sa vedeti ce forta ati prinde.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 01:19 de Newbie
E un baiat la mine la sala, are 18 ani, 45 kg si face piept cu 50 kg. La fiecare repetare tremura tot si ai impresia ca o sa'i pocneasca un os dar niciodata nu s'a plans. De la 13 cm in brat a facut 15. Si nu se lasa e foarte sarguincios.
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 08:12 de sZoTaK
E un baiat la mine la sala, are 18 ani, 45 kg si face piept cu 50 kg. La fiecare repetare tremura tot si ai impresia ca o sa'i pocneasca un os dar niciodata nu s'a plans. De la 13 cm in brat a facut 15. Si nu se lasa e foarte sarguincios. e de la oras, ma gandesc
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 09:12 de nuk
E un baiat la mine la sala, are 18 ani, 45 kg si face piept cu 50 kg. La fiecare repetare tremura tot si ai impresia ca o sa'i pocneasca un os dar niciodata nu s'a plans. De la 13 cm in brat a facut 15. Si nu se lasa e foarte sarguincios. 13cm???? dar nu are oase??
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 09:49 de FlorinPop
ai pus mai multa paine...sigur ca o sa cresti in masa..dar nu in musculara. off-topic..ma sperie astia care zic ca "pot ridica" 2 kg...v-as pune la munca vreo 2-3 luni...la padure, ceva...sa vedeti ce forta ati prinde.
Deocamdata masa e obiectivul principal,apoi dupa ce am pus nitel masa o iau si mai tare cu sala si reduc painea...
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 10:48 de yo_shmen94
E un baiat la mine la sala, are 18 ani, 45 kg si face piept cu 50 kg. La fiecare repetare tremura tot si ai impresia ca o sa'i pocneasca un os dar niciodata nu s'a plans. De la 13 cm in brat a facut 15. Si nu se lasa e foarte sarguincios.
prietene,ori ai gresit la scriere ori bati campi....incheietura mea aproape aproape 18 cm,si am o incheietura firava...si la 15 cm sa faca impins de la piept cu 50 de kg?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 dec 2011 23:39 de ricardo
prietene,ori ai gresit la scriere ori bati campi....incheietura mea aproape aproape 18 cm,si am o incheietura firava...si la 15 cm sa faca impins de la piept cu 50 de kg?
...probabil a crescut de la 23 la 25cm si nu de la 13 la 15...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 15:14 de FlorinPop
...probabil a crescut de la 23 la 25cm si nu de la 13 la 15...
De ieri m-am imbolnavit de o raceala urata si cum nu mai pot merge la sala pentru ca fizicul nu imi permite am decis sa imi cumpar niste gantere reglabile :
2 tije iar continutul este : 8 discuri de 1 kg si inca 4 de 0,5 cu niste inchizatori,tija habar n-am cat are,cred ca 2 kg din moment ce fac cu 4 discuri de 1 kg/ gantera si are 6 kg gantera!
Stiu ca am renuntat la o groaza de posibilitati cum nu mai merg la sala,dar sper sa imi treaca repede raceala.
Am si o haltera de 17 kg acasa,dar e improvizata ( o bara cu 2 greutati sudate )
EDIT : Mi-am schimbat putin si programul cu ocazia asta.
Luni: Umeri
Marti: Pauza ( fiindca umerii ma termina dupa un antrenament)
Miercuri: Spate si Biceps
Sambata si Duminica : un cardio cu alergatul pe banda - sper ca nu ma impideica prea mult la punerea in grasime.
Astazi fiind sambata si ma simt putin in forma fac cate un exercitiu maxim 3 cu gantere si haltera pentru fiecare grupa,asa ca sa nu scad drastic din putina putere care o am si acum.
Editat de FlorinPop pe 3 dec 2011 15:19
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 19:12 de stefanp
E un baiat la mine la sala, are 18 ani, 45 kg si face piept cu 50 kg. La fiecare repetare tremura tot si ai impresia ca o sa'i pocneasca un os dar niciodata nu s'a plans. De la 13 cm in brat a facut 15. Si nu se lasa e foarte sarguincios. ca de obicei...esti pe linga subiectbrat de 13cm nu...EXISTA.daca avea 13cm la brat,cit avea la incheietura maini?7-8cm?e bun de pus la ,,perle si aberatii,,postul tau
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 19:16 de stefanp
13cm???? dar nu are oase?? nu prea are oase,e ca...rima
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 19:20 de stefanp
prietene,ori ai gresit la scriere ori bati campi....incheietura mea aproape aproape 18 cm,si am o incheietura firava...si la 15 cm sa faca impins de la piept cu 50 de kg? bate toti cimpii,nu ramine unul nebatut
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 4 dec 2011 15:08 de FlorinPop
bate toti cimpii,nu ramine unul nebatut
Defapt am renuntat la programul ala incurcat,recurg la unul simplu :
Luni : Biceps
Marti: Triceps
MIercuri:Spate
Joi: Piept
Vineri : Umeri ( stiti de ce ) ,abdomen si picioare.
Sambata si duminica : am pastrat cardioul cu alergatul pe banda fiindca e iarna,iar vara merg la tenis sau alerg prin parc.
Asa e mai bine programul banuiesc,ce parere aveti?
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 4 dec 2011 15:26 de stefanp
Defapt am renuntat la programul ala incurcat,recurg la unul simplu :
Luni : Biceps
Marti: Triceps
MIercuri:Spate
Joi: Piept
Vineri : Umeri ( stiti de ce ) ,abdomen si picioare.
Sambata si duminica : am pastrat cardioul cu alergatul pe banda fiindca e iarna,iar vara merg la tenis sau alerg prin parc.
Asa e mai bine programul banuiesc,ce parere aveti?
un program pe5zile arata cam asa;luni-piept,marti-spate,miercuri-umeri,joi-picioare,viner i-brate.e orientativ.pe 4 zile e ;luni-piept+biceps,marti-picioare,miercuri-pauza,joi-umeri+t rapez,vineri-spate+triceps.abdomene,de 2ori pe saptamina(luni-vineri).poti sa schimbi pieptul+biceps cu piept+triceps daca vrei.e tot orientativ,programulbafta
Editat de stefanp pe 4 dec 2011 15:33
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 5 dec 2011 18:54 de FlorinPop
un program pe5zile arata cam asa;luni-piept,marti-spate,miercuri-umeri,joi-picioare,viner i-brate.e orientativ.pe 4 zile e ;luni-piept+biceps,marti-picioare,miercuri-pauza,joi-umeri+t rapez,vineri-spate+triceps.abdomene,de 2ori pe saptamina(luni-vineri).poti sa schimbi pieptul+biceps cu piept+triceps daca vrei.e tot orientativ,programulbafta
Nu ma complic inca cu cel de 4 zile,raman la cel de 5 care l-am spus mai sus pentru o perioada,asta daca e corect acela,daca nu te rog sa imi spui sa recurg la cel al tau sau sa mai schimb putin.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|