Pagina 1 2 din 2
Hary
Junior member 24 mesaje
|
Jurnal Hary
scris pe 29 nov 2011 17:05 de Hary
Salut,ma numesc Mircea am 18 ani 67 kg 177 cm si mi-am deschis acest jurnal pt.a afla parerile celor experimentati.Sunt familiarizat cu sala exercitiile etc.
Timpul nu imi permite sa ajung la sala decat de 3 ori pe saptamana (Luni,Miercuri,Vineri)
Saptamana 1
Luni-Piept+Brate+Antebrate
Miercuri-Umeri+Spate+Trapez
Vineri-Piept+Brate+Antebrate
Saptamana 2
Luni- Umeri+Spate+Trapez
Miercuri- Piept+Brate+Antebrate
Vineri- Umeri+Spate+Trapez
Si tot asa...
Picioarele mele sunt foarte dezvoltate am practicat de mic atletismul.imi doresc crestere in partea de sus a corpului in special brate si spate pieptul la fel e destul de bine format.
Antrenamentul meu nu este suprasolicitant desi pare,nu dureaza mai mult de 45 de min lucrez destul de intens insa am grija sa las pauza intre serii,fac cate 3 exercitii pe grupa mare si cate 2 pe grupa mica,vreau sa imi spuneti daca vi se pare in regula.ms.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
Re: Jurnal Hary
scris pe 29 nov 2011 17:08 de yo_shmen94
Salut,ma numesc Mircea am 18 ani 67 kg 177 cm si mi-am deschis acest jurnal pt.a afla parerile celor experimentati.Sunt familiarizat cu sala exercitiile etc.
Timpul nu imi permite sa ajung la sala decat de 3 ori pe saptamana (Luni,Miercuri,Vineri)
Saptamana 1
Saptamana 2
Luni- Umeri+Spate+Trapez
Si tot asa...
Picioarele mele sunt foarte dezvoltate am practicat de mic atletismul.imi doresc crestere in partea de sus a corpului in special brate si spate pieptul la fel e destul de bine format.
Antrenamentul meu nu este suprasolicitant desi pare,nu dureaza mai mult de 45 de min lucrez destul de intens insa am grija sa las pauza intre serii,fac cate 3 exercitii pe grupa mare si cate 2 pe grupa mica,vreau sa imi spuneti daca vi se pare in regula.ms.
nu mi se par prea bine grupate,desi,daca spui ca te impaci cu el nu mai am ce sa spun...
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 18:51 de ricardo
Saptamana 1
Saptamana 2
Luni- Umeri+Spate+Trapez
Si tot asa...
...crezi ca daca le faci mai des o sa cresti mai repede sau mai mult? mult mai bine ar fi sa faci fiecare grupa 1 data/sapt si sa le grupezi in cele 3 zile...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 19:32 de Hary
o sa incerc o perioada asa cum mei spus,grupa mea deficitara,sunt bratele,nu am de unde sa aleg cand vine vorba de brate(exercitii)am 2 gantere si 1 haltera, reglabile e o sala mai improvizata la taicamio la munca,la biceps fac 2 exercitii(flexii cu bara,flexii alternative cu gantere)iar la triceps(Am o banda unde fac flotari la paralele pe manerele bandei si niste flotari cu priza scurta)cam asta fac eu la brate..e posibil ca aceasta sa fie cauza ca nu mai schimb exercitiile?mi se pare ca stagnez cresc ff greu la brate
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 20:02 de yo_shmen94
o sa incerc o perioada asa cum mei spus,grupa mea deficitara,sunt bratele,nu am de unde sa aleg cand vine vorba de brate(exercitii)am 2 gantere si 1 haltera, reglabile e o sala mai improvizata la taicamio la munca,la biceps fac 2 exercitii(flexii cu bara,flexii alternative cu gantere)iar la triceps(Am o banda unde fac flotari la paralele pe manerele bandei si niste flotari cu priza scurta)cam asta fac eu la brate..e posibil ca aceasta sa fie cauza ca nu mai schimb exercitiile?mi se pare ca stagnez cresc ff greu la brate
trebuie sa faci si niste flexii cu gatera pe genunchi,la triceps poti face extensii din aplecat cu gantera
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 20:52 de Hary
aha..ms pt sfaturi cred ca am uitat unul din cele mai importante si anume impinsu' cu bara din culcat priza scurta.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 21:26 de MrOlympia
Nu mi se pare deloc ok programul tau , zici ca esti deficitar la brate .. am vazut in prima saptamana ca bagi de 2 ori brate desi te duci de 3 ori pe saptamana la sala ..e prea mult , ajunge 1 data pe saptamana mai ales daca vrei sa cresti . Lasa sefeurile din reviste gen extensii din aplecat cu gantera etc. baga exercitii de baza cum zici tu impins cu bara cu palmele apropiate ( impins frantuzesc ) ala e de baza . Sunt suficiente 9-10 serii in total . Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa faci 3 ex a cate 3 serii / ex . Alta problema .. spatele nu este prezent deloc .. nu stiu de ce . Picioarele .. zici ca esti destul de facut la picioare , eu nu sunt de aceeasi parere niciodata nu este destul in culturism . Trebuie sa introduci neaparat picioarele si spatele in antrenament ... asta e doar un sfat ,decizia iti apartine .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 30 nov 2011 01:00 de ricardo
...lucreaza-le tare si doar o data/sapt, cate 2-3 ex a cate 3-4 serii fiecare (ma refer la biceps si triceps)...din pacate cum nu ai posibilitatea sa cresti greutatile o sa stagnezi la un moment dat...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 30 nov 2011 11:47 de Hary
ms pt sfaturi,am sa tin cont de ele.
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 30 nov 2011 12:58 de Newbie
Nu mi se pare deloc ok programul tau , zici ca esti deficitar la brate .. am vazut in prima saptamana ca bagi de 2 ori brate desi te duci de 3 ori pe saptamana la sala ..e prea mult , ajunge 1 data pe saptamana mai ales daca vrei sa cresti . Lasa sefeurile din reviste gen extensii din aplecat cu gantera etc. baga exercitii de baza cum zici tu impins cu bara cu palmele apropiate ( impins frantuzesc ) ala e de baza . Sunt suficiente 9-10 serii in total . Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa faci 3 ex a cate 3 serii / ex . Alta problema .. spatele nu este prezent deloc .. nu stiu de ce . Picioarele .. zici ca esti destul de facut la picioare , eu nu sunt de aceeasi parere niciodata nu este destul in culturism . Trebuie sa introduci neaparat picioarele si spatele in antrenament ... asta e doar un sfat ,decizia iti apartine . Poate nu ai fost atent dar spatele este deja in antrenament ..iar din moment ce el arata ca o piramida nu cred ca are nevoie sa faca picioare ..
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 30 nov 2011 13:48 de Hary
Daca as avea ce sa fac la spate,l-as lucra doar pe el intr-o zi asa fac doar 2 exercitii ramat la scripete si ramat cu gantera,nu am aparate sau...scripetele pt spate care il am e pt sportivii care practica canotaj dar merge si la spate...
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 30 nov 2011 15:16 de MrOlympia
Daca as avea ce sa fac la spate,l-as lucra doar pe el intr-o zi asa fac doar 2 exercitii ramat la scripete si ramat cu gantera,nu am aparate sau...scripetele pt spate care il am e pt sportivii care practica canotaj dar merge si la spate...
Da , acuma am vazut ca ai si spate in a 2-a saptamana .. doar ramat ..e prea putin ..daca vrei sa te latesti in spate tractiunile sunt de baza , nu poti sa introduci o bara dreapta la scripete ? Si sa faci tractiuni pe fata ? Sau .. tractiuni la bara dreapta .. cu greutatea ta .
Editat de MrOlympia pe 30 nov 2011 15:16
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 30 nov 2011 16:20 de Hary
Da , acuma am vazut ca ai si spate in a 2-a saptamana .. doar ramat ..e prea putin ..daca vrei sa te latesti in spate tractiunile sunt de baza , nu poti sa introduci o bara dreapta la scripete ? Si sa faci tractiuni pe fata ? Sau .. tractiuni la bara dreapta .. cu greutatea ta . cred ca te referi la macara nu am macara e scripete de ala care stai in pozitie de stand pe banca si tragi,si tractiuni nu pot face abia pot face 10 tractiuni pt biceps pt spate imi e foarte greu dar am sa fortez
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 1 dec 2011 17:24 de nicu_ivan
cred ca te referi la macara nu am macara e scripete de ala care stai in pozitie de stand pe banca si tragi,si tractiuni nu pot face abia pot face 10 tractiuni pt biceps pt spate imi e foarte greu dar am sa fortez
In timp o sa prinzi forta... daca nu ai alta posibilitate decat tractiunile la liber si daca nu ai forta sa le faci calumea... atunci mai bine iei pauze un pic mai mari intre seriile de tractiuni... astfel incat sa poti sa faci decent fiecare serie.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 1 dec 2011 19:46 de Hary
In timp o sa prinzi forta... daca nu ai alta posibilitate decat tractiunile la liber si daca nu ai forta sa le faci calumea... atunci mai bine iei pauze un pic mai mari intre seriile de tractiuni... astfel incat sa poti sa faci decent fiecare serie. Da sper,oricum nu ma astept sa cresc rapid,dar oricum sunt sigur ca voi creste, in vacanta ce a trecut am fost 2 luni la sala si faceam totul ca la carte si am crescut 2 cm in brat si am luat 7 kg nu exagerez absolut de loc(natural),cu timpul o sa postez poze cu mine sa vedeti cum evoluez.
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 22:01 de Hary
Salut din nou.va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un supliment nutritiv.As dori sa imi recomandati ceva care sa ma ajute sa cresc masa musculara.Eu m-am gandit la Creatina Forte-R(http://www.redis.ro/ro/creatina/39-creatina-forte-r-tablete-masticabile.html),ce parere aveti?
|
sus |
|
Elvis
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 4 dec 2011 18:07 de Elvis
Salut din nou.va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un supliment nutritiv.As dori sa imi recomandati ceva care sa ma ajute sa cresc masa musculara.Eu m-am gandit la Creatina Forte-R(http://www.redis.ro/ro/creatina/39-creatina-forte-r-tablete-masticabile.html),ce parere aveti?
Eu ti-as zice sa nu iei deloc ci sa-ti faci o alimentatie mai buna si dupaia sa vezi daca chiar ai nevoie..
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 5 dec 2011 14:05 de Hary
Eu ti-as zice sa nu iei deloc ci sa-ti faci o alimentatie mai buna si dupaia sa vezi daca chiar ai nevoie..
ok
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 5 dec 2011 19:12 de Hary
Tocmai am terminat prima zi de antrenament.
ora-7:00-omleta+miere de albine
ora-11:00-2 pere
ora-14:00-paste cu carne
ora-16:30-antrenament
ora-18:00-branza
ora-19:00-un shake din ou crud+zahar+lapte praf+cacao
ora-21:00-2 mere
Incerc sa tin nr acesta de mese zilnic,si sper sa nu fie nevoie de prafuri,vreau ca ce lucrez sa ramana.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 5 dec 2011 20:05 de sZoTaK
sper sa nu fie nevoie de prafuri,vreau ca ce lucrez sa ramana. doamne de la cati aud prostia asta..
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 5 dec 2011 23:24 de nicu_ivan
doamne de la cati aud prostia asta..
ce nu inteleg oamenii astia e ca... ce lucrezi ramane numai daca continui sa te tii de treaba(alimentatie+antrenament+odihna) altfel... nu ramane. Prafurile nu au nici o treaba cu daca ramane sau nu pe tine. Daca te lasi de treaba cu sau fara parfuri... o sa se duca totul. Daca te tii de treaba cu sau fara prafuri o sa ramane ce pui. Deci prafurile nu influenteaza nimica... doar iti usureaza tie viata si digestia.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 6 dec 2011 01:08 de ricardo
ce nu inteleg oamenii astia e ca... ce lucrezi ramane numai daca continui sa te tii de treaba(alimentatie+antrenament+odihna) altfel... nu ramane. Prafurile nu au nici o treaba cu daca ramane sau nu pe tine. Daca te lasi de treaba cu sau fara parfuri... o sa se duca totul. Daca te tii de treaba cu sau fara prafuri o sa ramane ce pui. Deci prafurile nu influenteaza nimica... doar iti usureaza tie viata si digestia.
......
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 6 dec 2011 01:12 de ricardo
Incerc sa tin nr acesta de mese zilnic,si sper sa nu fie nevoie de prafuri,vreau ca ce lucrez sa ramana.
...alimentatia ta este egala cu zero...si s-a mai discutat ca shake-ul cu oua crude este contraindicat...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 6 dec 2011 13:20 de nicu_ivan
Uite cateva erori care le faci.
1) La 4 ore dupa micul dejun iei a doua masa... e prea tarziu. Acea a doua masa e formata din doar 2 pere. E prea putin. Dupaia dupa inca 3 ore abia iei o masa calumea. Deci practic tu mananci o masa la ora 7 dimineata si urmatoarea la 2 ziua... la 7 ore dupa :| Perele alea doua nu pot constitui singure o masa iti trebe sa mai pui niste alimente pe langa ele.
2) Adauga o masa la o ora inainte de antrenament.
3) Ultima ta masa contine doua mere... adica carbohidrati... fix ce nu trebe la ora aia... la ora aia deja ar trebui sa o dai preponderent pe proteine.
4) Vezi ca s-a mai discutat intr-un topic ca ouale crude mai mult te incurca decat te ajuta.
Editat de nicu_ivan pe 6 dec 2011 13:20
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 6 dec 2011 14:11 de Undisputed
Uite cateva erori care le faci.
1) La 4 ore dupa micul dejun iei a doua masa... e prea tarziu. Acea a doua masa e formata din doar 2 pere. E prea putin. Dupaia dupa inca 3 ore abia iei o masa calumea. Deci practic tu mananci o masa la ora 7 dimineata si urmatoarea la 2 ziua... la 7 ore dupa :| Perele alea doua nu pot constitui singure o masa iti trebe sa mai pui niste alimente pe langa ele.
2) Adauga o masa la o ora inainte de antrenament.
3) Ultima ta masa contine doua mere... adica carbohidrati... fix ce nu trebe la ora aia... la ora aia deja ar trebui sa o dai preponderent pe proteine.
4) Vezi ca s-a mai discutat intr-un topic ca ouale crude mai mult te incurca decat te ajuta. 4 ore e prea mult ? pai depinde daca a mincat la dejun omleta din 6oua+miere si la a doua masa peste 4 ore carne+ceva e ok
|
sus |
|
Hary
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 6 dec 2011 19:27 de Hary
[ok..o sa tin cont..oricum fiecare are un mod diferit de a creste...eu nici nu pot asa sa mananc des ca am si scoala si cu prafurile nu sunt de aceeasi parere,eu nu am zis ca nu ma tin de sala gen fac 2 luni sa arat la vara bine...ma refeream ca tragi constant si o data cu varsta nu o sa se lese muschii...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 dec 2011 19:55 de sZoTaK
[ok..o sa tin cont..oricum fiecare are un mod diferit de a creste...eu nici nu pot asa sa mananc des ca am si scoala si cu prafurile nu sunt de aceeasi parere,eu nu am zis ca nu ma tin de sala gen fac 2 luni sa arat la vara bine...ma refeream ca tragi constant si o data cu varsta nu o sa se lese muschii... daca iei whey n-o sa se lase :-j
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 6 dec 2011 21:29 de nuk
[ok..o sa tin cont..oricum fiecare are un mod diferit de a creste...eu nici nu pot asa sa mananc des ca am si scoala si cu prafurile nu sunt de aceeasi parere,eu nu am zis ca nu ma tin de sala gen fac 2 luni sa arat la vara bine...ma refeream ca tragi constant si o data cu varsta nu o sa se lese muschii... a inteleg ca asta e problema ta cea mare ca o sa ti se lase muschii?? intai construieste tu muschii mari si pe urma fati probleme dastea
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 6 dec 2011 22:04 de nicu_ivan
eu nici nu pot asa sa mananc des Daca nu mananci des... nu pui masa musculara... e foarte simplu. Nu e o chestie de fiecare are modul lui de a creste... toti cresc la fel... mancand. Crede-ma eu am facultate, servici, sala si ma vad si cu prietena de 4-5 ori/sapt... si totusi am timp sa mananc din 3 in 3 ore. Nu e asa de greu sa iti iei pachetele cu mancare la tine. Daca nu mananci... nu cresti.
Hai sa iti prezint cum am mancat eu azi... poate intelegi la ce ma refer.
10:00 -> Masa #1
* 1 cana cafea + 2 lingurite zahar
* 100 gr fulgi de ovaz + 300 ml lapte
* 40 gr whey protein (80% proteina)
* 1 pastila de multivitamine efervescente
12:00 -> Masa #2
Shake facut cu blenderul
* 35 gr dextroza
* 1 banana
* 1 lingurita gem
* 5 gr creatina
La 12:30 am plecat spre facultate.
14:30 -> Masa #3
* sanwish cu cascaval (70 gr paine, 50 gr cascaval)
* 20 gr arahide
* 2 mandarine
17:00 -> Masa #4
* sanwish cu branza (50 gr paine, 50 gr branza)
* 1/2 baton protein-R
* 1 banana
19:30 -> Masa #5
* 1/2 baton protein-R
* 1 banana
La ora 21:30 am plecat spre casa.
22:00 -> Masa #6
* 200 gr carne de pui
* 100 gr paine
01:00 -> Masa #7
* 40 gr milk&egg (80% proteina)
* 2 albusuri de ou fiert
* 5 gr glutamina
Dupa cate vezi am stat 9 ore plecat de-acasa.
Editat de nicu_ivan pe 6 dec 2011 22:52
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 dec 2011 23:01 de sZoTaK
Daca nu mananci des... nu pui masa musculara... e foarte simplu. Nu e o chestie de fiecare are modul lui de a creste... toti cresc la fel... mancand. Crede-ma eu am facultate, servici, sala si ma vad si cu prietena de 4-5 ori/sapt... si totusi am timp sa mananc din 3 in 3 ore. Nu e asa de greu sa iti iei pachetele cu mancare la tine. Daca nu mananci... nu cresti.
Hai sa iti prezint cum am mancat eu azi... poate intelegi la ce ma refer.
10:00 -> Masa #1
* 1 cana cafea + 2 lingurite zahar
* 100 gr fulgi de ovaz + 300 ml lapte
* 1 pastila de multivitamine efervescente
12:00 -> Masa #2
Shake facut cu blenderul
* 35 gr dextroza
* 1 banana
* 1 lingurita gem
* 5 gr creatina
La 12:30 am plecat spre facultate.
14:30 -> Masa #3
* sanwish cu cascaval (70 gr paine, 50 gr cascaval)
* 20 gr arahide
* 2 mandarine
17:00 -> Masa #4
* 1/2 baton protein-R
* 1 banana
19:30 -> Masa #5
* 1/2 baton protein-R
* 1 banana
La ora 21:30 am plecat spre casa.
22:00 -> Masa #6
* 200 gr carne de pui
* 100 gr paine
01:00 -> Masa #7
* 40 gr milk&egg (80% proteina)
* 2 albusuri de ou fiert
* 5 gr glutamina
Dupa cate vezi am stat 9 ore plecat de-acasa. eu de obicei mananc inainte de culcare vreo 100 g fulgi de porumb cu ~300 ml lapte(vreo 80 g carb). e bine, sau e mult?
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|