Pagina 1 2 3 4 din 4
branch
Veteran member 156 mesaje
|
Re: jurnal andreybcl96
scris pe 20 nov 2011 19:42 de branch
de ce nu are rost? tu la inceput stiai care sunt exercitiile de baza? da intradevar nu stiu care sunt exercitiile de baza si care sunt cele de izolare,dar tocmai daia sunt pe forum aici pentru a ma documenta si pentru a fi ajutat...
mai am si eu o intrebare, ce paine este cea mai buna pentru a pune ceva pe mine,am citit intr-un post pe forum ca painea alba nu ar fi chiar cea mai buna... este adevarat?
nu ai priceput nimic din tot ce am spus si imi pare rau pt asta. vad ca inainte de a vrea sa inveti ceva doresti sa inveti cum poti devenii coltos. gresala ta.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 21 nov 2011 01:01 de nicu_ivan
de ce nu are rost? tu la inceput stiai care sunt exercitiile de baza? da intradevar nu stiu care sunt exercitiile de baza si care sunt cele de izolare,dar tocmai daia sunt pe forum aici pentru a ma documenta si pentru a fi ajutat...
mai am si eu o intrebare, ce paine este cea mai buna pentru a pune ceva pe mine,am citit intr-un post pe forum ca painea alba nu ar fi chiar cea mai buna... este adevarat?
[Off-topic]: Incepe sa te documentezi... sunt o gramada de site-uri pline de articole care iti explica in amanunt cum sa lucrezi fiecare grupa musculara. Ce exercitii sunt de baza, ce ex is de izolare, ce ex ataca un anume capat al unui muschi etc. Ai google la dispozitie... use it. Nu o sa iti dea nimeni toate informatiile mura in gura.... si nu din rautate, dar pur si simplu e prea mare volumul de informatie... va trebui sa il cauti singurel pe net si sa citesti. Chiar si odata ce stii in mare masura regulile de baza... o sa iti ia 1 an, 2 doar ca sa iti cunosti corpul si sa vezi ce iti merge mai bine tie.
Nu am voie sa iti dau linkuri la articole de pe alte site-uri aici pe forum.... dar daca ma contactezi pe PM o sa iti dau adresa mea de yahoo si o sa iti dau niste linkuri(te scutesc si de search pe google si sa extragi din 1000 de articole fix pe alea 5 de iti trebuie).
[On-topic]: Legat de paine... eu mananc paine integrala cam 200 grame pe zi. Ideea e ca pe tine din paine te intereseaza doar carbo(care nu sunt tocmai de cea mai buna calitate). Alte surse de carbohidrati am asa: butoiul de dextroza, fructe(in special banane), fulgi de ovaz, batoane PROTEIN-R(2 pe zi-50 gr carbo).
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 21 nov 2011 10:40 de basu
[Off-topic]: Incepe sa te documentezi... sunt o gramada de site-uri pline de articole care iti explica in amanunt cum sa lucrezi fiecare grupa musculara. Ce exercitii sunt de baza, ce ex is de izolare, ce ex ataca un anume capat al unui muschi etc. Ai google la dispozitie... use it. Nu o sa iti dea nimeni toate informatiile mura in gura.... si nu din rautate, dar pur si simplu e prea mare volumul de informatie... va trebui sa il cauti singurel pe net si sa citesti. Chiar si odata ce stii in mare masura regulile de baza... o sa iti ia 1 an, 2 doar ca sa iti cunosti corpul si sa vezi ce iti merge mai bine tie.
Nu am voie sa iti dau linkuri la articole de pe alte site-uri aici pe forum.... dar daca ma contactezi pe PM o sa iti dau adresa mea de yahoo si o sa iti dau niste linkuri(te scutesc si de search pe google si sa extragi din 1000 de articole fix pe alea 5 de iti trebuie).
[On-topic]: Legat de paine... eu mananc paine integrala cam 200 grame pe zi. Ideea e ca pe tine din paine te intereseaza doar carbo(care nu sunt tocmai de cea mai buna calitate). Alte surse de carbohidrati am asa: butoiul de dextroza, fructe(in special banane), fulgi de ovaz, batoane PROTEIN-R(2 pe zi-50 gr carbo).
nici nu stiu daca este necesar. exercitiile de baza sunt cele care implica doua sau mai multe articulatii. e usor sa iti dai seama si singur care sunt. evident ca celelalte sunt de izolare.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 23 nov 2011 13:59 de stefanp
[On-topic]: Legat de paine... eu mananc paine integrala cam 200 grame pe zi. Ideea e ca pe tine din paine te intereseaza doar carbo(care nu sunt tocmai de cea mai buna calitate). Alte surse de carbohidrati am asa: butoiul de dextroza, fructe(in special banane), fulgi de ovaz, batoane PROTEIN-R(2 pe zi-50 gr carbo). carbo;orez,cartof fiert sau copt,paste fainoase,etc.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 nov 2011 15:29 de nicu_ivan
carbo;orez,cartof fiert sau copt,paste fainoase,etc.
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 00:39 de andreybcl96
va puteti da cu parerea despre acest supliment??
Muscletech - Creatine Hardcore
Suplimente nutritive Muscletech - Creatine Hardcore
Creatina monohidrata este un compus natural ce se gaseste in organism si care joaca un rol foarte important in metabolismul energiei. Suplinirea creatinei din organism maximizeaza consumul de energie in timpul antrenamentelor, oferindu-va un plus de forta, performanta si crestere musculara. Creatine Hardcore de la Muscletech este un produs al tehnologiei microparticulelor, oferindu-va foarte repede „explozii” in marimea si forta musculara.
Informatii nutritionale detaliate:
Creatine Hardcore
Portie: 1 lingurita (5 g)
Cantitati/portie:
Creatine Monohydrate 5 g
Dozaj si utilizare:
- Portie: o lingurita (5 g)
- Portii/flacon: 60
Ca suplimente nutritive, in timpul fazei de incarcare serviti o portie de 4 ori pe zi, timp de 5 zile. Pentru mentinere, serviti o portie de 2 ori pe zi. Dizolvati in apa sau suc.
ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
65.00 RON
Optiuni Disponibile:
Gramaj: 300gr
acolo zice ca se ia 5 grame de 4 ori pe zi timp de 5 zile in faza de incarcare, daca as lua de 4 ori pe zi cate 5 grame cum spune acolo si as lua timp de 15 zile,adica o cutie si dupa ce termin aceasta cutie sa incep sa iau 2 portii pe zi ar fi bine sau ar fi mai ok sa fac exact cum scrie acolo? am luat si eu 2 cutii de Creatine Hardcore,ar fi bine sa le mai combin cu ceva cum ar fi dextroza sau alte suplimente? ce parere aveti? multumesc!
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 12:51 de andreybcl96
...a mai fost explicat, faza de incarcare (4x5g) nu este obligatorie, poti lua direct cate 5-10g /zi, cu dextroza daca vrei sa asimilezi ceva...
am inteles,iti multumesc pentru raspuns
dar despre el ca produs,ce parere aveti? este bun? la voi a dat rezultate?
Editat de andreybcl96 pe 29 nov 2011 12:54
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 13:56 de sZoTaK
am inteles,iti multumesc pentru raspuns
dar despre el ca produs,ce parere aveti? este bun? la voi a dat rezultate? eu am luat ON Creatine powder. acela a fost bun..il gasesti la vreo 46-50 de lei
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 17:22 de andreybcl96
luna aceasta nu imi voi mai face abonament la sala si imi voi face din ianuarie din nou,vreau sa fac o pauza de o luna pentru a rezolva cateva probleme medicale si ma gandeam ca din ianuarie cand incep sa merg 5-6-7 zile pe saptamana si sa fac cate o grupa pe zi,timp pentru a merge la sala am si imi place sa lucrez cat mai des in sala de forta,credeti ca ar fi ok daca as face cate o grupa pe zi? de exemplu:
luni = piept
marti = spate + trapez
miercuri = brate (biceps,triceps,antebrat)
joi = picioare
vineri = abdomen
sambata = piept
duminica = brate
pieptul si bratele as vrea sa le fac de 2 ori pe saptamana,vreau sa pun mai mult accent pe ele sa le lucrez in mod special pe acestea doua,ce parere aveti? si pentru mine in final,ultima intrebare de acest gen promit,ce imi trebuie mie? creatina,proteina,amino,carbohidrati...ce sa iau..?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 dec 2011 17:26 de sZoTaK
luna aceasta nu imi voi mai face abonament la sala si imi voi face din ianuarie din nou,vreau sa fac o pauza de o luna pentru a rezolva cateva probleme medicale si ma gandeam ca din ianuarie cand incep sa merg 5-6-7 zile pe saptamana si sa fac cate o grupa pe zi,timp pentru a merge la sala am si imi place sa lucrez cat mai des in sala de forta,credeti ca ar fi ok daca as face cate o grupa pe zi? de exemplu:
luni = piept
marti = spate + trapez
miercuri = brate (biceps,triceps,antebrat)
joi = picioare
vineri = abdomen
sambata = piept
duminica = brate
pieptul si bratele as vrea sa le fac de 2 ori pe saptamana,vreau sa pun mai mult accent pe ele sa le lucrez in mod special pe acestea doua,ce parere aveti? si pentru mine in final,ultima intrebare de acest gen promit,ce imi trebuie mie? creatina,proteina,amino,carbohidrati...ce sa iau..?
programul e PRAF...mai citeste
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 17:56 de andreybcl96
programul e PRAF...mai citeste
eu am dat un exemplu cu acel program nu am spus ca ala este programul daca esti atent scrie mai sus DE EXEMPLU: ....mai bine mai citeste tu
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 18:01 de robert1239
eu am dat un exemplu cu acel program nu am spus ca ala este programul daca esti atent scrie mai sus DE EXEMPLU: ....mai bine mai citeste tu Daca exemplele sunt proaste, rezultatul final nu va fi unul bun. Te sfatuiesc sa nu faci bratele de 2 ori pe saptamana. Gandeste-te ca bratele le folosesti tot timpul, chiar daca nu direct.O data pe saptamana este de ajuns.Tine cont si de faptul ca bicepsul este cea mai des supraantrenata grupa.
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 18:20 de andreybcl96
Daca exemplele sunt proaste, rezultatul final nu va fi unul bun. Te sfatuiesc sa nu faci bratele de 2 ori pe saptamana. Gandeste-te ca bratele le folosesti tot timpul, chiar daca nu direct.O data pe saptamana este de ajuns.Tine cont si de faptul ca bicepsul este cea mai des supraantrenata grupa.
si un exemplu de antremant mai bun imi puteti da voi?
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 22:06 de robert1239
si un exemplu de antremant mai bun imi puteti da voi? Cauta pe forum. O sa gasesti sute de programe de antrenament.
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 2 dec 2011 23:24 de nicu_ivan
si un exemplu de antremant mai bun imi puteti da voi?
Da. Orice program in care lucrezi fiecare grupa musculara doar o singura data pe saptamana e mult mai bun decat ce ai postat tu mai sus. Programul ala chiar e praf.
Exemplu #1:
Luni: Piept + Umeri
Marti: Spate(Dorsali + Lombari)
Miercuri: Pauza
Joi: Picioare + Abdomen
Vineri: Biceps + Triceps
Sambata: Pauza
Duminica: Pauza
Exemplu #2:
Luni: Piept + Triceps
Marti: Spate + Biceps
Joi: Picioare
Vineri: Umeri + Abdomen
Editat de nicu_ivan pe 2 dec 2011 23:32
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 00:03 de andreybcl96
eu vroiam cate o grupa pe zi nicu,oricum iti multumesc dar daca m-ai putea ajuta si cu un program cum am spus eu as fi recunoscator
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 00:16 de andreybcl96
mie ce credeti ca mi-ar fi mai bun,ce m-ar ajuta mai mult ca si supliment? creatina sau proteina,sau altceva?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 11:47 de MrOlympia
mie ce credeti ca mi-ar fi mai bun,ce m-ar ajuta mai mult ca si supliment? creatina sau proteina,sau altceva?
Amandoua .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 dec 2011 12:54 de sZoTaK
Da. Orice program in care lucrezi fiecare grupa musculara doar o singura data pe saptamana e mult mai bun decat ce ai postat tu mai sus. Programul ala chiar e praf.
Exemplu #1:
Luni: Piept + Umeri
Marti: Spate(Dorsali + Lombari)
Joi: Picioare + Abdomen
Vineri: Biceps + Triceps
Exemplu #2:
Luni: Piept + Triceps
Marti: Spate + Biceps
Joi: Picioare
Vineri: Umeri + Abdomen
piept-triceps si ziua urmatoare spate-biceps? eu ti-as propune programul pe care il execut eu:
luni-piept+biceps
marti-picioare
miercuri-pauza
joi-spate+deltoid posterior
vineri-umeri+trapez+triceps
daca poti sa te duci sambata la sala, poti sa pui luni piept +biceps, marti liber, miercuri spate+deltoidul posterior, joi liber, vineri umeri-trapez+triceps si sambata triceps. desigur programul e pentru andrei nu pentru nicu
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 16:17 de nicu_ivan
piept-triceps si ziua urmatoare spate-biceps? eu ti-as propune programul pe care il execut eu:
luni-piept+biceps
marti-picioare
miercuri-pauza
joi-spate+deltoid posterior
vineri-umeri+trapez+triceps
daca poti sa te duci sambata la sala, poti sa pui luni piept +biceps, marti liber, miercuri spate+deltoidul posterior, joi liber, vineri umeri-trapez+triceps si sambata triceps. desigur programul e pentru andrei nu pentru nicu
Pai nu vad care este problema la ziua 1-piept+triceps
ziua2- spate+biceps
Nu au absolut nici o treaba grupele din ziua 1 cu cele din ziua 2. Dar as fi curios sa aud de ce nu esti de-acord?
Editat de nicu_ivan pe 3 dec 2011 16:17
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 dec 2011 16:18 de nicu_ivan
eu vroiam cate o grupa pe zi nicu,oricum iti multumesc dar daca m-ai putea ajuta si cu un program cum am spus eu as fi recunoscator
Nu iti pot oferi un program cum vrei tu cu anumite grupe lucarte de mai multe ori / sapt... deoarece acel program ar fi prost. Mai mult nu insemna mai bine.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 dec 2011 17:27 de sZoTaK
Pai nu vad care este problema la ziua 1-piept+triceps
ziua2- spate+biceps
Nu au absolut nici o treaba grupele din ziua 1 cu cele din ziua 2. Dar as fi curios sa aud de ce nu esti de-acord? scuza-ma, eram obosit...vazusem luni piept biceps si marti spate tri :| si am scris gresit...in fine, scuze..programul e bun
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 5 dec 2011 22:42 de nicu_ivan
scuza-ma, eram obosit...vazusem luni piept biceps si marti spate tri :| si am scris gresit...in fine, scuze..programul e bun
stai linistit am mai patit si eu sa fiu obosit si sa scriu gresit pe forum
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
sda
scris pe 9 dec 2011 22:25 de andreybcl96
luna asta voi face o pauza deoarece este perioada sarabatorilor si nu voi mai avea lafel de mult timp ca inainte sa merg la sala si prefer sa fac pauza luna asta pentru ca voi fi mai mult plecat si nu are rost sa imi fac abonament pentru cateva zile.. voi reincepe din ianuarie si ma voi tine bine de sala cu un program de 4 zile pe saptamana
Luni: Piept + Biceps
Marti: Spate + Triceps
Joi: Umeri + Trapez
Vineri: Picioare + Abdomen
Luni: Piept + Biceps
Marti: Picioare + Abdomen
Miercuri: Pauza (optional)
Joi: Umeri + Trapez
Vineri: Spate + Triceps
vi se pare ok vreunul din aceste programe?
Editat de andreybcl96 pe 9 dec 2011 22:30
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
Re: sda
scris pe 10 dec 2011 05:51 de andreybcl96
si in sfarsit m-am tot gandit si razgandit pana acum ce sa iau,cum,cat,cum,cand aia e prea scumpa,aia nu e buna si m-am hotarat sa imi iau STORM de la UNIVERSAL NUTRITION imi pare a fi un supliment bun.. mi-a fost recomandat de cateva persoane,cei care l-au luat au fost multumiti de acest produs in mare parte... astept o parere si de la voi,ma tenteaza mai mult acest supliment deoarece are si un mod de administrare mai ok zic eu... 22 de grame pe zi imi ajunge 34 de zile si asta ma multumeste decat sa iau altele sa ma tina 12-15 zile...
Editat de andreybcl96 pe 10 dec 2011 05:52
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 10 dec 2011 05:53 de andreybcl96
Formula noua cu creatina si oxid nitric
Sistem superior de livrare a ingredientelor
Contine 4 tipuri de creatina
Daca vrei sa-ti imbunatatesti performanta la sala de forte si sa cresti in masa musculara STORM este produsul de care ai nevoie. Storm are in compozitia sa cele mai puternice tipuri de creatine de pe piata, incluzand aici magnesium creatine chelate (forma moleculara superioara care creste forta in numai 2 saptamani de la administrare) si nu contine zahar asemeni altor produse de gen. Alaturi de cea mai puternica formula de oxid nitric si accelelratori ai insulinei, Storm devine cel mai puternic produs pentru cresterea in masa musculara.
Storm foloseste o tehnologie unica de livrare numita iNOXsulin-7, care grabeste capacitatea de absorbtie a organismului fara a mai necesita si glucoza. iNOXsulin-7 livreaza la timp oxidului nitric si acceleratorii insulinei pentru a ajuta creatina sa ajunga in celulele musculare exact atunci cand se deschide asa-zisa fereastra de oportunitati, adica imediat dupa terminarea antrenamentului. Vei sesiza, de asemenea, o pompare deosebita a sangelui datorita acceleratorilor din complexul NO, ceea ce iti va ridica si mai mult nivelul de energie din timpul antrenamentelor.
Storm contine 4 forme diferite de creatina, fiind cea mai puternica formula de pe piata pentru volumizarea celulelor musculare. Storm contine cele mai avansate forme de creatina: magnesium creatine chelate, dicreatine malate si tricreatine malate pentru o asimilare superioara si binenteles creatina monohidrata (cea mai studiata si mai promovata forma de creatina). Prin administrarea acestor 4 tipuri de creatina, muschii tai vor fi in permanenta alimentati cu aceste substante pentru sustinerea tuturor eforturilor de peste zi.
Editat de andreybcl96 pe 10 dec 2011 05:53
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 10 dec 2011 06:05 de andreybcl96
sau voi cum imi recomandati sa fac? sa iau o perioada de cateva luni pana mai pun ceva kg pe mine proteine si dupaia sa iau creatina? sau sa incep direct cu creatina...nu imi pot permite sa iau si creatina si proteina in acelasi timp sunt destul de scumpe..mai mult de 1.5 mil luna nu pot da pe suplimente,astept un sfat,va multumesc si imi cer scuze ca va stresez cu intrebarile
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|