Pagina 1 2 3 din 3
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
Re: Antrenament bun sau nu
scris pe 13 dec 2011 00:47 de ionut2011201
Dar abdomenele, voi cum le faceti, la sala sau acasa cu program ca 8 minutes abs pack ?
Si am o intrebare, dauneaza cu ceva daca nu consum deloc dulciuri ? pur si simplu nu le suport.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 13 dec 2011 06:31 de sZoTaK
Dar abdomenele, voi cum le faceti, la sala sau acasa cu program ca 8 minutes abs pack ?
Si am o intrebare, dauneaza cu ceva daca nu consum deloc dulciuri ? pur si simplu nu le suport.
faci misto??? e chiar benefic
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 13 dec 2011 15:33 de yo_shmen94
e chiar bine ca nu mananci dulciuri....
abdomene....daca nu te intereseaza prea mult abdomenul pot sal faci acasa ,niste crunch si niste ridicari de picioare din atarnat..
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 13 dec 2011 21:08 de ionut2011201
Pai ma intereseaza abdomenul mut, la fel ca biceps, piept, spate, picioare...toate ma intereseaza .
http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU eu fac acasa programul asta..
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 16:34 de basu
fa abdomene atat cat simti ca este nevoie. muschiul ala sau mai corect aia au nevoie de forma, rezistenta si mai putin de marime. mijlocul trebuie sa fie suplu, bine lucrat pe toate partile si ca sa o spunem pe direct asa ..performant. asta ca sa poti evita accidentarile si alte chestii. deci baga tare si nu te speria ca este mult. fa-l in toate felurile posibile inclusiv cu greutati pe tine. si partile laterale si oblicii , tot ce tine de ei. pune chiar si picioarele dupa o bara de tractiuni si fa-le si din atarnat.
daca la capitolul dulciuri nu bagi si fructele, da este bine sa nu consumi dulciuri.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 29 ian 2012 00:42 de ionut2011201
Am o problema(probabil).
Cand faci genuflexiuni cu haltera in spate, in ziua aia ma doare spatele, nu e o durere de aia care te doare, ci una mai mult gen febra.
E posibil sa nu fac bine ? spatele il tin drept, incalzire fac.
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 29 ian 2012 00:46 de radu1
Am o problema(probabil).
Cand faci genuflexiuni cu haltera in spate, in ziua aia ma doare spatele, nu e o durere de aia care te doare, ci una mai mult gen febra.
Incearca sa-l intrebi pe instructoru de la sala (daca exista) sa te urmareasca si sa iti zica daca faci corect, sau daca nu pe unu din sala care vezi ca are ceva ani in spate de culturism..
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 29 ian 2012 10:55 de MrOlympia
Am o problema(probabil).
Unde , in zona lombara ?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 29 ian 2012 11:38 de ionut2011201
Unde , in zona lombara ?
Acum nici nu mai stiu unde simt discomfortul.
Nu e o durere, nu ma incurca cu nimic, daca stau acum drept sau normal(cu spatele stramb), nu ma incurca cu nimic, nici nu stiu ca exista discomfortul ala.
Daca misc trunchiul, simt un discomfort (zona lombara), posibil sa fie febra sau trebuia sa port centura ?
Editat de ionut2011201 pe 29 ian 2012 11:38
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 29 ian 2012 12:33 de MrOlympia
Acum nici nu mai stiu unde simt discomfortul.
Nu e o durere, nu ma incurca cu nimic, daca stau acum drept sau normal(cu spatele stramb), nu ma incurca cu nimic, nici nu stiu ca exista discomfortul ala.
Daca misc trunchiul, simt un discomfort (zona lombara), posibil sa fie febra sau trebuia sa port centura ?
Daca faci exercitii ( genuflexiuni , indreptari , flexii cu bara , etc. ) care iti tin in tensiune muschii lombari e bine sa porti o centura ( bine stransa bineinteles ) dar mai important e sa tii saptele pe cat posibil drept . De preferat ar fi sa stea cineva langa tine cand faci exerctiile astea , din cele enumerate mai sus , adica cele de baza in general unde pui o greutate mai mare si lucrezi cu greutate libera , ca sa eviti riscul accidentarilor si sa iti explice daca faci gresit exercitiul . Febra ar trebui sa o simti ca o amorteala in acea zona si o mica durere atunci cand soliciti acea zona dar nu ca o durere apasatoare care apare pe moment scurt dar constant .
Still growing
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 29 ian 2012 13:02 de ionut2011201
Daca faci exercitii ( genuflexiuni , indreptari , flexii cu bara , etc. ) care iti tin in tensiune muschii lombari e bine sa porti o centura ( bine stransa bineinteles ) dar mai important e sa tii saptele pe cat posibil drept . De preferat ar fi sa stea cineva langa tine cand faci exerctiile astea , din cele enumerate mai sus , adica cele de baza in general unde pui o greutate mai mare si lucrezi cu greutate libera , ca sa eviti riscul accidentarilor si sa iti explice daca faci gresit exercitiul . Febra ar trebui sa o simti ca o amorteala in acea zona si o mica durere atunci cand soliciti acea zona dar nu ca o durere apasatoare care apare pe moment scurt dar constant .
Pai cam asa o simt, ca o amorteala. Dar de la genuflexiuni cu bara nu stiam ca se face febra la spate.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 ian 2012 13:26 de basu
Pai cam asa o simt, ca o amorteala. Dar de la genuflexiuni cu bara nu stiam ca se face febra la spate.
Incepi sa realizezi cat de greu si de complet este exercitiul asta. Da se face febra si la spate de la el. Teoretic cu impins, indreptari si squat lucrezi tot corpul.
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 2 feb 2012 19:41 de ionut2011201
Va multumesc tuturor pt intrebari, imi cer scuze ca mai intreb cate ceva din cand in cand, dar nu am destule experienta inca.
Deci revin cu trei intrebari:
1.cand fac umeri ( ridicari laterale cu gantere) la fiecare repetare, imi pocneste foarte putin umarul, chiar si fara greutate imi pocneste usor de tot, e normal sau e vreo problema ? nu ma doare.
2.ma mai ia din cand in cand o durere lombara(jos), e normal ?
3.acum cateva zile, cand am facut genuflexiuni cu bara, in urmatoarele 2-3 zile, cand dadeam umaru' in spate, simteam un fel de durere, e normal si asta?
Multumesc pt eventualele raspunsuri, mentionez ca fac incalzire.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 2 feb 2012 23:41 de yo_shmen94
Va multumesc tuturor pt intrebari, imi cer scuze ca mai intreb cate ceva din cand in cand, dar nu am destule experienta inca.
Deci revin cu trei intrebari:
1.cand fac umeri ( ridicari laterale cu gantere) la fiecare repetare, imi pocneste foarte putin umarul, chiar si fara greutate imi pocneste usor de tot, e normal sau e vreo problema ? nu ma doare.
2.ma mai ia din cand in cand o durere lombara(jos), e normal ?
3.acum cateva zile, cand am facut genuflexiuni cu bara, in urmatoarele 2-3 zile, cand dadeam umaru' in spate, simteam un fel de durere, e normal si asta?
Multumesc pt eventualele raspunsuri, mentionez ca fac incalzire.
categoric nu e normal sati trosneasca incheieturile sau sa ai dureri lombare degeaba...
gandestete daca iti asiguri necesarul de calciu zilnic...
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 3 feb 2012 00:08 de ionut2011201
categoric nu e normal sati trosneasca incheieturile sau sa ai dureri lombare degeaba...
gandestete daca iti asiguri necesarul de calciu zilnic...
Pai mananc cred ca in fiecare zi lapte, branza, oua si iaurt.
Durere lombara tin minte ca ma apucat o data sau de 2 ori inainte sa ma apuc de sala.
Cred ca trebuie scos ridicari din umeri lateral si bagat ridicari din umer frontal, ca vad ca doar la ridicari laterale imi trosneste, la restul exercitiilor nu am nicio problema.
Editat de ionut2011201 pe 3 feb 2012 00:12
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 3 feb 2012 11:38 de yo_shmen94
Pai mananc cred ca in fiecare zi lapte, branza, oua si iaurt.
Durere lombara tin minte ca ma apucat o data sau de 2 ori inainte sa ma apuc de sala.
Cred ca trebuie scos ridicari din umeri lateral si bagat ridicari din umer frontal, ca vad ca doar la ridicari laterale imi trosneste, la restul exercitiilor nu am nicio problema.
nu este o solutie sa scoti exercitiul,solutie este sa tratezi cauza
incearca sa iei un complex de vitamine si minerale o vreme
daca nu merge poate ar trebui sa iei un produs gen artrostop rapid,eu ieri am achizitionat 60 de pastile..o sa spun in 2-3 saptamani daca ar vreun efect...pana atunci vezi ce faci
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 18 feb 2012 17:37 de ionut2011201
Mai am un fel de probleme(adica am avut 2-3 zile).
Cand puneam cotul pe masa(la mana stanga), ma durea putin(nu durere de aia foarte naspa, asa o durere normala), a mai avut cineva problema de genul ?
Am cautat si nu am gasit nimic asemanator.
Multumesc tuturor.
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 19:58 de ionut2011201
Cum se fac corect genoflexiunile ? acum 2 saptamani a venit un baiat la mine si imi spunea ca nu le fac corect, mi-a aratat ca se fac asa :
http://www.youtube.com/watch?v=zJsH8GTEs04feature=player_detailpage#t=121s
Eu le faceam asa
http://www.youtube.com/watch?v=qPWXdq7idrIfeature=player_detailpage#t=61s
Mi-a spus ca daca fac cum faceam eu, imi stric spatele(dar nu cred, il tineam drept, nu arcuit ).
Deci cum sa le execut ?
Editat de ionut2011201 pe 4 mar 2012 19:59
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 4 mar 2012 21:25 de sZoTaK
Cum se fac corect genoflexiunile ? acum 2 saptamani a venit un baiat la mine si imi spunea ca nu le fac corect, mi-a aratat ca se fac asa :
Eu le faceam asa
Mi-a spus ca daca fac cum faceam eu, imi stric spatele(dar nu cred, il tineam drept, nu arcuit ).
Deci cum sa le execut ?
eu le fac in stilul 1...adica pun picioarele mai in fata. dar in viitorul apropiat vreau sa trec la geno libere
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 21:36 de MrOlympia
Eu le faceam asa
Deci cum sa le execut ?
Evident ca cele de tipul al 2-lea sunt mai eficiente . Adica cu fundul pana aproape de podea .
Still growing
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 22:03 de stefanp
Eu le faceam asa
Deci cum sa le execut ?
genu la ap. smith,se executa cu picioarele putin mai in fata(fata de corp)spatele putin cambrat.pina la 90% intra mai mult gvadricepsul,iar sub, mai mult fesele
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 mar 2012 07:44 de basu
Eu le faceam asa
Deci cum sa le execut ?
Ambele tipuri de squat sunt la fel de ok. Din cauza asta s-au inventat. Aceste miscari sunt deosebite prin faptul ca functie de anumite particularitati sa zicem constructive ale executantului pot fi mai eficiente sau nu. La fel sunt si cele libere la care spui ca ai vrea sa treci. Daca le faci corect sunt bune toate daca le faci incorect nici unul nu este bun.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 5 mar 2012 20:16 de sZoTaK
Ambele tipuri de squat sunt la fel de ok. Din cauza asta s-au inventat. Aceste miscari sunt deosebite prin faptul ca functie de anumite particularitati sa zicem constructive ale executantului pot fi mai eficiente sau nu. La fel sunt si cele libere la care spui ca ai vrea sa treci. Daca le faci corect sunt bune toate daca le faci incorect nici unul nu este bun. eu am spus ca vreau sa trec la cele libere. insa ma tem ca o sa le fac in gen good morning, fiind destul de inalt. e drept ca tu esti mai inalt ca mine, iar daca tu poti, sigur pot si eu. apropo, azi a fost prima zi din stronglifts 5x5, a fost extraordinar.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|