Pagina 1 2 3 din 3
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 3 iun 2013 21:57 de basu
Am o mica nelamurire,este vreo diferenta sau vreo problema daca inlocuiesc bara ez cu bara dreapta?
Personal,de ceva timp pe langa flexiile cu gantere pe plan inclinat,si cele concentrate cu gantere,mai adaug la sfarsit flexii cu bara dreapta din picioare.E ok asa?Tin sa mentionez ca am mai inlocuit bara dr.cu cealalta dar,nu pot lucra la fel de bine cu ea,si daca la bara dreapta spre exemplu fac cu o greutate mai mare,la cealalta fac cam cu jumatate din aceasta sau poate chiar mai putin.Am mai citit undeva ca este diferenta doar la priza,in rest nu e nimic deosebit.
Multumesc anticipat !
Este o diferenta dar nu este o problema. Sfatul este sa le folosesti pe ambele.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 22:05 de Hdk
Este o diferenta dar nu este o problema. Sfatul este sa le folosesti pe ambele.
Ok,o sa incerc sa le folosesc pe ambele.
Multumesc mult pentru raspuns !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 iun 2013 06:56 de basu
Ok,o sa incerc sa le folosesc pe ambele.
Multumesc mult pentru raspuns !
Pt o dezvoltare completa trebuie sa folosesti tot ce ai la indemana.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 4 iun 2013 07:57 de stefanp
Am o mica nelamurire,este vreo diferenta sau vreo problema daca inlocuiesc bara ez cu bara dreapta?
Personal,de ceva timp pe langa flexiile cu gantere pe plan inclinat,si cele concentrate cu gantere,mai adaug la sfarsit flexii cu bara dreapta din picioare.E ok asa?Tin sa mentionez ca am mai inlocuit bara dr.cu cealalta dar,nu pot lucra la fel de bine cu ea,si daca la bara dreapta spre exemplu fac cu o greutate mai mare,la cealalta fac cam cu jumatate din aceasta sau poate chiar mai putin.Am mai citit undeva ca este diferenta doar la priza,in rest nu e nimic deosebit.
Multumesc anticipat ! cu bara dreapta,BICEPSUL se contracta mai puternic,dar e bine sa faci si cu bara EZ
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 4 iun 2013 21:59 de Hdk
Ok.Multumesc inca odata pentru sfaturi.
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 17 sep 2013 10:24 de Hdk
Salut !
Nu am mai postat de mult timp in propiul jurnal.
Au mai trecut inca 3 luni de munca intensa,si acum pot spune ca sunt oarecum multumit de rezultate.
Am facut schimbari majore atat in alimentatia mea cat si la antrenamente.
Alimentatie : O sa-mi fie cam greu , deoarece orele le incep la 2 dupa-amiaza,iar sala si scoala se afla intr-un oras apropiat mie insa..atunci cand vrei cu adevarat ceva reusesti. Prima masa : Omleta din 4-5 albusuri + 2 oua intregi ; 100g Fulgi de ovaz + 250 ml lapte
A doua masa : 200g Piept de pui + 100g Orez brun/Cartofi nature
A treia masa : O cupa 100% Whey Gold standard + 30g Migdale
A patra masa : 200g Piept de pui / 200g Piept de pui+ 100g Orez brun/Cartofi nature
Ultima masa : 200g Branzica de vaci 0.1 + 250 ml lapte + 30g migdale
In general imi ating 2,5 g proteina/kg .. poate chiar mai mult .
Antrenamentul : Luni : Piept-Abdomen parte inferioara
Miercuri : Spate-Umeri
Vineri : Biceps-Triceps
Sambata:Picioare-Abdomen
In final,am atasat si o poza la profilul meu .
Sper sa fie ok pana acum.
O zi buna
Editat de Hdk pe 17 sep 2013 10:26
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 11:13 de Crissti
Nimeni,nimic ?
Pare ok . Alimentatia e cea mai importanta. Dar ai grija. Nu conteaza numai proteinele. Daca nu ai destule calorii pentru crestere poti sa iei si 300g de proteina pe zi ca tot nu o sa pui in greutate(oricum am observat ca sti asta- pare un meniu bine facut). Calculeaza si caloriile(+proteinele,carbohidratii,grasimile) si posteaza aici. Poate mai apar niste sfaturi. In rest. Spor la antrenamente
Editat de Crissti pe 19 sep 2013 11:15
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 11:29 de adi123
Nimeni,nimic ?
e bine, mai ales daca esti multumit. in conditiile astea noi nu avem prea multe de zis )
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 10:32 de Crissti
prea putina carne...
Are 400 grame de carne pe zi din care isi ia 120g de proteine. Eu nu as zice ca e prea putina.+ ca are peste 200grame de proteine pe zi ... proteina e tot proteina. Atata timp cat e completa nu conteaza asa mult sursele.
Editat de Crissti pe 20 sep 2013 10:39
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 16:25 de cristib
Are 400 grame de carne pe zi din care isi ia 120g de proteine. Eu nu as zice ca e prea putina.+ ca are peste 200grame de proteine pe zi ... proteina e tot proteina. Atata timp cat e completa nu conteaza asa m
u
eu zic ca daca ar dubla cantitatea de carne altele ar fi rezultatele . e ok laptele si branza dar muschii se construiesc cu carne !!!!
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 17:00 de vladdaniel94
Sau soia(pentru vegetarieni)
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 18:01 de Tooxie
eu zic ca daca ar dubla cantitatea de carne altele ar fi rezultatele . e ok laptele si branza dar muschii se construiesc cu carne !!!!
Ai dreptate dar dupa cum stii aceste cantitati depind de greutatea fiecaruia. Cata carne pe zi recomanzi sa zicem la o persoana de 80 kg?
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 21:26 de Hdk
Are 400 grame de carne pe zi din care isi ia 120g de proteine. Eu nu as zice ca e prea putina.+ ca are peste 200grame de proteine pe zi ... proteina e tot proteina. Atata timp cat e completa nu conteaza asa m
u
Am abia 14 ani .
In primul rand e greu sa am grija si de alimentatia pe care o am eu momentan,pentru ca trebuie sa ajung dimineata la sala,apoi la scoala(ambele se afla intr-un oras la 24km distanta de orasul meu ) ,sa iau mesele la orele stabilite,sa stau 6-7 ore la scoala(iar in 5-10 minute,nu am prea multe alternative de a-mi lua mesele,inafara de shake-uri) , altii daca ar vedea programul meu incarcat nici nu s-ar mai gandii la sala.. .
In al doilea rand,sunt multumit ca parintii mei imi ofera aceste alimente in fiecare zi,mi se pare exagerat ca la varsta mea sa le cer cantitatea dubla de carne pe care o consum momentan.. , iar eu consider ca la varsta mea ofer corpului meu..chiar mai mult decat nutrientii necesari de care ar avea nevoie.
Editat de Hdk pe 20 sep 2013 21:30
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 22:06 de adi123
Am abia 14 ani .
In primul rand e greu sa am grija si de alimentatia pe care o am eu momentan,pentru ca trebuie sa ajung dimineata la sala,apoi la scoala(ambele se afla intr-un oras la 24km distanta de orasul meu ) ,sa iau mesele la orele stabilite,sa stau 6-7 ore la scoala(iar in 5-10 minute,nu am prea multe alternative de a-mi lua mesele,inafara de shake-uri) , altii daca ar vedea programul meu incarcat nici nu s-ar mai gandii la sala.. .
In al doilea rand,sunt multumit ca parintii mei imi ofera aceste alimente in fiecare zi,mi se pare exagerat ca la varsta mea sa le cer cantitatea dubla de carne pe care o consum momentan.. , iar eu consider ca la varsta mea ofer corpului meu..chiar mai mult decat nutrientii necesari de care ar avea nevoie.
ce n-as da sa fiu din nou la scoala ai sa vezi la servici ce greu o sa fie, munca multa 10 ore pe zi, fara pauze de masa apoi seara sa mai ai energie si pentru sala.... nu ar trebui sa te plangi deloc de scoala
si eu cred ca mananci destul momentan. daca intr-o luna, doua nu simti nici un fel de diferenta(mm sau g) abia atunci mai adauga o masa
Editat de adi123 pe 20 sep 2013 22:09
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 23:07 de cristib
Ai dreptate dar dupa cum stii aceste cantitati depind de greutatea fiecaruia. Cata carne pe zi recomanzi sa zicem la o persoana de 80 kg?
1 kg
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 28 iun 2014 16:55 de Hdk
Buna ziua.N-am mai postat de ceva timp iar acum am nevoie de putin ajutor la stabilirea antrenamentului si a alimentatiei in perioada de definire.Am ajuns la aprox 70 kg cam cu 14-15% bodyfat exact ca imaginea aceasta cel cu 15 % http://cdn.builtlean.com/wp-content/uploads/2012/09/body-fat-percentage-men.jpg
In privinta alimentatiei .. m-am gandit sa elimin carbohidratii si sa-i inlocuiesc cu salate de brocolii,castraveti,rosii si alte legume si ar arata cam asa :
Masa 1 : 200 Piept de pui cu brocoli si salata de castraveti,varza,rosii
Inainte de antrenament : Un supliment de l-carnitina
Dupa antrenament : Shake proteic iar dupa cand ajung acasa :200 Piept de pui cu brocoli si salata de castraveti,varza,rosii
Masa 3 :200 Piept de pui/Peste macrou/pastrav.. / Pulpe de pui dezosate + Salata..
Masa 4 :100g Branzica de vaci fara grasime
Antrenamentul o sa arate cam asa : Ziua 1 : Piept-Abdomen+Oblici si dupa o sa fac cardio.. dar aici nu stiu cam cate minute si cate calorii sa dau jos sper sa imi dati o idee ( Cred ca in jur de 500 cal dupa antrenament e ok .. )
Ziua 2 : Spate+Umeri+Abdomen+Oblici+Cardio
Ziua 3 : Biceps+Triceps+Abdomen+Oblici+Cardio
Ziua 4 : Picioare+Abdomen+Oblici+Cardio
Astept pareri.Daca este nevoie sa detaliez antrenamentele anuntati-ma
Multumesc anticipat.
Editat de Hdk pe 28 iun 2014 16:57
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 28 iun 2014 17:05 de Alvaro95
Buna ziua.N-am mai postat de ceva timp iar acum am nevoie de putin ajutor la stabilirea antrenamentului si a alimentatiei in perioada de definire.Am ajuns la aprox 70 kg cam cu 14-15% bodyfat exact ca imaginea aceasta cel cu 15 % http://cdn.builtlean.com/wp-content/uploads/2012/09/body-fat-percentage-men.jpg
In privinta alimentatiei .. m-am gandit sa elimin carbohidratii si sa-i inlocuiesc cu salate de brocolii,castraveti,rosii si alte legume si ar arata cam asa :
Masa 1 : 200 Piept de pui cu brocoli si salata de castraveti,varza,rosii
Inainte de antrenament : Un supliment de l-carnitina
Dupa antrenament : Shake proteic iar dupa cand ajung acasa :200 Piept de pui cu brocoli si salata de castraveti,varza,rosii
Masa 3 :200 Piept de pui/Peste macrou/pastrav.. / Pulpe de pui dezosate + Salata..
Masa 4 :100g Branzica de vaci fara grasime
Antrenamentul o sa arate cam asa : Ziua 1 : Piept-Abdomen+Oblici si dupa o sa fac cardio.. dar aici nu stiu cam cate minute si cate calorii sa dau jos sper sa imi dati o idee ( Cred ca in jur de 500 cal dupa antrenament e ok .. )
Ziua 2 : Spate+Umeri+Abdomen+Oblici+Cardio
Ziua 3 : Biceps+Triceps+Abdomen+Oblici+Cardio
Ziua 4 : Picioare+Abdomen+Oblici+Cardio
Astept pareri.Daca este nevoie sa detaliez antrenamentele anuntati-ma
Multumesc anticipat.
In alimentatia aia ai aproape 1000kcal, poate putin mai mult. De ce ai manca asa putin?
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 28 iun 2014 17:17 de Hdk
In alimentatia aia ai aproape 1000kcal, poate putin mai mult. De ce ai manca asa putin?
Pai..alimentatia cu care am ajuns la aprox 70 kg a fost : Masa 1 : 200g Piept de pui + 100g Orez salbatic
Antrenament : 5 g creatina si dupa shake proteic
Masa 2 : 200 g Piept de pui+100g Orez salbatic/Paste
Masa 3 : 200 g Piept de pui+Cartofi nature/la cuptor
Masa 4 : Branzica cu 2,5 % grasime sau mai putin + iaurt + 30g migdale
Printre mese mai mancam anumite dulciuri,prima masa uneori o mai inlocuiam cu omleta formata din 2 oua intregi + 6 albusuri si 100g fulgi de ovaz +250 ml lapte..
Acum incerc sa ma definesc..ar trebuii sa scad caloriile treptat presupun
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 iun 2014 20:35 de basu
Pai..alimentatia cu care am ajuns la aprox 70 kg a fost : Masa 1 : 200g Piept de pui + 100g Orez salbatic
Antrenament : 5 g creatina si dupa shake proteic
Masa 2 : 200 g Piept de pui+100g Orez salbatic/Paste
Masa 3 : 200 g Piept de pui+Cartofi nature/la cuptor
Masa 4 : Branzica cu 2,5 % grasime sau mai putin + iaurt + 30g migdale
Printre mese mai mancam anumite dulciuri,prima masa uneori o mai inlocuiam cu omleta formata din 2 oua intregi + 6 albusuri si 100g fulgi de ovaz +250 ml lapte..
Acum incerc sa ma definesc..ar trebuii sa scad caloriile treptat presupun
Daca esti dragut ne pui si noua o poza ?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|