Pagina 1 2 3 din 3
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
Re: .
scris pe 9 mai 2013 20:12 de Hdk
http://www.culturism.ro/alimentatie/secretul-obtinerii-patratelelor-pe-abdomen.html
Respect cam tot ce zice acolo,caloriile necesare le mai depasesc putin uneori,dar parca oricat de mult as incerca tot nu dau jos..
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 20:22 de adi123
Respect cam tot ce zice acolo,caloriile necesare le mai depasesc putin uneori,dar parca oricat de mult as incerca tot nu dau jos..
ca sa ai patratele iti trebuie foarte multa strictete. sa fie totul calculat cu precizie. daca ar fi asa usor, toti am avea )
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 20:29 de Hdk
ca sa ai patratele iti trebuie foarte multa strictete. sa fie totul calculat cu precizie. daca ar fi asa usor, toti am avea )
Inteleg . )
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: nelamurire
scris pe 9 mai 2013 22:48 de Gilu
inafara de flexii cu gantere - plan inclinat,pentru stretch, ce exercitii ar mai fii? Nu stiu sa fie altceva.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 23:31 de nicu_ivan
Nu stiu sa fie altceva.
Mai stiu de flexii cu bara din culcat pe banca. Adica stai culcat pe banca orizontala cu mainile atarnand in jos si cu gantere in ele si faci flexii. Nu mai tin minte unde am citit de exercitiul asta, dar cand l-am incercat nu mi-a placut.
Aveam senzatia ca mainile sunt "strangulate" la umar si nu intra sange in ele, si pe la a doua serie pe final chiar incepusera sa imi amorteasca. Drept urmare nu am mai facut niciodata acest exercitiu.
Exercitiul ar fi asta: http://www.youtube.com/watch?v=I_fYve68ToE
Poate tie iti place mai mult decat mie. Eu personal nu l-as recomanda, dupa experienta mea. Am postat aici strict ca material informativ si nu ca recomandare.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 9 mai 2013 23:41 de Gilu
Mai stiu de flexii cu bara din culcat pe banca. Adica stai culcat pe banca orizontala cu mainile atarnand in jos si cu gantere in ele si faci flexii. Nu mai tin minte unde am citit de exercitiul asta, dar cand l-am incercat nu mi-a placut.
Aveam senzatia ca mainile sunt "strangulate" la umar si nu intra sange in ele, si pe la a doua serie pe final chiar incepusera sa imi amorteasca. Drept urmare nu am mai facut niciodata acest exercitiu.
Exercitiul ar fi asta: http://www.youtube.com/watch?v=I_fYve68ToE
Poate tie iti place mai mult decat mie. Eu personal nu l-as recomanda, dupa experienta mea. Am postat aici strict ca material informativ si nu ca recomandare. E acelasi exercitiu.
Fiecare isi inclina banca dupa cum simte.
Eu o pun la 25-30 grade.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 23:46 de nicu_ivan
E acelasi exercitiu.
Fiecare isi inclina banca dupa cum simte.
Eu o pun la 25-30 grade.
Daca ma gandesc mai bine ai dreptate. E acelasi exercitiu, eu de obicei o tin ceva mai sus in jur de 45 gr. Presupun ca e chestie de preferinta.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 10 mai 2013 00:06 de Gilu
Presupun ca e chestie de preferinta. Bineinteles.
Eu de exemplu daca-l fac la 45 grade nu simt bicepsii intinsi.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 11 mai 2013 12:57 de Hdk
Multumesc Gilu si Nicu pentru sfaturi.
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
Re:Problema umeri
scris pe 16 mai 2013 12:45 de Hdk
nimeni,nimic ?
Editat de Hdk pe 16 mai 2013 14:28
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Re:Problema umeri
scris pe 16 mai 2013 15:31 de basu
nimeni,nimic ?
Referitor la ce ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 16 mai 2013 15:39 de Hdk
Am postat o intrebare ,dar vad ca a disparut.
In fine,o sa o reformulez iar.
Ieri am avut antrenament la piept si am fortat cam mult,iar acum cand incordez umarul drept ma cam doare.Astazi aveam antrenament de umeri-abdomen,si m-am gandit sa fac spate-trapez , si sa fac sambata umeri-abdomen.E ok?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 mai 2013 15:53 de basu
Am postat o intrebare ,dar vad ca a disparut.
In fine,o sa o reformulez iar.
Ieri am avut antrenament la piept si am fortat cam mult,iar acum cand incordez umarul drept ma cam doare.Astazi aveam antrenament de umeri-abdomen,si m-am gandit sa fac spate-trapez , si sa fac sambata umeri-abdomen.E ok?
Ce sa fie ok ? Ca ai decalat antrenamentul umerilor ? Da este ok. Dar de fapt ai nevoie de o pauza mai mare pt ca acolo este o trauma.
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 16 mai 2013 15:57 de Hdk
Ce sa fie ok ? Ca ai decalat antrenamentul umerilor ? Da este ok. Dar de fapt ai nevoie de o pauza mai mare pt ca acolo este o trauma.
Ceva grav,sunt mai mult ca sigur ca nu este insa mi s-a parut mult mai bine sa accord o mica pauza,pentru a vedea daca umerii mei sunt perfect refacuti pentru un antrenament bun.
Sigur ca nu a fost ok,ca m-am fortat putin mai tare decat ar fii trebuit,dar se mai intampla , mai ales cand esti incepator.O sa revin cu noi informatii.Multumesc !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 mai 2013 16:01 de basu
Ceva grav,sunt mai mult ca sigur ca nu este insa mi s-a parut mult mai bine sa accord o mica pauza,pentru a vedea daca umerii mei sunt perfect refacuti pentru un antrenament bun.
Sigur ca nu a fost ok,ca m-am fortat putin mai tare decat ar fii trebuit,dar se mai intampla , mai ales cand esti incepator.O sa revin cu noi informatii.Multumesc !
Stiu eu pe unul care a considerat ca nu este nimic grav si pe urma nu a facut impins vreo 2 ani la piept cu bara. Adica pe mine. Daca ma gandesc cu ce ma ocup asta este dovada suprema de prostie din partea mea. Din aceasta cauza ma bag in discutiile astea si sper mereu ca am cu cine sa le port.
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 16 mai 2013 16:07 de Hdk
Stiu eu pe unul care a considerat ca nu este nimic grav si pe urma nu a facut impins vreo 2 ani la piept cu bara. Adica pe mine. Daca ma gandesc cu ce ma ocup asta este dovada suprema de prostie din partea mea. Din aceasta cauza ma bag in discutiile astea si sper mereu ca am cu cine sa le port.
Ok.Iau in considerare tot ceea ce-mi spui tu si chiar iti multumesc.Promit ca revin cu informatii noi zilele urmatoare.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 16 mai 2013 22:32 de Tooxie
Toti ne credem tari si puternici, nu ne e frica de accidentari ..decat dupa ce trecem prin ele.
Eu din fericire am avut doar o mica accidentare la genunchiul stang care s-a vindecat in mare parte.
Acum stiu ce am de facut, multa incalzire si forma corecta.
Aplica Saliform la zona cu problema si lasa umerii pe tusa cel putin o saptamana. Mai bine sa previi decat sa tratezi.
Editat de Tooxie pe 16 mai 2013 23:09
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 13:15 de Hdk
Maine o sa plec pe un drum mai lung , ce o sa dureze aproximativ 7-8 ore,problema in tot acest timp ar fi cu alimentatia asa ca m-am gandit sa-mi iau cam 4-5 sandwichuri cu piept de pui . Mai stiti alte alimente consistente si bogate in nutrienti ce as putea sa le consum in acele ore sau cu ce as putea combina acele sandwichuri cu piept de pui?
Inca ceva : Sambata nu pot ajunge la sala si atunci aveam antrenament de spate si trapez,iar astazi aveam antrenament de umeri,as putea face spate si umeri astazi?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 mai 2013 13:39 de adi123
Maine o sa plec pe un drum mai lung , ce o sa dureze aproximativ 7-8 ore,problema in tot acest timp ar fi cu alimentatia asa ca m-am gandit sa-mi iau cam 4-5 sandwichuri cu piept de pui . Mai stiti alte alimente consistente si bogate in nutrienti ce as putea sa le consum in acele ore sau cu ce as putea combina acele sandwichuri cu piept de pui?
Inca ceva : Sambata nu pot ajunge la sala si atunci aveam antrenament de spate si trapez,iar astazi aveam antrenament de umeri,as putea face spate si umeri astazi?
banane, iaurt...
a2a intrebare: da poti face, modeleaza-ti programul in functie de posibilitati. nu trebuie respectata in fiecare saptamana ordinea
Editat de adi123 pe 23 mai 2013 13:40
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 13:49 de Hdk
banane, iaurt...
a2a intrebare: da poti face, modeleaza-ti programul in functie de posibilitati. nu trebuie respectata in fiecare saptamana ordinea
Ok.Multumesc Adi pentru raspuns.
Totusi,as mai putea adauga ceva la sandwichurile cu piept de pui precum ardei,branza,cas.. ?
Editat de Hdk pe 23 mai 2013 13:50
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 mai 2013 15:19 de adi123
Ok.Multumesc Adi pentru raspuns.
Totusi,as mai putea adauga ceva la sandwichurile cu piept de pui precum ardei,branza,cas.. ?
da, normal. e chiar recomandat branza si ceva legume. rosii, ardei ...
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
Antrenament piept
scris pe 29 mai 2013 15:00 de Hdk
Este ok daca la piept fac 4 exercitii a cate 3 serii ?
Antrenamentul este urmatorul : Impins cu bara din orizontal : 3 serii-10 repetari
Impins cu gantere din orizontal : 3 serii-10 repetari
Impins cu bara din inclinat : 3 serii-10 repetari
Impins cu gantere din inclinat : 3 serii-10 repetari
Sau ar trebuii sa fac doar cu bara si sa mai adaug un exercitiu de izolare,sincer sa fiu,chiar nu imi place deloc sa lucrez pieptul cu ganterele.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Antrenament piept
scris pe 29 mai 2013 15:02 de shift
Este ok daca la piept fac 4 exercitii a cate 3 serii ?
Antrenamentul este urmatorul : Impins cu bara din orizontal : 3 serii-10 repetari
Impins cu gantere din orizontal : 3 serii-10 repetari
Impins cu bara din inclinat : 3 serii-10 repetari
Impins cu gantere din inclinat : 3 serii-10 repetari
Sau ar trebuii sa fac doar cu bara si sa mai adaug un exercitiu de izolare,sincer sa fiu,chiar nu imi place deloc sa lucrez pieptul cu ganterele.
Un aparat, cabluri nu ai? Nici fluturarile nu-ti plac?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 15:11 de Hdk
Un aparat, cabluri nu ai? Nici fluturarile nu-ti plac?
Aparate am.Din pacate cabluri nu.
Vroiam sa fac doar : Impins din orizontal si inclinat cu bara si sa mai adaug fluturarile,ar fi mai ok?
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 19:49 de Hdk
Aparate am.Din pacate cabluri nu.
Vroiam sa fac doar : Impins din orizontal si inclinat cu bara si sa mai adaug fluturarile,ar fi mai ok?
Astazi am facut antrenamentul la piept,asa cum am hotarat mai sus: Impins din orizontal cu bara.Impins din inclinat cu bara si fluturari cu gantere pe plan inclinat.
E mai ok antrenamentul acesta,decat cel pe care il faceam pana acum?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 23:15 de shift
Astazi am facut antrenamentul la piept,asa cum am hotarat mai sus: Impins din orizontal cu bara.Impins din inclinat cu bara si fluturari cu gantere pe plan inclinat.
E mai ok antrenamentul acesta,decat cel pe care il faceam pana acum?
Eu totusi sunt de parere ca ar trebui sa ataci pieptul si cu un impins cu gantere, iti vei asigura un echilibru in dezvoltare. Banuiesc ca e vorba de o preferinta personala a ta, eu zic totusi sa te straduiesti sa impingi cu cat poti tu cu gantere si sa nu le elimini doar pentru ca iti creeaza un disconfort (daca gresesc si nu e vorba de o simpla alegere pe care o faci, imi cer scuze). Plus ca iti vei angrena la impinsul cu gantere bicepsul si deltoizii frontali mai mult decat la impinsul cu bara.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 mai 2013 23:59 de adi123
Eu totusi sunt de parere ca ar trebui sa ataci pieptul si cu un impins cu gantere, iti vei asigura un echilibru in dezvoltare. Banuiesc ca e vorba de o preferinta personala a ta, eu zic totusi sa te straduiesti sa impingi cu cat poti tu cu gantere si sa nu le elimini doar pentru ca iti creeaza un disconfort (daca gresesc si nu e vorba de o simpla alegere pe care o faci, imi cer scuze). Plus ca iti vei angrena la impinsul cu gantere bicepsul si deltoizii frontali mai mult decat la impinsul cu bara.
si eu cam am o problema la impinsul cu gantere, abia pot sa le tin cu bratele asta subtiri dar nu renunt la exercitiu, poate voi creste in forta la un moment dat.
cu bara ai mai multa stabilitate dar e recomandat sa ai o gama mai larga de exercitii
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 30 mai 2013 13:08 de Hdk
si eu cam am o problema la impinsul cu gantere, abia pot sa le tin cu bratele asta subtiri dar nu renunt la exercitiu, poate voi creste in forta la un moment dat.
cu bara ai mai multa stabilitate dar e recomandat sa ai o gama mai larga de exercitii
Ok.Multumesc pentru sfaturile date.
Deci,pe viitor,ar fii mai ok sa fac asa : 1.3 serii de impins cu bara pe plan orizontal.
2.3 serii impins cu bara pe plan inclinat
3.3 serii impins cu gantere pe plan inclinat
Si sa mai adaug fluturarile ca exercitiu de izolare?Cam cate serii?
Multumesc anticipat !
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 mai 2013 18:09 de adi123
Ok.Multumesc pentru sfaturile date.
Deci,pe viitor,ar fii mai ok sa fac asa : 1.3 serii de impins cu bara pe plan orizontal.
2.3 serii impins cu bara pe plan inclinat
3.3 serii impins cu gantere pe plan inclinat
Si sa mai adaug fluturarile ca exercitiu de izolare?Cam cate serii?
Multumesc anticipat !
din programul tau lipsesc fluturarile cu gantere sau peckdeck. baga-le la sfarsit ca un "finisher" sau la inceput ca preobosire. tu alegi dar nu le neglija, sunt foarte bune.
Editat de adi123 pe 30 mai 2013 18:09
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
Re:
scris pe 3 iun 2013 21:30 de Hdk
Am o mica nelamurire,este vreo diferenta sau vreo problema daca inlocuiesc bara ez cu bara dreapta?
Personal,de ceva timp pe langa flexiile cu gantere pe plan inclinat,si cele concentrate cu gantere,mai adaug la sfarsit flexii cu bara dreapta din picioare.E ok asa?Tin sa mentionez ca am mai inlocuit bara dr.cu cealalta dar,nu pot lucra la fel de bine cu ea,si daca la bara dreapta spre exemplu fac cu o greutate mai mare,la cealalta fac cam cu jumatate din aceasta sau poate chiar mai putin.Am mai citit undeva ca este diferenta doar la priza,in rest nu e nimic deosebit.
Multumesc anticipat !
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|