Pagina 1 2 3 din 3
calisthenick
Senior member 88 mesaje
|
Re: Jurnal cristi
scris pe 21 sep 2014 19:22 de calisthenick
buunnn..de maine o sa antrenez 2 grupe pe zi si anume:
Luni: piept + biceps
Marti: spate + triceps
Miercuri: pauza
Joi: picioare + abdomen
Vineri: umerii + trapez
in ceste aproape 2 luni au aparut ceva rezultate de la antrenamentul umerilor si pipetului, grupe la care o sa folosec aceeas rutina.
restul le-am revizuit:
biceps: -flexii cu bara olimpica 3*8-10
-flexii cu ganterele pe plan inclinat 3*8-10
-flexii concentrate 3*10-12
triceps: -impins cu priza ingusta 3*6-8
-extensii cu gantera deasupra capului(o singura mana): 3*10-12
-extensii la scripete cu franghia 3*10-12
picioare:
Coapse - geno 5*6-8
- fandari cu ganterele
- extensii cvadriceps 4*10-12
- flexii 5*8-10
Gambe - ridicari de varfuri la presã 6*12-15(nu mai stiu cu gambele astea ce sa fac..cred ca pana la urma imi iau un kg de synthol )
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 22 sep 2014 07:12 de Ciule
buunnn..de maine o sa antrenez 2 grupe pe zi si anume:
Luni: piept + biceps
Marti: spate + triceps
Miercuri: pauza
Joi: picioare + abdomen
Vineri: umerii + trapez
in ceste aproape 2 luni au aparut ceva rezultate de la antrenamentul umerilor si pipetului, grupe la care o sa folosec aceeas rutina.
restul le-am revizuit:
biceps: -flexii cu bara olimpica 3*8-10
-flexii cu ganterele pe plan inclinat 3*8-10
-flexii concentrate 3*10-12
triceps: -impins cu priza ingusta 3*6-8
-extensii cu gantera deasupra capului(o singura mana): 3*10-12
-extensii la scripete cu franghia 3*10-12
picioare:
Coapse - geno 5*6-8
- fandari cu ganterele
- extensii cvadriceps 4*10-12
- flexii 5*8-10
Gambe - ridicari de varfuri la presã 6*12-15(nu mai stiu cu gambele astea ce sa fac..cred ca pana la urma imi iau un kg de synthol )
Majoritatea sportivilor au deficitare gambele ,printre ei ma numar si eu. Mi-a spus basu intr-un topic , ca sa schimb total antrrnamentu gambelor .Am facut drop seturi ,superserii , am lucrat pe contractie ,pe viteza . Is incapatanate rau .
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 sep 2014 09:37 de basu
Majoritatea sportivilor au deficitare gambele ,printre ei ma numar si eu. Mi-a spus basu intr-un topic , ca sa schimb total antrrnamentu gambelor .Am facut drop seturi ,superserii , am lucrat pe contractie ,pe viteza . Is incapatanate rau .
De cele mai multe ori este vorba despre prea mult antrenament. Este posibil ca , daca nu le mai antrenezi deloc o perioada sa constati ca nu arata cu nimic mai mici. E foarte posibil. Asa e grupa asta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
calisthenick
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 29 sep 2014 16:17 de calisthenick
stie cineva care e treaba cu pestele pangasius, de ce se tot spune ca nu e bun?
ma bate gandu sa trec pe peste, stiu ca e bine sa ai surse diferite de proteina..dar puiu si vita ma cam saracesc)
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 29 sep 2014 19:32 de Ciule
stie cineva care e treaba cu pestele pangasius, de ce se tot spune ca nu e bun?
ma bate gandu sa trec pe peste, stiu ca e bine sa ai surse diferite de proteina..dar puiu si vita ma cam saracesc)
Eu consum zii de zii ton mi se pare mai bun decat , pangasius ,doar ocazional mananc se spune ca e un peste nociv pentru sanatate.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
calisthenick
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 29 sep 2014 22:53 de calisthenick
Eu consum zii de zii ton mi se pare mai bun decat , pangasius ,doar ocazional mananc se spune ca e un peste nociv pentru sanatate.
Asa am auzit si eu.
Ton mananc si eu zi de zi, cred ca o sa inlocuiesc si restu meselor cu macrou, mierluciu etc.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 30 sep 2014 16:37 de marius0
Pangasius e de evitat deoarece contine un nivel mai ridicat de contaminanti. Cam cele mai bune alegeri sunt: macroul, heringul, sardina, ansoa pentru ca sunt si o sursa buna de Omega 3 si somonul, midiile, bibanul, coul, stridiile, calamarul si scoicile, dar acestea avand o cantitate ceva mai mica de Omega 3. Pe langa asta au si o cantitate mica de mercur.
|
sus |
|
calisthenick
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 30 sep 2014 20:44 de calisthenick
Pangasius e de evitat deoarece contine un nivel mai ridicat de contaminanti. Cam cele mai bune alegeri sunt: macroul, heringul, sardina, ansoa pentru ca sunt si o sursa buna de Omega 3 si somonul, midiile, bibanul, coul, stridiile, calamarul si scoicile, dar acestea avand o cantitate ceva mai mica de Omega 3. Pe langa asta au si o cantitate mica de mercur.
ok, mersi Marius!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|