Pagina 1 2 din 2
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
jurnal cernescu16
scris pe 19 dec 2011 15:10 de cernescu16
Salut la toti! am inceput sa trag la sala de 2 ani . Am inceput cam pe la 63kg,momentan am 78. Am inceput cu 30 in brat, momentan am 39. suplimentele pe care le-am folosit au fost: GFX8, milk&egg , whey gold standard . (din toate doar cate 1 tub). Acum am urmatoarele produse: glutamina pudra de la MHP, Monster Mass de la cytosport, Myo Fusion de la gaspari. Dar cum sa le iau? eu m-am gandit sa iau dupa 2 ore de la micul dejun 2 cupe de monster mass cu 5 g glutamina, dupa antrenament 1 cupa de myo fusion cu 5g glutamina si seara inainte de culcare 2 cupe de monster mass. E ok asa? (daca trebuie sa adaug undeva dextroza sa ziceti unde anume ca am si deaia)
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: jurnal cernescu16
scris pe 19 dec 2011 16:56 de basu
Salut la toti! am inceput sa trag la sala de 2 ani . Am inceput cam pe la 63kg,momentan am 78. Am inceput cu 30 in brat, momentan am 39. suplimentele pe care le-am folosit au fost: GFX8, milk&egg , whey gold standard . (din toate doar cate 1 tub). Acum am urmatoarele produse: glutamina pudra de la MHP, Monster Mass de la cytosport, Myo Fusion de la gaspari. Dar cum sa le iau? eu m-am gandit sa iau dupa 2 ore de la micul dejun 2 cupe de monster mass cu 5 g glutamina, dupa antrenament 1 cupa de myo fusion cu 5g glutamina si seara inainte de culcare 2 cupe de monster mass. E ok asa? (daca trebuie sa adaug undeva dextroza sa ziceti unde anume ca am si deaia)
salut!
ca sa te incurc si mai tare (poate data viitoare te descurc) poti sa-mi spui si mie ceva ? daca nu stii sa falosesti produsele alea , care a fost ratiunea pt care le-ai cumparat tocmai pe ele. sau le-ai primit cadou de la prietena ? eu nu cred ca as putea sa cumpar un produs despre care nu stiu nimic. nu te supara ca te intreb asta. de cate ori m-ai intrebat ceva eu ti-am raspuns. acu raspunde si tu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 19 dec 2011 18:17 de cernescu16
salut!
ca sa te incurc si mai tare (poate data viitoare te descurc) poti sa-mi spui si mie ceva ? daca nu stii sa falosesti produsele alea , care a fost ratiunea pt care le-ai cumparat tocmai pe ele. sau le-ai primit cadou de la prietena ? eu nu cred ca as putea sa cumpar un produs despre care nu stiu nimic. nu te supara ca te intreb asta. de cate ori m-ai intrebat ceva eu ti-am raspuns. acu raspunde si tu. ok iti raspund cat se poate de sincer: myo fusion mi l-a cumparat taicamiu ca are un prieten care trage la sala si a zis ca sunt bune pentru mine,am luat timp de 1 saptamana , o cupa dimineata si una dupa antrenament. Monster mass l-am cumparat azi cu 50 lei de la un prieten care are intoleranta de la el,si l-a dat sa se scape a luat din el doar 2 cupe si am zis sa nu il refuz avand in vedere ca am iesit 1 milion castig. si acu nu stiu cum sa iau monsteru ca ma incurca .. inainte luam 2 cupe pe zi de myo fusion cu glutamina.!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 dec 2011 23:44 de ricardo
...monster mass +5 g glutamina, dimineata si imediat dupa antrenament, myofusion + 5g glutamina inainte de culcare ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 20 dec 2011 14:27 de cernescu16
...monster mass +5 g glutamina, dimineata si imediat dupa antrenament, myofusion + 5g glutamina inainte de culcare ... deci sa iau 15 g de glutamina pe zi? si din myo fusion iau 2 cupe seara?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 dec 2011 16:02 de ricardo
deci sa iau 15 g de glutamina pe zi? si din myo fusion iau 2 cupe seara?
...da, glutamina se ia 15-20g /zi iar seara myofusion iti ajunge 1 cupa jumate (36g prot)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 20 dec 2011 18:24 de cernescu16
...da, glutamina se ia 15-20g /zi iar seara myofusion iti ajunge 1 cupa jumate (36g prot)... ok , iar alimentatie e destula? ora 9: 2 sandwichuri ,ora 3: piept de pui cu cartofi/orez, ora 7: piept de pui / albuse. ??
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 20 dec 2011 18:56 de Undisputed
ok , iar alimentatie e destula? ora 9: 2 sandwichuri ,ora 3: piept de pui cu cartofi/orez, ora 7: piept de pui / albuse. ?? nu!
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 20 dec 2011 20:37 de cernescu16
nu! cand trebuie sa mai mananc si ce?
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 20 dec 2011 21:58 de cernescu16
ricardo nu mai bn iau monster massul inainte de culcare ? nu de alta dar am inteles ca are si proteine cu asimilare lenta in comparatie cu myo fusion. Si sa il iau seara cu lapte ma gandeam
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 dec 2011 22:13 de ricardo
ricardo nu mai bn iau monster massul inainte de culcare ? nu de alta dar am inteles ca are si proteine cu asimilare lenta in comparatie cu myo fusion. Si sa il iau seara cu lapte ma gandeam
...monster mass-ul este un gainer, deci nu il iei seara, apropo, myofusion ce este? nu are prot cu asimilare lenta? Myofusion Protein Blend II (cross-flow, cold infused whey protein concentrate, cross-flow, cold infused, microfiltered whey protein isolate, egg albumin, milk protein isolate, whey hydrolysate)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 20 dec 2011 22:39 de cernescu16
...monster mass-ul este un gainer, deci nu il iei seara, apropo, myofusion ce este? nu are prot cu asimilare lenta? Myofusion Protein Blend II (cross-flow, cold infused whey protein concentrate, cross-flow, cold infused, microfiltered whey protein isolate, egg albumin, milk protein isolate, whey hydrolysate)... ok o sa fac asa iau 1cupa jumate de myo fusion seara.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 21 dec 2011 01:02 de ricardo
ok o sa fac asa iau 1cupa jumate de myo fusion seara.
...1cupa jumate de myofusion + 1 pumn de migdale, nuci sau alune de padure, crude binenteles ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 21 dec 2011 13:25 de cernescu16
...1cupa jumate de myofusion + 1 pumn de migdale, nuci sau alune de padure, crude binenteles ... ok ,aprox la 2 ore dupa cine le iau nu?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 21 dec 2011 13:51 de sZoTaK
ok ,aprox la 2 ore dupa cine le iau nu? inainte de culcare
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 22 dec 2011 12:12 de cernescu16
acum ca vine craciunul si vacanta de iarna vreau sa ma pun serios pe treaba. ce ziceti de urmatoarele programe de antrenament/alimentatie?
ANTRENAMENT:
Luni- PIEPT
Marti- SPATE
Miercuri- Umeri,Trapez
Joi - Picioare,abdomen
Vineri- Triceps,Biceps
ALIMENTATIE:
ora 10- 4 albusuri de ou cu branza de vaca
ora 12 - 2 cupe de Monster Mass cu 5g glutamina
Ora 2 - piept de pui cu cartofi piure/ carne de porc cu cartofi
Ora 4:30 - 2 capsule de BCAA
Ora 5-6 antrenament
Ora 6- 2 cupe de Monster Mass cu 5g glutamina, 3 capsule de BCAA
Ora 7- piept de pui cu orez
Ora 10- 4 albuse cu branza de vaci
Ora 12(inainte de culcare) 2 cupe de Myo Fusion cu 5g glutamina.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 dec 2011 15:34 de sZoTaK
acum ca vine craciunul si vacanta de iarna vreau sa ma pun serios pe treaba. ce ziceti de urmatoarele programe de antrenament/alimentatie?
ANTRENAMENT:
Luni- PIEPT
Marti- SPATE
Miercuri- Umeri,Trapez
Joi - Picioare,abdomen
Vineri- Triceps,Biceps
ALIMENTATIE:
Ora 2 - piept de pui cu cartofi piure/ carne de porc cu cartofi
Ora 5-6 antrenament
tocmai programul asta l-am facut si eu saptamana asta, deoarece fac biceps+triceps. fac acest antrenament odata la 6-8 saptamani, pentru o socare si pentru diversitate. tu faci antrenament la 4 ore dupa ce ai mancat?
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 22 dec 2011 16:56 de yo_shmen94
ANTRENAMENT:
Luni- PIEPT
Marti- SPATE
Miercuri- Umeri,Trapez
Joi - Picioare,abdomen
Vineri- Triceps,Biceps
de ce nu faci un antrenament in weeckend ?si sa sune cam asa programul : duminica,luni,marti,pauza,joi,vineri,pauza
eu asa lam structurat si merge foarte bine
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 22 dec 2011 17:03 de cernescu16
tocmai programul asta l-am facut si eu saptamana asta, deoarece fac biceps+triceps. fac acest antrenament odata la 6-8 saptamani, pentru o socare si pentru diversitate. tu faci antrenament la 4 ore dupa ce ai mancat? nu ,la 2 ore, defapt masa de la ora 2 e la ora 3, greseala mea am sa modific
ALIMENTATIE:
Ora 3 - piept de pui cu cartofi piure/ carne de porc cu cartofi
Ora 5-6 antrenament
Editat de cernescu16 pe 22 dec 2011 17:04
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 24 dec 2011 00:04 de ricardo
nu ,la 2 ore, defapt masa de la ora 2 e la ora 3, greseala mea am sa modific
ALIMENTATIE:
Ora 3 - piept de pui cu cartofi piure/ carne de porc cu cartofi
Ora 5-6 antrenament
...ar fi ideal o pauza la mijlocul saptamanii si duminica daca poti, in legatura cu alimentatia, consumi putini carbo daca esti in perioada de masa, eu ti-as sugera:
1.prima masa a zilei sa fie monster mass-ul (rapiditatea absorbtiei fata de macarea solida)
2.la micul dejun, 4 albusuri + macar 1 daca nu 2 galbenusuri+ branza (sa fie degresata)+100g paine integrala (pentru carbo )...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 24 dec 2011 09:31 de cernescu16
...ar fi ideal o pauza la mijlocul saptamanii si duminica daca poti, in legatura cu alimentatia, consumi putini carbo daca esti in perioada de masa, eu ti-as sugera:
1.prima masa a zilei sa fie monster mass-ul (rapiditatea absorbtiei fata de macarea solida)
2.la micul dejun, 4 albusuri + macar 1 daca nu 2 galbenusuri+ branza (sa fie degresata)+100g paine integrala (pentru carbo )... nu pot sa iau monsterul de dimineata ca am probleme cu stomacul si nu pot sa-l iau direct pe stomacul gol. am sa iau prima masa cum ai zis tu 4 albuse+branza+paine iar dupa 2 ore monsterul. in legatura cu antrenamentul,e ok sa fac luni piept +umeri si sa fac pauza miercuri cand aveam umeri?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 25 dec 2011 22:37 de ricardo
nu pot sa iau monsterul de dimineata ca am probleme cu stomacul si nu pot sa-l iau direct pe stomacul gol. am sa iau prima masa cum ai zis tu 4 albuse+branza+paine iar dupa 2 ore monsterul. in legatura cu antrenamentul,e ok sa fac luni piept +umeri si sa fac pauza miercuri cand aveam umeri?
...poti face si asa sau poti face miercuri pauza si sa te anntrenezi si sambata...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 28 dec 2011 13:54 de cernescu16
Ce ziceti de programul asta de suplimentatie pt perioada de masa?
Dimineata- 3 cupe de GFX de la pronutrition
Inainte de antrenament cu 30 min - 1 cupa de NO Xplod de la BSN
Dupa antrenament 2 cupe de myofusion
Inainte dE culcare - 2 cupe de Milk&Egg d la pronutrition
E destul? Trb sa mai schimb cv?:d
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 29 dec 2011 00:03 de yo_shmen94
nimeni nimic?
cred ca e mult 3 cupe dimineata
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 29 dec 2011 00:19 de ricardo
cred ca e mult 3 cupe dimineata
...este ok 3 cupe dimineata, faza ii ca dupa antrenament ar fi mai indicat acelasi gfx si nu myofusion in perioada de masa...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 7 ian 2012 13:14 de cernescu16
...este ok 3 cupe dimineata, faza ii ca dupa antrenament ar fi mai indicat acelasi gfx si nu myofusion in perioada de masa... sa inteleg ca nu am carbo in shake de dupa antrenament sau? ca daca e asa, mai pun si niste carbo plus de la natural plus..( care contine si dextroza)
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 8 ian 2012 00:27 de ricardo
sa inteleg ca nu am carbo in shake de dupa antrenament sau? ca daca e asa, mai pun si niste carbo plus de la natural plus..( care contine si dextroza)
...exact,nu ai carbo destui, eu am in shake-ul de dupa antrenament 35g proteina si 60g carbohidrati...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 8 ian 2012 12:27 de cernescu16
...exact,nu ai carbo destui, eu am in shake-ul de dupa antrenament 35g proteina si 60g carbohidrati...
m-am hotarat sa schimb gfx,myo fusion si milk egg cu serious mass...si sa iau serious mass cate o cupa dimineata si dupa antrenament ,iar inainte de antrenament o cupa de NO xplode . e destul?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 8 ian 2012 13:16 de sZoTaK
m-am hotarat sa schimb gfx,myo fusion si milk egg cu serious mass...si sa iau serious mass cate o cupa dimineata si dupa antrenament ,iar inainte de antrenament o cupa de NO xplode . e destul? eu unul n-as schimba myofusion si milk and egg cu un gainer. dar tu stii...inainte de antrenament ai o masa solida? daca nu, mai poti lua o portie. daca n-ai milk and egg, ce servesti inainte de culcare?
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|