Pagina 1 2 din 2
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
Jurnal art1stu
scris pe 13 mai 2012 21:56 de art1stu
Hah, a venit timpul sa va salut, pe baza unui jurnal propriu. Nici nu stiu cu ce sa incep, asa ca voi spune ceea ce cred eu de cuviinta, cu multe completari din partea voastra. Am 17 ani, sunt ectomorf extrem, am 1.78 si 54 kg. Anul trecut am intrat pentru prima oara intr-o sala de forta, deci sunt un novice in ceea ce priveste culturismul. Am facut pauza vreo 4-5 luni, iar din vacanta de Pasti am inceput din nou. La inceput am facut 5 zile/saptamana de sala, apoi mi-am dat seama ca programul este total gresit, fiindca eu doresc sa cresc in greutate. Am inceput sa iau suplimente de cateva saptamani, in care am pus pe mine 3kg cu ajutorul celor de la ON( creatine powdre, whey gold standard 100% si super mass). Cu odihna stau bine, cam 8 ore/noapte.
La sala folosesc urmatorul program:
Luni- piept
Marti- dorsali si biceps
Miercuri- pauza
Joi- coape, gambe si abdomen
Vineri- trapez si umeri
Cu alimentatia stau foarte prost, desi cunosc importanta micului dejun, pe aceea tocmai o evit, dar fara sa vreau. Nu prea imi permit acum cu scoala, dar totusi dimineata incep prin niste fulgi de ovaz sau orez fiert , la scoala imi iau un fruct, banana sau mar in cazul meu + 2-3 sandwichuri. La pranz, nu prea mananc ceva bogat in proteine.. un gratar de vitel sau pui(in unele zile inlocuite de snitele din soia) si cartofi fierti, iar seara cartofi copti cu branza slaba. Sper ca la sfarsitul verii sa ma bucur de rezultate.
Vreau sa aduc o completare, parintii si medicul de familie m-au sfatuit sa nu iau suplimente, fiindca imi afecteaza organismul pe viitor..
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
Re: Jurnal art1stu
scris pe 17 mai 2012 18:00 de art1stu
am terminat prima cutie de creatina. pot forta in primele 5 zile de sala din nou cu 25g( din noua cutie) sau e mai bine sa nu solicit organismul si sa iau doza normala de 5g?
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 19 mai 2012 19:56 de art1stu
inca o intrebare, ce as putea alege intre perfomaxx(de la on) si vitamaxx(produs farmaceutic).. fiindca nu imi apare compozitia pe megaproteine a perfomaxului..
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 22 mai 2012 21:39 de art1stu
Am ramas fara WHEY GOLD si vad ca cei de la megaproteine nu mai au la cutie de 1kg, iar bugetul nu-mi permite sa iau la 2.27, ce-mi propuneti intre PRO COMPLEX de la ON si ELITE WHEY PROTEIN de la DYMATIZE?!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 13:11 de stefanp
Hah, a venit timpul sa va salut, pe baza unui jurnal propriu. Nici nu stiu cu ce sa incep, asa ca voi spune ceea ce cred eu de cuviinta, cu multe completari din partea voastra. Am 17 ani, sunt ectomorf extrem, am 1.78 si 54 kg. Anul trecut am intrat pentru prima oara intr-o sala de forta, deci sunt un novice in ceea ce priveste culturismul. Am facut pauza vreo 4-5 luni, iar din vacanta de Pasti am inceput din nou. La inceput am facut 5 zile/saptamana de sala, apoi mi-am dat seama ca programul este total gresit, fiindca eu doresc sa cresc in greutate. Am inceput sa iau suplimente de cateva saptamani, in care am pus pe mine 3kg cu ajutorul celor de la ON( creatine powdre, whey gold standard 100% si super mass). Cu odihna stau bine, cam 8 ore/noapte.
La sala folosesc urmatorul program:
Luni- piept
Marti- dorsali si biceps
Miercuri- pauza
Joi- coape, gambe si abdomen
Vineri- trapez si umeri
Cu alimentatia stau foarte prost, desi cunosc importanta micului dejun, pe aceea tocmai o evit, dar fara sa vreau. Nu prea imi permit acum cu scoala, dar totusi dimineata incep prin niste fulgi de ovaz sau orez fiert , la scoala imi iau un fruct, banana sau mar in cazul meu + 2-3 sandwichuri. La pranz, nu prea mananc ceva bogat in proteine.. un gratar de vitel sau pui(in unele zile inlocuite de snitele din soia) si cartofi fierti, iar seara cartofi copti cu branza slaba. Sper ca la sfarsitul verii sa ma bucur de rezultate.
Vreau sa aduc o completare, parintii si medicul de familie m-au sfatuit sa nu iau suplimente, fiindca imi afecteaza organismul pe viitor..
triceps nu faci?
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 15:30 de art1stu
triceps nu faci?
din greseala, am uitat sa scriu. luni am piept+triceps
totusi, care e mai buna? PRO COMPLEX de la ON sau ELITE WHEY PROTEIN de la DYMATIZE?
Editat de art1stu pe 23 mai 2012 15:58
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 15:57 de cernescu16
din greseala, am uitat sa scriu. luni am piept+triceps
totusi, care e mai buna? PRO COMPLEX de la ON si ELITE WHEY PROTEIN de la DYMATIZE? pro complex , la cate scrie pe eticheta, are aproape tot ce iti trebuie.. dar costa f mult dupa mine, eu unu nu mi-l permit, si daca tot il iei ia-l de 2 ori pe zi.. daca te tine buzunaru
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 16:08 de art1stu
pro complex , la cate scrie pe eticheta, are aproape tot ce iti trebuie.. dar costa f mult dupa mine, eu unu nu mi-l permit, si daca tot il iei ia-l de 2 ori pe zi.. daca te tine buzunaru
am uitat sa scriu ca eu iau suplimentele sa ma tina 28 de zile.. adica 200g supermass/zi+portia de whey gold, in cauza habar n-am(o sa caut ceva ce sa inlocuiasca wgs), de unde cred ca iau 80g proteine/zi, fara regimul pe care-l tin
de ex, eu la ora 11 iau 100g supermass, la 17.30(inainte de antrenament) luam portia de whey gold standard+creatina, iar la 19-19.30 luam restul de 100g de supermass
Editat de art1stu pe 23 mai 2012 18:47
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 16:22 de raduroberti
pro complex , la cate scrie pe eticheta, are aproape tot ce iti trebuie.. dar costa f mult dupa mine, eu unu nu mi-l permit, si daca tot il iei ia-l de 2 ori pe zi.. daca te tine buzunaru
Sunt proteine total diferite
Pro complex contine blend de 8 proteine
acum depinde ce cauta colegul
Post-workout (hidroizolat,izolat,whey)
Pre-workout si intre mese merge bine complex eu folosesc gaspari myofusion e mai ieftin si bun
Editat de raduroberti pe 23 mai 2012 16:23
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 16:38 de art1stu
Sunt proteine total diferite
Pro complex contine blend de 8 proteine
acum depinde ce cauta colegul
Post-workout (hidroizolat,izolat,whey)
Pre-workout si intre mese merge bine complex eu folosesc gaspari myofusion e mai ieftin si bun
post workout, whey, o proteina de calitate. ceva ce sa-mi inlocuiasca lipsa de wgs
Editat de art1stu pe 23 mai 2012 16:49
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 19:44 de art1stu
post workout, whey, o proteina de calitate. ceva ce sa-mi inlocuiasca lipsa de wgs
am gasit ceva asemenator whey gold standard. acelasi pret, tot de la ON, oats&whey. a incercat careva? vad ca are aceasi cantitate de proteine per portie, adica 24g/30g.
Editat de art1stu pe 23 mai 2012 21:40
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 22:44 de sZoTaK
am gasit ceva asemenator whey gold standard. acelasi pret, tot de la ON, oats&whey. a incercat careva? vad ca are aceasi cantitate de proteine per portie, adica 24g/30g. in afara de faptul ca contine acelasi gramaj de proteina/ servire e paralela cu gold standard. te-ai uitat la restul compozitiei?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 24 mai 2012 07:33 de art1stu
in afara de faptul ca contine acelasi gramaj de proteina/ servire e paralela cu gold standard. te-ai uitat la restul compozitiei?
da, sunt mici diferente la colesterol, sodiu si carbo, oats whey avand valorile mai mari decat wgs
http://www.optimumnutrition.com/products/images/oatsandwhey-facts.jpg
http://www.suplimente.ro/images/products/whey_gold_1.jpg
scuze de reclama.. dar pe megaproteine nu pot vedea compozitia din cauza filmuletului
Editat de art1stu pe 24 mai 2012 07:35
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 24 mai 2012 08:46 de raduroberti
da, sunt mici diferente la colesterol, sodiu si carbo, oats whey avand valorile mai mari decat wgs
http://www.optimumnutrition.com/products/images/oatsandwhey-facts.jpg
http://www.suplimente.ro/images/products/whey_gold_1.jpg
scuze de reclama.. dar pe megaproteine nu pot vedea compozitia din cauza filmuletului
proteinele ovazului sunt slab calitative fata de proteinele din zer,dar au fibre
poti sa incerci si ne spui si noua cum sunt
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 24 mai 2012 08:49 de raduroberti
tu vrei neaparat de la optimum?mai sunt si alte firme de calitate
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 24 mai 2012 14:20 de Liviu89
tu vrei neaparat de la optimum?mai sunt si alte firme de calitate
Ceva care ar sta pe acelasi cantar cu Gold Standard ? Intreb ca imi caut si eu acum sa-mi iau o proteina
Success comes after hard work.
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 10:54 de art1stu
am comandat hydro whey de la on, ma astept la rezultate bune
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 10:59 de basu
am comandat hydro whey de la on, ma astept la rezultate bune
Ce cantitate ai de gand sa folosesti ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 12:00 de art1stu
Ce cantitate ai de gand sa folosesti ?
40g/zi, doua cupe
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 mai 2012 12:17 de basu
40g/zi, doua cupe
Eu zic sa iei 60 de grame. Pe astea le imparti in doua si iei jumate dimineata si jumate imediat dupa sala. La 57 de kg masa va insemana o importanta parte din ce trebuie sa iei tu zilnic. Aminoacizii aia din continut sunt si ei bine veniti acolo.
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 12:39 de art1stu
Eu zic sa iei 60 de grame. Pe astea le imparti in doua si iei jumate dimineata si jumate imediat dupa sala. La 57 de kg masa va insemana o importanta parte din ce trebuie sa iei tu zilnic. Aminoacizii aia din continut sunt si ei bine veniti acolo.
mersi de sfat, voi incerca, n-am nimic de pierdut. am citit despre jack3d ca este bun, dar poate tine locul creatinei? si faptul ca servesc de 45x, cu pauza de doua zile, m-ar tine ceva o cutie.. basule, dar nu e cam mult? acum nu stiu, voi sunteti expertii, dar iau si seriousmass 200g pe zi..
Editat de art1stu pe 26 mai 2012 12:41
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 mai 2012 13:12 de basu
mersi de sfat, voi incerca, n-am nimic de pierdut. am citit despre jack3d ca este bun, dar poate tine locul creatinei? si faptul ca servesc de 45x, cu pauza de doua zile, m-ar tine ceva o cutie.. basule, dar nu e cam mult? acum nu stiu, voi sunteti expertii, dar iau si seriousmass 200g pe zi..
Stai sa clarificam cateva chestii:
1. Nusuntem experti , eu oricum nu sunt si asta pt ca eu nu folosesc suplimente.
2. Suplimente asa puternice cum este jack3d eu unul nu iti recomand sa folosesti. Daca altul iti recomanda este treaba ta. Eu zic sa te gandesti mai bine.
3. La 40 de grame de produs vei avea 30 de grame de proteina din zer. Impartit la doua adica 15 grame o data eu cred ca este putin. Daca ma gandesc ca in doua momente importante ale zilei corpul absoarbe proteina ca inecatul si daca ma gandesc ca esti in crestere eu zic ca este putin. Urca la 25 de grame.
5. Niciodata proteinele nu se ia cu economie. Ia-le in asa fel ancat sa nu le iei degeaba. Cantitatea recomandata pe eticheta este minimul recomandat.
Asta este parerea mea. Exista multe variante de informare care pot fi mai bune. Fa asa cum crezi.
Editat de basu pe 26 mai 2012 13:13
|
sus |
|
Liviu89
|
scris pe 26 mai 2012 14:36 de Liviu89
Stai sa clarificam cateva chestii:
1. Nusuntem experti , eu oricum nu sunt si asta pt ca eu nu folosesc suplimente.
2. Suplimente asa puternice cum este jack3d eu unul nu iti recomand sa folosesti. Daca altul iti recomanda este treaba ta. Eu zic sa te gandesti mai bine.
3. La 40 de grame de produs vei avea 30 de grame de proteina din zer. Impartit la doua adica 15 grame o data eu cred ca este putin. Daca ma gandesc ca in doua momente importante ale zilei corpul absoarbe proteina ca inecatul si daca ma gandesc ca esti in crestere eu zic ca este putin. Urca la 25 de grame.
5. Niciodata proteinele nu se ia cu economie. Ia-le in asa fel ancat sa nu le iei degeaba. Cantitatea recomandata pe eticheta este minimul recomandat.
Asta este parerea mea. Exista multe variante de informare care pot fi mai bune. Fa asa cum crezi.
Si daca eu am 84kg sa pun intr-o portie vreo 35-40g proteina?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 mai 2012 15:14 de basu
Si daca eu am 84kg sa pun intr-o portie vreo 35-40g proteina?
Asta nu este jurnalul tau dar cred ca ar trebui sa ramai la 30. Cu 5 mese pe zi ar fi destul de bine. Dar atentie ! Nu numai proteinele sunt importante in culturism.
|
sus |
|
Liviu89
|
scris pe 26 mai 2012 19:35 de Liviu89
Asta nu este jurnalul tau dar cred ca ar trebui sa ramai la 30. Cu 5 mese pe zi ar fi destul de bine. Dar atentie ! Nu numai proteinele sunt importante in culturism.
multumesc, scuze de off-topic.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 26 mai 2012 22:29 de raduroberti
40g/zi, doua cupe
o cupa hydrowhey are 39g(30g proteina)
daca ai comandat de la megaprotine sa te uiti la data cand expira,eu am luat de la iei si mai avea termen o luna
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 26 mai 2012 22:32 de raduroberti
nu tine loc de creatina contine foarte putin
este in categoria oxid nitric si are foarte multe stimulente
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 mai 2012 22:33 de basu
daca ai comandat de la megaprotine sa te uiti la data cand expira,eu am luat de la iei si mai avea termen o luna
Asa este. Are 800 gr pt 20 de serviri.
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 27 mai 2012 19:37 de art1stu
maine ma duc sa-l ridic, iti dau pm
stiu ca ce-i prea mult strica, dar daca as lua si un gfx-8 as intrece limita? vad ca mai toata lumea se lauda cu performantele acestui produs, dar are si cam mult zahar.. ..
as avea asa:
cupa de serious mass(165g): 50g proteine si 252g carbo
cupa hydrowhey: 30g proteine
si portie de gfx-8(100g): 45g proteine si 43 carbo
Editat de art1stu pe 27 mai 2012 19:38
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 27 mai 2012 19:44 de MrOlympia
maine ma duc sa-l ridic, iti dau pm
stiu ca ce-i prea mult strica, dar daca as lua si un gfx-8 as intrece limita? vad ca mai toata lumea se lauda cu performantele acestui produs, dar are si cam mult zahar.. ..
as avea asa:
cupa de serious mass(165g): 50g proteine si 252g carbo
cupa hydrowhey: 30g proteine
si portie de gfx-8(100g): 45g proteine si 43 carbo
Ai deja un gainer mai vrei unul ? E prea mult deja , termina serious mass . Cu toate ca ar fi fost mult mai bine daca iti luai de la bun inceput Gfx8 in loc de serious mass . Daca iei si gfx si seriouss mass ai deja 300 g carbo + ce mai iei si din mancare e prea mult zic eu sa iei 300 g carbo doar din suplimente .
Editat de MrOlympia pe 27 mai 2012 19:44
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|