Pagina 1 2 din 2
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
Re: Jurnal art1stu
scris pe 27 mai 2012 20:19 de raduroberti
Ai deja un gainer mai vrei unul ? E prea mult deja , termina serious mass . Cu toate ca ar fi fost mult mai bine daca iti luai de la bun inceput Gfx8 in loc de serious mass . Daca iei si gfx si seriouss mass ai deja 300 g carbo + ce mai iei si din mancare e prea mult zic eu sa iei 300 g carbo doar din suplimente .
Editat de raduroberti pe 27 mai 2012 20:20
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 27 mai 2012 20:21 de raduroberti
maine ma duc sa-l ridic, iti dau pm
stiu ca ce-i prea mult strica, dar daca as lua si un gfx-8 as intrece limita? vad ca mai toata lumea se lauda cu performantele acestui produs, dar are si cam mult zahar.. ..
as avea asa:
cupa de serious mass(165g): 50g proteine si 252g carbo
cupa hydrowhey: 30g proteine
si portie de gfx-8(100g): 45g proteine si 43 carbo
ti am mai spus eu nu folosesc ganier,sunt impotriva carbohidratlor in concentrate proteice,eu mananc mai mult,
gfx 8 este foarte laudat cu toate ca este un produs romanesc,poti sa incerci
ori cum super mass te tine doar 16 porti
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 27 mai 2012 21:25 de basu
ti am mai spus eu nu folosesc ganier,sunt impotriva carbohidratlor in concentrate proteice,eu mananc mai mult,
gfx 8 este foarte laudat cu toate ca este un produs romanesc,poti sa incerci
ori cum super mass te tine doar 16 porti
Intr-un concentrat proteic sunt destul de putini carbo. Dar sunt de acord cu tine. Eu umblu sa asigur proteinele de tipul pe care il stiu eu ca trebuie iar restul din manacare.
Editat de basu pe 27 mai 2012 21:28
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 mai 2012 21:40 de basu
Intr-un concentrat proteic sunt destul de putini carbo. Dar sunt de acord cu tine. Eu umblu sa asigur proteinele de tipul pe care il stiu eu ca trebuie iar restul din manacare.
M-am exprimat prost. Scuze! Eu nu folosesc suplimente dar daca as folosii asa as face.
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 2 iun 2012 15:26 de art1stu
M-am exprimat prost. Scuze! Eu nu folosesc suplimente dar daca as folosii asa as face.
cum pot combina exercitiile dintr-o zi intre ele? adica iau o grupa de muschi si fac toate exercitiile apoi urmatoarea? si cate secunde/minute de pauza sa fac intre ele?
am asa:
Luni
-- Piept
* Impins cu bara pe orizontal (4x 6-8 rep.)
* Impins cu bara pe inclinat (4x6-8 rep.)
* Fluturari cu gantere pe orizontal (4x10 rep.)
-- Triceps -flotari intre paralele (4x maxim)
* Impins frantuzesc cu bara (4x6-8 rep.)
* Extensii la scripete (4x6-8 rep.)
Marti
-- Dorsali
* Traciuni cu priza larga (4x10 rep.)
* Ramat la aparat (4x 8 rep.)
* Indreptari cu bara (4x 8 rep.)
-- Biceps
* Flexii cu bara din picioare (4x 10 rep.)
* Flexii cu bara la banca scott (4x8 rep.)
* Flexii alternative cu gantere (4x 8 rep.)
Joi
-- Coapse
* Extensia picioarelor (4x10 rep.)
* Flexia picioarelor pt. bicepsul femural (4x10 rep.)
* Genuflexiuni cu bara (4x 8 rep.)
-- Gambe
* Ridicari pe varfuri la aparat (5x20 rep.)
-- Abdomen
* Crunch (4 x 30 rep.)
* Ridicari de picioare din culcat dorsal (4x 12-20 rep.)
Vineri
-- Umeri
* Impins cu bara (4x8 rep.)
* Ridicari laterale cu gantere (4x12 rep.)
* Ramat cu bara vertical (4x 12 rep.)
-- Trapez
* Ridicari de umeri cu bara (4x12 rep.)
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 12:29 de art1stu
azi am luat o doza inainte de antrenament de creatina si mi s-a facut antebratu urias pe parcursu' antrenamentului, bausem cam 2.5L in decursul unei ore. acum, dupa 45 de minute de la antrenament nu m-am ales decat cu o durere de burta si toata apa am eliminat-o in 3 ture de toaleta. e normal?
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 15:09 de claudiu05
azi am luat o doza inainte de antrenament de creatina si mi s-a facut antebratu urias pe parcursu' antrenamentului, bausem cam 2.5L in decursul unei ore. acum, dupa 45 de minute de la antrenament nu m-am ales decat cu o durere de burta si toata apa am eliminat-o in 3 ture de toaleta. e normal? nare rost sa folosesti creatina . . inca ai 17 ani .. vrei sa fi mare la 17 ani /?
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 16:03 de art1stu
nare rost sa folosesti creatina . . inca ai 17 ani .. vrei sa fi mare la 17 ani /?
nu, creatina o iau cam de doua luni. dar e prima oara cand urinez asa des si elimin apa aproape instantaneu.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 iul 2012 23:26 de basu
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 4 iul 2012 02:33 de ricardo
...data viitoare cand mai mergi la nutritionist spune-i sa-ti faca un plan alimentar bazat pe o alimentatie sanatoasa, unde nu au ce cauta: sunca, tocana, snitele, chiftele, crenvusti (auzi, cris-tim , lol =)) branza topita si alte cateva mizerii pe care le-a strecurat...in plus, asta e o dieta pentru un om oarecare, in nici un caz pentru un sportiv...
Editat de ricardo pe 4 iul 2012 02:37
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 4 iul 2012 07:22 de raduroberti
...data viitoare cand mai mergi la nutritionist spune-i sa-ti faca un plan alimentar bazat pe o alimentatie sanatoasa, unde nu au ce cauta: sunca, tocana, snitele, chiftele, crenvusti (auzi, cris-tim , lol =)) branza topita si alte cateva mizerii pe care le-a strecurat...in plus, asta e o dieta pentru un om oarecare, in nici un caz pentru un sportiv...
nu a ales pe cine trebuie zic eu ,ca sa dai un regim alimentar la cineva ca nutritionist ,prima oara se face analiza de rata metabolica sa vada cate calorii arde persoana respectiva in 24 de ore si pe urma ii faci regimul
dar la cine sa dus el nu pare profesionist
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 4 iul 2012 07:24 de art1stu
nu a ales pe cine trebuie zic eu ,ca sa dai un regim alimentar la cineva ca nutritionist ,prima oara se face analiza de rata metabolica sa vada cate calorii arde persoana respectiva in 24 de ore si pe urma ii faci regimul
dar la cine sa dus el nu pare profesionist
are doctorat
mi-a trimis un document word de 6 pagini unde zice cam totul, eu am pus doar dieta in topicul anterior.
Greutatea= 55 kg, Talia= 177 cm, IMC=15.32% (normoponderalitate). Consum caloric: fara activitate=1782 cal/zi; culturism intens= 302 cal/ora; ciclism=706/2 ore, care determina un consum caloric zilnic de 2290 calorii. Pentru crestere usoara in greutate vom adauga 500 cal. Aportul proteic va fi de 2 g/kgc/zi adica 130-140 gr.
Editat de art1stu pe 4 iul 2012 07:28
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 4 iul 2012 07:28 de raduroberti
are doctorat
consum fara activitate=1782 cal/zi. mi-a trimis un document word de 6 pagini unde zice cam totul, eu am pus doar dieta in topicul anterior.
ti a facut analiza de rata metabolica?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 iul 2012 07:30 de basu
Eu nu am citit dieta pt ca nu am avut timp. Dar ai dreptate. Alea nu au ce cauta acolo si in plus dieta este foarte slaba. Referitor la nutritionisti eu v-am avertizat.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|