Pagina 1 2 din 2
flaviu112
Junior member 48 mesaje
|
schimbare program
scris pe 9 iun 2013 22:26 de flaviu112
Buna ! Fac sala de 5 luni , am 16 ani , 1.76 si 63 de kg. De cand merg la sala am pus pe mine 3 kg si mi-am definit mai bine muschii. ceea ce urmaresc eu insa este cresterea masei. Pana acum am urmat acest program : luni : biceps piept miercuri : spate triceps vineri: picioare antrebrat iar urmatoarea vinere faceam umeri trapez si tot asa .
Acum vreau sa imi schimb programul sa vad daca se observa vreo schimbare. Vreau ca programul sa fie tot pe 3 zile pentru ca nu pot sa merg de 4 ori deoarece fac si fotbal si nu pot lipsi de la antrenamente.
PS : Nu iau nici un supliment, vreau sa fac sport natural .
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
Re: schimbare program
scris pe 9 iun 2013 23:01 de dani32
Buna ! Fac sala de 5 luni , am 16 ani , 1.76 si 63 de kg. De cand merg la sala am pus pe mine 3 kg si mi-am definit mai bine muschii. ceea ce urmaresc eu insa este cresterea masei. Pana acum am urmat acest program : luni : biceps piept miercuri : spate triceps vineri: picioare antrebrat iar urmatoarea vinere faceam umeri trapez si tot asa .
Acum vreau sa imi schimb programul sa vad daca se observa vreo schimbare. Vreau ca programul sa fie tot pe 3 zile pentru ca nu pot sa merg de 4 ori deoarece fac si fotbal si nu pot lipsi de la antrenamente.
PS : Nu iau nici un supliment, vreau sa fac sport natural .
UIte, am intalnit si romani fericiti, basule, )))))), a luat tipul 3 kile in 5 luni....ca tot discutam asta la rubrica Suplimente.
Bravo tie, dragule, tine-o tot asa, la mai mare!
P.S. Baga bicepsul cu antebrat in aceeasi zi, oricum il storci de vlaga cand bagi biceps, de ce il bagi in zile diferite, te supraantrenezi.
Lasa numai picioarele vineri, cu sambata duminica liber, e grupa mare si trebuie sa te refaci, sau, ma rog, baga piciore in alta zi dar pune 2 zile de pauza dupa, eu asa as face.
Hai bafta.
De fiare eu nu ma las, de-as mai trage(si impinge) cate am tras(si am impins)
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 11:50 de Cristi7
UIte, am intalnit si romani fericiti, basule, )))))), a luat tipul 3 kile in 5 luni....ca tot discutam asta la rubrica Suplimente.
Bravo tie, dragule, tine-o tot asa, la mai mare!
P.S. Baga bicepsul cu antebrat in aceeasi zi, oricum il storci de vlaga cand bagi biceps, de ce il bagi in zile diferite, te supraantrenezi.
Lasa numai picioarele vineri, cu sambata duminica liber, e grupa mare si trebuie sa te refaci, sau, ma rog, baga piciore in alta zi dar pune 2 zile de pauza dupa, eu asa as face.
Hai bafta.
3kg in 5 luni eu am luat 3.80 kg in 2 luni.
E cam naspa programul tau de antrenament umerii sunt o grupa f f f importanta ce trebuie antrenata mereu,nu odata la 2 saptamani.
Incearca un program de 4 sau 5 zile,ca vine vacanta
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 12:08 de adi123
3kg in 5 luni eu am luat 3.80 kg in 2 luni.
de ce demoralizezi omul? e bine 5kg in 3 luni daca sunt de calitate. chiar nu va inteleg. daca el e multumit de ce mai comentezi aiurea
da, incearca un program de 4zile/ saptamana si introdu umerii in fiecare sapt. poti incerca:
luni: piept+biceps
marti: picioare+abdomen
miercuri: pauza
joi: spate
vineri: umeri+triceps
Editat de adi123 pe 10 iun 2013 12:08
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
gigi_1094
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 13:31 de gigi_1094
de ce demoralizezi omul? e bine 5kg in 3 luni daca sunt de calitate. chiar nu va inteleg. daca el e multumit de ce mai comentezi aiurea
da, incearca un program de 4zile/ saptamana si introdu umerii in fiecare sapt. poti incerca:
E invers, 3 kg in 5 luni. E bine si eu am pus 4 kg in tot atata timp
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 12:52 de Razzzvanel
E invers, 3 kg in 5 luni. E bine si eu am pus 4 kg in tot atata timp
Daca tot suntem la capitolu' x kg/y luni, si eu am pus 14 kg (69-83) in 4 luni, la un dirty bulk, dar vreo 4-5 au fost tesut adipos.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 13:17 de CosminPerjo
Daca tot suntem la capitolu' x kg/y luni, si eu am pus 14 kg (69-83) in 4 luni, la un dirty bulk, dar vreo 4-5 au fost tesut adipos.
Adica ai pus 10kg de muschi in 4 luni?
Nu stiti ce vorbiti
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 13:18 de CosminPerjo
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 13:27 de Gilu
eu am pus 14 kg (69-83) in 4 luni, la un dirty bulk, dar vreo 4-5 au fost tesut adipos. Sigur n-ai omis ceva detalii?
E prea bine 10kg carne in 4 luni.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 iun 2013 14:07 de adi123
Sigur n-ai omis ceva detalii?
E prea bine 10kg carne in 4 luni.
cateva kg apa
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 14:14 de marius0
Mai bine iau 3-4 kg/an dar stiu ca sunt bune.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 16:18 de sZoTaK
Mai bine iau 3-4 kg/an dar stiu ca sunt bune. depinde in ce stadiu esti.. eu voi incerca sa pun 1 kg pe luna pe mine...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 20:17 de Cristi7
depinde in ce stadiu esti.. eu voi incerca sa pun 1 kg pe luna pe mine...
Fara suparare,dar mi se pare putin 3kg in 5 luni,tinand cont de faptul ca la inceput cresti cel mai usor,nu vreau sa te ''demoralizez'',dar asta e parerea mea.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 11 iun 2013 21:13 de sZoTaK
Fara suparare,dar mi se pare putin 3kg in 5 luni,tinand cont de faptul ca la inceput cresti cel mai usor,nu vreau sa te ''demoralizez'',dar asta e parerea mea. zicea colegu' de mai sus ca 3-5 kg pe an e bine.. la aia am raspuns. si ca sa-ti raspund si tie, daca voi pune pe mine in 10 luni 6 kg, voi fi fericit, pentru ca stiu ca am facut treaba.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 iun 2013 21:30 de adi123
Fara suparare,dar mi se pare putin 3kg in 5 luni,tinand cont de faptul ca la inceput cresti cel mai usor,nu vreau sa te ''demoralizez'',dar asta e parerea mea.
varsta 16 ani. cati dintre noi nu avem sau am avut probleme cu greutatea la acea varsta? eu la 16 ani aveam 50 kg cred. daca faci sala, mai joci si fotbal toata ziua, tre sa mananci extrem de mult ca sa iei in greutate substantial
ce merge la tine, poate la altii nu merge. important e sa fie el multumit. chiar nu vad rostul pentru care ti-ai spune parerea contrara in cazul asta.
si eu am pus 15kg din martie pana in august dar nu are nici o legatura cu cazul de fata. eu eram slab, nu aveam alta activitate in afara de sala si pe deasupra mancam mult mai mult decat inainte + gainer.
Editat de adi123 pe 11 iun 2013 21:31
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 iun 2013 22:22 de basu
depinde in ce stadiu esti.. eu voi incerca sa pun 1 kg pe luna pe mine...
Un kilogram de ce ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 11 iun 2013 22:57 de sZoTaK
Un kilogram de ce ? greutate. 1 kg. din care, sper, ca majoritatea va fi masa musculara.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2013 07:59 de basu
greutate. 1 kg. din care, sper, ca majoritatea va fi masa musculara.
Tu stii ca in kilograme este exprimata masa si nu greutatea nu ? Dar asta este mai putin important. Eu stiu ca tu speri ca acel kg va fi masa musculara dar eu nu cred ca este asa simplu sa pui in astfel de intervale de timp 1 kg de masa pura. Dar avand in vedere ca tu poti manca atat si iei cate 500 de gr de carbo pe zi la masa ta ponderala nu mai zic nimic.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 12 iun 2013 08:34 de stefanp
1kg de muschi pur intr o luna e......IMPOSIBIL.3-4gk masa musculara intr o luna e ok...dar 1kg muschi pur...nu prea se poate.in continuare,se confunda masa musculara(muschi+apa+grasime) cu muschiul pur.masa musculara ...nu e muschi pur.
Editat de stefanp pe 12 iun 2013 08:47
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 12 iun 2013 11:00 de stefanp
Tu stii ca in kilograme este exprimata masa si nu greutatea nu ? Dar asta este mai putin important. Eu stiu ca tu speri ca acel kg va fi masa musculara dar eu nu cred ca este asa simplu sa pui in astfel de intervale de timp 1 kg de masa pura. Dar avand in vedere ca tu poti manca atat si iei cate 500 de gr de carbo pe zi la masa ta ponderala nu mai zic nimic. corect.tinind cont ca,consumul de carbohidrati e de 3-4,5gr\kcorp
(excludem culturisti profesionisti)... E BUNA ALUZIA CU 500GRSA VEDEM DACA A INTELES SI CINE TREBUIE.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 iun 2013 11:02 de adi123
corect.tinind cont ca,consumul de carbohidrati e de 3-4,5gr\kcorp
(excludem culturisti profesionisti)... E BUNA ALUZIA CU 500GRSA VEDEM DACA A INTELES SI CINE TREBUIE.
szotack a spus ca vrea 1kg masa musculara/luna. deci intr-un an va pune pe el 12 kg din care poate 3-4 kg vor fi muschi pur.
masa musculara e muschi+grasime+apa nu?
Editat de adi123 pe 12 iun 2013 11:03
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2013 11:11 de basu
szotack a spus ca vrea 1kg masa musculara/luna. deci intr-un an va pune pe el 12 kg din care poate 3-4 kg vor fi muschi pur.
Care o fi diferenta dintre masa musculara si masa ponderala ?
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 12 iun 2013 11:19 de dani32
Probabil asta ar fi diferenta:
Masa musculara poza 1.
1.jpg (22.29 KB)
Editat de dani32 pe 12 iun 2013 11:20
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2013 11:20 de basu
Masa musculara poza 1.
Adica concret care ?
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 12 iun 2013 11:21 de dani32
Masa musculara poza 1.
Muschi poza 2.
Body fat-ul ar face diferenta, cred.
Cred ca si cei care iau steoizi, marind astfel sinteza proteinelor prin testosteronul care il baga in ei, nu pot "pune" mai mult de 5 kg pe an de muschi pur.
2.jpg (20.71 KB)
Editat de dani32 pe 12 iun 2013 11:24
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2013 11:22 de basu
Muschi poza 2.
Body fat-ul ar face diferenta, cred.
Deci diferenta dintre cele doua imagini consta in masa musculara ?
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 12 iun 2013 11:28 de dani32
Deci diferenta dintre cele doua imagini consta in masa musculara ?
Nu, ma refeream la cel din poza 1, asta ar fi cu mai multa grasime si apa pe el decat cel din poza 2. Ala din poza 2 mai are putin si moare, dreacu. Stiam ca nu e sanatos pentru organism sa stai mult cu body fat de 5% sau sub 5%, nu? Asta al doilea ar fi in forma de concurs, nu? Deci pentru o scurta perioada de timp, nu? Primul ar fi un tip care se ingrijeste de silueta lui si atat.
Deci diferenta ar fi cat de ripped e unul si cat de ripped e celalalt. La asta ma refer.
Primul daca ar tine o cura si ar ajunge la 5% body fat, n-ar mai ramane nimic din el saracu. Dar asta e alta poveste.
Editat de dani32 pe 12 iun 2013 11:32
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2013 11:33 de basu
Nu, ma refeream la cel din poza 1, asta ar fi cu mai multa grasime si apa pe el decat cel din poza 2. Ala din poza 2 mai are putin si moare, dreacu. Stiam ca nu e sanatos pentru organism sa stai mult cu body fat de 5% sau sub 5%, nu? Asta al doilea ar fi in forma de concurs, nu? Deci pentru o scurta perioada de timp, nu? Primul ar fi un tip care se ingrijeste de silueta lui si atat.
Atunci cand ne referim la masa musculara ne referim la muschi. Notiunea de muschi pur exista doar teoretic. Nimeni nu poate masura chestiile astea si sa dea si un raspuns pertinent pe care eu sa-l cred. Cand discutam despre masa ponderala , discutam despre ce arata cantarul cand ne suim pe el. Tot ce este acolo. Ochiul si aglinda ne ajuta cel mai bine sa vedem daca intr-un an am depus grasime sau am castigat ceva masa musculara. Nu putem vorbi despre masa musculara referindu-ne la grasime (strat adipos , grasime viscerala etc).Ce legatura are una cu alta ? Adica daca eu nu am treaba cu sala dar ma ingras 25 de kg se numeste ca am pus masa musculara sau ponderala ?
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|