Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Naposim
scris pe 15 sep 2012 13:43 de Lukiano
Sustanonul contine 4 tipuri de esteri diferiti de testosteron in timp ce enantatul e doar unu, asadar ar fi mai indicat pentru incepatori.
PCT-ul incepe la ceva timp dupa ultima injectie, timpul depinde de esterul cel mai lung utilizat. De exemplu in cazul enantatului se incepe pct la 14 zile dupa ultima injectie.
Testosteronul nu se administreaza piramidal si nu se administreaza mai putin de 8-9 sapt, desi indicat este 10-12.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 17:39 de adagioanonim
Ce parere aveti de acest ciclu? http://steroizi2010.wordpress.com/2010/10/18/ciclu-danabol/ e numai cu danabol,dar nu stiu de ce zice sa se ia proviron incepand de a 2a saptamana :-? stiam ca se ia dupa terminarea ciclului.M-am decis la acest ciclu fiindca nu vreau sa iau testo sau alte injectabile,chiar daca e mai bine.Cineva mi-a zis ca mare diferenta nu e daca iei testo sau susta,etc,tragi mai mult spre definire daca iei.Si nu stiu daca sa fac acel ciclu cum scrie acolo,de a 2a saptamana sa iau proviron sau sa iau la sfarsitul ciclului.Si in loc de liv52 o sa iau silimarina,cate 3 pastile la fiecare pastila de danabol.
Y!M adagio_anonim
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 18:34 de CosminPerjo
Ce parere aveti de acest ciclu? http://steroizi2010.wordpress.com/2010/10/18/ciclu-danabol/ e numai cu danabol,dar nu stiu de ce zice sa se ia proviron incepand de a 2a saptamana :-? stiam ca se ia dupa terminarea ciclului.M-am decis la acest ciclu fiindca nu vreau sa iau testo sau alte injectabile,chiar daca e mai bine.Cineva mi-a zis ca mare diferenta nu e daca iei testo sau susta,etc,tragi mai mult spre definire daca iei.Si nu stiu daca sa fac acel ciclu cum scrie acolo,de a 2a saptamana sa iau proviron sau sa iau la sfarsitul ciclului.Si in loc de liv52 o sa iau silimarina,cate 3 pastile la fiecare pastila de danabol.
Daca inca arati la fel ca cel din poze n-ai ce face cu steroizii.
|
sus |
|
adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 08:32 de adagioanonim
Daca inca arati la fel ca cel din poze n-ai ce face cu steroizii. )))))) inseamna ca nu ai luat vreodata ca sa dai sfaturi de genu.Cunosc oameni care au luat si dupa un ciclu au pus intre 6-10 kg,in functie de geneticul fiecaruia,de alimentatie,etc.Si pot sa zic ca eu sunt gras fata de cum erau inainte sa ia )
Y!M adagio_anonim
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 17:11 de FANI
Majoritatea pun dar important este cu cat ramai dupa un ciclu.Din cate stiu dupa un ciclu de napo daca respecti Pct-ul si ai alimentatia,antrenamentul si odihna ok,ramai cam cu jumatate din masa acumulata pe timpul dopajului
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 17:59 de nicu_ivan
)))))) inseamna ca nu ai luat vreodata ca sa dai sfaturi de genu.Cunosc oameni care au luat si dupa un ciclu au pus intre 6-10 kg,in functie de geneticul fiecaruia,de alimentatie,etc.Si pot sa zic ca eu sunt gras fata de cum erau inainte sa ia )
Ti-a dat un sfat excelent. Nu are sens sa iei stroizi atata timp cat tu inca mai poti creste natural.
Legat de prietenii aia ai tai care au pus 6-10 kg. El nu a spus ca nu va functiona, daca iei, el a spus ca poti creste si fara. Prietenii aia ai tai poate ar fi putut creste si natural alea 10 kg, dar s-au grabit.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 18:01 de CosminPerjo
Ti-a dat un sfat excelent. Nu are sens sa iei stroizi atata timp cat tu inca mai poti creste natural.
Legat de prietenii aia ai tai care au pus 6-10 kg. El nu a spus ca nu va functiona, daca iei, el a spus ca poti creste si fara. Prietenii aia ai tai poate ar fi putut creste si natural alea 10 kg, dar s-au grabit.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 20:48 de Tooxie
Ai grija ca majoritatea steroizilor sunt fake, incearca sa faci rost de la o sursa sigura si sa ai alimentatia pusa la punct. Si suplimente la greu pe timpul ciclului.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 22:46 de nicu_ivan
Intr-un interviu Dorian Yates a zis ca el crede ca steroizii nu aduc nici un beneficiu incepatorilor.
Secventa din interviu.
Q: Clearly nutrition and training are the most important bodybuilding aspects one needs to consider. If a young bodybuilding aspirant asked you whether he should add steroids to this mix, what would you say?
A: I would say no because at the beginning you are going to grow anyway, as you have a lot of potential there. The body is not used to exercise. You need to learn what effects your diet has on your body and how to train properly. You won't learn these things as well if you are taking something that will do the job for you.
And if you are overtraining it will mask this. So you are going to get some results anyway and you need to learn how to train and eat properly and get the most from these things. And you will grow anyway over the first couple of years. Actually, it also seems that steroids work better on someone who has been training over a longer period, maybe because they are able to generate more intensity.
It gets to a point where it's hard to recover, so for a beginner I definitely wouldn't recommend them. I don't recommend them to anyone but for someone who is just starting it would be especially detrimental. It wouldn't be doing them any favors.
Imi cer scuze ca am postat in engleza, dar nu am vrut sa schimb in vreun fel sensul rapunsului lui Dorian, la traducere.
Editat de nicu_ivan pe 24 ian 2013 22:56
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 23:11 de Tooxie
Foarte interesant raspunsul, ar fi bine daca ar intelege toti incepatorii acest lucru. Majoritatea stau cu dieta si antrenamentul la pamant si se intreaba de ce nu progreseaza.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 23:19 de nicu_ivan
Foarte interesant raspunsul, ar fi bine daca ar intelege toti incepatorii acest lucru. Majoritatea stau cu dieta si antrenamentul la pamant si se intreaba de ce nu progreseaza.
Exact. Au dieta proasta, antrenament de mantuiala, timpul de odihna il petrec in cluburi si se mira de ce nu cresc. Dupaia le trece prin cap solutia magica: steroizi.
Editat de nicu_ivan pe 24 ian 2013 23:19
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 25 ian 2013 15:44 de vlcosmin
)))))) inseamna ca nu ai luat vreodata ca sa dai sfaturi de genu.Cunosc oameni care au luat si dupa un ciclu au pus intre 6-10 kg,in functie de geneticul fiecaruia,de alimentatie,etc.Si pot sa zic ca eu sunt gras fata de cum erau inainte sa ia )
Daca inca esti ca cel din poza nu o sa cresti nici cu steroizi, pe scurt : daca nu cresti natural e clar ca faci ceva gresit, deci slabe sanse sa cresti cu mizeriile alea de steroizi.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 25 ian 2013 17:39 de nicu_ivan
Daca inca esti ca cel din poza nu o sa cresti nici cu steroizi, pe scurt : daca nu cresti natural e clar ca faci ceva gresit, deci slabe sanse sa cresti cu mizeriile alea de steroizi.
|
sus |
|
cris88
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 31 ian 2013 22:10 de cris88
Au dreptate toti care au spus ca naposimul este un steroid ieftin si prost, in special folosit necorespunzator.Nu se face ciclu de steroizi doar cu napo.Este foarte toxic pentru ficat chiar daca bagati cutia de liv in voi.Cand aud de doze de 100mg pe zi...pff
*30mg (3 pastile) pe zi (max 40mg), dim-pranz-seara este suficient ptr ca naposimul sa ajute.
*folositi silimarina forte milk-twistle si/sau armurariu de la dacia plant..liv52 mi se pare mult mult mai slab.
*Se foloseste maxim 6 saptamani.
*Nu se fac piramide, etc.
*Se foloseste deobicei in ciclu de 8 saptamani cum e recomandat la steroizi, in saptamanile 2-7.
*Nu se iau toate odate.Pe parcursul zilei pentru ca are o durata de viata de 3-4ore.
*Ciclu recomandat pentru masa, daca tot faceti ceva: testosteron e sau c + deca-durabolin + napo.
*Testosteronul si terapia post ciclu nu trebuie sa lipseasca din nici un ciclu. (indiferent ca e de masa,definire,etc)
Daca o faci, fa-o cu cap sau nu o face deloc.Asta bineinteles daca stii sa mananci, sa te antrenezi si nu tie lene sa citesti tot ce este de citit despre fiecare substanta care o bagi in tine.
Nu stiu cum va puteti injecta sau inghitii pastile fara sa stiti ce sunt si ce fac.
Iar daca nu stiti sa manacati cum trebuie, puteti baga orice vreti in voi ca degeaba bagati.Am cunoscut destui baieti care dupa 5 mil dati pe injectabile cand au terminat nu au avut nici macar 2kg pe ei in plus.Erau la fel.Nu va irositi banii degeaba daca nu stiti in totalitate ce trebuie sa faceti.Cumparati o proteina buna si mancati cum trebuie pentru primi 2 ani macar apoi recurgeti la steroizi prin cineva care are "istorie" in asa ceva si va indruma si invata pas cu pas.
Editat de cris88 pe 31 ian 2013 22:21
|
sus |
|
dore1
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 6 apr 2013 21:27 de dore1
tinere dimineata lasa fulgi de porumb si baga fulgi de ovaz cu putine stafide si cu ceva simburi de nuca sau alune amestecate si cu cita lapte e perfect si atunci mai baga si un fruct
|
sus |
|
Kiriakos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 7 apr 2013 12:06 de Kiriakos
citisem undeva pe net ca naposim poate fi luat si de copii si femei in cantitati mici datorita efectelor negative.dat am gasit si tipi care spuneau ca pierdeau mult prea mult par.si ca cei predispusi la calvitie sunt vulnerabili la doze mari.
ps:eu prefer fara steroizi.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|