Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 27 mar 2007 16:01 de Gilu
Ba disperatilor lasati Naposimu si bagati suplimente si hrana sanatoasa, faceti antrenamente corecte si la timp si lasati ceea ce faceti voi!
STITI CE INSEAMNA ASTA.... CA VRETI SA CASTIGATI MULTT CU EFORT PUTIN ! [red]ASTA NU SE POOATE ![/red][blue]CAND O SA VA TREZITI O SA VA DATI SEAMA DAR VA FI PREA TARZIU![/blue] Murphy2 ai avertisment!Parerile dezaprobatoare in legatura cu steroizii sunt interzise la aceasta rubrica.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sefu19
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 27 mar 2007 16:29 de sefu19
ma bucur k mai este cineva cu aceasi parere ....poate asa MULTI incepatori isi vor da seama k o fuga pna la farmacie de unde pot lua cu 5 lei o cutie de napo va fi un pas GRESIT si NU VOR REZOLVA NIMIC...decat efecte secundare kre sigur vor aparea..si efecte pozitive MINIME
Trist dar de fiecare data knd ma duc in vestiar vad ktiva pusti kre ascund repede cutia de napo ....trag kt trag pe asa zisul "ciclu" si apoi se lasa de sala...evident k dak se vor mai apuca atunci se vor dopa serios..!!
Cred k majoritatea neglijeaza alimentatia..somnul si antrenamentul si pun totul pe seama GENETICULUI ...asta e doar o scuza banala ....nu pot intelege de ce unu cu 35-36-37 in brat trebuie sa se dopeze....
Maestre,substanta in sine nu e proasta,metadienona.Daca ai incercat iti dai seama de ce zic asta.Acum daca pe tn te-a umflat ca pe un balon e partea a 2 a dar nu scrie aiurea ca nu e asa.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 27 mar 2007 18:42 de Spynes
Maestre,substanta in sine nu e proasta,metadienona.Daca ai incercat iti dai seama de ce zic asta.Acum daca pe tn te-a umflat ca pe un balon e partea a 2 a dar nu scrie aiurea ca nu e asa. nu o sa intru intr-o polemica de nush kte pg aici pe forum ..pt k nu vad rostu ..insa eu NU AM INTALNIT vreo persoana kre sa nu se planga de acest steroid..EU NU VB DE SUBST...
oricum eu imi sustin cu argumente parerea:are o retentie URIASA DE APA deci masa aia kre tu crezi k ai pus-o este de fapt o ILUZIE si in plus este un "17 alpha-alkylated"..
Deasemene eu nu am intalnit cicluri de NAPOSIM sau D-BOL ..steroizi astia sunt folositi cu alti steroizi care dau calitate masei capatate(deasta e fol deca-durabolinu) sau sunt folositi k un "boost" pt cicluri mai lungi ...pt a te introduce intr-o stare anabolica mai repede
in sf..."i rest my case" nu vad dc imi bat capul ..
probabil k mai nou naposimu iti asigura o masa uriasa de calitate kre nu este apa....(no comment)
k ciao ..take care sefu 19!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
sefu19
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 27 mar 2007 19:31 de sefu19
nu o sa intru intr-o polemica de nush kte pg aici pe forum ..pt k nu vad rostu ..insa eu NU AM INTALNIT vreo persoana kre sa nu se planga de acest steroid..EU NU VB DE SUBST...
oricum eu imi sustin cu argumente parerea:are o retentie URIASA DE APA deci masa aia kre tu crezi k ai pus-o este de fapt o ILUZIE si in plus este un "17 alpha-alkylated"..
Deasemene eu nu am intalnit cicluri de NAPOSIM sau D-BOL ..steroizi astia sunt folositi cu alti steroizi care dau calitate masei capatate(deasta e fol deca-durabolinu) sau sunt folositi k un "boost" pt cicluri mai lungi ...pt a te introduce intr-o stare anabolica mai repede
probabil k mai nou naposimu iti asigura o masa uriasa de calitate kre nu este apa....(no comment)
Deci,cum ziceam daca te umfla ca un balon,ia si 1-2 tamoxifen la culcare si se schimba situatia.Nu mai fii asa nervos ca n-are rost.Pe majoritatea aia care ii stiu mari de prin sali cu napo s-au facut si da in combinatie cu alti stero.Se poate folosi si cum zici tu sa-l iei la inceput intr-un ciclu cu alti steroizi cu esteri lungi care-si fac efectu abea dupa 2 saptamani.Daca nu stiai,afla ca dianabolul e cel mai potent per miligram,la 20 de mg incepator ai rezultate si asta nu se intampla cu orice steroid.ciao pa
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 27 mar 2007 19:38 de Spynes
Daca nu stiai,afla ca dianabolul e cel mai potent per miligram nu cred k e mai "potent" decat trenbolone(parabolan tablete)...
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 27 mar 2007 22:18 de ciollo
nu o sa intru intr-o polemica de nush kte pg aici pe forum ..pt k nu vad rostu ..insa eu NU AM INTALNIT vreo persoana kre sa nu se planga de acest steroid..EU NU VB DE SUBST...
te inesli ! yo am luat 10 kg cu napo si dupa incetarea ciclului am pierdut forta si 2 kg ! deci 8kg au ramas
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 28 mar 2007 23:06 de zeberdee
te inesli ! yo am luat 10 kg cu napo si dupa incetarea ciclului am pierdut forta si 2 kg ! deci 8kg au ramas
Am inceput de 10 zile un miniciclu de napo, asa, "de pofta" ! Deja sunt rezultate vizibile, in ceea ce ma priveste steroidul asta functioneza f. bine. Deja ma lupt cu tentatia de a mari doza...
|
sus |
|
sefu19
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 28 mar 2007 23:54 de sefu19
Am inceput de 10 zile un miniciclu de napo, asa, "de pofta" ! Deja sunt rezultate vizibile, in ceea ce ma priveste steroidul asta functioneza f. bine. Deja ma lupt cu tentatia de a mari doza...
Eu am urcat maxim doza pana la 7 si nu m-am simtit extraordinar de bine,forta era mare dar simteam si tensiunea marita si nervii ff multi.
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 30 mar 2007 13:38 de ciollo
cum arata ciclu tau?
|
sus |
|
zeberdee
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 30 mar 2007 14:45 de zeberdee
cum arata ciclu tau?
5 napo/zi (3 dim, 2 la pranz)la care se adauga 9 tablete liv 52 - 21 de zile. Fara PCT...nu cred ca e cazu in situatia asta, depinde cum evolueaza situatia!
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposi
scris pe 30 mar 2007 16:52 de Criminalu
5 napo/zi (3 dim, 2 la pranz)la care se adauga 9 tablete liv 52 - 21 de zile. Fara PCT...nu cred ca e cazu in situatia asta, depinde cum evolueaza situatia!
maine incep si eu unu cu napo dar incep cu 3 pe zii incep usor poate al doilea ciclu maresc
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 30 mar 2007 16:52 de Criminalu
maine incep si eu unu cu napo dar incep cu 3 pe zii incep usor poate al doilea ciclu maresc
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
scris pe 30 mar 2007 17:38 de merce
As vrea si eu sa urmez un ciclu de napo ...dar am nevoie de cineva care sa`mi explice si mie cum se flolosesc de unde pot sa iau ....stiu riscurile la care ma expun am citit o groazi despre "steroizi" si as vrea sa incerc...daca sunteti baieti buni da`ti si mie msg personal sau postati pe forum un nr de tel un idd`(yahoo) ceva ca sa port si eu o discutie cu cineva ...Va multumesc mult
KeepWalking
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 1 apr 2007 17:51 de Criminalu
azi 1 aprilie am inceput ciclul cu napo de 4 saptamani...5 pe zii
2 dimineata la 8
1 la ora 12
1 la ora 16
1 la ora 20
+ 4 pastile de liv.52
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 1 apr 2007 18:20 de JohnnyBordur
azi 1 aprilie am inceput ciclul cu napo de 4 saptamani...5 pe zii
2 dimineata la 8
1 la ora 12
1 la ora 16
1 la ora 20
+ 4 pastile de liv.52 te superi daca iti zic ca nu te cred ?
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 1 apr 2007 18:24 de Criminalu
te superi daca iti zic ca nu te cred ? a dc nu ma crezi...ca ti-am zis ca sunt contra steroizilor ? vreau sa vad si eu care e treaba cu naposimul asta...suplimente ce folosesc am mega mass 4000 de la weider whey amino de la weider...si mai am tribulus terestris dar il folosesc cand termin astea 4 saptamani
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 3 apr 2007 18:47 de ciollo
cate kg ai luat pan' acu ?...semne de ginecomastie ai avut?
|
sus |
|
zeberdee
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na
scris pe 6 apr 2007 14:27 de zeberdee
cate kg ai luat pan' acu ?...semne de ginecomastie ai avut?
Aproape 6 kg in 20 de zile! Nici un semn de gyno. Cu siguranta voi repeta "schema"
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 6 apr 2007 17:20 de Dave
Aproape 6 kg in 20 de zile! Nici un semn de gyno. Cu siguranta voi repeta "schema"
ti-au aparut cosuri ? sau n-ai simtit nici un efect negativ ?
si acum continui cu tribulus ca PCT, sau inca n-ai terminat cu naposimu ? sa ne tii la curent cu ce se va mai intampla (cresteri/scaderi in greutate )
|
sus |
|
zeberdee
|
scris pe 6 apr 2007 22:46 de zeberdee
ti-au aparut cosuri ? sau n-ai simtit nici un efect negativ ?
si acum continui cu tribulus ca PCT, sau inca n-ai terminat cu naposimu ? sa ne tii la curent cu ce se va mai intampla (cresteri/scaderi in greutate )
Mai am 2 zile si gata!N-am avut nici un efect negativ (doza se incadreaza la categoria "safe" si timpul de administrare la fel). Nu am de gand sa fac nici un fel de PCT si nici nu cred ca vor fi probleme la un astfel de miniciclu.Prin august, cel tarziu, o sa bag iar, poate chiar o doza mai mare!
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 7 apr 2007 10:28 de Spynes
Aproape 6 kg in 20 de zile! Nici un semn de gyno. Cu siguranta voi repeta "schema" sa ne anunti si dupa ink o luna cu kt ai ramas ....chiar sunt curios ..pt k rezultatele tale sunt excelente...
|
sus |
|
zeberdee
|
scris pe 7 apr 2007 14:10 de zeberdee
sa ne anunti si dupa ink o luna cu kt ai ramas ....chiar sunt curios ..pt k rezultatele tale sunt excelente...
O sa anunt. Eu sper sa raman macar cu jumatate din ce am pus acum.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 7 apr 2007 15:39 de crististrong
dupa cum parca am mai spus am folosit si eu de cateva ori napo,totul culminand cu o doza "nebuneasca" de 20p /zi timp de 2 saptamani,asta dupa 2 saptamani cu 10p/zi. in total vreo 30 de cutii(nu mai tin minte). eu unul n-am avut nici macar vreo bubita,furuncul sau ginecomastie. asta nu inseamna ca altii nu pot avea si numai de la 4p/zi. ce sa zic? m-am simtit extraordinar in perioada respectiva,am crescut ca aluatul,am scimbat atat tricourile cat si un nr in + la blugi in primele 2 sapt.de atunci(sa tot fie vreo 4 ani...) am ramas constant la 102-105kg,inainte nereusind sa trec de 90kg orice as fi facut. in concluzie cred ca m-a ajutat sa "sparg" bariera celor 90kg si 41 pe brat cat aveam atunci si cunosc pe multi care au procedat asa(dar nu folosind neaparat napo),apoi %100 natural
acum insa nu as mai face aceasta greseala, NU RECOMAND NIMANUI sa foloseasca naposim!sunt si alti steroizi mai siguri consider ca sunt un norocos pt ca nu am ramas cu efecte negative(cel putin asa cred).
am scris acest post tocmai pt ca unii dintre voi cred ca napo nu e bun de nimic. e bun,dar e si daunator. desigur nu la toti are efectele scontate mai ales daca neglijati alimentatia. cum credeti ca se faceau acum 15 -20 ani mari rugbistii,luptatorii,judokanii,gimnastii? tocmai ce am vorbit zilele trecute cu un fost campion national de altletism si mi-a spus ce "retete" aveau ei pe atunci. pacat ca nu am cablu de date la telefon sa va arat ce coapse are omu si acum la 45 de ani
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 7 apr 2007 16:45 de Criminalu
dupa cum parca am mai spus am folosit si eu de cateva ori napo,totul culminand cu o doza "nebuneasca" de 20p /zi timp de 2 saptamani,asta dupa 2 saptamani cu 10p/zi. in total vreo 30 de cutii(nu mai tin minte). eu unul n-am avut nici macar vreo bubita,furuncul sau ginecomastie. asta nu inseamna ca altii nu pot avea si numai de la 4p/zi. ce sa zic? m-am simtit extraordinar in perioada respectiva,am crescut ca aluatul,am scimbat atat tricourile cat si un nr in + la blugi in primele 2 sapt.de atunci(sa tot fie vreo 4 ani...) am ramas constant la 102-105kg,inainte nereusind sa trec de 90kg orice as fi facut. in concluzie cred ca m-a ajutat sa "sparg" bariera celor 90kg si 41 pe brat cat aveam atunci si cunosc pe multi care au procedat asa(dar nu folosind neaparat napo),apoi %100 natural
acum insa nu as mai face aceasta greseala, NU RECOMAND NIMANUI sa foloseasca naposim!sunt si alti steroizi mai siguri consider ca sunt un norocos pt ca nu am ramas cu efecte negative(cel putin asa cred).
am scris acest post tocmai pt ca unii dintre voi cred ca napo nu e bun de nimic. e bun,dar e si daunator. desigur nu la toti are efectele scontate mai ales daca neglijati alimentatia. cum credeti ca se faceau acum 15 -20 ani mari rugbistii,luptatorii,judokanii,gimnastii? tocmai ce am vorbit zilele trecute cu un fost campion national de altletism si mi-a spus ce "retete" aveau ei pe atunci. pacat ca nu am cablu de date la telefon sa va arat ce coapse are omu si acum la 45 de ani
azi am facut o saptamana de ciclu cu napo 5 pe zii pana acum am luat 2,5 kg
|
sus |
|
zeberdee
|
scris pe 7 apr 2007 17:17 de zeberdee
am ramas constant la 102-105kg,inainte nereusind sa trec de 90kg orice as fi facut. in concluzie cred ca m-a ajutat sa "sparg" bariera celor 90kg si 41 pe brat cat aveam atunci
Exact acelasi lucru l-am patit si eu! Cred ca de mai bine de 6 luni stagnam la 85 kg. Am schimbat suplimentele, antrenamentul...si in final am apelat la naposim!
|
sus |
|
Belchatov
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 9 apr 2007 14:53 de Belchatov
Dak am facut unj ciclu de 5 saptamani cu naposim dupa cat timp pot sa ma apuc iar de unu?
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 9 apr 2007 15:01 de ciollo
Dak am facut unj ciclu de 5 saptamani cu naposim dupa cat timp pot sa ma apuc iar de unu?
faci pauza cel putin 6 sapt !
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
scris pe 9 apr 2007 15:40 de edwardk1
ce rezultate ai avut dupa ciclul facut?
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 9 apr 2007 16:49 de Criminalu
Dak am facut unj ciclu de 5 saptamani cu naposim dupa cat timp pot sa ma apuc iar de unu? tu le inghiteai direct pastilele sau le "sugeai"?
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 9 apr 2007 17:09 de Spynes
cum credeti ca se faceau acum 15 -20 ani mari rugbistii,luptatorii,judokanii,gimnastii? tocmai ce am vorbit zilele trecute cu un fost campion national de altletism si mi-a spus ce "retete" aveau ei pe atunci. pacat ca nu am cablu de date la telefon sa va arat ce coapse are omu si acum la 45 de ani
cunosc personal si fosti canotori din lotul olimpic si alti sportivi kre spun k naposimul era cu adevarat"micul dejun al campionilor"...
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|