Pagina 1 2 din 2
prutmar65432
Guest
|
abdomen
scris pe 23 iun 2005 09:59 de prutmar65432
salve.cum naiba bsa scap de stratul adipos de pe abdomen????????sa fac sa se vada numai muschiuletul?????
a incercat careva metoda cu ciolofanul ????
|
sus |
|
Laura
Guest
|
Re: abdomen
scris pe 5 iul 2005 21:37 de Laura
salve.cum naiba bsa scap de stratul adipos de pe abdomen????????sa fac sa se vada numai muschiuletul?????
La ciolofanul si alte aiureli deoparte ... tu vrei sa faci o striere a abdomenului , asea ca ai nevoie sa faci abdomene cu serii multe ( cu repetari multe deasemenea ) si bineinteles alergari ( 2 zile da 1 pauza sau 1 zi da 1 pauza ) , plus trebuie sa ai si o alimentatie corespunzatoare , sa renunti la dulciuri si la mancaruri bogate in grasimi ( cartofi prajiti , prajeli etc ) .
PS : seara exista tendinta sa se manace mult si asta e cel mai daunator abdomenului tau , incerca sa mananci putin seara( salate , fructe etc ) si deasemenea in timpul zile sa-ti imparti mancarea in 4-5 mese , cea de dimineata sa fie cea ma consistenta de exemplu . Bafta oricum e un exercitiu de rabdare si vointa aici .
|
sus |
|
MariusR
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: abdomen
scris pe 18 iul 2005 20:23 de MariusR
Care e metoda cu ciolofanul? sa faci exercitii sa te incingi si apoi sa pui ciolofan sa transpiri?
Sunt disperat, vreau sa slabesc si doresc niste sfaturi concrete.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: abdomen
scris pe 12 sep 2005 01:05 de Anonim
il pui in jurul abdomen...spate strans si incepi alergarile ,exercitiile.
si ai sa vezi cu ochiii cum dau jos celulita
|
sus |
|
Viorel
Guest
|
Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 12 sep 2005 09:52 de Viorel
Daca vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen atunci trebuie sa slabesti. Nu poti sa slabesti numai de pe abdomen. "Metoda de striere" cu repetari multe este ineficienta. Daca vrei sa faci un 6packs trebuie sa lucrezi abdomenul o singura data pe saptamana dar la intensitate maxima concomitent cu dieta si sedintze cardo. Muschii abdominali se antreneaza la fel ca orice alt muschi al corpului. Spor la treaba!
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 13 sep 2005 18:03 de DrMihai
Aststea sunt cele mai mari tampenii.Si faza cu telesopingu care va/ne baga pe gat tot felul de porkerii... ganditi fratilor oleaca...corpul tre sa arda calorii ca sa slabesti,asta inseamna ca tre sa ajunga la rezervele celulare de grasime.Ajunge daca nu ii datzi sursa primara de energie...glucoza sau amidon sau oligozaharide combinate gen zahar.evitatzi-le cat posibil...
|
sus |
|
Umbra
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 15 sep 2005 19:10 de Umbra
Stai linistit ca nu vei reusi mai nimic, ori slabesti peste tot ori Nu.
greier
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 10 oct 2005 17:39 de DorianY
500 de abdominale pe zi, pana simti ca arde tare. Asa am reusit eu. cu vointa reusesti
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 26 oct 2005 07:49 de Fedor
a incercat careva metoda cu ciolofanul ???? ...Cu ciolofanul nu faci altceva decat sa transpiri abundent in zona pe care o impachetezi...Tegumentul trebuie lasat sa respire prin porii sai in timpul efortului.Aste e o metoda tipica celor care cauta "scurtaturi"..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 26 oct 2005 07:51 de Fedor
500 de abdominale pe zi, pana simti ca arde tare. Asa am reusit eu. cu vointa reusesti ..Serios???..500 zici???..Pai cred ca pot spala rufe pe abdomenul tau,hai?..sau nu?:P
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 26 oct 2005 11:29 de DorianY
da cred ca poti
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 26 oct 2005 12:07 de needweed80
pt Dumnezeu se numeste celofan nu 'ciolofan'
shut up and train!!!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 26 oct 2005 12:12 de Fedor
pt Dumnezeu se numeste celofan nu 'ciolofan' ...Aaa,scuze,eu is moldovean prost,ce shtiu eu....
|
sus |
|
DrMihai
|
scris pe 27 oct 2005 12:04 de DrMihai
500 de abdominale pe zi, pana simti ca arde tare. Asa am reusit eu. cu vointa reusesti
cum darq reusesti sa respiri la 500 de abd???
eu la 2-3 min de abdomene pur si simplu fac o hiper ventilatzie ce ma impiedica sa continui exercitziu...
cum reusesti?
|
sus |
|
megastak
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 27 oct 2005 14:45 de megastak
500 de abdominale pe zi, pana simti ca arde tare. Asa am reusit eu. cu vointa reusesti SI CHIAR SE VAD REZULTATE??DE CATE ORI PE SAPTAMANA FACI?TII SI REGIM?)
botocan
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 28 oct 2005 16:57 de jockasta
Alerarga, da-te pe bicicleta si nu manca grasimi si carbo! Abdomene nu face 500, fa serii de cate 20 la final de antrenament, cate 2-3 serii! Ia pastile de crom inainte de mesele principale si seara fa-ti un ceai verde! Spor!
no fear
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 29 oct 2005 11:39 de Fedor
cum darq reusesti sa respiri la 500 de abd???
eu la 2-3 min de abdomene pur si simplu fac o hiper ventilatzie ce ma impiedica sa continui exercitziu...
cum reusesti?
...Crede-ma ca as face si eu 500 de abd.Singurul lucru care ma impiedica este ca imi intra transpiratia in ochi si nu ma pot shterge pt ca tin un disc de 20 de kile in maini:P...)
|
sus |
|
georgiana
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 3 nov 2005 18:25 de georgiana
dar ce faci atunci cand faci sala cu tot ce implica ea...alergare in fiecare zi, exercitii, sauna si asa mai departe dar nu poti sa te abti deloc de la mancare..?
charllot
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: abdomen
scris pe 5 nov 2005 14:09 de DrMihai
dar ce faci atunci cand faci sala cu tot ce implica ea...alergare in fiecare zi, exercitii, sauna si asa mai departe dar nu poti sa te abti deloc de la mancare..?
in final tot trebuie sa mananci, chestia e sa o faci la ore fixe si mancare gatita fara paine si paste fainoase,pe langa implicand si sala se slabeste natural fara posibilitatea de recidiva,asta doar daca nu exista predispozitie spre obesitate.
am fost la un curs despre nutritzie in craiova, si acolo spuneau ca obezitatea de acum se studiaza de la nivel histologic. intrebarea se pune in flul urmator: de ce celula gem formeaza asa de multe adipocite??? raspunsul e ca pe langa predispozitia genetica mai intervine si cea alimentara juvenila. astfel la un copil de 7-10 ani ii dai de toate dulcurile si porkeriile posibile acesta va desvolta un numar enorm de adipocite care au un singur rol... sa stocheze cat mai multa grasime.si de adipocite nu mai scapi, raman acolo frumos si se umfla...daca de mici am fost alimentatzi cum trebuie atunci sunt sanse mici sa ne ingrasam...am spus asta in sensul ca ajungem si noi parinti candva, si trebuie avut grija cu ce iti hranesti odrasla...
|
sus |
|
DorianY
|
scris pe 21 dec 2005 14:30 de DorianY
fac 10 serii a 50 pe zi. Pai normal ca respir. Respiratia e foarte importanta in orice sport.
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
DorianY
|
scris pe 21 feb 2006 19:35 de DorianY
Cum adica se face Kalumea abdomenul? Ce se defineste singur? Fara nici un exercitiu? Eu acum am burta, am grasime pe abdomen, dar am patratelele formate, la mine nu e o problema sa slabesc rapid, ci sa ma ingras cat mai mult, si grasime si muschi nu conteaza.
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
huhuhu
Junior member 17 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 21 feb 2006 20:39 de huhuhu
Cum adica se face Kalumea abdomenul? Ce se defineste singur? Fara nici un exercitiu? Eu acum am burta, am grasime pe abdomen, dar am patratelele formate, la mine nu e o problema sa slabesc rapid, ci sa ma ingras cat mai mult, si grasime si muschi nu conteaza.
adik orice as manca nu se pune grasime p burtica....si cu efort minim rezultate maxime....(fac cate 60 d abdomene 1 data la 3 zile) si sunt ff multumit, se poate si mai bine dar dupa un antrenament intens numa d abdomene numi arde mie :P
hihihi ! IUbeste viata cat poti !si...TRAGE TARE SAU CARATE ~
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 22 feb 2006 14:37 de DorianY
si eu sunt ectomorf extrem si la mine se pune grasime pe abdomen. Daa, mai pierd timpul si cu abdomenele, ca-s prea gras.......
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
huhuhu
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 22 feb 2006 19:45 de huhuhu
ori esti prost ori itzi place sa postezi aiurea in plm de ....citeste mai bine si s pare ca nu stii cei aia hiperventilatie...un search p google ar trebui sa t lamnureasca
hihihi ! IUbeste viata cat poti !si...TRAGE TARE SAU CARATE ~
|
sus |
|
Blizzard
Newbie 3 mesaje
|
Abdomen
scris pe 31 mar 2006 00:04 de Blizzard
Sa ma prezint: Sex feminin, 1,67 cm, 56 kg, 10 minute exercitii usoare si 50 de abdomene/zi (de 3 luni).
Problema: dupa aceste trei luni de 50 abs/zi, partea de sus a abdomenului este mult mai plata si ferma si muschii sunt putin reliefati. Partea din jos in schimb (burtica) nu s-a schimbat deloc, este putin proeminenta, grasimea nu s-a dus deloc.
Abdomenele le fac cu picioarele putin flexate, mainile la cap. Ce gresesc? Este posibil ca operatia cezariana care am avut-o acum 2 ani sa aiba vreo influenta? Exista exercitii care lucreaza si partea de jos a abdomenului?
Va multumesc pentru raspunsuri.
PS. Am incercat treaba cu ceolofanul o luna zi de zi (cu diferite creme insotite de exercitii). Efectul este nul. Poate pielea este mai catifelata.
Nu lasa pe maine ce poti face azi!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Abdomen
scris pe 31 mar 2006 00:15 de Gilu
Sa ma prezint: Sex feminin, 1,67 cm, 56 kg, 10 minute exercitii usoare si 50 de abdomene/zi (de 3 luni).
Problema: dupa aceste trei luni de 50 abs/zi, partea de sus a abdomenului este mult mai plata si ferma si muschii sunt putin reliefati. Partea din jos in schimb (burtica) nu s-a schimbat deloc, este putin proeminenta, grasimea nu s-a dus deloc.
Abdomenele le fac cu picioarele putin flexate, mainile la cap. Ce gresesc? Este posibil ca operatia cezariana care am avut-o acum 2 ani sa aiba vreo influenta? Exista exercitii care lucreaza si partea de jos a abdomenului?
Va multumesc pentru raspunsuri.PS. Am incercat treaba cu ceolofanul o luna zi de zi (cu diferite creme insotite de exercitii). Efectul este nul. Poate pielea este mai catifelata. Stai intinsa pe spate pe o bancuta,te prinzi cu mainele de bancuta in zona unde iti este capul,si ridici picioarele in sus.Exercitiul asta lucreaza f bine abdominalii inferiori.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|