Pagina 1 2 din 2
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Re: Abdomen
scris pe 31 mar 2006 08:48 de RaduZZZ
ziceti k vi se par multe 500 de abdomene pe zi?mike tyson facea 2500 pe zi..
what goes around comes around
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 2 apr 2006 13:29 de Fedor
ziceti k vi se par multe 500 de abdomene pe zi?mike tyson facea 2500 pe zi.. ...Unde ai citit tu asa ceva???
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
RaduZZZ
|
Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 2 apr 2006 14:05 de RaduZZZ
nu am citit,am un interviu cu mike tyson pe comp..si iti zic eu k pt un boxer nu e atat de iesit din comun sa faca atatea abdomene
|
sus |
|
Blizzard
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Abdomen
scris pe 3 apr 2006 18:56 de Blizzard
Stai intinsa pe spate pe o bancuta,te prinzi cu mainele de bancuta in zona unde iti este capul,si ridici picioarele in sus.Exercitiul asta lucreaza f bine abdominalii inferiori.
Imi cer scuze ca raspund mai tarziu, dar am asteptat cateva zile sa testez noile abdomene. Multumesc Gilu pentru raspuns.Prima zi nu am simtit nimic deosebit, asa ca a doua zi am marit nr de astfel de abdomene la 50 si minune am facut febra musculara. De atunci fac 50 de abdomene normale si 50 de abdomene cum mi-ai explicat tu (nu stiu cum se numesc).
Imi pare bine ca sugestiile tale,Gilu, chiar dau rezultate .
Nu lasa pe maine ce poti face azi!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 3 apr 2006 18:57 de Gilu
Imi cer scuze ca raspund mai tarziu, dar am asteptat cateva zile sa testez noile abdomene. Multumesc Gilu pentru raspuns.Prima zi nu am simtit nimic deosebit, asa ca a doua zi am marit nr de astfel de abdomene la 50 si minune am facut febra musculara. De atunci fac 50 de abdomene normale si 50 de abdomene cum mi-ai explicat tu (nu stiu cum se numesc).
Imi pare bine ca sugestiile tale,Gilu, chiar dau rezultate . Bafta in continuare!
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
fitt
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 3 apr 2006 19:16 de fitt
incredibil dar..
grasimea se pierde intr-un anumit fel si..abdomenul se cladeste in felul lui
2 lucruri complet separate
slabesti prin deficit caloric
abdomenul il lucrezi o data sau de doua ori pe saptamana ca sal cresti
nu are nici o legatura faptul de a face 1000,2000 sau 20000 de abdomene pe zi cu slabirea
k
|
sus |
|
mirela
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 6 mai 2006 18:09 de mirela
si totusi...de ce nu e buna ideea cu impachetattu?... doar transpiri....
n-are nici un sens?
|
sus |
|
RaduZZZ
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 6 mai 2006 22:55 de RaduZZZ
si totusi...de ce nu e buna ideea cu impachetattu?... doar transpiri....
n-are nici un sens?
bruce lee folosea metoda asta a impachetatului,deci cine indrazneste sa zica k nu ajuta la slabit se inseala amarnic..problema e alta.dk te impachetezi in celofan,pielea va reabsorbi o parte din toxinele care le elimini prin transpiratie ceea ce nu e bine deloc.solutia ar fi sa te impachetezi in ceva ce tine si de cald dar care in acelasi timp retine transpiratia.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 7 mai 2006 11:40 de JohnnyBordur
bruce lee folosea metoda asta a impachetatului,deci cine indrazneste sa zica k nu ajuta la slabit se inseala amarnic..problema e alta.dk te impachetezi in celofan,pielea va reabsorbi o parte din toxinele care le elimini prin transpiratie ceea ce nu e bine deloc.solutia ar fi sa te impachetezi in ceva ce tine si de cald dar care in acelasi timp retine transpiratia. lana de oaie ....strad gros dar nu stiu cine ar merge la sala cu "blana" pe abdomen
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 27 mar 2009 17:39 de andy90
plin de inteligenta
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
redhat
Senior member 63 mesaje
|
Re: abdomen
scris pe 30 mar 2009 20:43 de redhat
salve.cum naiba bsa scap de stratul adipos de pe abdomen????????sa fac sa se vada numai muschiuletul?????
a incercat careva metoda cu ciolofanul ????
alearga alearga si iar alearga..incearca sa foloseste un fat burner..si exercitii pentru abdomen..in jur de 7 serii la fiecare exercitiu..multa bafta
|
sus |
|
g3orge
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 16 iul 2009 01:59 de g3orge
Si eu am inceput un antrenament ptr a da burta jos de vreo 1 saptamaina iar antrenamentul consta in
2 serii abdomene 30 pe serie in fiecare zi sala pentru masa musculara si 40 minute bicicleta pe zi seara dupa ora 20 in momentul in care m-am apucat aveam 1,75/85kg acum dupa o sapatamina am 81,1kg si mi-am procurat de la magazin un costum de sauna spun ei dar ptr mine a fost destul de eficient(vreau parerea cunoscatorilor in sensul asta daca e ceva adevarat sau vrajala multumesc anticipat)atasez si un link ptr costum
http://www.onestop.ro/produs-costum-sauna--pid21788?gclid=CIbstu7k2JsCFcED3godWW6YAQ
o sa va tin la curent cu evolutia mea.
Manicarea este adevarat am redus destul de mult de la un om care maincam orice la orice ora acum maninc dimineata fructe (2 piersici.2banane)la prinz o masa desigur consistenta iar seara tot fructe
|
sus |
|
philheath87
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 18 iul 2009 21:27 de philheath87
abdomen 2 antre pe saptamana,1 data fac partea superioara si laterala,si a doua oara fac partea inferioara si laterala,la distanta de 3-4 zile!
reusesc sa l izolez f bine!
mi se pare o tampenie 2500 de abdomene pe zi si 500 si avioane!
fiecare cum crede,eu pun greutati,astfel incat de abia pot sa fac 20 de repetari,executie lenta. Fac febra tot timpu,masa abdomenului s a dublat(fac cu 60 de kg pe piept 12 repetari,la banca inclinata de abdoneme)
oricum din proprie exeprienta zic
cardio si regim,si la cardio alergare,alergare si iar alergare!
getting biger,faster,stronger
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|