Pagina 1 2 din 2
BGD
Guest
|
Picioare
scris pe 5 feb 2006 14:38 de BGD
dak lucrez marti picioare, se recupereaza pana sambata ca sa le pot lucra din nou atunci ?
ectomorf,1.82 72kg, incepator, suplimente gainer caseina, creatina glutamina
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 14:44 de Gilu
dak lucrez marti picioare, se recupereaza pana sambata ca sa le pot lucra din nou atunci ?
ectomorf,1.82 72kg, incepator, suplimente gainer caseina, creatina glutamina Ti-am mai spus sa faci fiecare grupa doar o data/sapt.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 15:42 de Komura
ectomorf,1.82 72kg, incepator, suplimente gainer caseina, creatina glutamina Ti-am mai spus sa faci fiecare grupa doar o data/sapt.
Si eu tot asa iti zic, sa faci fiecare grupa o data pe saptamana, pana la epuizare.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 16:03 de mahaleans
daca ti s-au recuperat poti si sigur ti s-au recuperat.
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 16:54 de Anonim
Salut,voi vreti sa ziceti ca faceti picioare doar o data pe saptamana?????
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 17:05 de Anonim
Se pare ca nu sunteti asa de experti,din cate am vazut tipu asta de 19 ani,a jucat fotbal,si sigur s'a bagat la sala sa isi dezvolte picioarele mai mult si fiind incepator la sala si ectomorf voi ii ziceti sa faca picioare o data pe saptamana????? ) explicati'mi si mie va rog de ce ....? astept raspuns de la Gilu mai ales
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 17:12 de Gilu
Se pare ca nu sunteti asa de experti,din cate am vazut tipu asta de 19 ani,a jucat fotbal,si sigur s'a bagat la sala sa isi dezvolte picioarele mai mult si fiind incepator la sala si ectomorf voi ii ziceti sa faca picioare o data pe saptamana????? ) explicati'mi si mie va rog de ce ....? astept raspuns de la Gilu mai ales Sincer nu mai am rabdare sa mai dau indicatii,sa tin discursuri,etc....
Spune-ti parerea si daca a mchef o sa te contrazic.Atata am sa spun aiciaca esti ecto,o data pe sapt ii arhisuficient,daca esti incepator odata pe sapt ii arhisuficient,daca ai facut fotbal nu inseamna ca esti mai tare la picioare.....in exercitii specifice culturismului,am o gramada de fotbalisti la sala care se chinuie la geno cu 60kg...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 17:14 de Komura
Salut,voi vreti sa ziceti ca faceti picioare doar o data pe saptamana?????
Da. Eu de exemplu fac picioare o data pe saptamana.
In ziua de joi fac picioare si am febra chiar si peste 4 zile.
Tu de cate ori faci picioare si cat de dezvoltate sunt?(Daca ne iei asa ar trebui sa ai picioare ca lumea. Dar din pacate nu ne poti demonstra findca pe forum si eu pot scrie orice cifra vreau).
Ps. Nu as vrea ca din acest lucru sa fie scandal. Sa fie clar acest lucru.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 5 feb 2006 17:19 de Anonim
Salut Komura,zi'mi si mie te rog cu cat faci genu sau ce faci tu pt picioare si zi'mi si mie ce i'ai recomanda tu lui sa faca intr'o saptamana la sala,sa zici pe zile te rog,astept raspuns.
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 17:23 de mahaleans
Salut Komura,zi'mi si mie te rog cu cat faci genu sau ce faci tu pt picioare si zi'mi si mie ce i'ai recomanda tu lui sa faca intr'o saptamana la sala,sa zici pe zile te rog,astept raspuns.
si eu astept nerabdator
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 17:48 de Gilu
Se pare ca d'l Komura ne'a parasit iar Gilu nu are chef sa ne raspunda,eu va zic ca puteti sa faceti picioare si de 5 ori pe saptamana si atunci o sa vedeti crestere,daca stai sa faci o data pe saptamana).
Sa va zic un antrenament bun pe care il stiu de la un fost bun prieten.In fiecare(de luni-vineri)puteti face acelasi lucru si anume exercitii pt grupele mari de muschiicioare,piept si spate.Exercitiile sunt:
impins la piept pe orizontal.
indreptari.
genuflexiuni.
si apoi daca mai sunteti in stare exercitii cu gantere pt brate.Acest antrenament ajuta si la cresterea producerii testosteronului de catre organismul vostru.Ah si daca mai bagati si stero nu o sa va plangeti ca d'l Komura ca are febra dupa 4 zile.Pana la urma voi ganditi'va bine ce faceti si va mai zic ca daca stiti ca nu sunteti seriosi nu va apucati de sala!!!! bafta Frate,daca tu poti spune asa ceva,anume ca poti antrena o grupa de oricate ori pe sap,inseamna ca tu chiar esti paralel cu sportul asta....Asta ii supraaantrenament curat tata.Dar probabil ca tu te refaci...cu stero.Asa ca te rog de acuam inainte nu mai veni cu afirmatii de genul asta,numa iin cazul in care ai argumente si dovezi,chiar si studii,nu imi vani sa spui ca tu ai facut de 5 ori pe sapt piept/spate,etc...ca nu avem ce discuta.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 18:03 de Anonim
Eu va sugerez asa:
-impins la piept 4 seriiX cate repetari puteti face plus 2,3 fiind ajutat de cineva.
-indreptari 4seriiX cate repetari puteti face.
-genuflexiuni 4serii X cate repetari puteti face.
Si apoi la banca alegeti o gantera cu care puteti face multe repetari si faceti pana la epuizare cu o mana,apoi cu cealalta,asa de 2-3 ori pana simtiti ca ati lucrat bratele.Aici puteti sa faceti ce vreti voi pt brate.In fiecare satamana trebuie sa cresteti greutatatea(aceasta depinde de voi).Nu va omorati cu programe gen luni biceps cu gambe,marti triceps cu cariceps,astea sunt kkturi ca sa iti faci biceps trebuie sa iti antrenezi prima data grupele mari,odata cu grupele mari trag si grupele mici si dupa ce a'ti facut grupele mari apoi faceti program pt grupele mici.Ahhh si Gilu nu cred ca ai de ce sa imi stergi mesajul,daca nu sunt de acord cu tine sau ca am zis de steroizi...oricum tu faci ce vrei .
bafta!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 18:06 de Anonim
Antrenamentul asta e testat pe multi,nu sunt vorbe goale,zi tu ce faci tu la sala!!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 18:10 de Anonim
Gilule,cu tot respectul pentru ceea ce stii tu,dar daca nu stii ceva nu mai zi ca e imposibil intereseaza'te si ai sa imi dai drepatate,hai ca nu mai stau ca vad ca vb degeaba,am vazut cat de experti sunteti )sa nu mai radeti de Johny Bordura ala ca nu sunteti departe,sigur o sa stergi mesjul asta dar o sa stii ca am dreptate!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 18:10 de Gilu
Eu va sugerez asa:
-impins la piept 4 seriiX cate repetari puteti face plus 2,3 fiind ajutat de cineva.
-indreptari 4seriiX cate repetari puteti face.
-genuflexiuni 4serii X cate repetari puteti face.
Si apoi la banca alegeti o gantera cu care puteti face multe repetari si faceti pana la epuizare cu o mana,apoi cu cealalta,asa de 2-3 ori pana simtiti ca ati lucrat bratele.Aici puteti sa faceti ce vreti voi pt brate.In fiecare satamana trebuie sa cresteti greutatatea(aceasta depinde de voi).Nu va omorati cu programe gen luni biceps cu gambe,marti triceps cu cariceps,astea sunt kkturi ca sa iti faci biceps trebuie sa iti antrenezi prima data grupele mari,odata cu grupele mari trag si grupele mici si dupa ce a'ti facut grupele mari apoi faceti program pt grupele mici.Ahhh si Gilu nu cred ca ai de ce sa imi stergi mesajul,daca nu sunt de acord cu tine sau ca am zis de steroizi...oricum tu faci ce vrei .
bafta!!! Nu ii vb ca fac ce vreau......eu trebuie sa am grija sa nu se produca dezinformari,ceea ce ai zis tu ii cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in ceva timp...anuma sa iti antrenezi de 5 ori/sapt grupele musculare.Cum poti sa spui asa ceva man?Si apoi sa te mai prefaci ca sti ce vb...pai dupa asta eu te catalochez ca un mare o.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 18:20 de Anonim
Gilule,se vede ca habar nu ai de steroizi,cu ajutorul lor poti antrena aceeasi masa musculara in fiecare zi,de ce???? pentru ca ajuta organismul sa scape de febra si pe langa asta iti da si mai multa fortza,cum zicea komura el are febra si 4 zile , sunt lucruri pe care acum nu le intelegi,si tu ca administrator ar trebui sa fii un exemplu si sa nu mai jignesti pe altii citez "mare 0" vad ca nu zici nimik ce faci tu la sala de ce oare? )
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 19:51 de Komura
Salut. Eu sunt in sesiune momentan si mai am si altceva de facut, nu numai sa fiu pe forum.
Eu de obicei schimb antrenamentele.
O saptamana fac asa:
Dupa incalzire:
- pun 50 de kg si fac 15 buc
- dupa asta pun 60 fac iarasi 12-15
- dupa acea pun 70 si fac 5 serii a 12 repetari
- dupa ce am terminat sa fac geno , mai fac extensii la aparat pentru coapse, si flexii a gambelor pe coapse la aparat pentru femurali, 4 serii fiecare a 10-12 repetari.
Pauza la geno este de 2 minute, iar la celelalte 1 minut jumate.
Cealalta saptamana:
Dupa incalzire:
- cu 50 de kg. 15 rep
- cu 60 kg 10 rep.
- 80 de kg. si fac 5 serii.
- la prima serie fac 10 repetari si dupa asta scad repetarile, sub 7 nu fac niciodata.
Si dupa geno, ori la aparat, cum am mai scris mai sus, sau mai fac la presa, sau indreptari cu picioarele unul langa celalalt, pentru femurali.
Gambe: 6 serii. Este cand fac 12 repetari si saptamana cealalta 20 de repetari. Exercitiile sunt: ridicari pe varfuri la aparat si ridicari pe varfuri la aparat din sezand.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioa
scris pe 5 feb 2006 20:02 de crististrong
Gilule,se vede ca habar nu ai de steroizi,cu ajutorul lor poti antrena aceeasi masa musculara in fiecare zi,de ce???? pentru ca ajuta organismul sa scape de febra si pe langa asta iti da si mai multa fortza,cum zicea komura el are febra si 4 zile , sunt lucruri pe care acum nu le intelegi,si tu ca administrator ar trebui sa fii un exemplu si sa nu mai jignesti pe altii citez "mare 0" vad ca nu zici nimik ce faci tu la sala de ce oare? )
hai sa-mi dau si eu cu parerea:
in primul rand omul nostru "anonimul" probabil a vazut un program tipic de powerlifting pe undeva in care se poate antrena o grupa musculara de mai multe ori pe saptamana. dar nu oricum ci in combinatia:spate+coapse+pectorali si anume doar indreptari+genu+impins
acestea sunt intradevar programe care se repeta de 3 ori pe saptamana(inventate de powerlifterii rusi pt atingerea maximelor)
dar de aici si pana la 5 antrenamente/saptamana/aceeasi grupa e o diferenta. nici chiar cu steroizi(care iti permit recuperarea mai rapida prin pozitivarea balantei de azot) nu se poate face acest lucru(5antr/sapt/aceeasi gr).
adica daca nu ai de gand sa progresezi poti face si de 10 ori pe saptamana ca esti liber sa faci ce vrei cu , corpul tau.
iar faza cu 4xcate rep poti face mi se pare penibila. adica daca pot face 100rep cu bara goala ii de ajuns sa fac 4 serii x100rep nu?
pai ce antrenament e asta?
si inca ceva:daca gilu si komura nu vor sa faca public programul lor e pt ca nu vor sa intre in polemici infinite care nu duc la nimic bun. sau vrei sa te lauzi ca tu esti mai puternic ca ei?
poate komura are febra 4 zile(ceea ce e si normal la unu natural) dar macar o sa aiba aceeasi dimensiune (sau mai mult) si peste 2 sau 5 ani pe cand unu care ia steroizi nu se stie:uita-te la kevin levrone acum ca mai are 85kg si 40pe brat si uita-te si la eugen kantor sau costache cum arata la peste 50 de ani
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 20:05 de Anonim
Fa dupa programul meu,ia'ti un steroid bun(asta daca tu vrei) si cu 90de kg la genu ai sa sari in sus,asta asa de incalzire!!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 5 feb 2006 20:06 de Anonim
Hai ca a'ti scapat de mine in seara asta ca si eu sunt in sesiune si mai vine si prietena la mine,komura sper ca nu te'ai suparat pe mine .Bafta in sesiune!!!
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 20:10 de Komura
Pt "Anonim":
Vezi ca el foloseste numai suplimente nutritive, nu ia steroizi. Pe langa asta mai este si incepator si si ectomorf.
Si zici sa faca el in fiecare zi toate exercitiile pana la epuizare? Tare ma tem ca nu o sa-i faca bine experimentul asta.
Nu stiu, dar tare as vrea sa vad cum arati. Nu esti cumva din Cluj? Sa ne intalnim si sa vedem cum sunt lucrurile. Sincer, nu vorbesc prostii. Si o sa ma vezi si pe mine. Ce zici? Dar sa nu crezi ca sunt "gay". Numai sa vad ca zici adevarul. Ca si eu pot sa scriu ca
...etc.
Ai mai scris ca sa fac si un antrenament. Imi pare rau, dar maine la ora 8 am examen si inca mai am de invatat. Dar cum de am timp liber, o sa-l postez.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 20:12 de crististrong
Fa dupa programul meu,ia'ti un steroid bun(asta daca tu vrei) si cu 90de kg la genu ai sa sari in sus,asta asa de incalzire!!!!
prietene: ce ii recomanzi tu lui komura eu pot face natural.
cu 90kg chiar fac 25 de rep la incalzire .
acum un am chiar am facut 25rep cu 100kg si nu la incalzire ci a 4a serie de genu
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Picioare
scris pe 5 feb 2006 20:13 de Komura
Hai ca a'ti scapat de mine in seara asta ca si eu sunt in sesiune si mai vine si prietena la mine,komura sper ca nu te'ai suparat pe mine .Bafta in sesiune!!!
Nu m-am suparat. Si bafta si tie in sesiune.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
cor73z
Senior member 122 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 22:30 de cor73z
Si eu tot asa iti zic, sa faci fiecare grupa o data pe saptamana, pana la epuizare. No offence Komura..da` tu asta zici de fiecare data ) Bafta!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 5 feb 2006 22:49 de Gilu
Am stiut din al 2-lea mesaj al tau ce fel de om esti,un "kamikaze" al culturismului,asemenea oameni nu au ce cauta pe forumul asta.Crististrong cred ca a spus tot ce puteam sa spun si eu.
Programul meu este urmatorul:
Luni-Piept,umeri anteriori
Marti-Spate,umeri laterali
Miercuri-Picioare
Joi-Brate-antebrate
Vineri-Trapez,umeri posteriori
Dupa cum se poate vedea,pun accent pe umeri.Repetarile variaza...intre 4rep si 20rep.Exercitiile le fac toate,odata la 2-3 sapt le schimb.
Frate te rog nu mai veni cu chestii de genul 5 antr/sapt la aceeasi grupa ca nu am sincer rabdare sa intru in discutii in contradictoriu,am sa iti sterg pur si simplu mesajele,tu trebuie sa intelegi ca induci lumea in eroare.In legatura cu steroizii.....stiu cateceva despre stero,nu f mult,doar cat sa imi prinda mie bine.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 5 feb 2006 22:57 de Komura
Si eu tot asa iti zic, sa faci fiecare grupa o data pe saptamana, pana la epuizare. No offence Komura..da` tu asta zici de fiecare data ) Bafta!
Daca asta este parerea mea, ce sa fac sa mi-o schimb?)
Si colegul meu cu care ma duc la sala, face piept si triceps de 2 ori pe saptamana , dar nu prea are rezultate acest lucru. Il vad pe el, si cand citesc ca si altii vor sa-si antreneze cateva grupe musculare de 2 ori pe saptamana, macar sa-i avertizez nu?
Oricum pana la urma fiecare face ce vrea. Eu doar imi spun parerea.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 5 feb 2006 23:13 de Gilu
Daca asta este parerea mea, ce sa fac sa mi-o schimb?)
Si colegul meu cu care ma duc la sala, face piept si triceps de 2 ori pe saptamana , dar nu prea are rezultate acest lucru. Il vad pe el, si cand citesc ca si altii vor sa-si antreneze cateva grupe musculare de 2 ori pe saptamana, macar sa-i avertizez nu?
Oricum pana la urma fiecare face ce vrea. Eu doar imi spun parerea. Fiecare are dreptul la o parere aici pe forum,dar de la asta pana sa recomanzi cuiva sa faca de 5 ori/sapt aceeasi grupa musculara este cale lunga.Cu toate ca forumul asta ii inca sub celelalte de acelasi domeniu si inca mai avem mult de progresat,asta nu inseamna ca trebuie sa fie o sursa de dezinformare,pai uite...intra un incepator si vede ce a scris baiatul asta anume sa faca de 5 ori/sapt spate-piept,etc...se apuca,face 1-2-3 luni,se supraantreneaza la greu,slabeste in loc sa creasca,daca mai ii inca in crestere,cu siguranta ca nu va mai creste in inaltime,i se va deregla sistemul hormonal,etc...si apoi va veni aici si ne va sparge noua oalele in cap....Deci daca tu faci de 5 ori/sapt aceeasi grupa e treaba ta,esti liber sa alegi cum vrei sa traiesti si cum vrei sa mori.....Scurt/2:nu avem nevoie de dezinformari pe forum,daca tie iti merge cu antr asta,nu inseamna ca fiecaruia ii merge si cu atat mai putinpt ca nu toata lumea ii dispusa sa se dopeze.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|