Pagina 1 2 din 2
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Olympia 2005
scris pe 18 oct 2005 18:37 de Fedor
Cine s-a plictisit de invincibilitatea lui Ronnie Coleman?
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
hardcore
Junior member 19 mesaje
|
Re: Olympia 2005
scris pe 18 oct 2005 21:30 de hardcore
nu-mi place burta dilatata. degeaba are el cam de toate daca nu are un aspect placut.
|
sus |
|
coaja32
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 18 oct 2005 22:07 de coaja32
este cel mai tare nici unu nu s-a ridicat la nivelul lui anu asta
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Olympia 2005
scris pe 18 oct 2005 23:20 de needweed80
tot el a castigat?ca nu am aflat de pe nicaieri rezultatele
shut up and train!!!
|
sus |
|
hardcore
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re: Re: Olympia 2005
scris pe 19 oct 2005 21:38 de hardcore
tot el a castigat?ca nu am aflat de pe nicaieri rezultatele
2005-10-16
2005 Mr. Olympia:
1. Ronnie Coleman (8)
2. Jay Cutler*
3. Gustavo Badell*
4. Gunter Schlierkamp*
5. Victor Martinez*
6. Dennis James*
7. Melvin Anthony
8. Branch Warren
9. Darrem Charles
10. Mustafa Mohammed
11. Johnnie Jackson, 12. George Farah, 13. Chris Cormier, 14. David Henry, 15. Markus Rühl. Nu au intrat intre primii 15: Kris Dim, Alexander Fedorov, Craig Richardson, Ronny Rockell, Mike Sheridan, Quincy Taylor.
*calificati la urm olympia
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: Re: Re: Olympia 2005
scris pe 19 oct 2005 23:48 de needweed80
mersi frumos gasisem si eu azi;eram sigur coleman pe 1 si jay p 2
shut up and train!!!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2005
scris pe 21 oct 2005 14:41 de Fedor
da,cred ca Cutler ii va succeda lui Ronnie,mai ales ca el este acam singurul din elita actuala a profesionishtilor care mai poate progresa(are doar 32 de ani)...Ar mai fi Gunter...La posedown Gunter este cel mai impresionant dintre toti datorita dimensiunilor sale,dar ii lipseshte finetea detaliilor...
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2005
scris pe 21 oct 2005 15:20 de needweed80
intr-adevar gunter e masiv dar nu e asa definit.si eu cred ca jay il va succeda pe coleman, cel putin asa sper :P
shut up and train!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2005
scris pe 22 oct 2005 00:24 de Gilu
da,cred ca Cutler ii va succeda lui Ronnie,mai ales ca el este acam singurul din elita actuala a profesionishtilor care mai poate progresa(are doar 32 de ani)...Ar mai fi Gunter...La posedown Gunter este cel mai impresionant dintre toti datorita dimensiunilor sale,dar ii lipseshte finetea detaliilor... Va fi o batalie mare intre 3 culturisti dupa retragerea/infrangerea(nu cred ca asta va fi cazul8))lui Coleman:Cutler,Jackson,Badel.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2005
scris pe 22 oct 2005 10:38 de Anonim
da,cred ca Cutler ii va succeda lui Ronnie,mai ales ca el este acam singurul din elita actuala a profesionishtilor care mai poate progresa(are doar 32 de ani)...Ar mai fi Gunter...La posedown Gunter este cel mai impresionant dintre toti datorita dimensiunilor sale,dar ii lipseshte finetea detaliilor... Va fi o batalie mare intre 3 culturisti dupa retragerea/infrangerea(nu cred ca asta va fi cazul8))lui Coleman:Cutler,Jackson,Badel.
Eu unul sper sa castige Jackson insa acest lucru nu vad sa fie posibil! Ar fi o trecere foarte brusca de la foarte multa masa la un estetic si o simetrie extraordinara! Deci cred ca ii mai trebuie ceva marime! Intre Cutler si Badel eu il vad pe Cutler castigator! Eu unul cred ca este o tendinta de a primi tot cel care a mai primit trofeul! De asta am zis ca cel care va castiga va domina pana la retragere! Daca se va renunta la aceasta tendinta va fi spre binele sportului!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 22 oct 2005 10:59 de Anonim
Cine s-a plictisit de invincibilitatea lui Ronnie Coleman?
Este gala mare de Pride maine !!Sper ca stii!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 20
scris pe 22 oct 2005 14:50 de Fedor
Eu unul sper sa castige Jackson insa acest lucru nu vad sa fie posibil! Ar fi o trecere foarte brusca de la foarte multa masa la un estetic si o simetrie extraordinara! Deci cred ca ii mai trebuie ceva marime! Intre Cutler si Badel eu il vad pe Cutler castigator! Eu unul cred ca este o tendinta de a primi tot cel care a mai primit trofeul! De asta am zis ca cel care va castiga va domina pana la retragere! Daca se va renunta la aceasta tendinta va fi spre binele sportului! ..Este adevarat ca la Mr Olympia de multi ani incoace este moda hegemoniilor.Cu toate astea campionii ultimilor ani(Haney,Yates,Coleman) cred ca shi-au meritat fiecare titlu cashtigat(exceptie Lee Haney in`90)...Nu cred totushi ca e o problema de atitudine din partea celor care detin controlul in acest sport...
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 23 oct 2005 13:46 de Fedor
Si mie-mi place Dexter Jackson..Cred ca in termeni de structura este cel mai complet culturist din elita actuala.Din pacate are si va avea soarta pe care o au culturistii cu o structura mica(Shawn Ray,Lee Labrada,Frank Zane)...In 90 Lee labrada a pierdut intr-un mod strigator la cer de nedrept in fata lui Lee Haney care arata ieshit din forma pt ca acela a fost singurul Mr Olympia la care s-a facut control antidoping...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 23 oct 2005 18:26 de Anonim
Si mie-mi place Dexter Jackson..Cred ca in termeni de structura este cel mai complet culturist din elita actuala.Din pacate are si va avea soarta pe care o au culturistii cu o structura mica(Shawn Ray,Lee Labrada,Frank Zane)...In 90 Lee labrada a pierdut intr-un mod strigator la cer de nedrept in fata lui Lee Haney care arata ieshit din forma pt ca acela a fost singurul Mr Olympia la care s-a facut control antidoping...
Au mai fost astfel de momente! In 1980 se zice ca trebuia sa castige Mentzer! In loc, l-au clasat pe Mentzer pe 5 iar pe primul loc a fost un Arnold iesit din forma! In 1992 toti se asteptau sa castige Dorian . Il domina pur si simplu pe Haney din punct de vedere al picioarelor! In 1997 Dorian s-a accidentat grav la triceps nu cu mult inaintea concursului! A reusit sa intre in concurs insa mai toti expertii au fost de parere ca Nasser trebuia sa ia trofeul! In 2001 Coleman a venit pur si simplu nedefinit! Era doar cu 5 pounds (2.4 kg) mai greu decat Jay Cutler care erau dur, definit si cu abdominali adevarati! In 2002 Coleman a venit mult mai usor decat de obicei datorita criticii primite cu un an inainte asupra faptului ca era nedefinit! Era cu vreo 5 kg mai mare decat Levrone insa si mai inalt decat acesta! Levrone are una dintre cele mai bune structuri si era cel mai definit din concurs! Coleman a fost huiduit la sfarsit !
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Olympia 2005
scris pe 27 oct 2005 14:19 de Anonim
Au mai fost astfel de momente! In 1980 se zice ca trebuia sa castige Mentzer! In loc, l-au clasat pe Mentzer pe 5 iar pe primul loc a fost un Arnold iesit din forma! In 1992 toti se asteptau sa castige Dorian . Il domina pur si simplu pe Haney din punct de vedere al picioarelor! In 1997 Dorian s-a accidentat grav la triceps nu cu mult inaintea concursului! A reusit sa intre in concurs insa mai toti expertii au fost de parere ca Nasser trebuia sa ia trofeul! In 2001 Coleman a venit pur si simplu nedefinit! Era doar cu 5 pounds (2.4 kg) mai greu decat Jay Cutler care erau dur, definit si cu abdominali adevarati! In 2002 Coleman a venit mult mai usor decat de obicei datorita criticii primite cu un an inainte asupra faptului ca era nedefinit! Era cu vreo 5 kg mai mare decat Levrone insa si mai inalt decat acesta! Levrone are una dintre cele mai bune structuri si era cel mai definit din concurs! Coleman a fost huiduit la sfarsit !
Nu stiu sigur despre cel dintre Dorian si Lee Haney, dar despre celelalte ai dreptate!
|
sus |
|
megastak
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 27 oct 2005 14:39 de megastak
Cine s-a plictisit de invincibilitatea lui Ronnie Coleman?[/quote .INCA 3 ANI DE AKUM INCOLO O SA MAI FIE MR OLYMPIA,SI DUPA CE SE RETRAGE O SA FIE JAY CUTLER INVINCIBIL.EU CRED CA MARKUS MERITA SA FIE PRINTRE PRIMII 8
botocan
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 27 oct 2005 18:18 de Anonim
Cine s-a plictisit de invincibilitatea lui Ronnie Coleman?[/quote .INCA 3 ANI DE AKUM INCOLO O SA MAI FIE MR OLYMPIA,SI DUPA CE SE RETRAGE O SA FIE JAY CUTLER INVINCIBIL.EU CRED CA MARKUS MERITA SA FIE PRINTRE PRIMII 8
Ai dreptate, Markus nu arata chiar atat de rau ca structura! Iar daca Ronnie a meritat sa prinda atatia ani locul 1 , cu siguranta merita si Markus sa intre in primii 5 poate!
|
sus |
|
Sabre2th
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympi
scris pe 27 oct 2005 19:59 de Sabre2th
Eu unul sper sa castige Jackson insa acest lucru nu vad sa fie posibil! Ar fi o trecere foarte brusca de la foarte multa masa la un estetic si o simetrie extraordinara! Deci cred ca ii mai trebuie ceva marime! Intre Cutler si Badel eu il vad pe Cutler castigator! Eu unul cred ca este o tendinta de a primi tot cel care a mai primit trofeul! De asta am zis ca cel care va castiga va domina pana la retragere! Daca se va renunta la aceasta tendinta va fi spre binele sportului! ..Este adevarat ca la Mr Olympia de multi ani incoace este moda hegemoniilor.Cu toate astea campionii ultimilor ani(Haney,Yates,Coleman) cred ca shi-au meritat fiecare titlu cashtigat(exceptie Lee Haney in`90)...Nu cred totushi ca e o problema de atitudine din partea celor care detin controlul in acest sport... coleman este cel mai mare si o sa mai castige marele premiu inca vreo 2 ani...da nu se compara cu arnold sau cu larry scott care nu au folosit steroizi si au avut dimenisuni impresionante. urmatorul dupa coleman e jay cutler si desigur gunter care are foarte multi fani 8)
got 2 get BIG !!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ol
scris pe 27 oct 2005 20:28 de Gilu
Eu unul sper sa castige Jackson insa acest lucru nu vad sa fie posibil! Ar fi o trecere foarte brusca de la foarte multa masa la un estetic si o simetrie extraordinara! Deci cred ca ii mai trebuie ceva marime! Intre Cutler si Badel eu il vad pe Cutler castigator! Eu unul cred ca este o tendinta de a primi tot cel care a mai primit trofeul! De asta am zis ca cel care va castiga va domina pana la retragere! Daca se va renunta la aceasta tendinta va fi spre binele sportului! ..Este adevarat ca la Mr Olympia de multi ani incoace este moda hegemoniilor.Cu toate astea campionii ultimilor ani(Haney,Yates,Coleman) cred ca shi-au meritat fiecare titlu cashtigat(exceptie Lee Haney in`90)...Nu cred totushi ca e o problema de atitudine din partea celor care detin controlul in acest sport... coleman este cel mai mare si o sa mai castige marele premiu inca vreo 2 ani...da nu se compara cu arnold sau cu larry scott care nu au folosit steroizi si au avut dimenisuni impresionante. urmatorul dupa coleman e jay cutler si desigur gunter care are foarte multi fani 8) Arnold a folosit steroizi.Nu stiu la cate mr.olympia,dar sigur a folosit,era imens pt vremea lui.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 27 oct 2005 22:46 de Anonim
Au mai fost astfel de momente! In 1980 se zice ca trebuia sa castige Mentzer! In loc, l-au clasat pe Mentzer pe 5 iar pe primul loc a fost un Arnold iesit din forma! In 1992 toti se asteptau sa castige Dorian . Il domina pur si simplu pe Haney din punct de vedere al picioarelor! In 1997 Dorian s-a accidentat grav la triceps nu cu mult inaintea concursului! A reusit sa intre in concurs insa mai toti expertii au fost de parere ca Nasser trebuia sa ia trofeul! In 2001 Coleman a venit pur si simplu nedefinit! Era doar cu 5 pounds (2.4 kg) mai greu decat Jay Cutler care erau dur, definit si cu abdominali adevarati! In 2002 Coleman a venit mult mai usor decat de obicei datorita criticii primite cu un an inainte asupra faptului ca era nedefinit! Era cu vreo 5 kg mai mare decat Levrone insa si mai inalt decat acesta! Levrone are una dintre cele mai bune structuri si era cel mai definit din concurs! Coleman a fost huiduit la sfarsit ! ...Sunt de acord cu tine in ce priveshte Mr Olympia 1980,dar sa nu uitam ca atunci chiar arnold era organizator si s-a inscris in concurs cu doar jumatate de ora inaintea cantarului oficial...Cred ca ai gresit nitel cronologia-yates chiar a castigat mr Olympia 1992.concursul la acre faci referire tu este probabil Mr Olympia 1991,ultima participare a lui Haney,dar pot sa iti spun-pt ca am vazut caseta-ca Haney a fost mai bun ca Yates atunci...Cat despre Coleman,este clar ca nu esti un fan de-al lui..Nu e nimic,sunt multi altii care cred ca este culturistul care a aratat cel mai mult in acest sport pana in prezent...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 27 oct 2005 22:52 de Anonim
Ai dreptate, Markus nu arata chiar atat de rau ca structura! Iar daca Ronnie a meritat sa prinda atatia ani locul 1 , cu siguranta merita si Markus sa intre in primii 5 poate! ...Markus Ruhl este cu adevarat un tip impresionant ca aparitie..Am avut ocazia sa il vad in carne si oase la Bucureshti si m-a impresionat,insa este foarte evidenta la el disproportia intre grupele antagonice,biceps-triceps,cvadricepsi-femurali...Nu cred a arbitrii il vor plasa vreodata intre primii 3 la Mr Olympia daca are astfel de probleme de ordin genetic,indiferent cat de lat ar fi in umeri..
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 28 oct 2005 09:41 de Fedor
Ultimele doua posturi le-am scris eu,dar uitasem sa ma loghez...Cine vrea sa ma combata sa o faca
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 28 oct 2005 09:47 de Fedor
Eu unul sper sa castige Jackson insa acest lucru nu vad sa fie posibil! Ar fi o trecere foarte brusca de la foarte multa masa la un estetic si o simetrie extraordinara! Deci cred ca ii mai trebuie ceva marime! Intre Cutler si Badel eu il vad pe Cutler castigator! Eu unul cred ca este o tendinta de a primi tot cel care a mai primit trofeul! De asta am zis ca cel care va castiga va domina pana la retragere! Daca se va renunta la aceasta tendinta va fi spre binele sportului! ..Este adevarat ca la Mr Olympia de multi ani incoace este moda hegemoniilor.Cu toate astea campionii ultimilor ani(Haney,Yates,Coleman) cred ca shi-au meritat fiecare titlu cashtigat(exceptie Lee Haney in`90)...Nu cred totushi ca e o problema de atitudine din partea celor care detin controlul in acest sport... coleman este cel mai mare si o sa mai castige marele premiu inca vreo 2 ani...da nu se compara cu arnold sau cu larry scott care nu au folosit steroizi si au avut dimenisuni impresionante. urmatorul dupa coleman e jay cutler si desigur gunter care are foarte multi fani 8) Arnold a folosit steroizi.Nu stiu la cate mr.olympia,dar sigur a folosit,era imens pt vremea lui. ...Arnold chiar a recunoscut intr-un interviu ca a consumat steroizi in perioada cand concura...Nu shtiu daca se poate numi imens un om de 1.88 si 106kg...Oricum,fata de Sergio Oliva sau Lou Ferigno nu arata asa de mare.Marele sau avantaj a fost intotdeauna simetria proportiilor sale,un piept f bine dezvoltat,dar mai ales aplombul cu care intra pe scena si siguranta de sine care impresiona juriul...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 28 oct 2005 12:28 de Anonim
Eu unul sper sa castige Jackson insa acest lucru nu vad sa fie posibil! Ar fi o trecere foarte brusca de la foarte multa masa la un estetic si o simetrie extraordinara! Deci cred ca ii mai trebuie ceva marime! Intre Cutler si Badel eu il vad pe Cutler castigator! Eu unul cred ca este o tendinta de a primi tot cel care a mai primit trofeul! De asta am zis ca cel care va castiga va domina pana la retragere! Daca se va renunta la aceasta tendinta va fi spre binele sportului! ..Este adevarat ca la Mr Olympia de multi ani incoace este moda hegemoniilor.Cu toate astea campionii ultimilor ani(Haney,Yates,Coleman) cred ca shi-au meritat fiecare titlu cashtigat(exceptie Lee Haney in`90)...Nu cred totushi ca e o problema de atitudine din partea celor care detin controlul in acest sport... coleman este cel mai mare si o sa mai castige marele premiu inca vreo 2 ani...da nu se compara cu arnold sau cu larry scott care nu au folosit steroizi si au avut dimenisuni impresionante. urmatorul dupa coleman e jay cutler si desigur gunter care are foarte multi fani 8) Arnold a folosit steroizi.Nu stiu la cate mr.olympia,dar sigur a folosit,era imens pt vremea lui. ...Arnold chiar a recunoscut intr-un interviu ca a consumat steroizi in perioada cand concura...Nu shtiu daca se poate numi imens un om de 1.88 si 106kg...Oricum,fata de Sergio Oliva sau Lou Ferigno nu arata asa de mare.Marele sau avantaj a fost intotdeauna simetria proportiilor sale,un piept f bine dezvoltat,dar mai ales aplombul cu care intra pe scena si siguranta de sine care impresiona juriul...
Eu stiam ca Aronld avea in jur de 115 kg nu 106. Dar in fine ... .Arnold a folosit intradevar steroizi. Singurul care nu a folosit a fost Larry Scott. Ma refer dintre castigatori !
Eu unul nu sunt un fan al celor care nu au o anumita structura. Nu ma deranjeaza deloc faptul ca Ronnie Coleman a castigat in ultimii 3 ani . Arata foarte bine acum. Pe mine ma deranjeaza ca nu a pierdut atunci cand era cam de aceeasi marime cu alti culturisti ca :kevin Levrone, Jay Cutler , Chris Cormier, poate si altii ... si mai mult venea plin de apa asa cum a venit in 2001. Nu pot sa admir un culturist doar pentru faptul ca acesta castiga ! Eu vreau sa ma uit la el sa imi fac si eu o parere, chiar daca nu sunt eu mare specialist nu cred ca iti trebuie sa fii pentru a-ti da seama cine arata bine si cine nu. Imi pare rau pentru Lee Priest spre exemplu, care datorita unei cutii toracice mici si o inaltime mica nu este plasat mai niciodata in primii 5 unde ii este locul! Iar parerea mea este ca are corpul cel mai estetic dintre culturistii albi. Rar vezi culturisti albi cu structura deosebita!
|
sus |
|
needweed80
|
scris pe 28 oct 2005 13:31 de needweed80
arnold a avut o sructura deosebita.alaturi de sergio oliva (pe care l-as plasa dupa arnold) mi se par cei mai frumosi culturisti vreodata.iar arnold va ramane o legenda vie el fiind produsul lui weider(cel care l-a adus din austria)
shut up and train!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 28 oct 2005 14:20 de Anonim
arnold a avut o sructura deosebita.alaturi de sergio oliva (pe care l-as plasa dupa arnold) mi se par cei mai frumosi culturisti vreodata.iar arnold va ramane o legenda vie el fiind produsul lui weider(cel care l-a adus din austria)
Hai sa nu facem totusi afirmatii de genul acesta! Arnold a avut poate cel mai bun piept si printre cei mai buni bicepsi din toate timpurile. Insa sa ne oprim aici. A fost cam deficitar la cvadricepsi, umerii erau cam lasati si poate ar mai fi si altele...
Standardul cu siguranta s-a ridicat si cred ca sunt destui din ziua de astazi cu o structura foarte frumoasa: Shawn Ray, Chris Cormier, Kevin Levrone, Flex Wheeler , Dexter Jackson si altii. Insa pentru vremea aceea Arnold avea si structura si marime . Nu putem sa spunem ca Arnold arata cel mai bine din toate timpurile ca structura! E parerea mea!
|
sus |
|
needweed80
|
scris pe 28 oct 2005 15:14 de needweed80
mie imi place intr-atat de mult incat risc sa par subiectiv insa daca te uiti cu atentie am spus ca mi se pare cel mai frumos, asta insemnand proportionare + masa + estetica.sunt culturisti mult mai masivi in ziua de azi si mult mai definiti.uite de exemplu markus ruhl e imens f masiv insa nu poti spune ca arata si bine.sau gunter care are si masa si oarecare proportii insa nu are detalii care sa iasa in evidenta.ori pipeptul lui arnold mie mi se pare perfect iar despre bicepsi nu mai am ce sa spun.si daca te uiti cu atentie pe vremea lui culturistii nu puneau atat de mult accent pe picioare(asa era perioada)chiar arnold inainte sa ajunga in america nu avea gambe deloc si i s-a impus sa faca si asta.arata-mi un culturist din acea perioada sa aiba picioarele lui coleman)
shut up and train!!!
|
sus |
|
Sabre2th
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 28 oct 2005 15:35 de Sabre2th
mie imi place intr-atat de mult incat risc sa par subiectiv insa daca te uiti cu atentie am spus ca mi se pare cel mai frumos, asta insemnand proportionare + masa + estetica.sunt culturisti mult mai masivi in ziua de azi si mult mai definiti.uite de exemplu markus ruhl e imens f masiv insa nu poti spune ca arata si bine.sau gunter care are si masa si oarecare proportii insa nu are detalii care sa iasa in evidenta.ori pipeptul lui arnold mie mi se pare perfect iar despre bicepsi nu mai am ce sa spun.si daca te uiti cu atentie pe vremea lui culturistii nu puneau atat de mult accent pe picioare(asa era perioada)chiar arnold inainte sa ajunga in america nu avea gambe deloc si i s-a impus sa faca si asta.arata-mi un culturist din acea perioada sa aiba picioarele lui coleman) da ai foarte mare dreptate..pe vremea aia nu se prea punea accent pe partea inferioara ..mai ales pe gambe. oricum in concluzie coleman merita premiul de anul asta...e si masiv si format...pacat de burta sa dilatata
got 2 get BIG !!!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|