Pagina 1 2 din 2
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 28 oct 2005 15:59 de needweed80
asa e.abdomenul e oribil.zici ca e gravid.eu zic ca mai degraba merita cutler
shut up and train!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 28 oct 2005 16:13 de Anonim
mie imi place intr-atat de mult incat risc sa par subiectiv insa daca te uiti cu atentie am spus ca mi se pare cel mai frumos, asta insemnand proportionare + masa + estetica.sunt culturisti mult mai masivi in ziua de azi si mult mai definiti.uite de exemplu markus ruhl e imens f masiv insa nu poti spune ca arata si bine.sau gunter care are si masa si oarecare proportii insa nu are detalii care sa iasa in evidenta.ori pipeptul lui arnold mie mi se pare perfect iar despre bicepsi nu mai am ce sa spun.si daca te uiti cu atentie pe vremea lui culturistii nu puneau atat de mult accent pe picioare(asa era perioada)chiar arnold inainte sa ajunga in america nu avea gambe deloc si i s-a impus sa faca si asta.arata-mi un culturist din acea perioada sa aiba picioarele lui coleman)
Gambe a avut ceva Arnold, nu era deficitar! La cvadricepsi insa era (trebuie sa te gandesti comarativ cu alte grupe)! Ai dreptate , nu se punea accent pe picioare cine stie ce! Dar daca vrei totusi un nume iata-l :Tom Platz. Ar putea usor sa concureze cu picioarele de atunci in ziua de astazi! Iar despre bicepsi si piept am spus si eu acelasi lucru, ca erau foarte bune aceste grupe. Cred ca si-ar dori multi culturisti de astazi sa aiba bicepsul si pectoralii lui Arnold!
|
sus |
|
needweed80
|
mr olympia
scris pe 28 oct 2005 19:48 de needweed80
dap intr-adevar picioarele sunt mari dar nu definite ca in ziua de azi.in plus tom platz din pacate nu a castigat nici un trofeu la profesionisti.mersi k esti d acord cu bicepsii si pieptul lui arnold, eu m-am 'indragostit' de ele )
shut up and train!!!
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: mr olympia
scris pe 29 oct 2005 13:33 de needweed80
lou ferigno oricum era numai masa avea...58.5 in brat si facea piept cu 250 kg )
shut up and train!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 30 oct 2005 19:44 de Anonim
asa e.abdomenul e oribil.zici ca e gravid.eu zic ca mai degraba merita cutler
stai linishtit ca la anul sigur ia cutler, mie mi-a parut ca a venit mia bine si anul asta...la bratze nu are asha detaliu...in rest, i-a cam dat ceatza lui ron, kestia ca, ca sa detronizi campionul trebuie sa fii MULT MAI BUN decat el.
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
sal
scris pe 30 oct 2005 20:24 de blitzbog
salve! ma bag si eu in discutie..
mie cei mai misto culturisti mi se par arnold , flex wheeler si victor martinez...cel mai bun dintre ei mi se pare wheeler si sunt de parereca ar fi trebuit sa-l bata pe coleman la vremea lui dar n-a fost sa fie....
coleman isi merita titlurile(majoritatea in orice caz)si cu toata burta lui cred ca nu-l da nimeni jos prea curand...
doar daca nu ia el o decizie inteleapta si sa se retraga in glorie si pana nu incepe sa faca din mister olimpya un soi de rutina...
am si eu buletin...!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: sal
scris pe 30 oct 2005 21:03 de Gilu
mie cei mai misto culturisti mi se par arnold , flex wheeler si victor martinez...cel mai bun dintre ei mi se pare wheeler si sunt de parereca ar fi trebuit sa-l bata pe coleman la vremea lui dar n-a fost sa fie....
coleman isi merita titlurile(majoritatea in orice caz)si cu toata burta lui cred ca nu-l da nimeni jos prea curand...
doar daca nu ia el o decizie inteleapta si sa se retraga in glorie si pana nu incepe sa faca din mister olimpya un soi de rutina... Daca i sa vb asa......io zic ca Levrone ar fi trebuit sa castige si in 92 in fata lui Yates,Levrone avea 26 de ani atunci si era in forma de varf,dar nu a castigat nimik,si a trecut cariera lui.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: sal
scris pe 30 oct 2005 21:06 de Gilu
doar daca nu ia el o decizie inteleapta si sa se retraga in glorie si pana nu incepe sa faca din mister olimpya un soi de rutina... Daca i sa vb asa......io zic ca Levrone ar fi trebuit sa castige si in 92 in fata lui Yates,Levrone avea 26 de ani atunci si era in forma de varf,dar nu a castigat nimik,si a trecut cariera lui. Cautati pe google cu keyword:Levrone 1992,si dai la rubrica imagini,si o sa vezi o poza unde sunt amandoi ,Yates si Levrone,si fa comparatia ,la toate grupele vizibile.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: sal
scris pe 31 oct 2005 20:11 de Fedor
doar daca nu ia el o decizie inteleapta si sa se retraga in glorie si pana nu incepe sa faca din mister olimpya un soi de rutina... Daca i sa vb asa......io zic ca Levrone ar fi trebuit sa castige si in 92 in fata lui Yates,Levrone avea 26 de ani atunci si era in forma de varf,dar nu a castigat nimik,si a trecut cariera lui. Cautati pe google cu keyword:Levrone 1992,si dai la rubrica imagini,si o sa vezi o poza unde sunt amandoi ,Yates si Levrone,si fa comparatia ,la toate grupele vizibile. ...Gilu,eu am avut ocazia sa vad caseta cu Mr Olympia 92 netranscodata in PAL,deci in NTSC original,si mi s-a parut ca Yates,desi era ceva mai masiv era si mai dens si mai fibrat decat Levronecu toate ca Levrone,trebuie sa recunosc avea umeri mai bine conturati,biicepsi mai lungi si mai plini,si deasemenea un abdomen mai suplu...Totusi,eu cred ca arbitrii au fost impresionati de spatele imens al lui Yates,de coapsele sale masive si definite care au atarnat mult in balanta..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: sal
scris pe 2 nov 2005 17:43 de Anonim
doar daca nu ia el o decizie inteleapta si sa se retraga in glorie si pana nu incepe sa faca din mister olimpya un soi de rutina... Daca i sa vb asa......io zic ca Levrone ar fi trebuit sa castige si in 92 in fata lui Yates,Levrone avea 26 de ani atunci si era in forma de varf,dar nu a castigat nimik,si a trecut cariera lui. Cautati pe google cu keyword:Levrone 1992,si dai la rubrica imagini,si o sa vezi o poza unde sunt amandoi ,Yates si Levrone,si fa comparatia ,la toate grupele vizibile. ...Gilu,eu am avut ocazia sa vad caseta cu Mr Olympia 92 netranscodata in PAL,deci in NTSC original,si mi s-a parut ca Yates,desi era ceva mai masiv era si mai dens si mai fibrat decat Levronecu toate ca Levrone,trebuie sa recunosc avea umeri mai bine conturati,biicepsi mai lungi si mai plini,si deasemenea un abdomen mai suplu...Totusi,eu cred ca arbitrii au fost impresionati de spatele imens al lui Yates,de coapsele sale masive si definite care au atarnat mult in balanta..
Adevarul este ca acest sport este un sport care nu poate fi tratat cu foarte mare obiectivitate! Pentru ca este un sport vizibil si fiecaruia ii place altceva.Fiecare are o structura unica care partial este data si de genetic. Nu este nimeni masurat cu sublerul sa stim si noi care este mai aproape de etalon ! Dorian si Levrone fac parte din doua categorii diferite de culturisti. Pentru Dorian a contat masa in detrimentul structurii clasice si separarii iar pentru Levrone a contat in primul rand calitatea musculaturii, el facand parte din categoria culturistilor cu structura clasica. Mie personal mi-ar placea sa arat ca oricare dintre acestia :Flex Wheeler, Kevin Levrone, Dexter Jackson, Lee Priest, Melvin Anthony, Shawn Ray, etc. Monstri : Nasser El Sonbaty, Dorian Yates, Ronnie Coleman, Markus Ruhl. Nu as vrea sa arat ca nici unul dintre acestia din urma. Sunt sigur ca unii arbitri puncteaza mai bine un anumit criteriu, altii puncteaza mai bine un alt criteriu si nu cred ca se poate spune cu exactitate cine este mai bun. Insa spre exemplu cred ca sunt unele criterii de necontestat cum ar fi definirea. Daca esti nedefinit in ziua concursului eu zic ca nu ai ce cauta pe scena. Si au fost destule cazuri de acest fel!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|