Pagina 1 2 din 2
xfrontierr
Newbie 2 mesaje
|
flotari
scris pe 16 mar 2008 16:43 de xfrontierr
Mi-a dat cineva adresa unui site cu un program de flotari... am vazut ca obtin rezultate insa as dori ceva mai rapid...
Am inceput de la 20 de flotari si am ajuns acum pe la 45, maxim 50, in vreo 3 saptamani, exista insa vreo modalitate de antrenament mai buna? Mi se pare ca am progresat foarte incet.
PS: adresa de care era vorba este http://antrenamentflotari.blogspot.com/ . merita sa ma tin de programul asta? eventual daca puteti sa-mi spuneti o alternativa la el, vreau sa ajung la 200 flotari...
PSS : N-am timp de sala, deci se exclude...
Multumesc!
|
sus |
|
GALE73
Veteran member 196 mesaje
|
Re: flotari
scris pe 16 mar 2008 17:57 de GALE73
Mi-a dat cineva adresa unui site cu un program de flotari... am vazut ca obtin rezultate insa as dori ceva mai rapid...
Am inceput de la 20 de flotari si am ajuns acum pe la 45, maxim 50, in vreo 3 saptamani, exista insa vreo modalitate de antrenament mai buna? Mi se pare ca am progresat foarte incet.
PS: adresa de care era vorba este http://antrenamentflotari.blogspot.com/ . merita sa ma tin de programul asta? eventual daca puteti sa-mi spuneti o alternativa la el, vreau sa ajung la 200 flotari...
Multumesc!
faci flotare si te opresti la mijlocul miscarii in punctul cel mai dificil si stai cat de mult poti .a 2- zi tre sa stai mia mult si tot asa...dupa o saptamana in care nu faci deloc flotari iei o pauza de 2-3 zile dupa care faci flotari eu asa am facut pt. tractiuni la bara pt. biceps cand eram la liceu.
dupa sapt de flotari iei ceva pauza si repeti
|
sus |
|
GALE73
Veteran member 196 mesaje
|
Re: Re: flotari
scris pe 16 mar 2008 17:59 de GALE73
faci flotare si te opresti la mijlocul miscarii in punctul cel mai dificil si stai cat de mult poti .a 2- zi tre sa stai mia mult si tot asa...dupa o saptamana in care nu faci deloc flotari iei o pauza de 2-3 zile dupa care faci flotari eu asa am facut pt. tractiuni la bara pt. biceps cand eram la liceu.
dupa sapt de flotari iei ceva pauza si repeti
iti tre un cronometru .cand cresti timpul sa tragi tare de tine +20 -30s.sa nu cedezi cat ar fi durerea de mare.bafta
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 17 mar 2008 12:18 de murphy2
Multumesc!
ca sa ajungi la 200 iti va lua cam o juamte de an daca nu mai bine...nu te grabi!...exista niste limite pe care nu o sa le poti depasi mai devreme decat corpul tau va fi pregatit sa o faca...si asta doar in timp.dar vei reusi sa faci 200...poate si mai multe.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
achmed92
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 18 mai 2008 18:08 de achmed92
salut all....sper k nu e inchis topicu...acum...xfrontierr chiar crezi ca acel program de pe site va avea efect?....nu zic ca nu....vroiam sa aud parerea ta...si a celorlati....mash apuca si eu....
|
sus |
|
achmed92
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 18 mai 2008 18:09 de achmed92
salut all....sper k nu e inchis topicu...acum...xfrontierr chiar crezi ca acel program de pe site va avea efect?....nu zic ca nu....vroiam sa aud parerea ta...si a celorlati....mash apuca si eu....
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: flotari
scris pe 19 mai 2008 04:04 de Terente
Vad ca nu te-a intrebat nimeni pana acum: care e scopul tau? ce speri sa castigi de la flotari? masa, forta, definire?...
|
sus |
|
flotm
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: flotari
scris pe 21 mai 2008 09:58 de flotm
Vad ca nu te-a intrebat nimeni pana acum: care e scopul tau? ce speri sa castigi de la flotari? masa, forta, definire?... ..///nu e rau ce vrei tu sa faci cu flotarile,dar trebuie sa-le faci corecte adica: faci 30 de flotari a cate 10 repetari si cel mai important e atunci cand vezi ca nu mai poti si simti ca arde atunci sa incearca sa fortezi mai tare si sa mai faci 2-3-4-5 flotari in plus.asta e secretul succesului la flotari.incearca asa si mai vb.bafta
o minte sanatoasa in corp sanatos!!
|
sus |
|
flotm
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: flotari
scris pe 21 mai 2008 10:11 de flotm
..///nu e rau ce vrei tu sa faci cu flotarile,dar trebuie sa-le faci corecte adica: faci 30 de flotari a cate 10 repetari si cel mai important e atunci cand vezi ca nu mai poti si simti ca arde atunci sa incearca sa fortezi mai tare si sa mai faci 2-3-4-5 flotari in plus.asta e secretul succesului la flotari.incearca asa si mai vb.bafta .///am vazut si eu programul de flotari,nu e rau e chiar interesant ,dar trebuie facut cu hotarare daca se vrea rezultate bafta tuturor
o minte sanatoasa in corp sanatos!!
|
sus |
|
rexio
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: flotari
scris pe 23 mai 2008 20:26 de rexio
Scz k intru in discutie....dar.... chiar ma interesa si pe mine despre flotari....multumesc mult!!!
bagator de seama
|
sus |
|
manchester
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 30 iun 2008 22:16 de manchester
Multumesc!
daca vrei masa musc, nu o sa faci nimic cu flotarile. daca tot doresti o dezv cat de cat a pieptului (facand flotari) fa-le pana jos...dar nu impingi pana sus (adica bratele sa fie drepte), deoarece pe ultima parte a miscari greutate e preluata de triceps mai mult. facandu-le pana jos si neridicandu-te complet, pectoralii for fi in tensiune in permanenta.
|
sus |
|
cristiforyou
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 26 sep 2011 13:13 de cristiforyou
salut prieteni in primul rand pentru cei interesati de flotari sunt foarte bune si foarte benefice pentru organism rezultatele nu vin imediat peste noapte e nevoie de multa munca si mult antrenament multa ambitie si determinare de aceea va voi invata un stil cunoscut si putin mai greu fata de flotarile normale puneti doua scaune de preferat inaltime mijlocie le asezati cat sa iese putin umerii in afara pozitia rectilie corpul pozitionat perfect drept iar daca aveti si un fotoliu cu doua spatare e si mai bine va asezati picioarele corect pe spatare apoi cu scaunele aranjate in functie de spatarele de la fotoliu si putin departate incepeti eu fac serii de cate 25-30 cu pieptul pana jos asta pentru cei care nu au cum sa faca tractiuni credetima faceti 5-6 serii de cate 25-30 fiecare cat poate in fiecare zi de 4 ori pe saptamana restul urmand sa va recuperati iar dupa ce ati terminat cele 5-6 serii a cate 25-30 fiecare in limita cate poate sa faca umpleti o galeata de apa eu folosesc de 12-15 litri fiecare incepe cu cat poate sa faca de la 5 litri si asa mai departe si faceti cate 10-11 pe serie a cate 6 serii si in fiecare zi cu 1 in plus eu fac 25-30 intr-o mana pe serie cam 5 sase seriieu va zic din propie experienta orice sacrificiu merita va zic va doresc succes asta insemnand 1 ora jumate pe fiecare zi de antrenament
si binenteles elementul cel mai primordial este somnul cel putin 1-2 ore pe zi de odihna deci flotarile sunt pentru biceps triceps spate piept iar pentru brate vam dat exemplu cu galetiile cu apa normal ar fi intr-o zii sa faci flotari iar alta sa faci pentru brate cu diferite greutati fiecare in functie cu ce are galetiile cu apa sunt un indiciu pentru cei care nu au haltere greutati rezultatele vin in timp cu rabdare si devotament cam dupa aproximativ dupa 2-3 ani incolo incep sa se vada rezultatele pozitive pentru cei hotarati eu zic ca merita e un lucru fara sa investesti bani la sala de preferat varsta ideala perfecta pentru astfel de exercitii este intre 15-30 de ani dupa aceasta varsta masa musculara creste mai greu in functie de organismul fiecaruia chiar si la sala daca mergi rezultatele nu mai sunt chiar asa imediate comparativ cu alte varste mult mai tinere la care organismul raspunde mai prompt
Editat de cristiforyou pe 26 sep 2011 13:54
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 26 sep 2011 13:47 de ioneldinamovistu
salut prieteni in primul rand pentru cei interesati de flotari sunt foarte bune si foarte benefice pentru organism rezultatele nu vin imediat peste noapte e nevoie de multa munca si mult antrenament multa ambitie si determinare de aceea va voi invata un stil cunoscut si putin mai greu fata de flotarile normale puneti doua scaune de preferat inaltime mijlocie le asezati cat sa iese putin umerii in afara pozitia rectilie corpul pozitionat perfect drept iar daca aveti si un fotoliu cu doua spatare e si mai bine va asezati picioarele corect pe spatare apoi cu scaunele aranjate in functie de spatarele de la fotoliu si putin departate incepeti eu fac serii de cate 25-30 cu pieptul pana jos asta pentru cei care nu au cum sa faca tractiuni credetima faceti 5-6 serii de cate 25-30 fiecare cat poate in fiecare zi de 4 ori pe saptamana restul urmand sa va recuperati iar dupa ce ati terminat cele 5-6 serii a cate 25-30 fiecare in limita cate poate sa faca umpleti o galeata de apa eu folosesc de 12-15 litri fiecare incepe cu cat poate sa faca de la 5 litri si asa mai departe si faceti cate 10-11 pe serie a cate 6 serii si in fiecare zi cu 1 in plus eu fac 25-30 intr-o mana pe serie cam 5 sase seriieu va zic din propie experienta orice sacrificiu merita va zic va doresc succes asta insemnand 1 ora jumate pe fiecare zi de antrenament
si binenteles elementul cel mai primordial este somnul cel putin 1-2 ore pe zi de odihna deci flotarile sunt pentru biceps triceps spate piept iar pentru brate vam dat exemplu cu galetiile cu apa normal ar fi intr-o zii sa faci flotari iar alta sa faci pentru brate cu diferite greutati fiecare in functie cu ce are galetiile cu apa sunt un indiciu pentru cei care nu au haltere greutati rezultatele vin in timp cu rabdare si devotament cam dupa aproximativ dupa 2-3 ani incolo incep sa se vada rezultatele pozitive pentru cei hotarati eu zic ca merita e un lucru fara sa investesti bani la sala
interesant
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
Madalin21
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 26 sep 2011 21:20 de Madalin21
ce vrei frate mai mult de atat.....fa cum scrie pe site ala si aia e
Nici o durere, nici un castig..
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 sep 2011 21:24 de basu
ce vrei frate mai mult de atat.....fa cum scrie pe site ala si aia e
care ala si pe care site ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Madalin21
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 26 sep 2011 22:28 de Madalin21
Multumesc!
despre el e vorba
Nici o durere, nici un castig..
|
sus |
|
badass
Senior member 81 mesaje
|
scris pe 26 sep 2011 22:44 de badass
@Fratioru meu bulversat, n-ai uitat cateva (zeci) de virgule ?
Eu momentan nu pot sa merg la sala si am zis sa fac flotari acasa, dupa programul din primul post. In afara de o pompare de moment, nu cred ca ma aleg cu nimic.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 27 sep 2011 07:26 de Undisputed
@Fratioru meu bulversat, n-ai uitat cateva (zeci) de virgule ?
Eu momentan nu pot sa merg la sala si am zis sa fac flotari acasa, dupa programul din primul post. In afara de o pompare de moment, nu cred ca ma aleg cu nimic.
esti sigur ca nu te alegi cu nimic? Cunosc persoane care si-au facut un piept enorm numai din flotari. Important sa le faci cu cap.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 27 sep 2011 08:34 de basu
esti sigur ca nu te alegi cu nimic? Cunosc persoane care si-au facut un piept enorm numai din flotari. Important sa le faci cu cap.
dar vreunul care a facut spate si biceps cu flotari cunosti cumva ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 27 sep 2011 09:45 de Undisputed
dar vreunul care a facut spate si biceps cu flotari cunosti cumva ? cu flotari nu, dar cu tractiuni da.
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 27 sep 2011 11:24 de slabutul
Nu e asa... flotari la corpul liber degeaba faci. Cand aveam 12 ani faceam maxim 40 de flotari in fiecare zi si ... nimic aveam pieptul plat . Acum daca reusesc sa fac 25 dintru-n foc sunt tare. Dar daca le faci cu greutati in spate si faci putine repetari( ca la sala) poate reusesti.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 27 sep 2011 13:17 de xExtasy
Nu e asa... flotari la corpul liber degeaba faci. Cand aveam 12 ani faceam maxim 40 de flotari in fiecare zi si ... nimic aveam pieptul plat . Acum daca reusesc sa fac 25 dintru-n foc sunt tare. Dar daca le faci cu greutati in spate si faci putine repetari( ca la sala) poate reusesti.
Flotarile cu greutati sunt bune.Sau intr-o mana sunt si mai bune.Desigur cine poate doar.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
cristiforyou
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 3 oct 2011 18:38 de cristiforyou
salut pretene e adevarat dupa cum am spus numai din flotari nu faci decat conditie fizica si pieptul se mai ridica putin dar asta in functie de antrenamentul si organismul fiecaruia daca tu faci 45 de flotari pe zi sa nu te astepti la un rezultat uimitor cand ai ajunge sa faci 25-30 de flotari pe serie a cate 5 6 serii o sa vezi si rezultatul asa cum am spus e nevoie de multa ambitie aici abilitatile fiecaruia constau in modul ambitii fiecaruia numai oricum 1 ora si jumate pe zi 5 zile pe saptamana nu e mult zic eu iar flotarile te ajuta mult la piept insa la maini e nevoie de gantere sau alte mijloace de tras
Editat de cristiforyou pe 3 oct 2011 19:08
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 3 oct 2011 20:16 de junior24
Multumesc!
Foarte complex programul .
Sa ne anunti daca ajungi la 200 .
Spor la treaba .
DSC00181.JPG (842.33 KB)
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 3 oct 2011 20:26 de junior24
e cam vechi mesajul. de atunci cred ca a ajuns la 200.
bun ''V''-ul junior
Mersi basu .
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 3 oct 2011 20:32 de junior24
Mersi basu .
Imi cer scuze penntru off-topic .
De cat imp mergi la sala Basu ?
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 3 oct 2011 20:37 de junior24
Misto poza.
Mersi xExtasy .
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|