ok pretene bine fie cum zici tu scuzele mele imi cer scuze pentru insistenta mea dar pentru tine daca cineva indiferent care ar fi posteaza ceva si nu iti convine,in primul rand rolul tau ca moderator este sa-i explici frumos daca te deranjaza atitudinea anumitor persoane si nu te simti capabil,in stare sa faci fata stresului lasa pe altcineva care sta mai bine cu nervii care stie sa explice mai bine si care binenteles are mai multa rabdare care stie sa se faca mai bine inteles, n-as vrea sa ma intelegi gresit intentiile mele sunt unele dintre cele mai bune atat din cat stiu si ma pricep nu sa-i spui dupa primul commentariu cum ai facut la mine direct din prima ca daca mai vin cu astfel de porcari sau mai stiu eu ce stergi postarile trebuie sa-i explici anumite lucruri legate in perspectiva de culturism pretene sau cum ii spui tu uite ce nu e bne asa ca daca nu sti, sau daca nu esti in masura sa dai sfaturi,indicatii te rog nu mai posta daca nu esti in masura nu sa sari sa spui ba daca mai vii cu tampenii dastea iti sterg postarile nu asa se face nu incerc sa-ti dau lectii dar mai exerseaza la capitolul mod de exprimare si te rog fi mai rezervat atunci cand faci o afirmatie despre cineva care fie ca stie fie ca nu ti-am mai zis nu toti gandim sau facem la fel fapt pentru care difera si modul de gandire si caracter asa cum se intampla intre mine si tine iar faptul ca ai zis ca imi dai dreptate cu galetile si ganterele ca sunt cateva virgule intre ele e ok iar faptul ca ai zis ca nu trebuie sa te iei dupa toti tampitii asta ma facut sa cred ca ma incadrez si eu printre ei corecteaza-ti modul de adresare atunci cand te adresezi cuiva sau incerci sa-i explici ceva cuiva fara sa jignesti sau sa arati tu la alti ca esti mai destept ca moderator trebuie sa stai bine cu nervii pentru ca ai deaface cu fel si fel de persoane care stiu altele care stiu mai putin si altele deloc nu vreau sa te superi pe mine ca ti-am atras atenti asta asa pentru tine ca sa stii tu daca exista bun simt daca nu dupa cum ti-am mai zis parerile tale pentru mine sunt 0 scuze inca odata pentru insistenta mea sau daca consideri ca am zis ceva gresit o zi buna
Incearca sa citesti regulile despre cum se alcatuieste un post ,citeste de 2-3 ori ce ai scris si intreaba-te daca cineva in afara de Basu macar va citi despre punctul tau de vedere.