Pagina 1 2 din 2
strongu
Senior member 72 mesaje
|
nedumerire.....
scris pe 5 iun 2008 15:48 de strongu
Buna ! sunt pe dieta AD de 4 zile si vreau sa spun ca nu prea am energie ...ma simt mai molesit umpic , iar la antrenament primu exercitiu pot sa-l fac calumea cu greutati mari , dar la ultimu si chiar al doilea exercitiu nu mai am forta , epuizez mai repede. Sa nu mai vb de cea de a doua grupa pe care ar trebui-o sa o fac.
As ii in aceasta dieta sau nu mananc destule grasimi ?
Va rog dati-va cu parerea !
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: nedumerire.....
scris pe 5 iun 2008 16:10 de Gilu
sau nu mananc destule grasimi ?
Va rog dati-va cu parerea ! Ca sa imi dau cu parerea tre sa stiu detalii....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: nedumerire.....
scris pe 5 iun 2008 17:46 de strongu
Ca sa imi dau cu parerea tre sa stiu detalii....
alimentatie :
7:30 3 ochiori + o jumate de cana de lapte batut + 1 lingurita de maioneza + 10-30 gr de branza de burduf
10 20 gr iso whey + 40 ml ulei de masline
12 50 gr alune sau migdale
14-14:30 o conserva de 185 gr ton in ulei
17:30 100 gr carne de porc + 1-2 lingurite de maioneza + umpic de salata de varza
inainte de antrenament o portie de XCITE + fat burner
19 antrenament
19:30- 20 40 gr iso whey + 2 capsule ulei de canepa+ 5 gr de glutamina
21-21:30 gratare de pui + 1 lingurita de maioneza
22:30-23 o cana de lapte
23-23:30 5 gr de glutamina
mai fac de 3-4 ori pe sapt cardio siara cam pe la 22 :30
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 5 iun 2008 17:48 de strongu
antrenamente 4 pe sapt cate 2 grupe
la pipt 10 seri , spate 10-12 , umeri 8-9 biceps 7-8 triceps 8-9 , copsea 10
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 6 iun 2008 13:36 de Gilu
antrenamente 4 pe sapt cate 2 grupe
la pipt 10 seri , spate 10-12 , umeri 8-9 biceps 7-8 triceps 8-9 , copsea 10 Glutamina si laptele nu prea isi au locul in keto.Nu am stat sa calculez gr de prot, dar nici nu ai zis concret ce cantitati mananci.Re-calculeaza-ti procentele.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 6 iun 2008 18:23 de strongu
Glutamina si laptele nu prea isi au locul in keto.Nu am stat sa calculez gr de prot, dar nici nu ai zis concret ce cantitati mananci.Re-calculeaza-ti procentele.
nu am scris acolo din greseala.....la masa de la ora 21-21;30 150 de gr bratare de pui
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 6 iun 2008 22:38 de Gilu
nu am scris acolo din greseala.....la masa de la ora 21-21;30 150 de gr bratare de pui Nu facem nimic asa.Spune clar cate gr de piept de pui, branza de nu stiu care, maioneza, etc...nu imi zice o cana de iaurt, o lingurita de maioneza sau 10-30 gr branza burduf...pt ca 10gr nu e tot una cu 30gr.Spune clar ce mananci.
Intrati aici=>
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 7 iun 2008 00:16 de strongu
Nu facem nimic asa.Spune clar cate gr de piept de pui, branza de nu stiu care, maioneza, etc...nu imi zice o cana de iaurt, o lingurita de maioneza sau 10-30 gr branza burduf...pt ca 10gr nu e tot una cu 30gr.Spune clar ce mananci.
deci mi-am calculat proteinele si ar veni ... 200 gr de proteina cred ca ii prea mul...sai?
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
scris pe 7 iun 2008 00:21 de strongu
Nu facem nimic asa.Spune clar cate gr de piept de pui, branza de nu stiu care, maioneza, etc...nu imi zice o cana de iaurt, o lingurita de maioneza sau 10-30 gr branza burduf...pt ca 10gr nu e tot una cu 30gr.Spune clar ce mananci.
Faza ii ca nu pot sa cantaresc fiecare lingurita de maioneza ( o lingurita are vrei 5 gr )
Is copli 16 ani si ceva ...si am si scoala mancarrea mi-o pregateste a mei ..ii zic ce-mi trebuie dar nu pot fix sa mananc acelasi lucru ...dar mananc alimentele ca ii voie in keto
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 7 iun 2008 00:21 de strongu
Faza ii ca nu pot sa cantaresc fiecare lingurita de maioneza ( o lingurita are vrei 5 gr )
Is copli 16 ani si ceva ...si am si scoala mancarrea mi-o pregateste a mei ..ii zic ce-mi trebuie dar nu pot fix sa mananc acelasi lucru ...dar mananc alimentele ca ii voie in keto
care* scz de greseala
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire....
scris pe 7 iun 2008 00:27 de strongu
care* scz de greseala
din cate am calculat eu carbo mananc cat trebuie : vreo 30 gr max ( cu tot cu laptele )
la grasimi sincer nu ma prea pricep pt ca nu stiu cat ulei absorbe oule cand sunt prajite ....cate grasimi are maioneza ( nu scrie pe ambalaj)..nu prea stiu cate grasimi are uleiul de masline ( aicea m-ai putea ajuta tu ? daca se poate ) MS
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 7 iun 2008 14:51 de strongu
Glutamina si laptele nu prea isi au locul in keto.Nu am stat sa calculez gr de prot, dar nici nu ai zis concret ce cantitati mananci.Re-calculeaza-ti procentele.
Legat de glutamina ... Am intrebat pe Alexa Angelo pe un forum si o zis ca nu are nimica glutamina si as vrea sa stiu dc nu ar fi buna ( nu m-ar ajuta la recuperare? ar fi m-ai bine sa o pastrez si sa o bag cand termin cu keto , mi-ar fi mai de folos asa? )
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 7 iun 2008 17:52 de strongu
Vad ca deja nu m-ai primesc nici un ajutor
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 7 iun 2008 21:43 de Macho
Vad ca deja nu m-ai primesc nici un ajutor
tine cont ca nu toata lumea poate sa faca Keto pt ca e f greu tre sa ai cantarul langa tine la fiecare masa...plus ca fiecare organism reactioneaza altfel...poate tie nu ti se potriveste ...bafta
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire.....
scris pe 8 iun 2008 02:29 de strongu
tine cont ca nu toata lumea poate sa faca Keto pt ca e f greu tre sa ai cantarul langa tine la fiecare masa...plus ca fiecare organism reactioneaza altfel...poate tie nu ti se potriveste ...bafta
oricum dintr-o sapt nu imi pot da seamna daca mi se potriveste sau nu ( mai ales ca poate fac unele greseli ) . Si Gilu in jurnalu lui zicea la inceput ca face totu ca la carte dar nu ii merge dieta keto si ca nu pt el ,iar dupa cateva luni spune ca dieta keto este cea mai buna .
Pacat ca nu mi se raspunde la intrebari ( si prea is ajutat ) , dar m-ai am inca o intrebare : cand imi dau seama ca am intrat in ketoza si pot face incarcarea ( simt ca nu am pomparea si acelasi tonus ) oare as putea so fac? dupa o sapt ( am m-ai tinut diete hiperproteice si m-ai faceam din cand in cat o incarcare )
Va rog sa mi se raspunde la intrebari ...
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedumerire
scris pe 8 iun 2008 15:02 de Gilu
din cate am calculat eu carbo mananc cat trebuie : vreo 30 gr max ( cu tot cu laptele )
la grasimi sincer nu ma prea pricep pt ca nu stiu cat ulei absorbe oule cand sunt prajite ....cate grasimi are maioneza ( nu scrie pe ambalaj)..nu prea stiu cate grasimi are uleiul de masline ( aicea m-ai putea ajuta tu ? daca se poate ) MS De grasimi nu trebuie sa iti faci griji....+/- 10-20-30g nu iti fac rau...in schimb carb da...chiar si prot.Nu stiu cate kg ai si ce inaltime.200 prot e cam mult.Eu am citit in carte lui McDonald despre anumite suplimente "interzise" in keto, printre care si glutamina, care, participa la gluconeogeneza, si care pana la urma e recunoacuta de corp la ingerare ca si proteina.
Intrati aici=>
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nedume
scris pe 8 iun 2008 20:39 de strongu
De grasimi nu trebuie sa iti faci griji....+/- 10-20-30g nu iti fac rau...in schimb carb da...chiar si prot.Nu stiu cate kg ai si ce inaltime.200 prot e cam mult.Eu am citit in carte lui McDonald despre anumite suplimente "interzise" in keto, printre care si glutamina, care, participa la gluconeogeneza, si care pana la urma e recunoacuta de corp la ingerare ca si proteina.
am 75kg si 1.75m
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ne
scris pe 8 iun 2008 20:41 de strongu
deci ce ar trebuii sa fac sa reduc proteinele...dar cu nr de calori is bune ..ca nici la astea nu ma pricep la calculat ( nu stiu cate calori are maioneza, uleiu de masline etc )
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 8 iun 2008 21:46 de Gilu
deci ce ar trebuii sa fac sa reduc proteinele...dar cu nr de calori is bune ..ca nici la astea nu ma pricep la calculat ( nu stiu cate calori are maioneza, uleiu de masline etc ) Trebuia sa iti pui la punct alimentatia inainte de a incepe dieta.Pui pe foaie clar ce si cat mananci.Mai intai de toate trebuie sa stii ce urmaresti.Apoi iti calculezi necesarul si peurma te uiti pe un tabel nutritional si iti alegi alimentele.La datele ce mi le-ai dat ai avea nevoie de 2700-2800kcal, 1,5-2g prot/kg corp in keto si 30g carb....restul kcal din gras.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
Re: nedumerire.....
scris pe 8 iun 2008 21:59 de Gilu
Mai ai un cont cu IP asta pe nume Gigel....ma lamuresti si pe mine?Nu de alta dar acolo zici ca ai 20 ani si aici 16.......:Y
Intrati aici=>
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: nedumerire.....
scris pe 9 iun 2008 14:52 de strongu
Mai ai un cont cu IP asta pe nume Gigel....ma lamuresti si pe mine?Nu de alta dar acolo zici ca ai 20 ani si aici 16.......:Y
Am facut ala pt un prieten si am vb in numele lui ... ca el nu are net.
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
scris pe 9 iun 2008 14:55 de strongu
Trebuia sa iti pui la punct alimentatia inainte de a incepe dieta.Pui pe foaie clar ce si cat mananci.Mai intai de toate trebuie sa stii ce urmaresti.Apoi iti calculezi necesarul si peurma te uiti pe un tabel nutritional si iti alegi alimentele.La datele ce mi le-ai dat ai avea nevoie de 2700-2800kcal, 1,5-2g prot/kg corp in keto si 30g carb....restul kcal din gras.
Deci vreu sa fac definire... dar nu extrema ( adica vreau sa pastrez cant mai mult masa dar si sa ma definesc)
2700-2800 kcal is de mentinere? si din alea scad 400 kcal ca sa ma definesc?
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
scris pe 9 iun 2008 14:57 de strongu
Am scris din fuga si cu greseli ..scz
Deci vreau sa ma definesc....dar nu extrem ( adica vreau sa pastrez cat mai mult masa musculara dar si sa ma definesc)
2700-2800 kcal is de mentinere? si din astea scad 400 kcal ca sa ma definesc?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 10 iun 2008 15:31 de Gilu
Am scris din fuga si cu greseli ..scz
Deci vreau sa ma definesc....dar nu extrem ( adica vreau sa pastrez cat mai mult masa musculara dar si sa ma definesc)
2700-2800 kcal is de mentinere? si din astea scad 400 kcal ca sa ma definesc? Nu stiu daca are rost sa te intreb cate kcal mancai inainte de keto, dar cand treci pe keto mentii nr de kcal, doar ca inlocuiesti carb cu gras.2-3 sapt mergi cu 2700-2800kcal....vezi ce se intampla.Dupa poti schimba ceva.Mai adaugi gras sau mai scazi, in functie de cum te simti.
Intrati aici=>
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
scris pe 10 iun 2008 17:10 de strongu
Nu stiu daca are rost sa te intreb cate kcal mancai inainte de keto, dar cand treci pe keto mentii nr de kcal, doar ca inlocuiesti carb cu gras.2-3 sapt mergi cu 2700-2800kcal....vezi ce se intampla.Dupa poti schimba ceva.Mai adaugi gras sau mai scazi, in functie de cum te simti. '
Ms pt sfaturi Gilule ok..chiar mi-au fost de ajutor
|
sus |
|
Sharpa
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 3 iul 2008 20:32 de Sharpa
Cam vorbaret.Fii calm nu te grabeste nimeni.Scrie corect verifica-te de 2 ori asa te obisnuiesti in timp.Succes in continuare
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 3 iul 2008 22:16 de georgik
deci ce ar trebuii sa fac sa reduc proteinele...dar cu nr de calori is bune ..ca nici la astea nu ma pricep la calculat ( nu stiu cate calori are maioneza, uleiu de masline etc )
la proteine trebuie sa tii cont ca organismul poate asimila la o masa decat intre 80 si 120 de g,restul se depun in grasimi,carbohidratii din cate stiu daca imi aduc bine aminte trebuie sa reprezinte 50 la suta din nutrientii zilnici
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 3 iul 2008 22:39 de gere
la proteine trebuie sa tii cont ca organismul poate asimila la o masa decat intre 80 si 120 de g,restul se depun in grasimi,carbohidratii din cate stiu daca imi aduc bine aminte trebuie sa reprezinte 50 la suta din nutrientii zilnici
La cate mese pe zi poate asimila 120 de grame?Pentru ca daca am 5 mese a cate 120g fiecare atunci cu siguranta nu voi asimila 600de grame de proteina in acea zi.Asimilarea proteinei tine de mai multi factori.Chiar si asa o masa de peste 80 de g de proteina e mult,foarte mult(e necesarul de proteina/zi pentru o persoana cu activitati normale).
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 4 iul 2008 11:08 de georgik
La cate mese pe zi poate asimila 120 de grame?Pentru ca daca am 5 mese a cate 120g fiecare atunci cu siguranta nu voi asimila 600de grame de proteina in acea zi.Asimilarea proteinei tine de mai multi factori.Chiar si asa o masa de peste 80 de g de proteina e mult,foarte mult(e necesarul de proteina/zi pentru o persoana cu activitati normale).
...am zis ca organismul la o singura masa poate asmila intre 8o si 120 asta nu ineseamna ca poate asimila in orice caz 120 de g si na zis nimeni ca la fiecare masa trebuie sa ai un procentaj maxim de proteine si sa ajungi la 600 de g pe zi:|
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|