Pagina 1 2 din 2
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
Cafeaua
scris pe 16 iun 2013 19:55 de AirWalk
Am cautat un topic pentru Cafea dar nu am gasit , daca exista va rog sa ma ghidati pe calea cea buna
Ce efecte are cafeaua asupra muschilor , ii afecteaza ?
Eu beau o cafea pe zi , maxim 2 cand am treaba multa.
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
Re: Cafeaua
scris pe 16 iun 2013 20:33 de Rolilas
Am cautat un topic pentru Cafea dar nu am gasit , daca exista va rog sa ma ghidati pe calea cea buna
Ce efecte are cafeaua asupra muschilor , ii afecteaza ?
Eu beau o cafea pe zi , maxim 2 cand am treaba multa.
La 16 ani tu bei 1-2 cafele pe zi ? "Interesant"
Din cate stiu eu nu afecteaza cu nimic muschii, unii beau cafea pe post de "pre-workout".
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 16 iun 2013 20:44 de AirWalk
La 16 ani tu bei 1-2 cafele pe zi ? "Interesant"
Din cate stiu eu nu afecteaza cu nimic muschii, unii beau cafea pe post de "pre-workout".
Nu pot sa ma scol daca nu beau o cafea de dimineata.
Beau 2 cafele foarte rar .
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 16 iun 2013 20:57 de londoncalling
sa spun asa cafeaua e foarte buna. dar daca e exces nu prea mai e buna ... maxim 3 cafele pe zi .. cu indulcitor de stevia.. ajuta la piele , par, anti oxidanti plus altele
no risk , no fun!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 18 iun 2013 21:46 de ricardo
sa spun asa cafeaua e foarte buna. dar daca e exces nu prea mai e buna ... maxim 3 cafele pe zi .. cu indulcitor de stevia.. ajuta la piele , par, anti oxidanti plus altele
...si eu beau 2-3 cafele/zi (fara zahar sau alti indulcitori)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ynnu
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 18 iun 2013 21:47 de ynnu
...si eu beau 2-3 cafele/zi (fara zahar sau alti indulcitori)...
Eu beau cam tot asa 2 3 cafele maxim pe zi dar .. o beau cu zahar , am incercat si cu indulcitor de stefie dar nu imi place , ori beau o cafea buna ori numai beau deloc .. Stiu ca nu e bun zaharul dar in cafea nu am cum sa nu pun , in rest nu mananc dulce / dulciuri sau altceva cu zahar .
Do not waste your time for nothing ,
Try to use it.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 iun 2013 02:02 de ricardo
Eu beau cam tot asa 2 3 cafele maxim pe zi dar .. o beau cu zahar , am incercat si cu indulcitor de stefie dar nu imi place , ori beau o cafea buna ori numai beau deloc .. Stiu ca nu e bun zaharul dar in cafea nu am cum sa nu pun , in rest nu mananc dulce / dulciuri sau altceva cu zahar .
...acum cativa ani beam cafeaua dulce si insotita de tigara , normal ...nu imi imaginam ca as bea cafea fara sa fumez, nicidecum fara zahar...acum nu mai fumez si beau cafea din 2 motive : 1. pentru ca accelereaza metabolismul si 2. pentru ca imi place si sincer iti zic, abia acum de cand nu mai fumez si nu pun absolut nimic in cafea pot sa zic ca ii simt cu adevarat gustul ...de altfel, nici nu as mai putea sa o beau acum indulcita ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ynnu
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 19 iun 2013 03:41 de ynnu
...acum cativa ani beam cafeaua dulce si insotita de tigara , normal ...nu imi imaginam ca as bea cafea fara sa fumez, nicidecum fara zahar...acum nu mai fumez si beau cafea din 2 motive : 1. pentru ca accelereaza metabolismul si 2. pentru ca imi place si sincer iti zic, abia acum de cand nu mai fumez si nu pun absolut nimic in cafea pot sa zic ca ii simt cu adevarat gustul ...de altfel, nici nu as mai putea sa o beau acum indulcita ...
Voi incerca sa imi fac si eu maine o cafea fara zahar , dar presimt de acum ca este amaruie .
Do not waste your time for nothing ,
Try to use it.
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 19 iun 2013 07:31 de Ursu1
eu beau o cafea inainte de antrenament nu mereu doar in zilele cand sunt mai obosit fara zahar fara nimic
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 26 iun 2013 03:21 de AirWalk
eu beau o cafea inainte de antrenament nu mereu doar in zilele cand sunt mai obosit fara zahar fara nimic
Eu nu stiam ca e buna cu/fara zahar .
O beau pentru ca imi place si ma tine intr-o stare pozitiva plina de energie
|
sus |
|
Mumtaz94
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 3 iul 2013 12:39 de Mumtaz94
Eu nu stiam ca e buna cu/fara zahar .
O beau pentru ca imi place si ma tine intr-o stare pozitiva plina de energie
pana acu nu am consumat deloc cafea(am 18 ani),dar dupa ce am vazut un video de a lui kali muscle chiar am de gand sa beau azi l cafea,inainte de antrenament http://www.youtube.com/watch?v=HRovpd524XA
MTaz
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 6 iul 2013 19:49 de AirWalk
pana acu nu am consumat deloc cafea(am 18 ani),dar dupa ce am vazut un video de a lui kali muscle chiar am de gand sa beau azi l cafea,inainte de antrenament http://www.youtube.com/watch?v=HRovpd524XA
La luat ca pre-workout dar eu nu beau pepsi/cola sau energizante nici daca ma bati .
Alea nu sunt sanatoase in nici un caz
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 6 iul 2013 20:25 de adi123
o sa incerc si eu.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 iul 2013 20:54 de basu
o sa incerc si eu.
Sa fie naturala si de calitate. Fara amestecuri de sinteza sau alte porcarii surogat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 6 iul 2013 21:50 de sZoTaK
La luat ca pre-workout dar eu nu beau pepsi/cola sau energizante nici daca ma bati .
Alea nu sunt sanatoase in nici un caz desiam fost de 3 ori doar la sala saptamana asta, deja am vazut vreo 6-7 oameni care veneau la sala cu sticla de 2L de cola..
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 iul 2013 22:29 de adi123
Sa fie naturala si de calitate. Fara amestecuri de sinteza sau alte porcarii surogat.
pai de aia din video, nescafe brasero. un pliculet de ala si 50ml cola.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 iul 2013 22:33 de basu
pai de aia din video, nescafe brasero. un pliculet de ala si 50ml cola.
Adica asa cum este mai rau.
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 7 iul 2013 08:55 de AirWalk
desiam fost de 3 ori doar la sala saptamana asta, deja am vazut vreo 6-7 oameni care veneau la sala cu sticla de 2L de cola..
Pentru pre-workout ai nevoie de cafeina si aia intradevar o gasesti in cola , dar restul ingredientelor din cola nu o sa te ajute deloc.
Acuma nu zic ca, cafeaua o fi foarte naturala dar in orice caz mult mai naturala decat cola . ( Eu am boabe de cafea si aparat care macina , e mai sanatos , macar stiu ca in prafu ala sunt doar boabele de cafea . )
Editat de AirWalk pe 7 iul 2013 08:56
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 7 iul 2013 09:59 de Rolilas
Am vazut si eu asta..mi se pare o magarie de proportii uriase, nu sunt fan al cafelei dar cred ca mai bine e sa bei o cafea tare decat mizeria asta, te doare inima doar privind ce face kaka muscles asta !
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 7 iul 2013 11:00 de Hdk
Adica asa cum este mai rau.
Exact .
Mie unul ideea asta mi se pare o prostie.. sa vin cu cola si cu cafea la sala inainte de a incepe antrenamentul.
In schimb,sa beau o cafea acasa facuta de mine(cum spunea AirWalk) inainte de a pleca la sala..,mi se pare ca este mult mai ok si mult mai bine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 iul 2013 12:14 de basu
Am vazut si eu asta..mi se pare o magarie de proportii uriase, nu sunt fan al cafelei dar cred ca mai bine e sa bei o cafea tare decat mizeria asta, te doare inima doar privind ce face kaka muscles asta !
Cafea naturala. Atat.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 iul 2013 12:18 de basu
Exact .
Mie unul ideea asta mi se pare o prostie.. sa vin cu cola si cu cafea la sala inainte de a incepe antrenamentul.
In schimb,sa beau o cafea acasa facuta de mine(cum spunea AirWalk) inainte de a pleca la sala..,mi se pare ca este mult mai ok si mult mai bine.
Pre-workout-ul mi se pare o prostie. Nu ca functionalitate ci ca concept. Nu am nevoie de nici un stimulent ca sa merg la sala. Daca mi-e lene sa merg la sala sau adorm pe banca ma apuc de jucat table si de manacat seminte. Cafea beau dimineata pt ca imi place cafeaua. Unii in schimb se indoapa cu toate chestiile astea, ia dupa ei pliculete de instanturi si le fac cu .. colea, bea cafea din aia mocaccino si alte chestii de la espressoarele de pe strada. Ajung la 7 cafele pe zi si apoi ma viziteaza.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 iul 2013 12:38 de sZoTaK
Ajung la 7 cafele pe zi si apoi ma viziteaza.
Editat de sZoTaK pe 7 iul 2013 12:38
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 iul 2013 18:23 de adi123
inca un mit spulberat. nici combinatia de mai sus nu are nici un efect, cel putin in cazul meu. o taiem si pe asta de pe lista ....
|
sus |
|
calisthenick
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 8 iul 2013 20:26 de calisthenick
Pai kali ala a cam fost pe la "facultate" baiatul, acolo in clip arata un fel de shake folosit de el inainte de antrenament in puscarie, unde nu prea avea acces la toate suplimentele fara care noi am fi morti..
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 8 iul 2013 22:05 de sZoTaK
inca un mit spulberat. nici combinatia de mai sus nu are nici un efect, cel putin in cazul meu. o taiem si pe asta de pe lista .... esti nebun? l-ai incercat. facea intr-un videoclip cu Jack unu' un pre-workout. nu-mi aduc aminte numele..
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 8 iul 2013 22:53 de Cristi7
Pre-workout-ul mi se pare o prostie. Nu ca functionalitate ci ca concept. Nu am nevoie de nici un stimulent ca sa merg la sala. Daca mi-e lene sa merg la sala sau adorm pe banca ma apuc de jucat table si de manacat seminte. Cafea beau dimineata pt ca imi place cafeaua. Unii in schimb se indoapa cu toate chestiile astea, ia dupa ei pliculete de instanturi si le fac cu .. colea, bea cafea din aia mocaccino si alte chestii de la espressoarele de pe strada. Ajung la 7 cafele pe zi si apoi ma viziteaza.
La treaba asta m-am gandit si eu. Cat despre topic rar mi se intampla sa beau cafea...dar cand o beau imi place dulce
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 iul 2013 22:58 de adi123
esti nebun? l-ai incercat. facea intr-un videoclip cu Jack unu' un pre-workout. nu-mi aduc aminte numele..
l-am incercat si pe ala cu berea nici ala nu a fost bun...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 8 iul 2013 22:59 de sZoTaK
l-am incercat si pe ala cu berea nici ala nu a fost bun... nu stii apoi de ce ai diaree, de ce vomiti, si te simti jalnic.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|