Pagina 1 din 1
alexciucu
Newbie 7 mesaje
|
Slabire abdomen
scris pe 27 mar 2011 21:05 de alexciucu
Buna ziua. Sunt nou pe acest forum,am cautat raspunsuri similare pentru intrebarea mea, dar totusi vreau si un raspuns concret pentru situatia mea.
Am 20 de ani, am inceput antrenamentele de sala aprox acum 2 ani, am slabit la 75kg de la 100kg.
Problema este urmatoarea: Am slabit destul de bine pe aproape tot corpul, cu exceptia abdomenului, care intr-adervar arata ceva mai bine decat acum 2 ani, dar totusi nesatisfacator, burta imi este destul de mare,usor atarna si am si aripioare destul de pronuntate.
Mentionez ca in ultimul an am facut un antrenament pentru masa, pt ca nu mai vroiam sa slabesc, doar sa pun masa si sa dau burta jos.
Intrebarea mea este cum sa fac sa imi mentin oarecum masa musculara pe care o am, ba chiar sa mai si pun daca e posibil, dar grasimea din jurul abdomenului sa dispara, fara sa slabesc si din masa musculara din restul corpului.
Este corect sa faci >200 de abdomente ( 50 de repetari /serie) la sfarsitul unui antrenament pentru masa ?
Va rog daca se poate sa-mi propuneti si un program pentru 4zile/sapt de antrenament,astfel incat sa pot face in continuare antrenamentul de masa, dar sa imi scada si grasimea din zona abdominala.
Este recomandata si banda de alergare,daca fac antrenament de masa ?
Va multumesc si astept orice raspuns/sfat.
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
Re: Slabire abdomen
scris pe 28 mar 2011 13:26 de socrate007
Buna ziua. Sunt nou pe acest forum,am cautat raspunsuri similare pentru intrebarea mea, dar totusi vreau si un raspuns concret pentru situatia mea.
Am 20 de ani, am inceput antrenamentele de sala aprox acum 2 ani, am slabit la 75kg de la 100kg.
Problema este urmatoarea: Am slabit destul de bine pe aproape tot corpul, cu exceptia abdomenului, care intr-adervar arata ceva mai bine decat acum 2 ani, dar totusi nesatisfacator, burta imi este destul de mare,usor atarna si am si aripioare destul de pronuntate.
Mentionez ca in ultimul an am facut un antrenament pentru masa, pt ca nu mai vroiam sa slabesc, doar sa pun masa si sa dau burta jos.
Intrebarea mea este cum sa fac sa imi mentin oarecum masa musculara pe care o am, ba chiar sa mai si pun daca e posibil, dar grasimea din jurul abdomenului sa dispara, fara sa slabesc si din masa musculara din restul corpului.
Este corect sa faci >200 de abdomente ( 50 de repetari /serie) la sfarsitul unui antrenament pentru masa ?
Va rog daca se poate sa-mi propuneti si un program pentru 4zile/sapt de antrenament,astfel incat sa pot face in continuare antrenamentul de masa, dar sa imi scada si grasimea din zona abdominala.
Este recomandata si banda de alergare,daca fac antrenament de masa ?
Va multumesc si astept orice raspuns/sfat.
in situatia ta ma aflu si eu relativ. eu am inceput sa fac banda 10 min inainte de antrenament de incalzire si 30 de min dupa. asta dupa ce m-am informat si se pare ca e singura varianta de a avea un abdomen ca lumea.
Editat de socrate007 pe 28 mar 2011 13:27
|
sus |
|
alexciucu
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 28 mar 2011 17:07 de alexciucu
in situatia ta ma aflu si eu relativ. eu am inceput sa fac banda 10 min inainte de antrenament de incalzire si 30 de min dupa. asta dupa ce m-am informat si se pare ca e singura varianta de a avea un abdomen ca lumea.
De acord, dar tu faci antrenamente pentru cresterea masei musculare? sau doar de slabire/tonifiere a musculaturii ?
|
sus |
|
mircea33
Newbie 2 mesaje
|
Re: winstrol
scris pe 29 mar 2011 21:33 de mircea33
Salut, am cateva intrebari daca poate sa-mi raspunda cineva despre winstrol. Ce efecte secundare are si cu ce se poate combina daca iei ms
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
Re: winstrol
scris pe 31 mar 2011 03:39 de nicu_ivan
Din fericire/nefericire (discutabil aici) pentru mine eu nu am probleme cu grasimea.... deci nu pot vorbi din experienta. Dar... pot spune ca am 2 cunoscuti care se chinuie cu exact aceeasi problema a ta. Amandoi se plang de chestia asta... ca desi au slabit general foarte bine... burta a ramas la urma.
Faza e ca: poti face antrenament de forta, masa, orice vrei fara probleme(antrenamentele de culturism produc si ele arderi foarte puternice).
Se pare ca metoda unuia dintre acesti doi prirteni ai mei a functionat foarte bine pentru el intrucat a facut progrese fantastice. :| chiar dubioase
Ideea e ca omu face cam asta:
-> Cardio + Antr de Masa
-> L-carnitina
-> Are grija sa mance alimente cu indice glicemic scazut(isi manca carbo si proteinele pt masa dar din alimente cu indice glicemic scazut).
-> Cred ca nu mai e nevoie sa spun ca pt. a da burta jos.... cola,fanta,bere,cartofi prajiti etc sunt excluse.
Acuma dupa mintea mea imi pare chiar okay ce face el... si se vad si progresele, dar repet nu vb din experienta personala. Plus, ca poate coprul tau nu reactioneaza ca si a lui.
Totusi in principiu, daca respecti cateva principii(alea de mai sus) ar trebui sa vezi ceva rezultate.
Editat de nicu_ivan pe 31 mar 2011 03:40
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 31 mar 2011 13:33 de socrate007
De acord, dar tu faci antrenamente pentru cresterea masei musculare? sau doar de slabire/tonifiere a musculaturii ?
fac antrenament de masa. dar nu conteaza asta. nu doresc sa slabesc intr-o saptamana. dar cu regim alimentar adecvat, antrenament si cardio o sa dai jos grasimea...in timp. daca vrei minuni de gen "5kg intr-o sapt"...atunci sigur nu vei reusi. sau vei reusi sa dai jos 4 kg muschi si 2 grasime.
acum depinde si cat vrei sa dai jos si situatia in care te afli. ca daca ai 175 si 100 kg faci un tip de antrenament si alta e daca ai 175 si 79 kg.atat am eu.
si tine minte...daca alergi dupa 2 iepuri nu vei prinde nici unul. intr-o anumita masura trebuie sa sacrifici ceva ca sa castigi altceva.
Editat de socrate007 pe 31 mar 2011 13:35
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 31 mar 2011 15:13 de greuu
Eu am avut mari probleme cu grasimea , acum 4 ani si jumate mam lasat de antrenamente care au durat 12 ani , in momentul in care nu am facut miscare , am inceput sa pun burta si asa mai departe . Am ajuns sa iau 55 de kg in plus ajungand la un gabarit de 150 kg . Mentionez ca inainte aveam 95 fara pic de grasime. Acum un an mam pus la regim . Fac zilnic antrenament si seara cardio alergat pe munte . Cea ce pot spune este ca rezultate sau vazut . Se vede clar diferenta si pe cantar si cu ochiu liber. Masa musculara a crescut foarte mult. Iar grasimea a disparut . Acum am 110 kg dar foarte putina grasime in zona soldurilor . Singuru lucru mai greu este sa tragi pilea la burta dar am reusit in mare parte . Din propria experineta iti spun daca vrei sa slabesti frumos si pentru durata nu te pune sa slabesti 5 kg pe saptamana ci 4 -5 pe luna asa nu pierzi masa musculara si nici nu tiselasa pielea rau . Plus ca iti reglezi si metabolismu. Acum la 110 nu mai am de scazut decat aproximativ 7 8 kg care le voi scade doar prin cardio si antrenament. Legat de mancare scoate tot ce tine prazeli ulei sau grasimi. Sper sa te ajute cea ce tiam spus eu.
|
sus |
|
alexciucu
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 10 apr 2011 14:55 de alexciucu
fac antrenament de masa. dar nu conteaza asta. nu doresc sa slabesc intr-o saptamana. dar cu regim alimentar adecvat, antrenament si cardio o sa dai jos grasimea...in timp. daca vrei minuni de gen "5kg intr-o sapt"...atunci sigur nu vei reusi. sau vei reusi sa dai jos 4 kg muschi si 2 grasime.
acum depinde si cat vrei sa dai jos si situatia in care te afli. ca daca ai 175 si 100 kg faci un tip de antrenament si alta e daca ai 175 si 79 kg.atat am eu.
si tine minte...daca alergi dupa 2 iepuri nu vei prinde nici unul. intr-o anumita masura trebuie sa sacrifici ceva ca sa castigi altceva.
Socrate, la ce tip de antrenament te referi ? eu am 173cm inaltime si 75-76kg . Sfatuieste-ma cu un tip de antrenament te rog. ( masa+cardio)
|
sus |
|
anonimus123
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 10 apr 2011 21:37 de anonimus123
fa in fiecare dimineatra la trezire cate 30min-1 ora de alergare pe stomacu gol si nu mai consuma carbohidrati iar la sala baga preogram de definire,iar daca consumi alimente proteice masa musculara nu iti va scadea
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 10 apr 2011 21:39 de Macho
fa in fiecare dimineatra la trezire cate 30min-1 ora de alergare pe stomacu gol si nu mai consuma carbohidrati iar la sala baga preogram de definire,iar daca consumi alimente proteice masa musculara nu iti va scadea
de ce sa nu consume carbohidrati?dupa 1 ora de alergare si vreo 8 de somn in care e in catabolism muscular ii recomanzi sa nu consume carbohidrati?
care e programul ala de definire la sala?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 11 apr 2011 00:45 de nicu_ivan
de ce sa nu consume carbohidrati?dupa 1 ora de alergare si vreo 8 de somn in care e in catabolism muscular ii recomanzi sa nu consume carbohidrati?
care e programul ala de definire la sala?
doamne dumnezeule.... cum poti sa dai un astfel de sfat. Macho are dreptate... carbohidratii sunt principala hrana a organismului.... daca nu ii bagi paia dupa 8 ore de nemancare(somn) + o repriza de cardio.... iti faci ravagii in masa musculara. :|
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|