Pre-Workout Weider Total Rush 2.0 375 gWeider a imbunatatit formula suplimentului Total Rush fiind inspirat de ultimele progrese stiintifice si cele mai noi ingrediente pentru a crea o formula eficienta si 100% legala. Formula optimizata, Total Rush 2.0 contine aceleasi ingrediente active cu care te-ai obisnuit si functioneaza atat de bine, impreuna cu substante active de ultima generatie precum peptidele de glutamina Sustamine® si Oxystorm® care furnizeaza nitrati pentru o vascularizatie maxima. Ingredientele din Total Rush 2.0 ajuta la o mai buna pompare musculara in timpul antrenamentelor, imbunatatesc performanta si puterea de concentrare. Fiecare portie ofera urmatoarele ingrediente cheie: • 6000 mg de malat de l-citrulina - un aminoacid neesential implicat in functii cheie precum productia de oxid nitric, echilibreaza acidul lactic din muschi stimuland refacerea. • 4600 mg de l-arginina - un precursor natural al oxidului nitric, un vasodilatator care asigura transportarea corecta a nutrientilor la muschi • 3400 mg de creatina monohidrat - imbunatateste performanta fizica in antrenamentele de forta, intense de scurta durata • 300 g de cafeina - reduce senzatia de oboseala si favorizeaza utilizarea grasimilor ca sursa de energie • 300 mg de Oxystorm® - un ingredient care ofera cea mai mare doza de nitrati. Nitratii sunt cunoscuti pentru stimularea productiei de oxid nitric. • 200 mg de Sustamine® (l-alanil-l-glutamina) - o dipeptida formata din l-glutamina si l-alanina, care, conform studiilor, se absoarbe mai bine, crescand nivelul de l-glutamina din muschi; ofera o mai buna hidratare musculara Compozitia nutritivaAfiseaza compozitia nutritivaMod de administrare Pre-Workout Weider Total Rush 2.0 375 gPortia este de 25 g, formata din 1 cupa. Se amesteca o portie (1 cupa) cu 300 ml de apa. Se administreaza o portie pe zi, inainte de antrenament. Poate fi administrat pentru o perioada de 6 saptamani, dupa care se face o pauza de 2-4 saptamani.
| Produsele lunii:
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
| |||||||||
|