Pagina 1 din 1
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Oncescu vs 300
scris pe 25 ian 2010 23:26 de Macho
Ce parere aveti de showul de skandenberg de duminica?
|
sus |
|
gheralia
Senior member 52 mesaje
|
Re: Oncescu vs 300
scris pe 25 ian 2010 23:50 de gheralia
Ce parere aveti de showul de skandenberg de duminica?
Incredibil ce a facut...multi zic ca nu au fost nici pe masura cei 300 dar wtf daca aia s-au inscris nu cred ca ar fi fost "selectati",in timpul showului Valahu ii invita sa se inscrie deci nu cred ca au fost multi doritori...cineva care a fost acolo sa ne povesteasca...Mi-a placut faza la inceput cand se pregatea si i-au luat interviu era atat de concentrat incat nici nu vorbea apoi manca spaghete ))ai spus bine Show ,mai ales Valahu : " Acum campionul la multiplayer;a-ti vazut drumul oaselor..da-i id de mes"=))este fenomenal au facut un show pe cinste Totusi Oncescu ramane cel mai bun sportiv roman la ora actuala ii sufla in ceafa Daniel Ghita si el a facut o figura frumoasa
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 00:14 de Macho
Incredibil ce a facut...multi zic ca nu au fost nici pe masura cei 300 dar wtf daca aia s-au inscris nu cred ca ar fi fost "selectati",in timpul showului Valahu ii invita sa se inscrie deci nu cred ca au fost multi doritori...cineva care a fost acolo sa ne povesteasca...Mi-a placut faza la inceput cand se pregatea si i-au luat interviu era atat de concentrat incat nici nu vorbea apoi manca spaghete ))ai spus bine Show ,mai ales Valahu : " Acum campionul la multiplayer;a-ti vazut drumul oaselor..da-i id de mes"=))este fenomenal au facut un show pe cinste Totusi Oncescu ramane cel mai bun sportiv roman la ora actuala ii sufla in ceafa Daniel Ghita si el a facut o figura frumoasa
mie mi-a parut odihnit dupa ce i-a pus pe toti
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 07:54 de gere
Show-ul a fost reusit, a atras multa lume, audienta mare, probabil si o suma de bani...frumusica.
Acum, ca si performanta sportiva...nimic spectaculos; era de stiut ca nu va pune nimeni probleme. Daca pintre cei 300 era si Michael Todd, Alexey Voevoda, atunci nu era 300 la 0 ci 298 la 2
Multi trag de fiare, cresc mari si cred ca sunt foarte tari la scander. Da, sunt tari cu cei din cartier dar nu cu un profesionist. Acum daca in weekend ma dau cu bicicleta, asta nu inseamna ca ii pot pune probleme lui Lenz Amnstrong...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 09:08 de Gilu
Oncescu e un sportiv valoros si cu adevarat bun.
Pot spune doar ca a mai popularizat putin sportul ska. in romania, lucru f bun de altfel.
In rest....doar audienta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Rogue
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 10:51 de Rogue
In rest....doar audienta.
Mie mi se pare ca cel mai mult conteaza timpul de reactzie in sportul asta,erau multzi care erau facutzi si credeau ca au fortza destula dar erau pusi inaite sa clipeasca.Lucrurile marunte i fac pe oameni campioni
Rogue
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 12:52 de gere
Ce diferente pot fi si in acest sport. Oncescu este fara discutii un sportiv de valoare, ce a atins performante de care putini se pot mandri. Dar, daca te uiti la meciul pe care l-a avut cu Michael Todd, ramani surprins cu cate lejeritate a castigat americanul (6-0). Acum te gandesti ca cine ii poate pune probleme lui Michela Todd, si apare Alexey Voevoda, care l-a batut cu 6-0 pe Michael Todd si mai sunt altii...
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 14:10 de Macho
Ce diferente pot fi si in acest sport. Oncescu este fara discutii un sportiv de valoare, ce a atins performante de care putini se pot mandri. Dar, daca te uiti la meciul pe care l-a avut cu Michael Todd, ramani surprins cu cate lejeritate a castigat americanul (6-0). Acum te gandesti ca cine ii poate pune probleme lui Michela Todd, si apare Alexey Voevoda, care l-a batut cu 6-0 pe Michael Todd si mai sunt altii...
trebuie sa tinem cont si de diferentele de greutate....oncescu are 90 de kg...pe langa todd el are vreo 120-130 daca nu ma insel
ideea a fost frumoasa,am vazut cativa baieti mari pe langa oncescu...macar sa mai vedem si altceva nu tot fotbal
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 18:38 de Gilu
trebuie sa tinem cont si de diferentele de greutate....oncescu are 90 de kg...pe langa todd el are vreo 120-130 daca nu ma insel
ideea a fost frumoasa,am vazut cativa baieti mari pe langa oncescu...macar sa mai vedem si altceva nu tot fotbal 110kg are Todd.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Oncescu vs 300
scris pe 26 ian 2010 19:21 de gere
trebuie sa tinem cont si de diferentele de greutate....
Asa e.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|