Pai ala care ti-a fost recomandat pt asta este. Pe langa faptul ca topicul se refera la vitamine, vreau sa stii ca produse minune nu exista. Doar comert. Daca cineva zice ca sunt sa nu il crezi. Ele au de multe ori doar efect paliativ. Exista substante cum ar fi: sulfatul de glucozamina, metilsulfonilmetanul sau chiar rasina mumie care pot limita actiunea enzimilor care ataca cartilajele si pot incetinii actiunile de erodare. La boli ale articulatiilor sunt expuse persoanele supraponderale, cele care presteaza munci foarte grele, gravidele, sportivii datorita lipsei de pauza si evident de refacere. De ce ti-am scris asta ? nu pt ca sunt un Chuck Norris al forumului astuia ci pt ca tu sa intelegi cat de important este sa ai o nutritie sanatoasa si sa iti oferi pauze de recuperare suficiente. Daca nu ti le asiguri pe astea degeaba cauti produse minune. Ne intoarcem la vitamine ?
Eu folosesc daily formula...consider ca este suficient avand in vedere ca am si o alimentatie echilibrata.
Iar pentru incheieturi am folosit si inca mai folosesc MSM, si pentru mine pot sa spun ca a functionat. In trecut eram supraponderal si imi simteam putin incheieturile slabite. Dupa ce am folosit MSM nu am mai avut problema asta si cum spune si basu, daca imi odihnesc corpul asa cum trebuie problemele au disparut.
Sper ca nu te`am ofensat cu ceva cand am spus fraza cu Chuck Norris, l`am scris cu intentia de a fi un compliment spus intr`un mod comic. Eu personal apreciez posturile tale de genul celui de mai sus.
Bafta.