Pagina 1 din 1
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Universal Ultra Whey Pro vs ON 100 % Gold Standard
scris pe 13 nov 2011 22:07 de sZoTaK
Am cumparat ca prim produs de proteine on 100 % gold standard. am fost multumit cu ea, gustul era bun, mi se pare ca a si dat roade. acum insa e cam pe terminate, si as dori sa iau un alt produs in locul ei. cineva mi-a recomandat universal ultra whey pro, pe care, datorita pretului mai accesibil decat la on, sunt tentat sa-l cumpar. intrebarea e urmatoarea: l-a incercat cineva, ce rezultate a dat? cum i s-a parut? daca a incercat si on gold standard si poate face si o comparatie e si mai bine. nu ma intereseaza neaparat gustul, din cate am citit pe bb.com universal are gust foarte bun. are 22 de grame pe cupa de 30, versus 24/30 la on, 3,5 vs 1,5 carbo la optimum. astept raspunsuri! o seara buna.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Universal Ultra Whey Pro vs ON 100 % Gold Standard
scris pe 14 nov 2011 20:27 de Gilu
Am cumparat ca prim produs de proteine on 100 % gold standard. am fost multumit cu ea, gustul era bun, mi se pare ca a si dat roade. acum insa e cam pe terminate, si as dori sa iau un alt produs in locul ei. cineva mi-a recomandat universal ultra whey pro, pe care, datorita pretului mai accesibil decat la on, sunt tentat sa-l cumpar. intrebarea e urmatoarea: l-a incercat cineva, ce rezultate a dat? cum i s-a parut? daca a incercat si on gold standard si poate face si o comparatie e si mai bine. nu ma intereseaza neaparat gustul, din cate am citit pe bb.com universal are gust foarte bun. are 22 de grame pe cupa de 30, versus 24/30 la on, 3,5 vs 1,5 carbo la optimum. astept raspunsuri! o seara buna. Gold Standard Whey fara indoiala.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 15 nov 2011 12:08 de ricardo
Am cumparat ca prim produs de proteine on 100 % gold standard. am fost multumit cu ea, gustul era bun, mi se pare ca a si dat roade. acum insa e cam pe terminate, si as dori sa iau un alt produs in locul ei. cineva mi-a recomandat universal ultra whey pro, pe care, datorita pretului mai accesibil decat la on, sunt tentat sa-l cumpar. intrebarea e urmatoarea: l-a incercat cineva, ce rezultate a dat? cum i s-a parut? daca a incercat si on gold standard si poate face si o comparatie e si mai bine. nu ma intereseaza neaparat gustul, din cate am citit pe bb.com universal are gust foarte bun. are 22 de grame pe cupa de 30, versus 24/30 la on, 3,5 vs 1,5 carbo la optimum. astept raspunsuri! o seara buna.
...dintre cele 2, whey gold este prima varianta...eu am inceput cu whey supreme- ultimate nutrition, apoi a doua si a treia cutie au fost whey gold, dar nu eram multumit de gustul whey gold(vanilie) si mi-am luat Iso sensation 93- ultimate nutrition, gust de banane-f nasol, pacat pt ca produsul era f bun in rest si la urmatoarea incercare cautam un whey bun calitativ cu aroma de vanilie (aroma mea preferata) si cum primul meu whey avea un gust f bun am cautat o varianta mai de top si am gasit whey-ul ideal pt mine , : Prostar Whey- Ultimate Nutrition, cu caracteristici foarte apropiate de whey gold ( la calitate, concentratie proteica si profil de aminoacizi) dar cu un gust la aroma de vanilie incomparabil mai bun......
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 nov 2011 13:35 de sZoTaK
Gold Standard Whey fara indoiala. raport pret/ calitate nu e mai bun la universal? on e 420/ 4,5 kg, iar universal e 215/3 kg. la 430 primesc 6 kg comparativ cu cele 4,5 de la on
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 nov 2011 13:50 de sZoTaK
...dintre cele 2, whey gold este prima varianta...eu am inceput cu whey supreme- ultimate nutrition, apoi a doua si a treia cutie au fost whey gold, dar nu eram multumit de gustul whey gold(vanilie) si mi-am luat Iso sensation 93- ultimate nutrition, gust de banane-f nasol, pacat pt ca produsul era f bun in rest si la urmatoarea incercare cautam un whey bun calitativ cu aroma de vanilie (aroma mea preferata) si cum primul meu whey avea un gust f bun am cautat o varianta mai de top si am gasit whey-ul ideal pt mine , : Prostar Whey- Ultimate Nutrition, cu caracteristici foarte apropiate de whey gold ( la calitate, concentratie proteica si profil de aminoacizi) dar cu un gust la aroma de vanilie incomparabil mai bun......
n-am vazut o parere despre universal...prostar whey are acelasi pret ca si ON...400 lei ar fi 4,8 kg...are raport pret/ calitate mai bun decat ON... cred ca o sa cumpar o galeata de universal whey pro la 215 lei, 3 kg, sa incerc, iar daca nu da roade, ori o sa revin la ON ori o sa incerc sugestia ta
|
sus |
|
blackadder
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 23 nov 2011 19:26 de blackadder
n-am vazut o parere despre universal...prostar whey are acelasi pret ca si ON...400 lei ar fi 4,8 kg...are raport pret/ calitate mai bun decat ON... cred ca o sa cumpar o galeata de universal whey pro la 215 lei, 3 kg, sa incerc, iar daca nu da roade, ori o sa revin la ON ori o sa incerc sugestia ta
Dupa parerea mea, ambele companii/produse sunt de calitate. Dar exista altele mai bune sau la fel de bune pentru mai putini bani in Romania, nici una din aceste companii nu au prafuri ''magice'', doar departamente de marketing foarte bune.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 23 nov 2011 20:23 de sZoTaK
exista altele mai bune sau la fel de bune pentru mai putini bani in Romania exemple?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 nov 2011 21:36 de basu
Dupa parerea mea, ambele companii/produse sunt de calitate. Dar exista altele mai bune sau la fel de bune pentru mai putini bani in Romania, nici una din aceste companii nu au prafuri ''magice'', doar departamente de marketing foarte bune.
cu asta sunt de acord cu tine. perfect.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 23 nov 2011 23:09 de ricardo
...100% Whey Gold Standard a primit premiul pentru cea mai buna pudra proteica in ultimii 6 ani, premii afisate si pe site-ul hardbody.com...eu zic ca nu exista comparatie intre acest whey si cele romanesti...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|