Pagina 1 din 1
hardcore
Junior member 19 mesaje
|
Re: tribulus
scris pe 17 sep 2005 23:09 de hardcore
a folosit cineva tribulus dintre voi? ce rezultate ati avut?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: tribulus
scris pe 18 sep 2005 09:39 de Gilu
a folosit cineva tribulus dintre voi? ce rezultate ati avut? Am bagat io.Are aceleasi efecte secundare ca si steroizi,folosirea indelungata in doze moderate-mari,poate desensibiliza intr-o oarecare masura receptorii LH(hormon leuterizant)din testicule,este cat se poate de grav,la steroizi nu se intampla lucru asta.Tribulus stimuleaza artificial secretia de LH,asta inseamna testosteron marit care creste la randu lui nivelul de estrogen in corp ca si steroizii(ginecomastie,acnee,atrofierea testiculelor,etc...),la sfarsitul administrarii de tribulus nivelul de testosteron este scazut ca si in cazul steroizilor.Nu are proprietati antiestrogenice,nu ai de unde sa sti cat tribulus sa bagi ca sa nu depasesti limita normasa si sa nu se aromatizeze,fiecare corp i diferit,cu tribulus te expui acelorasi riscuri ca si in cazul steroizilor,numai ca steroizii si nici testosteronu nu poate desensibiliza receptorii LH din testicule(asta se mai intampla la administrarea HCG).
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: tribulus
scris pe 18 sep 2005 09:43 de Gilu
a folosit cineva tribulus dintre voi? ce rezultate ati avut? Am bagat io.Are aceleasi efecte secundare ca si steroizi,folosirea indelungata in doze moderate-mari,poate desensibiliza intr-o oarecare masura receptorii LH(hormon leuterizant)din testicule,este cat se poate de grav,la steroizi nu se intampla lucru asta.Tribulus stimuleaza artificial secretia de LH,asta inseamna testosteron marit care creste la randu lui nivelul de estrogen in corp ca si steroizii(ginecomastie,acnee,atrofierea testiculelor,etc...),la sfarsitul administrarii de tribulus nivelul de testosteron este scazut ca si in cazul steroizilor.Nu are proprietati antiestrogenice,nu ai de unde sa sti cat tribulus sa bagi ca sa nu depasesti limita normasa si sa nu se aromatizeze,fiecare corp i diferit,cu tribulus te expui acelorasi riscuri ca si in cazul steroizilor,numai ca steroizii si nici testosteronu nu poate desensibiliza receptorii LH din testicule(asta se mai intampla la administrarea HCG). Am facut ginecomastie de la el,am scapat de ea oricum,dar se intampla cand bagi doze mari(se recomanda 1g/zi,io am bagat 3g/zi, am zis ca tribulus nu are nici un efect,o p*** ca o avut).
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
hardcore
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: tribulus
scris pe 22 sep 2005 15:56 de hardcore
mersi mult de informatie.pe recomandari din reviste nu te poti baza ca daca ei vand tribulus , recomanda produsul ca sa faca bani.
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: tribulus
scris pe 22 sep 2005 19:54 de DrMihai
mersi mult de informatie.pe recomandari din reviste nu te poti baza ca daca ei vand tribulus , recomanda produsul ca sa faca bani.
Logic. si mai sunt si prosti. nu prea mai testeaza produsul.Il scot pe piatza si spun ca e cel mai bun.nu se uita la efectele secundare.Eu nu as recomanda la nimeni sa ia produse romanesti.sunt facute la bistrita sau la cluj si sunt ca darq.va dat-ti seama k romanu mai si fura din compozitia ei,sau mai incearca sa faca economie, iar produsul iese o varza.dak nu banii sunt o prb atunci uitatzi-va si voi la cele aprobate de FDA-aprobare data de americani.atunci vetzi sti sigur ca produsul nu e un rahat....
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: tribulus
scris pe 22 sep 2005 21:50 de Gilu
romanu mai si fura din compozitia ei. Stiu un caz foarte grozav!!Un prieten si-a cumparat de la un magazin de suplimente o cutie ma re de Giant Mega Mass 4000 de la WEIDER,cand a gustat produsul a observat ca ceva nu in regula, pt ca el mai folose-se inainte produsul asta si si-a dat seama ca nu este aceeasiproteina in cutie.Pana la urma sa dovedit ca cel de la magazinul de suplimente a deschis cutia in care se afla punga in ce este ambalat produsul,a deschis-o,a scos din ea praful si a pus in locul lui DEXTROZA.Dupa aceea el a lipit la loc cutia(asa e din fabrica lipita cu un fel de lipici,practic oricine poate sa o deschida inainte sa o vanda si sa modifice continutul.Faza i ca mai i si punga in care i ambalat prafu,aia daca o desfaci nu mai ai cum sa o lipesti inapoi numa daca ai ceva aparat special pt asa ceva.Chestiile astea se intampla la noi in tara
Intrati aici=>
|
sus |
|
hardcore
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tribulus
scris pe 23 sep 2005 19:03 de hardcore
eu am patit cu amino 2700 de la universal.erau cam putine in cutie si le-am numarat(cutia de 120) si cam 10 lipseau. dar cred ca ala din magazin a furat , nu era o gresala de fabricatie.
|
sus |
|
CristiRambo
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: tribulus
scris pe 24 sep 2005 07:48 de CristiRambo
a folosit cineva tribulus dintre voi? ce rezultate ati avut? Am bagat io.Are aceleasi efecte secundare ca si steroizi,folosirea indelungata in doze moderate-mari,poate desensibiliza intr-o oarecare masura receptorii LH(hormon leuterizant)din testicule,este cat se poate de grav,la steroizi nu se intampla lucru asta.Tribulus stimuleaza artificial secretia de LH,asta inseamna testosteron marit care creste la randu lui nivelul de estrogen in corp ca si steroizii(ginecomastie,acnee,atrofierea testiculelor,etc...),la sfarsitul administrarii de tribulus nivelul de testosteron este scazut ca si in cazul steroizilor.Nu are proprietati antiestrogenice,nu ai de unde sa sti cat tribulus sa bagi ca sa nu depasesti limita normasa si sa nu se aromatizeze,fiecare corp i diferit,cu tribulus te expui acelorasi riscuri ca si in cazul steroizilor,numai ca steroizii si nici testosteronu nu poate desensibiliza receptorii LH din testicule(asta se mai intampla la administrarea HCG). Am facut ginecomastie de la el,am scapat de ea oricum,dar se intampla cand bagi doze mari(se recomanda 1g/zi,io am bagat 3g/zi, am zis ca tribulus nu are nici un efect,o p*** ca o avut).
Trebuia sa iei tamoxifen ca sa te protejezi.
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: tribulus
scris pe 24 sep 2005 12:37 de DrMihai
Trebuia sa iei tamoxifen ca sa te protejezi. Da de unde sa stiu ca are asa efecte tribulusu????Toata lumea zicea ca i natural,nu are efecte sec,etc...Bag p*** in morti masii ca toti numa sa-si vanda marfa.
fi atent.nu exista produs natural in ceea ce priveste culturismul.Ma rog exceptie fac produsele naturale din plante.
toate produsele sunt facute in laboratoare.exemplu: albumina se extrage din albusul de ou.Se extrage prin electroforeza,sau prin secventierea totala a proteinei(cea din urma foarte rar, pt ca e o metoda fff scumpa)
In electroforeza uneori pt a o face se folosesc diferite substante,mai putin sau mai mult nocive.Prudenta in a zice k sunt naturale...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|