am tot citi despre produsu asta si toata lumea zice ca ii bun.dar...se zice ca tre luat dimineata pe stomacu gol si imediat dupa antr..nu?eu stiu k dimineata se ia ca sursa de enerie pt timpul zilei..?nu mai bine il iei seara inainte de culcare si dupa antr.?ca cica noapte cornu asimileaza cel mai bin proteinele.Va multumesc mult.sper ca nu v-am plictisit.
Nu e chiar atat de bun, numai ca nu prea gasesti un produs strain, la un pret atat de mic. Adica e bun, ca raport pret-calitate.
E mai bine sa il iei cand te trezesti, fiindca trupul nu a fost hranit de mult timp si ai nevoie de nutrienti cat mai repede.
Daca esti mezomorf sau endomorf te-as sfatui sa nu folosesti suplimente nutritive tip gainer inainte de culcare, fiindca te ingrasi. Daca esti ectomorf si ai bani, poti sa iei linistit si seara.
Si vezi ca dupa ce te culci, organismul tau devine cam lenes si nu digera ca in timpul zilei.
Tu ai zis ca corpul asimileaza proteinele cel mai bine noaptea. Nu e chiar asa. Corpul asimileaza proteinele cel mai bine, cand are nevoie de le.