Salut tuturor. Am mai facut sala, totul a fost ok, am slabit dar dupa m-am lasat dus de val am mancat si m-am ingrasat. Momentan am 98 kg la 1.74, 21 de ani.
Stiu ca alimentatia este foarte importanta...Ma apuc de sala si vreau sa-mi achizitionez niste suplimente pentru a-mi usura intr-un fel sau altul precesul de slabit.
Nu stiu foarte multe despre ele dar am citit si am ajuns la concluzia ca am nevoie de l-carnitina si niste ulei de peste pentru omega3.
Vreau sa va intreb daca ar mai fi ceva util sa iau...Daca e ok sa iau proteina, sau bcaa(am citit ca ar avea si efecte negative)
Va multumesc.
Unii zic ca nu prea e buna carnitina, adica te ajuta cat si o apa cu lamaie dimineata....
Daca ai 98kg si 1.74....ai de dat jos destul de mult, nu vreau eu sa te critic dar era mai simplu sa nu ajungi in situatia asta. Nu rezolvi nimic considerabil cu suplimente la surplusul tau ci numai cu alimentatia. Iti trebuie doar vointa. Omega3 e bun, si proteina si BCAA desi daca nu esti vreun culturist nu cred sa ai nevoie neaparat de BCAA mai degraba vitamine si minerale, betaalanina ca sa rezisti la efort, cofeina.