Pagina 1 din 1
Kin
Newbie 7 mesaje
|
Suplimente pentru slabit
scris pe 23 sep 2012 14:34 de Kin
Salut . Fac parte din categoria somatica endomorf : 16 ani , 190cm , 94 kg . Am mai facut sala in trecut , fara a lua suplimente. Vreau sa ma reapuc ,dar de data aceasta vreau sa slabesc mai intai si dupa sa pun masa musculara .
Cei care ati folosit acest pack [ http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Slabeste-in-30-de-zile-Garantat/ ] , ce parere aveti ? Care au fost rezultatele dupa 1 luna ? A avut randamentul dorit ? Cate kilograme ati slabit ?
Editat de WebMaster pe 24 sep 2012 00:24
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
Re: SUPLIMENTE SLABIT
scris pe 23 sep 2012 21:04 de Alekzander92
Salut . Fac parte din categoria somatica endomorf : 16 ani , 190cm , 94 kg . Am mai facut sala in trecut , fara a lua suplimente. Vreau sa ma reapuc ,dar de data aceasta vreau sa slabesc mai intai si dupa sa pun masa musculara .
Cei care ati folosit acest pack [ http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Slabeste-in-30-de-zile-Garantat/ ] , ce parere aveti ? Care au fost rezultatele dupa 1 luna ? A avut randamentul dorit ? Cate kilograme ati slabit ?
l-am folosit eu o luna,de slabit cam greu si am alergat aproape zilnic la banda si alimentatie corecta insa am pus ceva masa musculara
|
sus |
|
Kin
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 23 sep 2012 21:45 de Kin
l-am folosit eu o luna,de slabit cam greu si am alergat aproape zilnic la banda si alimentatie corecta insa am pus ceva masa musculara
De curiozitate : cat ai slabit si cata masa musculara ai pus ?
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 23 sep 2012 22:20 de Alekzander92
De curiozitate : cat ai slabit si cata masa musculara ai pus ?
n-am idee ca n-am slabit 2 sapt si celelalte 2 am pus masa musculara) am mai pus greutate,de slabit am slabit dar am pus masa musculara destula deoarece pe langa proteina mancam zi de zi cel putin odata piept de pui eco cu orez
Editat de Alekzander92 pe 23 sep 2012 22:22
|
sus |
|
Kin
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 23 sep 2012 22:32 de Kin
n-am idee ca n-am slabit 2 sapt si celelalte 2 am pus masa musculara) am mai pus greutate,de slabit am slabit dar am pus masa musculara destula deoarece pe langa proteina mancam zi de zi cel putin odata piept de pui eco cu orez
Eu caut sa slabesc , masa musculara vreau sa pun pe timpul iernii . Alt produs despre care n-aud ca are randament bun
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 23 sep 2012 23:21 de Liviu89
Cel putin o data pe zi piept de pui? tu asta numesti alimentatie corecta?
Ai pus masa masculara inseamna ca nu ai fost intr-un deficit caloric, deci nu ai avut cum sa slabesti.
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 23 sep 2012 23:25 de Alekzander92
Cel putin o data pe zi piept de pui? tu asta numesti alimentatie corecta?
Ai pus masa masculara inseamna ca nu ai fost intr-un deficit caloric, deci nu ai avut cum sa slabesti.
norocu meu atunci
|
sus |
|
devotion
Junior member 14 mesaje
|
Re: Suplimente pentru slabit
scris pe 17 oct 2012 11:56 de devotion
produsele pentru slabit, in majoritatea cazurilor, sunt niste tampenii - cu exceptia recomandarilor doctorilor sau nutritionistilor. atentie, a nu confunda produsele de slabit cu cele pentru definire.
produsele de slabit functioneaza pe principiul inocularii mediatice a ipotezei ca pentru a slabi ai nevoie de a consuma ceva special in sensul asta, si ti se prezinta pe N site-uri diferiti indivizi cu poze before & after care de la burta cat sacul lui mos craciun ajung cu ea plata precum un sezlong iar pe la televizor fel si fel de individe semi-anorexice care se infometeaza de zor.
daca vrei sa slabesti CORECT si SANATOS, fara a-ti afecta organismul fa in felul urmator:
1. nu mananci niciodata cat sa te saturi, de preferat imparte-ti portiile in castroane mai mici. exemplu: mananca friptura pe care o halesti de obicei din prima, in 2 etape (jumate la 12, cealalta jumate la 1)
2. consuma minim 2 litri de apa pe zi (pe zi adica nu sa-ti aduci aminte la ora 3 dupa-amiaza ca tre sa faci asta si incepi sa bei ca innecatul, trebuie sa dozezi asta pe parcursul intregii zile)
3. faci cardio intre zilele cu antrenament, exemplu:
daca luni, miercuri, vineri te antrenezi, marti, joi, sambata mergi si faci cardio.
unde cardio inseamna minim 20 de minute alergare (ideal este sa faci minim 30 dar usor vei ajunge si la timpul asta). ideal este sa nu te opresti deloc pe parcursul acestui timp, mai bine incetinesti, dar nu te opresti deloc decat daca te ia splina sau ficatul.
4. dimineata (daca poti) si mai ales la o ora - doua dupa antrenament fa exercitiul de la pilates (cauti pe youtube: 8 minute abs - te duci pe primul rezultat, sunt tipii aia care se antreneaza in iarba. faci in acelasi timp cu ei). la inceput va fi greu, dar usor usor vei reusi sa-l faci. trebuie sa te concentrezi sa faci miscarile corect, sa ai capul mereu sus, si partea inferioara a spatelui lipita de podea. vei face initial febra musculara si la gat, dar e normal.
5. la sala te duci de 3-4 ori pe saptamana si daca pentru masa musculara e bine sa ai intre 4 si 8 (maxim 10 repetari) la tine, pentru a slabi, e necesar sa faci mai multe. cauta sa faci per exercitiu min. 10 max. 12 repetari (e ok si daca treci de 12 repetari la unele exercitii de ex.picioare), ia pauze nu mai mari de 1 minut intre serii si nu mai mari de 2 minute intre exercitii.
ca ultim sfat iti spun sa nu optezi pentru infometare asa cum este la moda. cutuma/problema infometarii este ca un anumit tip de neuroni aflati in hipotalamus (creier) incep la un moment dat sa cedeze si sa se manance singuri. practic, incepi sa te hranesti cu tine insuti. nu dai garantat in anorexie dar o cantitate esentiala de neuroni ii faci praf, ceea ce duce cu timpul la alte efecte negative printre care scaderea atentiei concentrate si a atentiei sustinute, scaderea performantelor cognitive relationate la intelect, s.a.m.d (de unde si inteligenta "imensa" de care dau dovada anumite vedete care apar pe la tv si care au slabit prin metode din astea).
ca sa-ti dai seama de rezultate timp de o luna evita sa te privesti in oglinda dezbracat si nu te cantari (altfel risti s-o dai intr-o adevarata psihoza cu slabitul). si dupa vreo 30 de zile arunca o privire si vei vedea cum incet corpul a inceput sa se remodeleze.
nu cauta rezultate rapide (dispar la fel de rapid), ci sigure si de durata.
multa bafta.
PS: Foarte important, nu mai mananci NIMIC dupa 6 seara. eventual bei o cana de apa (dupa 7-8 seara nici apa multa nu mai bei ca-ti strici rinichii). si daca totusi te apuca iar foamea bagi un pilates si-o sa te linistesti.
Editat de devotion pe 17 oct 2012 12:08
silence teaches you how to sing
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 12:20 de radu1
@devotion
"PS: Foarte important, nu mai mananci NIMIC dupa 6 seara. eventual bei o cana de apa (dupa 7-8 seara nici apa multa nu mai bei ca-ti strici rinichii). si daca totusi te apuca iar foamea bagi un pilates si-o sa te linistesti."
Tu te auzi ce zici?
Nu inteleg ce va place asa mult sa postati cand sunteti 0 in sportul asta...
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
devotion
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 12:35 de devotion
radu, ilumineaza-ma, despre care sport vorbesti.
si te rog explica-mi ce anume e gresit in ce am scris eu ?
1. e normal sa nu mananci seara (daca ai 16 ani si nu lucrezi toata ziua)
2. e normal sa nu consumi cantitati industriale de apa seara (pentru ca iti faci varza rinichii)
3. poti sa faci o serie de abdomene la ora 7 daca te culci la ora 10 sau 11 dar cu siguranta nu inainte de culcare.
astept un raspuns pentru ca mor de curiozitate.
@devotion
"PS: Foarte important, nu mai mananci NIMIC dupa 6 seara. eventual bei o cana de apa (dupa 7-8 seara nici apa multa nu mai bei ca-ti strici rinichii). si daca totusi te apuca iar foamea bagi un pilates si-o sa te linistesti."
Tu te auzi ce zici?
Nu inteleg ce va place asa mult sa postati cand sunteti 0 in sportul asta...
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 17 oct 2012 12:55 de radu1
radu, ilumineaza-ma, despre care sport vorbesti.
si te rog explica-mi ce anume e gresit in ce am scris eu ?
1. e normal sa nu mananci seara (daca ai 16 ani si nu lucrezi toata ziua)
2. e normal sa nu consumi cantitati industriale de apa seara (pentru ca iti faci varza rinichii)
3. poti sa faci o serie de abdomene la ora 7 daca te culci la ora 10 sau 11 dar cu siguranta nu inainte de culcare.
astept un raspuns pentru ca mor de curiozitate.
Esti pe forum de culturism deci sportul e ?...
1.sa nu mananci dupa ora 18 e o prostie..un mit prostesc. Daca stii ce sa mananci poti sa mananci linistit si seara.
2. Ce intelegi tu prin cantitati industriale ? Eu beau 3litri pe parcursul zilei in mod constant. Ii ziceai sa bea o cana de apa ,dar nu mai mult ,deci am inteles ca daca bei 3 cani de apa seara deja ti se strica rinichii.
3. Daca lucrezi abdomenul in fiecare zi ti-l supraantrenezi ca si el e un muschi. Aici zici de doar o serie ,dar in celalalat post se intelegea sa bagi programul ala 8min abs precizat de tine mai sus.
Editat de radu1 pe 17 oct 2012 12:57
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
devotion
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 13:15 de devotion
radu
1. sa nu mananci dupa ora 18 (daca pe parcursul zilei mananci bine, faci si sport si - repet - nu lucrezi) este o recomandare foarte buna pentru un endomorf la varsta de 16 ani - unul care vrea deliberat sa slabeasca. nu este deloc un mit. poate manca un mar daca vrea. (daca tii tu neaparat sau doua portocale - in esenta fruncte sau un iaurt slab, dar nu ca sa se sature). sau ceva cu continut caloric foarte scazut. eu nu ca nu recomand sa nu manance deloc dupa sase, ci-i recomand asta la inceput, pana slabeste.
de obicei, ca in orice lucru, e bine sa existe recompense. dupa vreo 2 luni in care dieta si antrenamentul dau rezultate, poti incepe sa mananci intre 6 si 7:30 ce am scris mai sus (nu pe saturate). are un efect psihologic foarte bun treaba asta, de cele mai multe ori
2. "cantitati industriale", este o expresie pe care am scris-o in contextul bautului de apa seara, tu observ ca ai scos expresia din contextul initial si-ai integrat-o in cu totul altceva. in vreme ce eu spun mai sus ca nu trebuie sa bei cantitati industriale de apa seara tu imi spui ca intr-o zi bei 3 litri de apa. vezi vreo legatura intre ce am zis eu si ce ai raspuns tu ? eu nu vad.
ca sa ma fac inteles, celebrul baut de 2-3L de apa pe zi pe care-l recomand medicii se intinde pana la maxim 6-7 seara. bineinteles ca poti bea una sau doua cani de apa seara, important e sa nu bei (cum fac unii) intre orele 8-10 cate 1L de apa sau mai mult, iar la 10 sa te culci. de ce? pentru ca rinichii trebuie sa stea linistiti pe perioada somnului.
3. abdomenul nu se lucreaza obsesiv (cum de altfel niciun muschi nu trebuie lucrat in felul asta). petru unii incepatori care vor sa slabeasca insa si care au probleme in a se abtine de la mancatul pe la 7 sa zicem, pot face din exercitiul ala de la pilates o serie sau doua (uneori, daca nu gasesc altceva mai bun de facut - sa citeasca o carte, sa vada un film, sa iasa la o plimbare, etc). nu trebuie sa faca din asta un obicei. abdomenul are nevoie de pauza ca oricare alt muschi. de asemenea, daca te culci la 10 nu faci abdomene la 8 sau 9 pentru ca vei stimula secretia de adrenalina si iti vei strica somnul. nu faci sport inainte sa te culci niciodata.
da, aici e greseala mea, m-am exprimat prea evaziv.
ps: spun lucrurile astea din marele 0 ce sunt in sportul asta numit... cum s-o numi el.
Esti pe forum de culturism deci sportul e ?...
1.sa nu mananci dupa ora 18 e o prostie..un mit prostesc. Daca stii ce sa mananci poti sa mananci linistit si seara.
2. Ce intelegi tu prin cantitati industriale ? Eu beau 3litri pe parcursul zilei in mod constant. Ii ziceai sa bea o cana de apa ,dar nu mai mult ,deci am inteles ca daca bei 3 cani de apa seara deja ti se strica rinichii.
3. Daca lucrezi abdomenul in fiecare zi ti-l supraantrenezi ca si el e un muschi. Aici zici de doar o serie ,dar in celalalat post se intelegea sa bagi programul ala din link-ul precizat de tine mai sus.
Editat de devotion pe 17 oct 2012 13:27
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 15:45 de ricardo
radu
1. sa nu mananci dupa ora 18 (daca pe parcursul zilei mananci bine, faci si sport si - repet - nu lucrezi) este o recomandare foarte buna pentru un endomorf la varsta de 16 ani - unul care vrea deliberat sa slabeasca. nu este deloc un mit. poate manca un mar daca vrea. (daca tii tu neaparat sau doua portocale - in esenta fruncte sau un iaurt slab, dar nu ca sa se sature). sau ceva cu continut caloric foarte scazut. eu nu ca nu recomand sa nu manance deloc dupa sase, ci-i recomand asta la inceput, pana slabeste.
de obicei, ca in orice lucru, e bine sa existe recompense. dupa vreo 2 luni in care dieta si antrenamentul dau rezultate, poti incepe sa mananci intre 6 si 7:30 ce am scris mai sus (nu pe saturate). are un efect psihologic foarte bun treaba asta, de cele mai multe ori
2. "cantitati industriale", este o expresie pe care am scris-o in contextul bautului de apa seara, tu observ ca ai scos expresia din contextul initial si-ai integrat-o in cu totul altceva. in vreme ce eu spun mai sus ca nu trebuie sa bei cantitati industriale de apa seara tu imi spui ca intr-o zi bei 3 litri de apa. vezi vreo legatura intre ce am zis eu si ce ai raspuns tu ? eu nu vad.
ca sa ma fac inteles, celebrul baut de 2-3L de apa pe zi pe care-l recomand medicii se intinde pana la maxim 6-7 seara. bineinteles ca poti bea una sau doua cani de apa seara, important e sa nu bei (cum fac unii) intre orele 8-10 cate 1L de apa sau mai mult, iar la 10 sa te culci. de ce? pentru ca rinichii trebuie sa stea linistiti pe perioada somnului.
3. abdomenul nu se lucreaza obsesiv (cum de altfel niciun muschi nu trebuie lucrat in felul asta). petru unii incepatori care vor sa slabeasca insa si care au probleme in a se abtine de la mancatul pe la 7 sa zicem, pot face din exercitiul ala de la pilates o serie sau doua (uneori, daca nu gasesc altceva mai bun de facut - sa citeasca o carte, sa vada un film, sa iasa la o plimbare, etc). nu trebuie sa faca din asta un obicei. abdomenul are nevoie de pauza ca oricare alt muschi. de asemenea, daca te culci la 10 nu faci abdomene la 8 sau 9 pentru ca vei stimula secretia de adrenalina si iti vei strica somnul. nu faci sport inainte sa te culci niciodata.
da, aici e greseala mea, m-am exprimat prea evaziv.
ps: spun lucrurile astea din marele 0 ce sunt in sportul asta numit... cum s-o numi el.
...mai sunt oameni care vor sa ramana cu ceva muschi pe ei chiar daca vor sa scape de grasime...a nu manca dupa ora 18 cand te pui la somn la ora 23 sa zicem,mai faci si niste efort intre timp (pilates, abdomene etc) mai dormi si vreo 8 ore te alegi cu 13 ore catabolice de toata frumusetea...sa nu mai zic ca atunci cand vrei sa slabesti/definiesti a manca fructe (1 mar sau 2 portocale) seara este o adevarata crima...seara prietene se consuma doar proteine (eventual si o mica cantitate de grasimi sanatoase)...cine stie sa manance nu are nevoie sa se infometeze pentru a slabi/defini...
Editat de ricardo pe 17 oct 2012 15:50
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 17 oct 2012 19:44 de radu1
@devotion
La 16 ani e in crestere , deci trebuie sa manance pentru ca e in dezvoltare. Daca mananca la ora 20 albusuri de ou ,carne slaba sau peste...etc nu are nimic. In schimb daca mananca fructe la ora aia evident ca nu e in regula. Totul consta a stii ce sa mananci la ora potrivita si astfel nu faci foamete si corpul e alimentat cu ce trebuie.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 20:44 de Gilu
Iarasi povestea cu ultima masa la ora 18:00...
Nicaieri pe nici un site serios de culturism, in nici un articol despre slabire scris pt culturisti, nu exsista asemenea tampenie scrisa....sa te bagi singur in starea de catabolism muscular.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|