Pagina 1 din 1
dinamo
Junior member 12 mesaje
|
SUPLIMENTE NUTRITIVE
scris pe 3 feb 2006 22:35 de dinamo
as vrea sa-mi sugerati un program alimentar si niste suplimente nutritive.am 12 ani si 61 gk si m-am apukat de 1 luna de fiare.MULTIMESK ANTICIPAT
as vrea sa-mi raspunda cine va la o intrebare.am 12 ani 1,73 , 60 kg, pot avea probleme daka m-apuc de la varsta asta? ca am intrebat diferite persoane si unele mi-au spus k e rau daca m-a apuc si unele mi-au spus k e bine. nu stiu pe cine sa cred as vrea sa ma ajutati
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: SUPLIMENTE NUTRITIVE
scris pe 4 feb 2006 09:49 de JohnnyBordur
ba da` tu nu intelegi ca esti prea tanar ma ? mai termina odata cu atatea subiecte in care zici fix acelas lucru. Intelege odata ca esti prea tanar si daca iti trebuie suplimente cauta cu google siteuri care comercializeaza,si inca ceva odata scrii ca vrei sa te apuci de sala, odata ca ai 2 luni de sala si acuma zici ca ai 1 luna de sala,pai hotaraste`te ma si mai termina odata nu intelegi ca esti prea tanar ? mai stai 2 ani si dupaia apuca`te>
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
hai sa iti zic
scris pe 5 feb 2006 14:49 de testsuspensi
dinamo hai sa iti zic frateste de ce nu e bine sa te apuci de acuma . corpul isi ia din alimentatie un anumit numar de proteine care pana la 18 ani le foloseste pt a creste in inaltime . tu daca vei merge la sala le vei forta sa se puna in latime sui astfel vei creste in latime si nu in inaltime . plus ca scheletul tau inca e in formare ca si cartilagiile si daca nu vei executa corect vei putea RAMANE HANDICAPAT PE VIATA . ACUMSTIU CA VREI SIGUR SA II INTRECI PE BAIETII DIN CLASA CA SA CUCERESTI VREO FATA SAU VREI SA IL BATI PE VREUNUL.dar sa stii ca vei regreta daca vei intra deacum in culturism cat de supliment nu are rost sa iei ca nu vei creste mai mult decat daca vei manca sanatos si cum trebuie doar ai o greutate mica si iti poti asigura toti nutrienti din mancare . deci nu suplimente. cat despre sport fa ceva de contact daca vrei sa ii arzi pa aia si daca vrei sa cuceresti o fata sa stii ca nu doar corpul le atraga ci si cum te porti cu ele si cum te ingrijesti si daca ai incredere in tine . daca m-am inselat si iubesti sportul acesta atunci fa asta in fiecare zi pana la 15-16 ani pt conditie si pentru a-ti domoli dorinta de a merge la sala : 1 flotare 1 abdomen o geno apoi 2 pana la 50 din fiecare apoi daca mai poti iao descrescator de la 50 spre 1 . bafta frate in ce iti doresti
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
dinamo
Junior member 12 mesaje
|
Re: hai sa iti zic
scris pe 7 feb 2006 01:31 de dinamo
dinamo hai sa iti zic frateste de ce nu e bine sa te apuci de acuma . corpul isi ia din alimentatie un anumit numar de proteine care pana la 18 ani le foloseste pt a creste in inaltime . tu daca vei merge la sala le vei forta sa se puna in latime sui astfel vei creste in latime si nu in inaltime . plus ca scheletul tau inca e in formare ca si cartilagiile si daca nu vei executa corect vei putea RAMANE HANDICAPAT PE VIATA . ACUMSTIU CA VREI SIGUR SA II INTRECI PE BAIETII DIN CLASA CA SA CUCERESTI VREO FATA SAU VREI SA IL BATI PE VREUNUL.dar sa stii ca vei regreta daca vei intra deacum in culturism cat de supliment nu are rost sa iei ca nu vei creste mai mult decat daca vei manca sanatos si cum trebuie doar ai o greutate mica si iti poti asigura toti nutrienti din mancare . deci nu suplimente. cat despre sport fa ceva de contact daca vrei sa ii arzi pa aia si daca vrei sa cuceresti o fata sa stii ca nu doar corpul le atraga ci si cum te porti cu ele si cum te ingrijesti si daca ai incredere in tine . daca m-am inselat si iubesti sportul acesta atunci fa asta in fiecare zi pana la 15-16 ani pt conditie si pentru a-ti domoli dorinta de a merge la sala : 1 flotare 1 abdomen o geno apoi 2 pana la 50 din fiecare apoi daca mai poti iao descrescator de la 50 spre 1 . bafta frate in ce iti doresti.MULTUMESK MULT PENTRU SFAT MIA-TI GHICIT GANDURILE.SUNTETI UN FIN PSHIHOLOG.VAMULTUMEK SI VA VOI MAI CERE SFATURI.
as vrea sa-mi raspunda cine va la o intrebare.am 12 ani 1,73 , 60 kg, pot avea probleme daka m-apuc de la varsta asta? ca am intrebat diferite persoane si unele mi-au spus k e rau daca m-a apuc si unele mi-au spus k e bine. nu stiu pe cine sa cred as vrea sa ma ajutati
|
sus |
|
dinamo
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: hai sa iti zic
scris pe 7 feb 2006 01:37 de dinamo
VA MULTUMESK MULT PENTRU SFAT.MI-ATI GHICIT GANDURILE SUNTETI UN FIN PSIHOLOG.VA MULTUMESK MULT SI KAND O SA MAI AM NEVOIE DE NISTE SFATURI O SA VA CONTACTEZ DAKA NU O SA VA DERANJEZ.MULTUMESK INCA O DATA
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: hai sa iti zic
scris pe 7 feb 2006 19:13 de testsuspensi
nu ne deranjeaza pe nici unul pune intrebarea si noi o sa iti raspundem cu placere
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: SUPLIMENTE NUTRITIVE
scris pe 17 feb 2006 18:42 de Anonim
da o laba in pahar si dak iese ceva bea!
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: SUPLIMENTE NUTRITIVE
scris pe 17 feb 2006 20:43 de bogdanbgd
... mai asteapta cu cultursismu , ai numai 12 ani ... pe la 15-16 e indicat sa te apuci serios (unii zic ca si la 14, ma rog)
fa pana atunci vreun alt sport: atletism,fotbal,judo,karate ... sporturi care imbina efortul aerob cu cel anaerob ... ( o sa te ajute mult pe cand o sa faci sala)
am uitat sa zic de innot, o solutie foarte buna, de asemenea.
Uite eu abia la 19 ani m-am apucat, ianinte am facut fotbal de perfromanta 7 ani, mai faceam si atunci exercitii de forta , in special in cantonamente, dar nu nu stiu ce, iar suplimente nimik,numai multiv+minerale.
Mi-am facut un corp care arate ok, acuma m-am apucat de sala ca sa arete din ce in ce mai bine in ideea sa ajung la 80-82 de kg. (acuma am 72)
Cu FEMEILE ) ... corp, poti sa iti faci si cu alt sport nu doar cu sala, mai ales la varsta ta ... iar daca vrei sa fii cu toti (cu toti nu o sa se paote niciodta, da' cu majoritatea da) baiat gigel si sa ai femei klumea,(ca doar la asta ne sta gandul al toti ) ) nu incerca sa te axezi doar pe o chestie ex: "ma duc la sala, rup tot, is cel mai bun" ... " invat de rup, is cel mai bun, o sa am totul" ...
nu asa merge "joaca" ... incearca sa fii un "all around" ... sa ai un nivel apreciabil din toate pct. de vedere (prieteni,imagine,ce ai in cap, sponatneitate ... is o gramada)
SA AI UN ECHILIBRU ... cam asta cauta femeile ...
Eu pe deviza asta m-am dus si numai bine mi-o mers ... si sper ca se de acu' n'colo. )
bafta si bagati mare
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Re: Re: SUPLIMENTE NUTRITIVE
scris pe 17 feb 2006 22:24 de pilsmaster
... mai asteapta cu cultursismu , ai numai 12 ani ... pe la 15-16 e indicat sa te apuci serios (unii zic ca si la 14, ma rog)
fa pana atunci vreun alt sport: atletism,fotbal,judo,karate ... sporturi care imbina efortul aerob cu cel anaerob ... ( o sa te ajute mult pe cand o sa faci sala)
am uitat sa zic de innot, o solutie foarte buna, de asemenea.
Uite eu abia la 19 ani m-am apucat, ianinte am facut fotbal de perfromanta 7 ani, mai faceam si atunci exercitii de forta , in special in cantonamente, dar nu nu stiu ce, iar suplimente nimik,numai multiv+minerale.
Mi-am facut un corp care arate ok, acuma m-am apucat de sala ca sa arete din ce in ce mai bine in ideea sa ajung la 80-82 de kg. (acuma am 72)
Cu FEMEILE ) ... corp, poti sa iti faci si cu alt sport nu doar cu sala, mai ales la varsta ta ... iar daca vrei sa fii cu toti (cu toti nu o sa se paote niciodta, da' cu majoritatea da) baiat gigel si sa ai femei klumea,(ca doar la asta ne sta gandul al toti ) ) nu incerca sa te axezi doar pe o chestie ex: "ma duc la sala, rup tot, is cel mai bun" ... " invat de rup, is cel mai bun, o sa am totul" ...
nu asa merge "joaca" ... incearca sa fii un "all around" ... sa ai un nivel apreciabil din toate pct. de vedere (prieteni,imagine,ce ai in cap, sponatneitate ... is o gramada)
SA AI UN ECHILIBRU ... cam asta cauta femeile ...
Eu pe deviza asta m-am dus si numai bine mi-o mers ... si sper ca se de acu' n'colo. )
bafta si bagati mare
Esti la Psihologie man? )
Train SMART!
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE NUTRITIVE
scris pe 17 feb 2006 23:44 de bogdanbgd
hehehe ... asta o fost tare pilsmaster ... nu, la management da' e bine sa stii de toate nu?
... ma gandeam ca face cinste pustiu' asta caruia nu demult i-au inceput hormonii sa-i joace feste( nu o lua in nume de rau, stiu si eu si totii cum e sa ai 12 ani), faci o bere oricum .... glumesc
bafta si spor la treaba
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|