Pagina 1 din 1
kondl
Newbie 1 mesaje
|
suplimente
scris pe 11 feb 2008 10:06 de kondl
salut..am si eu o intrebare..am destul timp de cand merg la sala , si am gasit o combinatie de suplimente care pare sa dea rezultate bune in timp destul de scurt..total mass 4200 , amino fuel, natural sterol si creatina monohidrat..ce parere aveti de aceasta reteta? cine poate sa ma ajute? multumesc mult
|
sus |
|
GALE73
Veteran member 196 mesaje
|
Re: suplimente
scris pe 11 feb 2008 15:07 de GALE73
salut..am si eu o intrebare..am destul timp de cand merg la sala , si am gasit o combinatie de suplimente care pare sa dea rezultate bune in timp destul de scurt..total mass 4200 , amino fuel, natural sterol si creatina monohidrat..ce parere aveti de aceasta reteta? cine poate sa ma ajute? multumesc mult
vad ca nu raspunde nimeni .inseamna ca nu a folosit nimeni combinatia.daca ai auzit la sala despre ea vb cu persoana care o foloseste si vezi ca rezultate a avut cu ea si daca , crezi ca e ok foloseste si tu produsele .nu ne spui multe despre tine poate asa te puteam ajuta mai mult
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: suplimente
scris pe 12 feb 2008 16:15 de murphy2
nu combinatia celor gasite de tine dau cele mai bune rezultate ...antrenamentul tau in primul rand...nu exista o reteta a fericirii constituita din suplimente...tot la noi e smecheria.
Acum , cine cu ce sa te ajute, la mine poate merge intr-un fel combinatia asta , la altul in altfel, daca tu zici ca iti pare ca da rezultate...e ok...
acum cu timpul ala scurt de care ziceai...pot sa te intrebi de ce te grabesti...fiarele sunt tot acolo...50 de ani nu cred ca ai...sanatos esti...lasa retetele pe termen scurt ca si valabilitatea produsului obtinut tot cam asa e .
spor la lucru ...la crescatorie.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|