Pagina 1 din 1
BigBang
Junior member 44 mesaje
|
Suplimente...
scris pe 24 sep 2006 17:17 de BigBang
Vreau sa imi recomandati si mie cateva suplimente, renunt la gfx-8, total mass, pro mass si ma bag pe Milk&Egg, vreau pe langa asta sa mai il combin cu ceva, ce intra mai bine cu Milk&Eggu ? btw...vreau sa renunt la spapak deoarece am urina prea inchisa la culoare si stiu ca nu e prea bine...
Combinatia de suplimente vreau sa imi asigure cateva kg in + dar fara burta ca e "boschetereala" asta....sa iau suplimente si in loc sa pun pe brat sau in alte parti sa pun pe burta...
Daca gresesc cu ceva referitor la ce vreau/zic, sa ziceti...
thx
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Suplimente...
scris pe 24 sep 2006 20:16 de mariusvldr
Baga ceva CP, Iso Whey (pronutrition) de exemplu, Si aminoacizi Amino2700, in plus eu iau si 100% Creatin Monohidrate. Bafta
Just say'it
|
sus |
|
BigBang
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Suplimente...
scris pe 24 sep 2006 20:19 de BigBang
Baga ceva CP, Iso Whey (pronutrition) de exemplu, Si aminoacizi Amino2700, in plus eu iau si 100% Creatin Monohidrate. Bafta
CP ? ce inseamna ?
Altcineva alta idee ?
thx man
|
sus |
|
BigBang
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente...
scris pe 24 sep 2006 22:23 de BigBang
Amino 2700, iso whey, kre alkalyn efx, glutamina.
C.P=Concentrat Proteic
thx man pt. explicatia "C.P-ului" si pt. combinatia de suplimente
altcineva are o alta idee ?
vreau neaparat sa merg pe o combinatie de suplimente sa vad cum imi merge si mie, momentan chiar nu stiu intre ce sa aleg...si ca sa merg dupa mana mea (necunoscator) aplelez la voi cei care ati folosit, folositi si chiar va mers bine..
|
sus |
|
BigBang
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente...
scris pe 24 sep 2006 23:15 de BigBang
Tie poate sa-ti mearga mai bine s-au mai prost decat mie, depinde in primul rand de tipul somatic, pe care nu l-ai precizat si care ye mezomorf s-au endomorf, avand in vedere ca u ai spus k ai tendinta de a te ingrasa.
Ca sa iti dai seama care supliment/combinatie de suplimente ye bun pt. tine trebuie sa le testezi.
Pai am 1,88 si vreo 88 kg, ultima data am avut 90, dar cred ca am mai slabit, treaba este ca am si oasele grele, nu stiu daca pot spune ca sunt ectomorf, dar cam asta cred ca este, nu arat de 88-90 kg, ceea ce ma enerveaza la culme...
suplimentele care le iau vreau sa ma ajute sa cresc in masa musculara si forta, avand in vedere ca fac si kickboxing de performanta trag tare de tot la antrenamente si transpir f mult, de aceea trebuie sa bag ceva mai puternic....treaba este ca nu stiu ce, si nici sa dau banii degeaba nu imi place...
thx man
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente...
scris pe 25 sep 2006 08:44 de mariusvldr
Azi cum Iei amino 2700 si iso Whey in ce cantitate si cand???
Just say'it
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|