Pagina 1 din 1
gudea
Newbie 7 mesaje
|
suplimente
scris pe 2 apr 2006 13:42 de gudea
ma ingras daca iau amino 2700,storm si ultra whey pro?am slabit de la 85 de kg la 71 ,1,67 ;acum vreau sa pun muschi dar fara grasime .E posibil ?fac antrenament de 4 ori pe sapt trei exercitii pe grupa musculara ,in fiecare sapt le schimb.Am renuntat in schimb la cardio.In privinta alimentatiei mananc 2000-2500 de calorii pe zi ,fara grasimi ,prajeli,paine alba si zaharin rest piept pui fript,legume.fructe paine graham sau secara ,iaurt0,1%grasime
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: suplimente
scris pe 2 apr 2006 15:04 de bogdanbgd
da, poti, doar nu schimba exercitiile la fiecare antrenement. Unde ai auzit ca e bine sa le schimbi la fieare antre' ?
|
sus |
|
gudea
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: suplimente
scris pe 2 apr 2006 15:15 de gudea
da, poti, doar nu schimba exercitiile la fiecare antrenement. Unde ai auzit ca e bine sa le schimbi la fieare antre' ?
le schimb astfel:de ex piept, o sapt impins cu bara pe banca inclinata
impins cu gantere pe banca declinata
fluturari cu gantere pe banca orizontala
sapt 2:
impins cu bara pe banca declinata
impins cu gantere pe banca inclinata
flotari la paralele
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: suplimente
scris pe 2 apr 2006 20:27 de testsuspensi
ideea cu impinsul are 2 taisuri una e partea buna ca vei stresa muschiul tot timpul si nu are cum sa se obisnuiasca cu exercitiul dar vine partea a 2 trebuie sa o iei incet incet pentru a nu te accidenta si sa vezi daca ai mai slabit in 2 saptamani sau ai crescut in forta . ma intelegi nu adica nu stii cat poti duce doar daca ti un jurnal de antrenament bine intretinut si sa iti dai seama cam cum este conceput corpul tau cum se recupereaza si alea.
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
gudea
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: suplimente
scris pe 4 apr 2006 06:45 de gudea
ideea cu impinsul are 2 taisuri una e partea buna ca vei stresa muschiul tot timpul si nu are cum sa se obisnuiasca cu exercitiul dar vine partea a 2 trebuie sa o iei incet incet pentru a nu te accidenta si sa vezi daca ai mai slabit in 2 saptamani sau ai crescut in forta . ma intelegi nu adica nu stii cat poti duce doar daca ti un jurnal de antrenament bine intretinut si sa iti dai seama cam cum este conceput corpul tau cum se recupereaza si alea.
despre amino blast mega forte ce-mi puteti spune?
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: suplimente
scris pe 4 apr 2006 13:10 de testsuspensi
imi pare rau dar nu am auzit de el
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: suplimente
scris pe 4 apr 2006 14:45 de Gilu
despre amino blast mega forte ce-mi puteti spune? E de la weider,20 fiole de aminoacizi a cate 14g de amino fiecare.E cam scump,dar sunt beton....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: suplimente
scris pe 5 apr 2006 11:26 de crististrong
E de la weider,20 fiole de aminoacizi a cate 14g de amino fiecare.E cam scump,dar sunt beton....
parca markus ruhl in made in germany folosea asa ceva
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suplimente
scris pe 5 apr 2006 14:33 de Gilu
parca markus ruhl in made in germany folosea asa ceva Exact!Am vazut si eu in film,dar nu mai tin minte daca erau de Weider sau nu....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|