Pagina 1 din 1
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
SUPLIMENTE
scris pe 27 nov 2005 00:57 de Spynes
Salut as vrea si yo un supliment(nume si firma) care sa nu ma puna sa dau mai mult de 1,2 mil pe luna si care sa ma ajute sa pun cam 3 kg (2 muschi si 1 de grasime ) pe mine Sa-mi spuneti si cum sa-l iau de cate ori pe zi ,cate cupe si cand(dimineata intre mese seara)
Multumesc anticipat
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 27 nov 2005 16:30 de Spynes
Are Redis un produs PROT-R 85 (concentrat proteic cu 85% proteina) care e foarte ieftin, nu stiu cat e de bun...
vreau ceva si cu niste carbo si stiu k astea de la redis sunt cam slabe
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 28 nov 2005 02:00 de IRONBOY
da Gain fastu e foarte bun dar ai pute sa-l combini si cu creatina ,asta te-ar putea ajuta sa iei mai repede in greutate . ,incearca Creatina de la Pro Nutrition cate 5 gr pe zi
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 3 dec 2005 04:17 de needweed80
da Gain fastu e foarte bun dar ai pute sa-l combini si cu creatina ,asta te-ar putea ajuta sa iei mai repede in greutate . ,incearca Creatina de la Pro Nutrition cate 5 gr pe zi
daca tot isi ia gain fast macara sa-si ia si el o creatina mai buna nu romaneasca...
shut up and train!!!
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 3 dec 2005 14:26 de Spynes
daca tot isi ia gain fast macara sa-si ia si el o creatina mai buna nu romaneasca... mi-am luat mrp extreme de la pro nutrition ca are cam 50/50% proteine cu carbo si niste creatina fx tot de la pro nutrition(plicuri de 5 g) ce spuneti voi astia care stiti mai multe ? Sicer nu vreau sa pun numai grasime si deasta mi-am luat mrp k are si destule proteine fata de gain fast!!! E mai bine asa?!!
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 3 dec 2005 17:02 de IRONBOY
MRP e un c**** nu are ce scrie acolo si nu in proporiile pe care le scriu astia de la ProNutrition e tapa . 1 nu are atata glytamina si creatina ca nu se justifica pretu ei zic ca la 1800 gr are 300 gr glutamina asta costa 300 mii lei plus nu stiu cata creatina care costa si asta 259 mii lei pe urma proteina care mai costa sim aia separat vro 450 mii lei . A si iti mai dau si ei promotional 1 cutie de 25 de pl de creatina care e vro 300 mii lei. MRP costa 800 mii lei , deci cum p*** mea sa fie pe bune cand toata compozitia costa daca ar fii real peste 1500000 lei ! JUDECATI SI VOI !
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 3 dec 2005 18:38 de Gilu
MRP e un c**** nu are ce scrie acolo si nu in proporiile pe care le scriu astia de la ProNutrition e tapa . 1 nu are atata glytamina si creatina ca nu se justifica pretu ei zic ca la 1800 gr are 300 gr glutamina asta costa 300 mii lei plus nu stiu cata creatina care costa si asta 259 mii lei pe urma proteina care mai costa sim aia separat vro 450 mii lei . A si iti mai dau si ei promotional 1 cutie de 25 de pl de creatina care e vro 300 mii lei. MRP costa 800 mii lei , deci cum p*** mea sa fie pe bune cand toata compozitia costa daca ar fii real peste 1500000 lei ! JUDECATI SI VOI ! Iti dai seama ca i acuzi de inselaciune pe cei de la Pro Nutrition.De unde sti tu ca nu contine tot ce scrie pe cutie?Ai dus produsul la un laborator de specialitate,si le-a iesit pe foaie ca nu contine tot ce scrie acolo?sau in proportiile care sunt scrise pe cutie?Ba baiatule tu nu sti ce spui.Atata timp cat nu ai dovezi pe care sa le poti prezenta in instanta care sa iti sustina acuzatiile in legatura cu un anume produs,iti sugerez sa stai in banca ta.Prin ce faci tu aduci prejudicii firmei,ai auzit de calomnie?normal ca pe internet nu te baga nimeni in seama daca spui astea.Inselaciunea se pedepseste PENAL si nu cred ca Pro Nutrition se ocupa cu asa ceva,pt se poate gasi vreun pielea pulii, care are un prieten la ceva laborator de testare si el sa fie pielea pulii,dar cu testu asta sa i futa rau pe cei de la Pro Nutrition.Inca ceva,materia prima i ff ieftina,mai ales cumparata in cantitati industriale.Nu ai tu de unde sti de unde isi cumpara ei materia prima.
Mie personal nu imi place Pro Nutrition,dar i cea mai buna firma ro.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 3 dec 2005 19:44 de IRONBOY
Varule fa un calcul simplu si ai sa vezi ca nu ies la bani ! Intamplator lucrez in domeniu medicamentelor , si iti spun ca in RO sunt multe fakeuri , ma doare in p*** de ProNutrition daca se simt ofensati ,eu stiu cum se procedeaza cu suplimentele si aprobarile la noi in tara , gluta ,creatina si bcca si proteine poate are dar nu cat zice ci 50% din ce scrie acolo. Daca ar fii pe bune de ce toata lumea nu ar lua campioni si sportivi de top de ce fug toti de firmele romanesti pt ca stiu ca e teapa cu suplimentele si sunt toate indoite , toti incearca sa cumpre numa straine ca se stie ca aia sunt corecti si fac totu pe bune . De aia toata lumea care are ceva bani in plus prefera produse mai scumpe de la firme mai serioase care nu indoaie compozitia si de aia au un pret mai ridicat pt ca atat costa produsu in sine . Daca e mai ieftin e indoit asta sa o stii si tu ma baiatule cand mai cumperi ceva ! In special romanesc
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENTE
scris pe 4 dec 2005 01:47 de Gilu
Varule fa un calcul simplu si ai sa vezi ca nu ies la bani ! Intamplator lucrez in domeniu medicamentelor , si iti spun ca in RO sunt multe fakeuri , ma doare in p*** de ProNutrition daca se simt ofensati ,eu stiu cum se procedeaza cu suplimentele si aprobarile la noi in tara , gluta ,creatina si bcca si proteine poate are dar nu cat zice ci 50% din ce scrie acolo. Daca ar fii pe bune de ce toata lumea nu ar lua campioni si sportivi de top de ce fug toti de firmele romanesti pt ca stiu ca e teapa cu suplimentele si sunt toate indoite , toti incearca sa cumpre numa straine ca se stie ca aia sunt corecti si fac totu pe bune . De aia toata lumea care are ceva bani in plus prefera produse mai scumpe de la firme mai serioase care nu indoaie compozitia si de aia au un pret mai ridicat pt ca atat costa produsu in sine . Daca e mai ieftin e indoit asta sa o stii si tu ma baiatule cand mai cumperi ceva ! In special romanesc Astea is numa presupuneri de-a tale,pana nu aduci o dovada clara,de preferabil un test amanuntit de laborator,care sa determine cantitatea de nutrienti, si sa pui pe site testu sa vada tot omu ca ce spui tu are o baza.Poate o fi adevarat,si fie vb intre noi(si restul lumii))is convins ca este asa cum zici tu,dar eu is la drept si stiu ca afirmatii de genu asta nu isi au locu in ziua de azi,atata timp cat nu ai o dovada clara,nu poti face afirmatii de astea,doar ca ai auzit si tu ceva zvonuri de la nu stiu cine care nu stiu ce o auzit.Si "baiatule" nu is de 2 zile in sportu asta,stiu cu ce se mananca,numa ca nu am cash ca sa imi cumpar produse straine,asa ca ma multumesc cu ce imi permit.Peace
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SU
scris pe 4 dec 2005 02:26 de IRONBOY
PS Acest material de mai sus are caracteru unui pamflet si trebuie luat ca atare , ! )
Am terminat si eu o facultate de comunicare asa ca mai stiu sa evit raspunderea pt anumite txte . Oricum iti dai seama ca ma doare in ciocan de legea caklomniei si de respectivele firme ! )
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SU
scris pe 4 dec 2005 10:48 de Gilu
Pace si tie ))
Oricum te inteleg ca esti la drept da eu vreau sa spun si sa imi sustin afirmatia ca toate firmele romanesti din care enumar HardBody,Redis,Pronutrition ,umbla cu ocaua mica si indoaie produsele cu excipienti ,si chiar dac nu ar pune excipienti ,materia prima cumparata din afara este una f ieftina si foarte slaba ca calitate asa ca poate fii fara intentie . Oricum la saracia din tara nu cred ca neam permite sa luam suplimente romanesrti la preturi occidentale . Recunosc ca uneori o mai indoi si eu cu Pronutrition, cand nu prea mai am likiditati dar in general iau numa din afara suplimente chiar daca costa mai mult ! VB aia sunt prea sarac sa iau ceva ieftin ) Io cred ca i vorba de diferenta(uriasa)de calitate dintre produsele rom si cele straine,dar cam atat.Tiam spus,ce ai zis tu,ca nu corespunde continutul cu ce scrie pe cutie,asta i inselaciune si se pedepseste penal.
Intrati aici=>
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 4 dec 2005 14:48 de needweed80
Pace si tie ))
Oricum te inteleg ca esti la drept da eu vreau sa spun si sa imi sustin afirmatia ca toate firmele romanesti din care enumar HardBody,Redis,Pronutrition ,umbla cu ocaua mica si indoaie produsele cu excipienti ,si chiar dac nu ar pune excipienti ,materia prima cumparata din afara este una f ieftina si foarte slaba ca calitate asa ca poate fii fara intentie . Oricum la saracia din tara nu cred ca neam permite sa luam suplimente romanesrti la preturi occidentale . Recunosc ca uneori o mai indoi si eu cu Pronutrition, cand nu prea mai am likiditati dar in general iau numa din afara suplimente chiar daca costa mai mult ! VB aia sunt prea sarac sa iau ceva ieftin ) Io cred ca i vorba de diferenta(uriasa)de calitate dintre produsele rom si cele straine,dar cam atat.Tiam spus,ce ai zis tu,ca nu corespunde continutul cu ce scrie pe cutie,asta i inselaciune si se pedepseste penal.
pai gata!!!la 'facultate' cu el )
shut up and train!!!
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 4 dec 2005 14:58 de IRONBOY
Ba prin amenda penala nu ma scot si eu la faza asta ! )
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|