Pagina 1 din 1
keny
Junior member 10 mesaje
|
Suplimente
scris pe 1 mai 2012 20:47 de keny
sunt bune suplimentele : BCAA+L-ARGININA 1,25GR(AAKG)+TRIBULUS 1.2GR.??
care sunt cele mai importante sa mai iau:
1. Proteina din zer
2. L-glutamina
dintre astea 2 doar una imi permit sa iau acuma. cele de sus aminoacizii le am deja si le iau.
dintre proteina si glutamina care te ajuta in crestere mesculara.
Editat de keny pe 1 mai 2012 21:37
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Suplimente
scris pe 1 mai 2012 20:57 de ricardo
sunt bune suplimentele care le iau BCAA+L-ARGININA 1,25GR(AAKG)+TRIBULUS 1.2GR.
care sunt cele mai importante sa mai iau
1. Proteina din zer
2. L-glutamina
dintre astea 2 doar una imi permit sa iau acuma. cele de sus aminoacizi le a, deja si le iau.
dintre proteina si glutamina care te ajuta in crestere mesculara.
...proteina de zer...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 1 mai 2012 21:36 de keny
...proteina de zer...
mersi...
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 15:06 de keny
am urmatoarele suplimente acuma: Proteina WPI, BCAA, Glutamina ,L-Arginina (AKG) si Tribulus.
Iau asa: dimineata 1 cupa de proteina
la amiaza bcaa cu tribulus inainte si dupa antrenament glutamina+proteina. arginina o iau seara la culcare 2 capsule adica 2 grame ca am auzit ca nu se ia impreuna cu proteina sau BCAA-urile.
programul e bun sau ar trebui luate altcumva?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 9 mai 2012 23:53 de ricardo
am urmatoarele suplimente acuma: Proteina WPI, BCAA, Glutamina ,L-Arginina (AKG) si Tribulus.
la amiaza bcaa cu tribulus inainte si dupa antrenament glutamina+proteina. arginina o iau seara la culcare 2 capsule adica 2 grame ca am auzit ca nu se ia impreuna cu proteina sau BCAA-urile.
...arginina se ia inainte de antrenament...si au auzit prost, nu are nici o legatura daca iei sau nu iei arginina impreuna cu altceva (proteina, amino bcaa sau orice altceva)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 07:36 de basu
Nu se ia impreuna cu proteine sau amino ? Dar pare arginina asta ce este ? Deuteriu cristalin?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 20:32 de keny
pot sa iau BCAA impreuna cu proteina, sau sa le iau separat, am citit ca proteina contine BCAA, normal nu ar mai avea rost sa iau impreuna asa ma folosesc de BCAA seara la culcare.
deci arginina o pot lua impreuna cu proteina sau BCAA.
|
sus |
|
SpaNu88
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 21:03 de SpaNu88
Dimineata wpi+glutamina+tribulus
inainte de antrenament arginina+tribulus
dupa antrenament bcaa+glutamina+wpi
seara tribulus+wpi, dar mai buna ar fi o proteina cu abs lenta.. sa iti iei si niste vitamine si minerale. bafta
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 10 mai 2012 22:50 de ricardo
Dimineata wpi+glutamina+tribulus
inainte de antrenament arginina+tribulus
dupa antrenament bcaa+glutamina+wpi
seara tribulus+wpi, dar mai buna ar fi o proteina cu abs lenta.. sa iti iei si niste vitamine si minerale. bafta
...seara ar trebui si glutamina, ai nevoie mai mare seara decat dimineata, ideal ar fi la fiecare shake, acum depinde si de posibilitati...in rest, e bine...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 11 mai 2012 11:25 de keny
mi-ati fost de mare ajutor.... mersi mult la toti
|
sus |
|
SpaNu88
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 11 mai 2012 11:58 de SpaNu88
...seara ar trebui si glutamina, ai nevoie mai mare seara decat dimineata, ideal ar fi la fiecare shake, acum depinde si de posibilitati...in rest, e bine...
mai depinde si de greutate, odata ce ne intreaba cum sa le administreze presupun ca e incepator.. deci nu are nevoie de o cantitate prea mare de glutamina.. 10g/zi e ok
Editat de SpaNu88 pe 11 mai 2012 12:02
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 11 mai 2012 19:17 de keny
nu stiu in ce categorie sa ma pun nu am poze momentan, dar pot spune asa, sport am mai facut kickbox, culturism putin, suplimente nu am mai luat inafara de vitamine.
mai pot spune ca in brat am 41 ,,incordat'' , 92 de kg si 175cm inaltime.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 11 mai 2012 21:57 de raduroberti
mai depinde si de greutate, odata ce ne intreaba cum sa le administreze presupun ca e incepator.. deci nu are nevoie de o cantitate prea mare de glutamina.. 10g/zi e ok
mai citeste
din contra la inceput trebuie sa ia mai mult,e recomandat 20 g pe zi in 4 prize dintre care 5g inainte si 5g dupa antrenament,5 grame inainte de somn
Editat de raduroberti pe 11 mai 2012 21:59
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 11 mai 2012 23:43 de ricardo
mai citeste
din contra la inceput trebuie sa ia mai mult,e recomandat 20 g pe zi in 4 prize dintre care 5g inainte si 5g dupa antrenament,5 grame inainte de somn
......
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 12 mai 2012 17:35 de stefanp
programul e bun sau ar trebui luate altcumva? arginina...poti sa o iei cu ce vrei(proteina,amino,tribulus,etc)nu e nici o problema
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 15 mai 2012 16:51 de keny
puteti sa mai imi spuneti ce stiti despre produsele de la Isatori Kyowa. daca sunt bune ca firma?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 15 mai 2012 19:34 de sZoTaK
puteti sa mai imi spuneti ce stiti despre produsele de la Isatori Kyowa. daca sunt bune ca firma? aoleo...n-am auzit de ele in viata mea. sunt din Taiwan?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 15 mai 2012 22:52 de keny
le-am cumparat din italia. este un magazin cu astfel de preduse
http://www.affordablesupplements.co.uk/isatori-bcaa-kyowa-100-caps.html
http://www.affordablesupplements.co.uk/products/protein/whey-protein/isatori-ultra-premium-whey-isolate.html
sunt doar produsele le-am pus ca prezentare.
insa magazinul e in italia.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 16 mai 2012 17:52 de sZoTaK
le-am cumparat din italia. este un magazin cu astfel de preduse
http://www.affordablesupplements.co.uk/isatori-bcaa-kyowa-100-caps.html
http://www.affordablesupplements.co.uk/products/protein/whey-protein/isatori-ultra-premium-whey-isolate.html
sunt doar produsele le-am pus ca prezentare.
insa magazinul e in italia. izolatul pare bun..are pret ok.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 17 mai 2012 18:16 de raduroberti
izolatul pare bun..are pret ok.
908g(768g proteina) 150 ron nu prea e bun pretul la bani astia iti iei dymatize iso-100 910(800g proteina) 148 ron
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Dymatize-ISO-100-910g/
si este peste izolatul ala
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 17 mai 2012 18:39 de sZoTaK
908g(768g proteina) 150 ron nu prea e bun pretul la bani astia iti iei dymatize iso-100 910(800g proteina) 148 ron
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Dymatize-ISO-100-910g/
si este peste izolatul ala am crezut ca e la 2, 2 kg. in fine, ai dreptate. eu mi-am luat azi wpi... sunt in criza de bani, si tocmai s-a terminat galeata de nutritech..n-o voi mai lua in viata mea. facea spume...la modul cel mai serios. a trebuit sa arunc fulgile de ovaz, n-am putut s-o mananc, imi era greata. sper ca wpi asta e ok..a fost 83 lei/ 900 grame
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 mai 2012 18:43 de basu
am crezut ca e la 2, 2 kg. in fine, ai dreptate. eu mi-am luat azi wpi... sunt in criza de bani, si tocmai s-a terminat galeata de nutritech..n-o voi mai lua in viata mea. facea spume...la modul cel mai serios. a trebuit sa arunc fulgile de ovaz, n-am putut s-o mananc, imi era greata. sper ca wpi asta e ok..a fost 83 lei/ 900 grame
La sala noastra toata lumea mananca WPI.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 17 mai 2012 20:07 de sZoTaK
La sala noastra toata lumea mananca WPI. sincer, vroiam sa iau whey protein. tot pro nutrition. insa, cum "sunt la dieta" ( prima in viata mea. vad cum ma descurc ) am luat asta, caci e izolat, fara carbo si grasimi. dar daca as fi avut 220 de lei, luam universal ultra whey pro la 3 kg
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 17 mai 2012 21:37 de raduroberti
am crezut ca e la 2, 2 kg. in fine, ai dreptate. eu mi-am luat azi wpi... sunt in criza de bani, si tocmai s-a terminat galeata de nutritech..n-o voi mai lua in viata mea. facea spume...la modul cel mai serios. a trebuit sa arunc fulgile de ovaz, n-am putut s-o mananc, imi era greata. sper ca wpi asta e ok..a fost 83 lei/ 900 grame
wpi ce firma pronutrition?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 mai 2012 23:10 de basu
wpi ce firma pronutrition?
Da.
|
sus |
|
keny
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 17 mai 2012 23:17 de keny
asa pt viitor ce firma sunt cele mai vechi pe piata si cele mai bune?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 17 mai 2012 23:29 de raduroberti
Da.
mie sincer mi se par scumpe produsele pronutrition,am intrat la iei pe site 900 g hydro pro 120 ron,pretul este aproape de firma de top pe cand pronutrition nu prea e o firma asa cunoscuta pe piata mondiala,nu am luat nici o data suplimente romanesti pt ca nu am incredere ,asta nu inseamna ca cele americane sunt mai sanatoase dar merg pe ideia ca americani sunt mai moralisti si mai corecti ca romani si cel putin pana acum analizele au iesit foarte bune
Editat de raduroberti pe 17 mai 2012 23:31
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|