Pagina 1 din 1
juanitos
Newbie 3 mesaje
|
suplimente .
scris pe 14 iun 2008 20:56 de juanitos
sall!!! am si eu o problema! in ultima perioada am slabit foarte mult si vreau sa ma ingras pentru ca nu arat deloc bine asa! mentionez ca nu vreau neaparat sa pun masa musculara ci sa ma ingras!!! ce suplimente ar trebui sa iau? ce firma??(cea mai buna......nu conteaza cat costa), sau ce dieta ar trebui sa urmez?(la sala nu merg...fac ex. acasa cu haltera si gantere)!! multumesc anticipat
p.s. probabil ca sunt mai multe subiecte p tema asta dar vreau sa mi se raspunda concret( daca se poate)!!
love fair-play is the key
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: suplimente .
scris pe 15 iun 2008 11:44 de dolphspeed99
sall!!! am si eu o problema! in ultima perioada am slabit foarte mult si vreau sa ma ingras pentru ca nu arat deloc bine asa! mentionez ca nu vreau neaparat sa pun masa musculara ci sa ma ingras!!! ce suplimente ar trebui sa iau? ce firma??(cea mai buna......nu conteaza cat costa), sau ce dieta ar trebui sa urmez?(la sala nu merg...fac ex. acasa cu haltera si gantere)!! multumesc anticipat
p.s. probabil ca sunt mai multe subiecte p tema asta dar vreau sa mi se raspunda concret( daca se poate)!!
Daca vrei gainere cu adevarat bune, incearca Mass Tech (Muscletech), True Mass (BSN), Up your mass (MHP), Muscle Juice (Ultimate Nutrition). Primele 3 sunt scumpre, insa sunt extraordinar de bune. Ultimul e mai ieftin, dar e f bun.
Oricum, ai lua-o, pt a te ingrasa ai nevoie sa mananci mai multi carbohidrati (simpli sau complecsi).
Poti merge si pe varianta concentrat proteic + carbohidrati. Exemple de carbohidrati: Pure Muscle Carbs (Ultimate Nutrition), Carb Component (Prolab). Exemple de concentrate proteice bune: Prostar Whey (Ultimate Nutrition), Syntha6 (BSN), Advanced Whey Protein (Prolab), Nitro Tech Hardcore (Muscletech) etc. Mergi pe producatori americani cunoscuti si va fi ok
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
aurel
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: suplimente .
scris pe 15 iun 2008 12:16 de aurel
Daca vrei gainere cu adevarat bune, incearca Mass Tech (Muscletech), True Mass (BSN), Up your mass (MHP), Muscle Juice (Ultimate Nutrition).
zimi si mie de unde pot cumpara True Mass de la BSN de pe un site sau din magazin(sunt din iasi) caci in siteurile magazinelor sunt: axis-HT, cell Mass, nitrix, NO-XPLODE si Syntha-6.
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: Re: suplimente .
scris pe 16 iun 2008 20:56 de dolphspeed99
zimi si mie de unde pot cumpara True Mass de la BSN de pe un site sau din magazin(sunt din iasi) caci in siteurile magazinelor sunt: axis-HT, cell Mass, nitrix, NO-XPLODE si Syntha-6.
Intra pe www.suplimente-nutritive.com si la rubrica "contact" vei vedea unde este localizat magazinul EUROFITNESS din Iasi. Vei gasi gama completa de produse BSN, Muscletech, Prolab si Ultimate Nutrition, precum si alti 10 producatori.
|
sus |
|
juanitos
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: suplimente .
scris pe 17 iun 2008 23:03 de juanitos
am inteles..........o sa incerc cu Mass Tech!!! pt cei din Bucuresti, stiti cumva daca gasesc in IDM???????
Multumesc pt informatii!!!
love fair-play is the key
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Re: suplimente .
scris pe 23 oct 2008 21:14 de Ferrero
Parerea mea este ca pentru inceput ar merge si un Gfx 8 si un Milk & Egg de la Pro Nutrition
|
sus |
|
jokerssen91
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: suplimente .
scris pe 11 iun 2009 11:51 de jokerssen91
am inteles..........o sa incerc cu Mass Tech!!! pt cei din Bucuresti, stiti cumva daca gasesc in IDM???????
Multumesc pt informatii!!!
Nu vei gasi in IDM>..acolo au o gama larga de produse MuscleTech
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: suplimente .
scris pe 4 iul 2009 19:39 de dolphspeed99
Nu vei gasi in IDM>..acolo au o gama larga de produse MuscleTech
Cred ca intr-un an, cat a trecut de cand a postat respectivul, in mod sigur a gasit pe undeva Mass Tech. Uitati-va si voi la data posturilor inainte de a raspunde!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|