Pagina 1 din 1
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
SUPLIMENT
scris pe 7 dec 2005 17:38 de Spynes
salut nush ce sa zic da incerc sa tot gasesc un supliment care sa ma ajute sa pun si kg dar in primu rand muschi am aproape 80 kg si 1,78 cu 37 la brat deci as vrea in perioada de iarna sa ajung pe la un 86-87 (cu un 40 la brat) dar nush ce supliment sa iau Totusi nu vreau sa pun 7 kg de grasime ci doar vreo 2 asa k dak imi puteti recomanda un supliment in scopu asta ar fii perfect(sunt mezomorf)Mai e o problema (cea mai grea) nu am bani sa dau pe suplimente scumpe asa k trebuie sa ma incadrez cam in 1,8 mil pe luna pt suplimnte Deasemenea mi s-a propus sa iau de la universal mega mass 3000 si gain fast dar am auzit k de la alea pui aproape nu mai grasime ASTEPT UN SFAT !!!!! MULTUMESC ANTICIPAT
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: SUPLIMENT
scris pe 7 dec 2005 17:53 de Gilu
salut nush ce sa zic da incerc sa tot gasesc un supliment care sa ma ajute sa pun si kg dar in primu rand muschi am aproape 80 kg si 1,78 cu 37 la brat deci as vrea in perioada de iarna sa ajung pe la un 86-87 (cu un 40 la brat) dar nush ce supliment sa iau Totusi nu vreau sa pun 7 kg de grasime ci doar vreo 2 asa k dak imi puteti recomanda un supliment in scopu asta ar fii perfect(sunt mezomorf)Mai e o problema (cea mai grea) nu am bani sa dau pe suplimente scumpe asa k trebuie sa ma incadrez cam in 1,8 mil pe luna pt suplimnte Deasemenea mi s-a propus sa iau de la universal mega mass 3000 si gain fast dar am auzit k de la alea pui aproape nu mai grasime ASTEPT UN SFAT !!!!! MULTUMESC ANTICIPAT Ideal ar fi sa gasesti un depozit de suplimente,de ex la mine in oras este reprezentanta Prolab,depozit cu alte cuvinte,unde is mult mai ieftine produsele cu aprox 20%-30%,ar fi bine sa nu mai cumperi de la magazine aiurea ca is mult mai scumpe,mai ales cand nu ai bani,intamplator la mine in oras la depozit este N-Large,cel mai bun gainer,premiat chiar,care la 4,5 kg costa fix 1,8 mil,am calculat si iti ajunge 30 zile,cu o masura /zi(150g 4 cupe)poti lua 2 cupe dimineata si 2 dupa antrenament.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
scris pe 7 dec 2005 17:56 de needweed80
salut nush ce sa zic da incerc sa tot gasesc un supliment care sa ma ajute sa pun si kg dar in primu rand muschi am aproape 80 kg si 1,78 cu 37 la brat deci as vrea in perioada de iarna sa ajung pe la un 86-87 (cu un 40 la brat) dar nush ce supliment sa iau Totusi nu vreau sa pun 7 kg de grasime ci doar vreo 2 asa k dak imi puteti recomanda un supliment in scopu asta ar fii perfect(sunt mezomorf)Mai e o problema (cea mai grea) nu am bani sa dau pe suplimente scumpe asa k trebuie sa ma incadrez cam in 1,8 mil pe luna pt suplimnte Deasemenea mi s-a propus sa iau de la universal mega mass 3000 si gain fast dar am auzit k de la alea pui aproape nu mai grasime ASTEPT UN SFAT !!!!! MULTUMESC ANTICIPAT
ai aspiratii cam mari pentru o perioada relativ scurta ) (pe timpul iernii) si nu stiu daca vei reusi fara steroizi
oricum ia-ti gain fast si o proteina ca se le combini; ai putea sa-ti iei si aminoacizi;succes
shut up and train!!!
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 7 dec 2005 20:58 de Spynes
salut nush ce sa zic da incerc sa tot gasesc un supliment care sa ma ajute sa pun si kg dar in primu rand muschi am aproape 80 kg si 1,78 cu 37 la brat deci as vrea in perioada de iarna sa ajung pe la un 86-87 (cu un 40 la brat) dar nush ce supliment sa iau Totusi nu vreau sa pun 7 kg de grasime ci doar vreo 2 asa k dak imi puteti recomanda un supliment in scopu asta ar fii perfect(sunt mezomorf)Mai e o problema (cea mai grea) nu am bani sa dau pe suplimente scumpe asa k trebuie sa ma incadrez cam in 1,8 mil pe luna pt suplimnte Deasemenea mi s-a propus sa iau de la universal mega mass 3000 si gain fast dar am auzit k de la alea pui aproape nu mai grasime ASTEPT UN SFAT !!!!! MULTUMESC ANTICIPAT Ideal ar fi sa gasesti un depozit de suplimente,de ex la mine in oras este reprezentanta Prolab,depozit cu alte cuvinte,unde is mult mai ieftine produsele cu aprox 20%-30%,ar fi bine sa nu mai cumperi de la magazine aiurea ca is mult mai scumpe,mai ales cand nu ai bani,intamplator la mine in oras la depozit este N-Large,cel mai bun gainer,premiat chiar,care la 4,5 kg costa fix 1,8 mil,am calculat si iti ajunge 30 zile,cu o masura /zi(150g 4 cupe)poti lua 2 cupe dimineata si 2 dupa antrenament. merci mult da vroiam sa te mai intreb dak e 1,8 la tine acolo in depozitu din orasu tau sau la magazin (stiu un magazin care are produse mai ieftine decat alea de la sala da nush cat de ieftine sunt de ex gain fastu e 420 mii lei)deci unde e 1,8 mil produsu merci din nou
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 7 dec 2005 21:01 de Spynes
ai aspiratii cam mari pentru o perioada relativ scurta ) (pe timpul iernii) si nu stiu daca vei reusi fara steroizi
oricum ia-ti gain fast si o proteina ca se le combini; ai putea sa-ti iei si aminoacizi;succes needweed ai putea sa-mi zici cu ce proteina sa combin gain fastu si sa ma incadrez in bani THANKS
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 02:41 de needweed80
pai ai putea sa combini gainfast-ul cu hard fast tot de la universal(vorbesc de aceste produse pentru ca numai de la ei am folosit si nu ar fi relevant sa indic alta firma daca personal nu am incercat-o)care costa in jur de 800.000 1.4 kg.ai putea sa-ti iei 2 cutii d-astea p luna si una de gain fast si sa depasesti cu 200.000 plafonul tau.gainfast-ul sa-l iei d 2 ori p zi cate o cupa intre mese iar proteina dimineata, dupa antrenament si inainte de culcare.ar mai fi si animal max care e super bun dar e prea scump
shut up and train!!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 09:48 de Gilu
pai ai putea sa combini gainfast-ul cu hard fast tot de la universal(vorbesc de aceste produse pentru ca numai de la ei am folosit si nu ar fi relevant sa indic alta firma daca personal nu am incercat-o)care costa in jur de 800.000 1.4 kg.ai putea sa-ti iei 2 cutii d-astea p luna si una de gain fast si sa depasesti cu 200.000 plafonul tau.gainfast-ul sa-l iei d 2 ori p zi cate o cupa intre mese iar proteina dimineata, dupa antrenament si inainte de culcare.ar mai fi si animal max care e super bun dar e prea scump Este o combinatie aiurea, Gain fast(gainer)+Hard Fast(gainer).Deci dintre cele 2 mentionate Hard Fast este mult mai bun,iata compozitia:
Serving Size: 4 Scoops (128g)
Servings Per Container: 11
Amount Per Serving:
Calories: 354
Calories from Fat: 18
Total Fat: 2g
Total Carbohydrates: 52g
Dietary Fiber: 2g
Sugars: 20g
Protein: 32g
Vitamin A: 5000IU
Vitamin C: 60mg
Vitamin D: 4IU
Vitamin E: 100IU
Biotin: 50 mcg
Pantothenic Acid: 100mg
Calcium: 150mg
Phosphorus: 120mg
Magnesium: 28mg
Selenium:95mcg
Manganese: 8mg
Sodium: 70mg
Potassium: 39mg
ANABOLIC FACTORS:
Octacosanol: 1g
Ferulic Acid: 75mg
Gamma Oryzanol: 50mg
Coenzyme B12: 20mg
Boron: 3mg
ANTI-CATABOLIC FACTORS:
Keto-Isocaproate: 125mg
Pyridoxine Alpha-Ketogluterate: 79mg
Methionine: 250mg
ERGOGENIC FACTORS:
Yohimbe (bark): 1g
Eleuthero (root): 1g
Sawbrier (root): 500mg
Bee Pollen: 300mg
Muira Puama (bark): 250mg
Damiana (leaf): 60mg
Para-Aminobenzoic Acid: 75mg
Hesperidin: 55mg
Royal Jelly: 12mg
ATP FACTORS:
Ribonucleic Acid: 2.4g
Deoxyribonucleic Acid: 1.2g
Inosine: 700mg
Creatine Monohydrate: 175mg
Adenosine Triphosphate: 125mg
Coenzyme Q10: 2mg
STEROL FACTORS:
Fucosterol: 640mg
Stigmasterol: 620mg
Campesterol: 600mg
Beta-Sitosterol: 250mg
METABOLIC FACTORS:
Medium Chain Triglycerides: 100mg
Hydroxycitrate: 50mg
Oleic Acid: 50mg
Carnitine: 5mg
THERMOGENIC FACTORS:
Guarana (seed): 800mg
Cayenne (fruit): 130mg
LIPOTROPIC FACTORS:
Choline: 1.2g
Inositol: 600mg
Betaine HCl: 100mg
Lecithin: 100mg
GLUCOSE FACTORS:
Chromium Picolinate: 400mcg
Alpha-Lipoic Acid: 200mcg
Chromium Polynicotinate: 100mcg
Beta-Cyclodextrin: 50mcg
Xylitol: 1.8mg
BUFFERING FACTORS:
Sodium Phosphate: 400mg
Carnosine: 100mg
Postassium Bicarbonate: 100mg
HERBAL FACTORS:
Yucca (root): 375mg
Uncaria Tomentosa: 375mg
(Willd.) DC (bark)
Uva Ursi (leaf): 100mg
Echinacea Purpurea: 60mg
(aerial parts)
Beet (root): 50mg
Gingko (leaf): 2mg
Pectin (citrus): 50mcg
DETOXIFYING FACTORS:
Milk Thistle (seed): 75mg
Goldenseal (root): 50mg
JOINT & LIGAMENT FACTORS:
Shark Cartilage: 750mg
Quercetin: 25mg
DIGESTIVE ENZYME FACTORS:
Papain: 200mg
Bromelain: 100mg
TYPICAL AMINO ACID PROFILE:
L-Leucine (BCAA): 2561mg
L-Valine (BCAA): 1901
L-Isoleucine (BCAA): 1729mg
L-Arginine: 1325mg
L-Lysine: 2261mg
L-Histidine: 848mg
L-Aspartic Acid: 2307mg
L-Threonine: 1402
L-Serine: 1813mg
L-Glutamic Acid: 5776mg
L-Proline: 2748mg
L-Alanine: 1112mg
L-Cystine: 274mg
L-Methionine: 882mg
L-Tyrosine: 1595mg
L-Phenylalanine: 1526mg
L-Glycine: 839mg
L-Tryptophane (naturally occurring): 388mg
Other Ingredients:
Maltodextrin, glucose polymers, fructose, whey protein, egg albumin, choline citrate, calcium pantothenate, inositol monophosphate, calcium phosphate, sodium phosphate, creaming agent, natural flavoring, caprylic acid, DL-methionine, L-carnosine, rice bran oil, d-alpha tocopherol, ascorbic acid, magnesium succinate, beta carotene, manganese succinate, boron gluconate, sodium selenite, ergocalciferol.
Wow...HARD FAST is the hands-down winner of Bodybuilding.com's prestigious most ingredients in one supplement Award!
Directions:
Mix 4 level scoops of HARD FAST with 16 oz. of milk, water, or your favorite beverage, twice daily. Best when taken once in the morning and once thirty minutes before working out (to activate your anabolic drive and boost performance levels for greater gains).
Pe langa un gainer(care il iei dupa antrenament),mai ai nevoie de un supliment cu proteina lenta(Milk&Egg Universal),care sa il iei intre mese si inainte de culcare si eventual un supliment cu proteina din zer(whey) care sa il iei dimineata pe stomacul gol si dupa antrenament,mai adaugi o masura la hard fast si ii perfect.
Hard Fast si Gain Fast luate impreuna ar produce un raspuns insulinic extrem si te vei ingrasa f tare.Banuiesc ca nu vrei sa te ingrasi ,vrei sa pui muschi...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 15:01 de Spynes
pai ai putea sa combini gainfast-ul cu hard fast tot de la universal(vorbesc de aceste produse pentru ca numai de la ei am folosit si nu ar fi relevant sa indic alta firma daca personal nu am incercat-o)care costa in jur de 800.000 1.4 kg.ai putea sa-ti iei 2 cutii d-astea p luna si una de gain fast si sa depasesti cu 200.000 plafonul tau.gainfast-ul sa-l iei d 2 ori p zi cate o cupa intre mese iar proteina dimineata, dupa antrenament si inainte de culcare.ar mai fi si animal max care e super bun dar e prea scump Este o combinatie aiurea, Gain fast(gainer)+Hard Fast(gainer).Deci dintre cele 2 mentionate Hard Fast este mult mai bun,iata compozitia:
Serving Size: 4 Scoops (128g)
Servings Per Container: 11
Amount Per Serving:
Vitamin A: 5000IU
Vitamin C: 60mg
Vitamin D: 4IU
Vitamin E: 100IU
Biotin: 50 mcg
Pantothenic Acid: 100mg
Calcium: 150mg
Phosphorus: 120mg
Magnesium: 28mg
Selenium:95mcg
Manganese: 8mg
Sodium: 70mg
Potassium: 39mg
ANABOLIC FACTORS:
Octacosanol: 1g
Ferulic Acid: 75mg
Gamma Oryzanol: 50mg
Coenzyme B12: 20mg
Boron: 3mg
ANTI-CATABOLIC FACTORS:
Keto-Isocaproate: 125mg
Pyridoxine Alpha-Ketogluterate: 79mg
Methionine: 250mg
ERGOGENIC FACTORS:
Yohimbe (bark): 1g
Eleuthero (root): 1g
Sawbrier (root): 500mg
Bee Pollen: 300mg
Muira Puama (bark): 250mg
Damiana (leaf): 60mg
Para-Aminobenzoic Acid: 75mg
Hesperidin: 55mg
Royal Jelly: 12mg
ATP FACTORS:
Ribonucleic Acid: 2.4g
Deoxyribonucleic Acid: 1.2g
Inosine: 700mg
Creatine Monohydrate: 175mg
Adenosine Triphosphate: 125mg
Coenzyme Q10: 2mg
STEROL FACTORS:
Fucosterol: 640mg
Stigmasterol: 620mg
Campesterol: 600mg
Beta-Sitosterol: 250mg
METABOLIC FACTORS:
Medium Chain Triglycerides: 100mg
Hydroxycitrate: 50mg
Oleic Acid: 50mg
Carnitine: 5mg
THERMOGENIC FACTORS:
Guarana (seed): 800mg
Cayenne (fruit): 130mg
LIPOTROPIC FACTORS:
Choline: 1.2g
Inositol: 600mg
Betaine HCl: 100mg
Lecithin: 100mg
GLUCOSE FACTORS:
Chromium Picolinate: 400mcg
Alpha-Lipoic Acid: 200mcg
Chromium Polynicotinate: 100mcg
Beta-Cyclodextrin: 50mcg
Xylitol: 1.8mg
BUFFERING FACTORS:
Sodium Phosphate: 400mg
Carnosine: 100mg
Postassium Bicarbonate: 100mg
HERBAL FACTORS:
Yucca (root): 375mg
Uncaria Tomentosa: 375mg
(Willd.) DC (bark)
Uva Ursi (leaf): 100mg
Echinacea Purpurea: 60mg
(aerial parts)
Beet (root): 50mg
Gingko (leaf): 2mg
Pectin (citrus): 50mcg
DETOXIFYING FACTORS:
Milk Thistle (seed): 75mg
Goldenseal (root): 50mg
JOINT & LIGAMENT FACTORS:
Shark Cartilage: 750mg
Quercetin: 25mg
DIGESTIVE ENZYME FACTORS:
Papain: 200mg
Bromelain: 100mg
TYPICAL AMINO ACID PROFILE:
L-Leucine (BCAA): 2561mg
L-Valine (BCAA): 1901
L-Isoleucine (BCAA): 1729mg
L-Arginine: 1325mg
L-Lysine: 2261mg
L-Histidine: 848mg
L-Aspartic Acid: 2307mg
L-Threonine: 1402
L-Serine: 1813mg
L-Glutamic Acid: 5776mg
L-Proline: 2748mg
L-Alanine: 1112mg
L-Cystine: 274mg
L-Methionine: 882mg
L-Tyrosine: 1595mg
L-Phenylalanine: 1526mg
L-Glycine: 839mg
L-Tryptophane (naturally occurring): 388mg
Other Ingredients:
Maltodextrin, glucose polymers, fructose, whey protein, egg albumin, choline citrate, calcium pantothenate, inositol monophosphate, calcium phosphate, sodium phosphate, creaming agent, natural flavoring, caprylic acid, DL-methionine, L-carnosine, rice bran oil, d-alpha tocopherol, ascorbic acid, magnesium succinate, beta carotene, manganese succinate, boron gluconate, sodium selenite, ergocalciferol.
Wow...HARD FAST is the hands-down winner of Bodybuilding.com's prestigious most ingredients in one supplement Award!
Directions:
Mix 4 level scoops of HARD FAST with 16 oz. of milk, water, or your favorite beverage, twice daily. Best when taken once in the morning and once thirty minutes before working out (to activate your anabolic drive and boost performance levels for greater gains).
Pe langa un gainer(care il iei dupa antrenament),mai ai nevoie de un supliment cu proteina lenta(Milk&Egg Universal),care sa il iei intre mese si inainte de culcare si eventual un supliment cu proteina din zer(whey) care sa il iei dimineata pe stomacul gol si dupa antrenament,mai adaugi o masura la hard fast si ii perfect.
Hard Fast si Gain Fast luate impreuna ar produce un raspuns insulinic extrem si te vei ingrasa f tare.Banuiesc ca nu vrei sa te ingrasi ,vrei sa pui muschi... deci pana la urma ce iau hard fast si milk and egg si ma incadrez in pret yo acum stiu ca cel mai bine ar fi sa iau si un gainer si proteina dar nnu cred k ma incadrez in pret(1,8mil) 800 gaineru 1,4kg si 480 milk and egg 900g(astea cat imi ajung ?)yo stau in bucuresti si nu stiu centre din astea de care zici tu Gilu si am intrebat deci dak poti sa-mi spui please ce sa iau si sa-mi ajunga 1,8 mil sau poate un pic mai mult scopul meu mentionandu-l mai sus (6-7 kg , in 3 luni din care max 2 grasime ;sunt mezomorf)MULTUMESC ANTICIPAT sper sa-mi gasesti si mie o rezolvare k e tare complicat si SCUMP sportu asta
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 16:50 de Gilu
Este gresit sa gandesti asa,anume:in 3 luni pun x kg,asa ceva nu exista si o sa vezi tu mai tarziu dupe ce acumulezi niste experienta.Hard fastul nu iti va ajunge o luna,asa ca te sfatuiesc sa iti iei gain fast care i mai ieftin(aprox 500.000 mii 1,5kg)si Milk&Egg(400.000 900g)
Ia-ti cate 2 cutii din fiecare si le combini dupa antrenament 2 cupe gain fast si 1 cupa milk&egg.Milk&egg-u iti ajunge 24 zile cu 2 cupe/zi.Gain fast-u iti ajunge 25 zile cu 3 cupe/zi.Iei Dimineata o cupa gain fast,dupa antrenament 2 cupe gain fast+1 cupa milk&egg,seara 1 cupa milk&egg.Mai bine de atat nu se poate,daca nu esti multumit de programu asta,poti orcand sa optezi pt produsele romanesti)
Intrati aici=>
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 16:57 de needweed80
gilu hard fastul are mai multe proteine decat gain fast si trece mai mult drept proteina(dovada www.universalnutrition.com).oricum e foarte bine cum i-ai zis si tu.
pt spynes:si eu sunt din bucuresti si imi cumpar suplimentele universal de la un magazin ieftin de pe strada berzei aproape de intersectia cu stirbei-voda;daca nu stii zona imi spui si te ghidez acolo
shut up and train!!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 18:02 de Gilu
gilu hard fastul are mai multe proteine decat gain fast si trece mai mult drept proteina(dovada www.universalnutrition.com).oricum e foarte bine cum i-ai zis si tu.
pt spynes:si eu sunt din bucuresti si imi cumpar suplimentele universal de la un magazin ieftin de pe strada berzei aproape de intersectia cu stirbei-voda;daca nu stii zona imi spui si te ghidez acolo
Daca tu folosesti hard fast ca sursa de prot, asta i treaba ta, hard fast i un produs complex pt crestere in masa,nu pt a-ti atinge necesaru de proteina,ii un gainer.Unde vezi tu mai multa proteina?
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 18:08 de Spynes
Este gresit sa gandesti asa,anume:in 3 luni pun x kg,asa ceva nu exista si o sa vezi tu mai tarziu dupe ce acumulezi niste experienta.Hard fastul nu iti va ajunge o luna,asa ca te sfatuiesc sa iti iei gain fast care i mai ieftin(aprox 500.000 mii 1,5kg)si Milk&Egg(400.000 900g)
Ia-ti cate 2 cutii din fiecare si le combini dupa antrenament 2 cupe gain fast si 1 cupa milk&egg.Milk&egg-u iti ajunge 24 zile cu 2 cupe/zi.Gain fast-u iti ajunge 25 zile cu 3 cupe/zi.Iei Dimineata o cupa gain fast,dupa antrenament 2 cupe gain fast+1 cupa milk&egg,seara 1 cupa milk&egg.Mai bine de atat nu se poate,daca nu esti multumit de programu asta,poti orcand sa optezi pt produsele romanesti) k am inteles si cand nu fac antrenament cum iau ca nu ma duc de mai mult de 3-4 ori pe saptamana si NEEDWEED :te rog da-mi si mie adresa completa la magazinu alamai ieftin ca mi-ar fi de mare ajutor
MULTUMESC BOTH OF U
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 18:12 de needweed80
pai adresa completa nu o stiu exact ca este foarte aproape de mine.dar ma duc zilele astea, intreb, si iti zic
shut up and train!!!
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 18:36 de Spynes
pai adresa completa nu o stiu exact ca este foarte aproape de mine.dar ma duc zilele astea, intreb, si iti zic si inca o intrebare inafara de cea cu 1)"cum iau suplimentele in zilele de pauza fiindca ma duc de 3-4 ori pe sapt"
2)Nu stiu de dim cum sa le iau pt ca de dim mananc si apoi ma duc la scoala si iau prima portie la scoala dar dak iau cum spuneti voi adik de dim pe stomacu gol pierd o masa fiindca la sc nu am cum sa mananc ce mananc aksa de dim deci voi cum ziceti sa iau Merci needweed si astept adresa Astept raspunsurile voastre si la intrebarile astea 1+2 THANX
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 8 dec 2005 19:31 de Gilu
pai adresa completa nu o stiu exact ca este foarte aproape de mine.dar ma duc zilele astea, intreb, si iti zic si inca o intrebare inafara de cea cu 1)"cum iau suplimentele in zilele de pauza fiindca ma duc de 3-4 ori pe sapt"
2)Nu stiu de dim cum sa le iau pt ca de dim mananc si apoi ma duc la scoala si iau prima portie la scoala dar dak iau cum spuneti voi adik de dim pe stomacu gol pierd o masa fiindca la sc nu am cum sa mananc ce mananc aksa de dim deci voi cum ziceti sa iau Merci needweed si astept adresa Astept raspunsurile voastre si la intrebarile astea 1+2 THANX Ideal ar fi sa iei si in zilele de pauza,dar daca nu iei din deferite motive,incearca sa mananci mai mult....Eu iau suplimentul dim pe stomacul gol,dupa aprox 10-15 min mananc mancare normala.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIM
scris pe 8 dec 2005 19:48 de Spynes
2)Nu stiu de dim cum sa le iau pt ca de dim mananc si apoi ma duc la scoala si iau prima portie la scoala dar dak iau cum spuneti voi adik de dim pe stomacu gol pierd o masa fiindca la sc nu am cum sa mananc ce mananc aksa de dim deci voi cum ziceti sa iau Merci needweed si astept adresa Astept raspunsurile voastre si la intrebarile astea 1+2 THANX Ideal ar fi sa iei si in zilele de pauza,dar daca nu iei din deferite motive,incearca sa mananci mai mult....Eu iau suplimentul dim pe stomacul gol,dupa aprox 10-15 min mananc mancare normala. m-ai inteles gresit iau suplimente in zilele de pauza dar nu stiam cum sa le iau:
1 o cupa gainer de dim
2 2 cupe gainer+ una de proteine intre mese
3 o cupa de proteine seara ASA?
k in timpul zilelor cand fac antrenament am inteles
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SU
scris pe 8 dec 2005 19:54 de Gilu
2)Nu stiu de dim cum sa le iau pt ca de dim mananc si apoi ma duc la scoala si iau prima portie la scoala dar dak iau cum spuneti voi adik de dim pe stomacu gol pierd o masa fiindca la sc nu am cum sa mananc ce mananc aksa de dim deci voi cum ziceti sa iau Merci needweed si astept adresa Astept raspunsurile voastre si la intrebarile astea 1+2 THANX Ideal ar fi sa iei si in zilele de pauza,dar daca nu iei din deferite motive,incearca sa mananci mai mult....Eu iau suplimentul dim pe stomacul gol,dupa aprox 10-15 min mananc mancare normala. m-ai inteles gresit iau suplimente in zilele de pauza dar nu stiam cum sa le iau:
1 o cupa gainer de dim
k in timpul zilelor cand fac antrenament am inteles Eventual iei dimineata 2 cupe gain fast,dupamasa si seara cate o cupa de milk&egg+mancare multa.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 8 dec 2005 19:58 de Spynes
1 o cupa gainer de dim
k in timpul zilelor cand fac antrenament am inteles Eventual iei dimineata 2 cupe gain fast,dupamasa si seara cate o cupa de milk&egg+mancare multa. k merci mult
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 12 dec 2005 16:09 de Spynes
pai adresa completa nu o stiu exact ca este foarte aproape de mine.dar ma duc zilele astea, intreb, si iti zic ai fct rost de adresa aia k as vrea sa ma duc sa-mi cumpar peste cateva zile proteine si nush unde e dak nu ai adresa macar spune-mi cum stii tu unde e magazinu MERCI mesaj pt NEEDWEED
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 13 dec 2005 00:38 de Anonim
pai adresa completa nu o stiu exact ca este foarte aproape de mine.dar ma duc zilele astea, intreb, si iti zic ai fct rost de adresa aia k as vrea sa ma duc sa-mi cumpar peste cateva zile proteine si nush unde e dak nu ai adresa macar spune-mi cum stii tu unde e magazinu MERCI mesaj pt NEEDWEED
chiar azi ma duc ca e trecut de 12 si iti spun exact.strada este berzei dar am uitat numarul )iti zic mai incolo
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUPLIM
scris pe 13 dec 2005 00:40 de needweed80
eu eram uiati sa ma inreg
shut up and train!!!
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
scris pe 13 dec 2005 01:48 de IRONBOY
Au si haine la magazinu asta , ma refer la tricouri bluze de bodybuilding
|
sus |
|
needweed80
|
scris pe 13 dec 2005 01:53 de needweed80
nu, doar suplimente de la universal si mai au si putin de la redis, e mic magazinul
shut up and train!!!
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
scris pe 13 dec 2005 02:07 de IRONBOY
nu, doar suplimente de la universal si mai au si putin de l
a redis, e mic magazinul
Mersi ! Apropo preturile de la universal sunt k alea din revista sau maimici ,parca ziceai ca e un fel de angro, sau am inteles eu gresit
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 14 dec 2005 18:35 de Spynes
eu eram uiati sa ma inreg poti sa-mi spui si numaru strazii k ziceai k o sa imi spui mai tarziu, merci
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 17 dec 2005 16:41 de Anonim
ai 37 in brat si esti mezomorf mai panarama?la 1,78 cu 37 in brat est ectomorf ma boule
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 dec 2005 17:04 de Gilu
ai 37 in brat si esti mezomorf mai panarama?la 1,78 cu 37 in brat est ectomorf ma boule Deci ce sa inteleg?Ca sa fi mezo tre sa ai 40cm in brand indiferent daca ai facut vreodata sala sau nu?Sa fi mezomorf nu inseamna sa ai brate mari.....:|)
Intrati aici=>
|
sus |
|
needweed80
|
Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 19 dec 2005 01:37 de needweed80
ai 37 in brat si esti mezomorf mai panarama?la 1,78 cu 37 in brat est ectomorf ma boule Deci ce sa inteleg?Ca sa fi mezo tre sa ai 40cm in brand indiferent daca ai facut vreodata sala sau nu?Sa fi mezomorf nu inseamna sa ai brate mari.....:|)
nu te mai obosi...e prost anonimul
shut up and train!!!
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: SUPLIMENT
scris pe 19 dec 2005 09:39 de Spynes
nu te mai obosi...e prost anonimul ba la 80 kg de muschi nu grasime tu ma faci ectomorf taci in morti mati din gura ca te calc pe cap prostu dracu
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|